Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. Marko15

Marko15

2. noja57

noja57

• Ništa,np. I meni se isto dogodilo sa prošlim linkom,trajao je nekoliko godina. Ma nije sigurno,hoće nam skroz ugasiti bet365,ali se nedamo 😁
    • @darko56 hvala za link. Jel to sad sigurno ili opet do kad nas ovi naši ''ne uhvate''? Meni je jučer po prvi put blokiran pristup na ovaj gore kojeg je @PeterPrevc postavio.
    • Pozz!  https://www.365sport365.com
    • Hej @mesrine Hajde da malo caskamo. Da ne bi trovali Topic druge lige, izabrao sam ovo mesto jer Dnevne Tipove ionako niko ne cita. Kazes “da je samo jos falilo moje spamanje” i da si se “dodatno ohladio od Poslednje Sanse”. Spamujem zbog tebe, a ne sebe. Trosim energiju i vreme da animiram i podrzim kolege bas kao sto si ti. Forum je jedna velika spavaonica, a ja sam tu da ne dozvolim da se spava, jer covek ionako provede trecinu svog zivota u spavanju. Tvoj najveci i neresivi problem je u tome sto dozvoljavas sebi da te sitnice i nebitne stvari izbace iz takta i uticu negativno na tebe. Jos je gore sto u necemu sto ti se ne svidja, ne pronadjes motiv i entuzijazam da zlo pretvoris u svoju prednost, kao ja. E zato spamujem. Za razliku od tebe, ja sam ovu rupetinu u Poslednjoj Sansi iskoristio da sebi spremim svih pet predloga za prvih pet kola, i da se jos bolje spremim. Na taj nacin pokusavam da zlo iz sebe, pretvorim u prednost za mene, a zlo za neprijatelje sa kojima cu se takmiciti u novoj sezoni. Ne mogu oni toliko da odlazu novu sezonu koliko ja mogu da se spremam dok je reprezentativna pauza. Izgleda da cu pod hitno morati da pustim motivacioni govor napisan samo za tebe, pre nego sto se “dodatno ohladis” umesto da se dodatno “nalozis” protiv svojih neprijatelja. I samo jos da kazem, za razliku od tebe, ja nikada nisam bio motivisaniji i nikada nisam imao vise entuzijazma pred pocetak bilo koje sezone. U ovu sezonu ulazim da osvojim prvu, elitnu, da uzmem Guts-Leonardo Kup i da oborim onaj istorijski rekord kolege @unkdy od 49 uzastopnih pogodaka, kakvo qurac spamovanje ili hladjenje od Poslednje Sanse.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use