Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

jel mi moze netko na pm poslat promo kod za fortunu

puno hvala! :)

Imaš pod jučerašnjom temom - znači Utorak :) kod , ja stavio jpg sličicu

Ajde molim te pošalji mi link. Ja se regam ali ne izbaci mi kod nigdje.

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Objavljeno

52060000248311

ovo bi trebao biti kod, al neznam di ga upisati. ako skuzis javi i meni.

kad ga upisem u iznos uplate izbacuje mi poruku da iznos mora biti cijeli broj ???

Taj kod je već iskorišten! Neće ga prihvatiti. :)

Objavljeno

ajde hvala bogu da se jedanputa klada zezne na svoju štetu...... :D  100 % sam siguran da sam igrao običnu utakmicu,a ne konačni pobjednik.... regularni dio je završio x....ali eto ne bunim se  :D ;D ;)....i sva sreća da sam igrao na internetu jer bi sigurno listić bacio.....i da sve skupa skratim,bogatiji sam za 5000,-kn    :P ;D :D

Objavljeno

52060000248311

kad ga upisem u iznos uplate izbacuje mi poruku da iznos mora biti cijeli broj ???

Pa dobro jel sam ja lud ili ćorav? Ja nemogu nac uopce tu Metodu uplate i Promo kod dje da ga upisem????

Objavljeno

52060000248311

Pa dobro jel sam ja lud ili ćorav? Ja nemogu nac uopce tu Metodu uplate i Promo kod dje da ga upisem????

Ma kada stisneš na uplatu odeš skroz dolje i imaš upiši promo kod. Ali ovaj koji je tu nevažeći je. Iskorišten je previše.

Čekam Analyzera da mi se javi da mi objasni nešto drugo.

Objavljeno

korisnički profil-->trokutić pokraj-->uplata-->na dnu promo kod

Kakav trokutić pokraj? Pa opet kažem,nisam blesav jebemu sve... Odem pod uplata i nema nista na dnu,nikakvog promo koda. Nudi mi iznos uplate,ove kartice kojima mogu uplatit,garanciju sigurnosti i to...Nmea niceg o cem vi pricate

Objavljeno

Kakav trokutić pokraj? Pa opet kažem,nisam blesav jebemu sve... Odem pod uplata i nema nista na dnu,nikakvog promo koda. Nudi mi iznos uplate,ove kartice kojima mogu uplatit,garanciju sigurnosti i to...Nmea niceg o cem vi pricate

FortunaWin Voucher za klađenje

Kaj nemaš to nigdje za upisati?

Objavljeno

majtore..nemožeš kad si kod favorita ulogiran..moraš se na fortunawin..ja sam sad to napravio :D

Guest 4GrandSlams
Objavljeno

Prijavio sam se samo kako bi JEBO MATER " KARABAJ123 "

Jebem ti mater šta kopiraš moje analize sa betplace-a?

Objavljeno

majtore..nemožeš kad si kod favorita ulogiran..moraš se na fortunawin..ja sam sad to napravio :D

I imaš tih 15 kn? Pa i ja sam u Fortuni jbm.

Objavljeno

evo i moj danasnji.....

CSKA S. - 1

V.WILLIAMS - 1 vrijedno pokusati

CSKA M. - 2

OLYMPIAKOS - 1

BARCELONA - X2

SHEFFIELD UTD. - 1

BAYERN - 2 (a.h.)

kvota cca. 19  ;D

sretno svima  ;) ;) ;) ;) ;) 8)

Objavljeno

Prvo pozdrav svima .

evo i ja sam reg na fortuni i dobio promo 15kn , pošto uvijek padam na jednom paru molim  za savjet šta da odigram i za koliko pa da baš ne popušim tih 15kn od prve ,jer ja kakve sam sreće odmah ću ih izgubiti

ja bih igrao

Nadal-Tsonga-1

Cedevita-Cibona-1

naime nogomet uvijek padam pa zato bih igrao ovo

eto toliko pa može koment na ta dva para

hvala

Uopće ti nije problem i da izgubiš to na fortuni, samo se registriraš ponovo sa novim nadimkom i novom mail adresom i ponovo utipkaš taj broj i eto ti novih 15 kuna :) Ja otvorio 5 računa :)

Objavljeno

I imaš tih 15 kn? Pa i ja sam u Fortuni jbm.

da imam tih 15kn.. http://come.fortunawin.com/afs/come.php?id=84&cid=66&ctgid=3&atype=1  probaj se tu registrirat i onda probaj to sa promo kodom..

Objavljeno

Prvo pozdrav svima .

evo i ja sam reg na fortuni i dobio promo 15kn , pošto uvijek padam na jednom paru molim  za savjet šta da odigram i za koliko pa da baš ne popušim tih 15kn od prve ,jer ja kakve sam sreće odmah ću ih izgubiti

ja bih igrao

Nadal-Tsonga-1

Cedevita-Cibona-1

naime nogomet uvijek padam pa zato bih igrao ovo

eto toliko pa može koment na ta dva para

hvala

Uopće ti nije problem i da izgubiš to na fortuni, samo se registriraš ponovo sa novim nadimkom i novom mail adresom i ponovo utipkaš taj broj i eto ti novih 15 kuna :) Ja otvorio 5 računa :)

Znas da ako dobijes slucajno neke vece novce da mozes jedino podic a tocnim podacima? a ako je fortuna dala da ih otvoris s istim onda su stvarno glupi i treba im uzet sve novce heheh ;D ;D

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use