Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. blacky44

blacky44

• Moram jos jednom  o ovome ,nadam se poslednji put, Citiram strucnjaka za "onaj  " sistem: Prvo sam odigrao onaj sistem, znate vec koji. Tu sam ugurao sedam parova, malo mojih, malo sa ovog smesnog Foruma. U sistemu imam pobedu Dinama, titulu Psv-a preko igre Antepost, over 1,5 gol na utakmici Brighton vs Liverpool sto se igra u ponedeljak, pobedu Zrinjskog i Olimpije, pobedu Virtusa i jedinicu (ali odvojeno i X) na Juventus.   Posto   si uporan  i posto   si promasio zasad Dinamo evo  zanimljiva ponuda; Izbaci taj  listic (sistem)  koji si  uplatio  a ako  nesto dobijes ja cu  ti jos toliko uplatiti sve sto si u plusu  preko  osnovne  uplate. Ti meni  ne treba nista da nadoknadis!! Dovoljno bi bilo  jedno  priznanje da si  neznalica !!! Jel posteno??
    • Evo nesto od mene necu na dugo znaci kolega leonardo vec nekoliko dana prica o psv i juvetu pa ajmo kako on kaze prepisat ovo od najboljeg kockara na forumu:) leonardo samo mi u privat salji tvoju adresu u slucaju da juve napravi iz cream bruleja burek da znam kamo me vodi put:) sala, dodajem i nesto materijala za kartone po meni se isplati ma da italijani poslednje vreme nisu bas kako su bili ali ima utakmica gdje ce bit nervoze sigurno Inter-lazio fiora- bologna pa onda las palmas - leganes pa ima jos ali moram provjerit sevilla real mozda parma napoli ... 
    • Psv moze do titule cak i ako ne pobedi, pod uslovom da ni Ajax ne pobedi. Ko od kolega sa Foruma ocekuje horor kod holandjana moze “da se brani” sa X-om na Psv tako sto moze da se proba sa X-om u bilo kom poluvremenu u Finalu Lige Prvaka izmedju Intera i Psg-a. Kvota je 9,43  
    • Vremenska prognoza za Rotterdam gde Psv igra za titulu Trenutno je u Rotterdamu mestimicno suncano vreme sa malo oblaka i temperaturom od 16 stepeni. Nema vetra, ne ocekuju se padavine, u trenutku utakmice ce biti suncano i lepo vreme izmedju 18 i 19 stepeni.    
    • Kolega @COLT je usao u istoriju svete Poslednje Sanse tako sto je postao prvi pobednik Guts-Leonardo Kupa koji nije ispao odmah u narednoj sezoni, iako dolazi iz drugoligaskog blata, i time doprineo da Pravilo da pobednik Guts-Leonardo Kupa zasluzuje direktni ulazak u prvu, elitnu necemo menjati u narednih sto godina. Kolegi @COLT    c  e  s  t  i  t  a  m  o  od srca, a cestitamo od srca i meni kako sam vizionarski kreirao ovo pravilo da konacni pobednik Guts-Leonardo Kupa, najtezeg takmicenja na svetu, svakako zasluzuje mesto u prvoj, elitnoj. A ovog kolegu @josip123 i zvanicno proglasavamo najgorim ucesnikom prve, elitne svih vremena. Ali, kolega drzi se, jos uvek postoje neke sanse da se spasis. Evo, na primer, ako se ponovo vrati Covid i prekine sva prvenstva, ili ako sutra dodje smak sveta pa se Poslednja Sansa prekine.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use