Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 28.3.2012

KlaDa1425181692

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

korisnički profil-->trokutić pokraj-->uplata-->na dnu promo kod

Kakav trokutić pokraj? Pa opet kažem,nisam blesav jebemu sve... Odem pod uplata i nema nista na dnu,nikakvog promo koda. Nudi mi iznos uplate,ove kartice kojima mogu uplatit,garanciju sigurnosti i to...Nmea niceg o cem vi pricate

FortunaWin Voucher za klađenje

Kaj nemaš to nigdje za upisati?

majtore..nemožeš kad si kod favorita ulogiran..moraš se na fortunawin..ja sam sad to napravio :D

I imaš tih 15 kn? Pa i ja sam u Fortuni jbm.

da imam tih 15kn.. http://come.fortunawin.com/afs/come.php?id=84&cid=66&ctgid=3&atype=1  probaj se tu registrirat i onda probaj to sa promo kodom..

mene zanima gdje se uplati novac ili preko cega i pitanje kako oni  tebe isplate?

Novce u fortuni nemoš dić oni imaju sistem isplate na sredstvo kojim si izvršio uplatu, znači nije ti šema ko u supersportu, tak da ja to na fortuni i nesmatram nekim ozbiljnim klađenjem, osim ako baš ubodem neke masne pare onda moraš učitati svoju sliku i odobriti način plaćanja (kartični) i tek nakon toga možeš uzeti pare da ti isplate na račun. A sliku ne učitavam dok ne dođem do masnih para. Zato samo otvaram nove profile i igram za dobitke od soma kuna :) A ovi što nemogu naći di se ukucava taj promo kod nek idu kod optičara.

Fortunu na stranu, evo moj današnji listić  ::)

O.Marseille - Bayern (1X)(2.00)

Neznam čemu toliko vas tipuje na bayern kad i sami znate da tko je dogurao tako daleko u ligi prvaka nije za baciti. Bayern je bio u formi ali je prošlo kolo i u kupu vidan lagan pad forme, u kupu remizirao, a prošlo kolo teškom mukom pobijedio. Momčad poput Marseja nema šanse da će izgubiti na svojem travnjaku i tu nema dileme 1X na domaćine prolazi.

Millan - Barca (dg1)(1.60)

Ovdje će biti golova sigurno i s obje strane. Milan sa raspucanim ibrom će sigurno zabiti a s druge strane messi daje golove sa takom lakoćom pa će i milanu zabiti sigurno. Oba daju gol moralo bi proći.

Columbus - Detroit (2)(1.85)

Evo i zicerčine, Isti par igrao prekjučer i detroit ih pomeo 7:2, danas repriza i vjerovatno isti scenarij jer je Columbus koliko katastrofalan kao gost isto toliko loš i kao domaćin.

Valerenga - Lorenskog (k1)(1.75)

Valerenga je jedan od najvećih favorita za osvajanje ovoga prvenstva, imaju negativan skor u seriji protiv lorenskoga i gube 3:2, kad bi danas izgubili ispali bi iz doigravanja. Gubili su i 3:1 seriju ali su zadnju dobili u gostima i vratili se u igru. Danas za njih nema kalkulacija, moraju da idu na pobjedu pa makar i na produžetke, a siguran sam da će to i ostvariti jer Valerenga najbolje igra kad im gori pod petamam, zato konačni rez jedinica mora proći.

Farjesad - Brynas (k1)(1.60)

Domaćini odlični i kud i kamo kvalitetnija momčad od prosječnog Brynasa, to su potvrdili izbacivanjem HV-a koji je slovi za najvećeg favorita, i danas tu nema previše pametovanja, Fajer dobiva i ako to bude na produžetke njima nije bitno, tako da ko želi nek igra konačan rez 1.

po meni Nadal...  ;)

Također,juer tipsa protiv dimitrova za kojeg se mora priznat da je poprilično dobro igrao a nije imao niti jednu break loptu.Tsongu sam gledao,previše se oslanja na servis a malo igra + puno griješi.Nadal definitivno može iskoristiti njegove slabe trenutke na servi i mislim da je to dobitno.

Novce u fortuni nemoš dić oni imaju sistem isplate na sredstvo kojim si izvršio uplatu, znači nije ti šema ko u supersportu, tak da ja to na fortuni i nesmatram nekim ozbiljnim klađenjem, osim ako baš ubodem neke masne pare onda moraš učitati svoju sliku i odobriti način plaćanja (kartični) i tek nakon toga možeš uzeti pare da ti isplate na račun. A sliku ne učitavam dok ne dođem do masnih para. Zato samo otvaram nove profile i igram za dobitke od soma kuna :) A ovi što nemogu naći di se ukucava taj promo kod nek idu kod optičara.

