Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Bas je lipo vidit kako izgleda forum... Sve manje je onih indijanaca sto stavljaju listice tipa

22.35 cocodrilos-joinville 2

12.40 guizhou-shandong 2

13.00 paide- kuressaare 2

14.00 kruoja-tauras 2

21.30 huila-dep.pasto 1

:D

Objavljeno

Chelsea-Stoke City 1

chelsea je favorit po koeficijentu,slažem se,ali ja mu osobno nebi vjerovao niti najmanje! vjerojatno će ti proć pick jel i čorava koka nabode zrno,tj i chelsea nekog mora dobit.forma ima je nikakva i za tih 1,4..1,45 hvala nebi.stoke je tvrda ekipa,par pozicija ispod chelsea,jedno vrijeme zaredali 4 poraza pa zadnje dvije dobili.razlika između kladionica u koeficijentu e velika.HL nudi x2 @ 3,25 dok Germa daje @2,54 i onda se po meni value seli na ovih 3,25 u HL više nego 1,45 Chelsea. Stoke je puno bolji kad igra sa jačim ekipama Liverpool dobili 1-0,sa Mančom 1-1,Chelsea 0-0,Totenham dobili 2-1 plus tome da Chelsea igra LP protiv Napolia i ta je tekma puno bitnija da se malo spasi sezona...

Objavljeno

1/4

10.03.2012 13:06

STURM GRAZ -MAGNA WR.NEUST.....(10.03. 16:00).....1.....1,55.....rez...0-1

sturm izrazito domaćinska momčad,bori se za EL,red bull s i austria b. bježe mu 2 boda dok mu 1.rapid b. bježi 5 bodova.U drugom djelu sezone od 4 utakmice upisali su samo 1 pobjedu i čak 3 nerješena u nizu i to rezultatom 0-0,ali ni red bull,ni austria nisu nešto uspješniji u drugom djelu sezone tako da je sve otvoreno,a sturm ima tu kvalitetu za borbu za EL,magna predposljednja ali sa 10 bodova više od posljednjeg kapfenbergera takoda će najvjerovatnije osigurat ostanak u 1.ligi,danas sturmu trebaju bodovi više nego magni tako da je 1 jako izgledna oklada.....

EVERTON-TOTTENHAM..................(10.03. 18:30).....1X....1,40.....rez...1:0

zašto 1X??za malo lošiju formu tottenhama krive su ozljede Davida Bentleya i Jermaine Jenas kao i nedovoljno dobra igra luke,još će im danas nedostajat Tom Huddlestone ,Michael Dawson i Aaron Lennon dok evertonu nedostaju Steven Pienaar i Darron Gibson,everton je u zadnja dva kola kod kuće dobio chelseu i manchester city,pa zašto ne i totenham......

LYON/LILLE/dng-LILLE...............(10.03. 21:00).....Daje..1,40......rez...2:1

lille treba očuvat 3.poziciju i kvalifikacije za LP,kako je lille  najbolji klub u francuskoj po igri u gostima,i uzimajući u obzir šokantno  lyonovo ispadanje u LP mišljenja sam da će lille ovu utakmicu dobit......

HAJDUK SPLIT-NK SPLIT...............(10.03. 18:00).......1.....2,00......rez...0:0

ako hajduk odigra kao u zagrebu izvjestan je i f+2,ali to je hajduk!!mislim da se počinju uštimavat,a s obzirom na splitovu formu,hajduk dobija......

TEČAJ: 6,0760 DOBITAK 1.157,36kn ULOG: 200,00kn ( 190,48kn + 9,52kn ( 5% MT ))

Objavljeno

Evo vam od mene jedan mali pokloncic...

14:00  

Wuppertaler - B. Moenchengladbach (Am)  2     @2.2 ;)

Svaka cast vrhunska analiza, ovo cemo svi igrat.

samo je 3-0  he he he  kakvih redikul ima ovdje samo mu se treba priznat da mu je analiza vrh aaaaa

Svaka cast, pucam ovaj par za isplatu ;)

Objavljeno

E evo malo zicera od mene  ::)

Braga - Leira (h1)(1.65)

Braga je trenutno momčad sa najvećom serijom pobijeda, čak 10 zaredom. Dijeluju jako moćno i danas im dolazi u goste jedna od najlošijih gostujućih momčadi u portugalskom prvenstvu. prava prilika za domaćine da povećaju seriju i nabiju gol razliku, hendikep čist ko suza.

Heerenven - Excelsior (h1)(1.45)

Domaćin u borbi za europu, u goste im dolazi klub kojem više nema spasa na kojem će dobrano nabiti gol razliku. Hendikep i 3+ golova trebalo bi ovdje proći bez ikakve dileme.

Zug - Biel (1)(1.40)

Evo i meni najdražeg hokeja. Zug je u vodstvu 3:1 u ukupnio odigranim mečevima protiv biela. Očekivalo se da će proći serijom od 4:0 ali eto malo su se opustili i vjerujem da danas idu po pobjedu i zasluženi odmor.