Ma onda je to njesra...za mene je Supersport najbolja kladionica kaj se tice uplate/isplate novaca

Ma onda je to njesra...za mene je Supersport najbolja kladionica kaj se tice uplate/isplate novaca

najjednostavnija  :)

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Djurgarden - Chelsea - Pobjeda Chelsea sa 2 ili više golova razlike (1.72) bet365 Prva tekma polufinala Konferencijske lige igra se na 3Areni, a Plavci iz Londona dolaze puni samopouzdanja i želje da već ovdje zakucaju jedan fin rezultat pred revanš kod kuće. Djurgarden? Ma nisu za podcijenit. Pokazali su zube protiv Rapida - preokrenuli, izbacili ih, i rekli: “Mi nismo došli da budemo statisti.” Ali ruku na srce, kući baš i ne briljiraju - samo jedna pobjeda u zadnjih pet domaćih tekmi.  A Chelsea? Osim tog jednog kiksa protiv Legije, sve drugo je bilo školski - pogotovo kad igraju vani. Tri zadnje gostujuće utakmice bez poraza, i to protiv ekipa koje znaju zategnut. Ko je favorit? Pa ne moraš bit fudbalski ekspert da skontaš - Chelsea je ogroman favorit. Imaju širinu, klupu, iskustvo, i što je najvažnije - znaju kako se igra kad je gusto. Djurgarden ako ne bude pazio, mogu nastradat već u prvoj utakmici. Vjerujem da Chelsea ovdje odnosi pobjedu, i to s minimum dva gola razlike po kvoti 1.72 u bet365 kladionici. Ako Djurgarden i zabije, neće im puno pomoći - Plavci grabe prema finalu. Sretno! (Koeficijenti 1.5. u 11:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Athletic Bilbao - Manchester United oba daju gol (1.95) bet365 Athletic Bilbao dočekuje Manchester United na vrelom San Mamesu u prvoj polufinalnoj utakmici Europske lige! Crveni đavoli stižu s idejom da nastave niz bez poraza, ali neće im biti lako - Baskijci su kod kuće beton. United je prošao Lyon u dramatičnom stilu - 5:4 u revanšu, ukupno 7:6. Ali realno, van Old Trafforda nisu baš najjači - 2 pobjede i 2 remija u zadnje 4 gostujuće. Nije loše, ali nije ni bajno. A Bilbao? Mašina! Razvalili su Rangerse s 2:0 i od januara nisu osjetili gorčinu poraza na svom terenu. A tu je i mali Nico Williams, leti po terenu - gol ili asistencija u svakoj domaćoj utakmici ove sezone u EL.  Što se tiče povreda - United opet bez pola ekipe. Diallo, Collyer, de Ligt, pa Bayindir i Heaven pod znakom pitanja, Dalot i Zirkzee vjerovatno out do kraja sezone. Lisandro Martinez? I dalje nema naznaka da će se vratiti ove sezone. Bilbau fali Sancet, njihov top-strijelac. Athletic Bilbao: Simon; Gorosabel, Vivian, Alvarez, Berchiche; Ruiz de Galarreta, Jauregizar; I. Williams, Berenguer, N. Williams; Guruzeta Manchester United: Onana; Yoro, Maguire, Shaw; Mazraoui, Ugarte, Casemiro, Dorgu; Fernandes, Garnacho; Hojlund Iako gostuju, Manchester United ulazi u ovaj dvoboj kao blagi favorit zahvaljujući nizu bez poraza u Europskoj ligi. No, s obzirom na Bilbaovu efikasnost i sjajan domaći niz, očekujem se da će obje momčadi postići pogodak po koeficijentu 1.95 koji nudi bet365 kladionica. Sretno svima. (Koeficijenti 30.4. u 14:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Sve u redu, ispricavam se iskreno onda jos jednom svima spomenutima. Ma jasno da ima gresaka, bilo je i novih pravila dodanih tako da, sve je to normalno. Sve jasno Apropo ostatka posta, slazem se s napisanim, a vjerujem i velika vecina obzirom da je razmisljanje realno i normalno. Lp
    • Pozdrav kolega @mesrine, što se tiče propuštenih kola, 5 uzastopnih se računa, očigledno se dogodila greška u pisanju, isto tako je bila i greška za ono postavljanje istih tipova u Guts-Leonardo kupu na početku natjecanja ako se sjećaš, gdje sam i ja sam mislio da se ne smije u prvim kolima, po pravilima, ali se dogodila greška u pisanju. Razumljivo je jer su pravila jako kompleksna i nije ih bilo lako napisati. Svakako smo tu da ispravimo i regulišemo sve, zato i jesmo napravili ovu temu posebnu za ovakve stvari. A što se tiče postavljanja tipova za kolegu @mester, tolerisao sam dva ili tri puta, ne mogu se sjetiti sada, ali ne bih više tolerisao, jer ukoliko sam @mester neće postavljati tipove, ne može netko drugi postavljati za njega do kraja sezone, bilo bi zaista glupo. Ako sada ovo kolo nije postavio, onda nema smisla da netko ponovo već treći ili četvrti put zaredom postavlja za njega. Mislim da će se i ostali složiti sa mnom što se toga tiče. Okej je dva tri kola, ali više, ne bi bilo fer prema ostalima.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use