St.Louis - Columbus (1)(1.70)

Bluesi su u odličnoj formi i svaka im je pobijeda bitna. S druge strane Columbus je jedna od najlošijih momčadi koja nema šta tražiti protiv razigranog domaćina. Čista jedinica.

Objavljeno

nisi fer, trebao si napisati da ide 1/2......

...dal jos vazi ovo da uplatim.. ???

ma jel' to on zaboravio napisat da je to oklada na henikep 0:4 ?    ;D

a o analizi sve najbolje..... njega za predsjednika.....  ;D ;D ;D

Objavljeno

nisi fer, trebao si napisati da ide 1/2......

...dal jos vazi ovo da uplatim.. ???

ma jel' to on zaboravio napisat da je to oklada na henikep 0:4 ?     ;D

a o analizi sve najbolje..... njega za predsjednika.....  ;D ;D ;D

ali kako je to samouvjereno napisao... EPIC FAIL!!!!

Objavljeno

Kakve su prognoze za Mirkeca veceras?

Pa na MIRKA!  ;D ;D

71107975.jpg

SVE PROŠLO! Real 3:2, Rodik - Kubot trenutno 1:1 u setovima i 2:2 u 3 setu, Kohli predao! Koeficijent se smanjo na 4 ali ja zadovoljan  ;) ;)

Objavljeno

Chelsea-Stoke City 1

Mislim da se Chelsea napokon digla malo iz mrtvih kao i Inter. Zadnju kup utakmicu su dobili,promjenili su trenera i u utorak igraju važnu utakmicu u Ligi Prvaka i sigurno žele s pobjedom dočekati Napoli za kojim zaostaju 2 pogotka. Jedino im Bosingwa nedostaje. Međusobni omjeri su na strani Chelsea i da,Arsenal im bježi 3 boda koji je na 4 mjestu a 4 mjesto vodi u LP zato jednostavno moraju ići na glavu žele li i nagodinu biti u Ligi Prvaka.

Ja baš smatram drukčije, Stoke ima igru koja ne paše igraćima Chelsea i stoga smtram kako bi danas Stoke mogao izvući pozitivan rezultat u HL X2 @3.25 se jednostavno mora uzet, Stoke ima odlićnog izvođača sa aut linije koji baci doslovno loptu pred golmana, imaju dosta visoke igraće, strašno usklađenu obranu, a Chelsea smtram kako bi mogao kalkulirati jer u Engleskoj 1, nemogu više ništa napravit jedino lovit pozicije za Ligu Prvaka, a u utorak ih očekuje utakmica gdje moraju nadoknadit 1:3 rezultat i smtram kako njim je to važniji prioritet od današnjeg,  uz to sam još odigrao ali naravno na drugom listiću Široki (ki) 1 @1.85 Cedevita bez nekih igraća, bez motiva u današnjoj utakmici, a Široki mora pobijedit i siguran je za Eurocup, Prijenos HTV uz uživanciju , toliko od mene. Pozdrav i sretno svima  ;D ;D

Ipak sam ja bio u pravu. :P

Objavljeno

Chelsea-Stoke City 1

Mislim da se Chelsea napokon digla malo iz mrtvih kao i Inter. Zadnju kup utakmicu su dobili,promjenili su trenera i u utorak igraju važnu utakmicu u Ligi Prvaka i sigurno žele s pobjedom dočekati Napoli za kojim zaostaju 2 pogotka. Jedino im Bosingwa nedostaje. Međusobni omjeri su na strani Chelsea i da,Arsenal im bježi 3 boda koji je na 4 mjestu a 4 mjesto vodi u LP zato jednostavno moraju ići na glavu žele li i nagodinu biti u Ligi Prvaka.

Ja baš smatram drukčije, Stoke ima igru koja ne paše igraćima Chelsea i stoga smtram kako bi danas Stoke mogao izvući pozitivan rezultat u HL X2 @3.25 se jednostavno mora uzet, Stoke ima odlićnog izvođača sa aut linije koji baci doslovno loptu pred golmana, imaju dosta visoke igraće, strašno usklađenu obranu, a Chelsea smtram kako bi mogao kalkulirati jer u Engleskoj 1, nemogu više ništa napravit jedino lovit pozicije za Ligu Prvaka, a u utorak ih očekuje utakmica gdje moraju nadoknadit 1:3 rezultat i smtram kako njim je to važniji prioritet od današnjeg,  uz to sam još odigrao ali naravno na drugom listiću Široki (ki) 1 @1.85 Cedevita bez nekih igraća, bez motiva u današnjoj utakmici, a Široki mora pobijedit i siguran je za Eurocup, Prijenos HTV uz uživanciju , toliko od mene. Pozdrav i sretno svima  ;D ;D

Ali hendikep 0:1 X2 je lagano prošlo ! :))

Objavljeno

Chelsea-Stoke City 1

Ali hendikep 0:1 X2 je lagano prošlo ! :))

Bitno da je prošlo :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use