Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Šansa 2026./2027. počinje za:

Počela je Posljednja Šansa 2026./2027.

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. pena29

pena29

2. noja57

noja57

3. Marko15

Marko15

• Nema te kolega, jer te niko nije zapamtio, odnosno kao sto vidis, niko se ne seca da li si uopste igrao ili nisi.  Ostavio si traga u drugoj, amaterskoj kao Coventry u engleskoj Premier League, kada je igrao pre dvadesetpet godina, pa sada kada je opet usao, niko se ne seca da je ikada igrao u prvoj ligi. Ista prica kao sa kolegom mesrine. Usao je u prvu, elitnu, ali nijedan mozak to ne moze da prihvati, pa ni njega, kao ni tebe, administratori nisu naveli medju (prvoligasima) drugoligasima. Ali, imas srece. Ja te se secam. Secam se one sezone kada si igrao spektakularno sa onim tvojim alternativnim predlozima, pa si se raspao u samoj zavrsnici kao Juventus ili Chelsea.  
    • Što mene nema u PŠ među navedenim igračima,nisam valjda toliko bio loš da me nema ove sezone.
    • Pozz momci! Krenula je NFL sezona,od mene jedan double za sutra: 19:00h Detroit Lions. 1,31  22:25h Philadelphia Eagles 1,40  bet365  Sretno! 🙂
    • Arsenal osvaja Premier League, kvota 1,75, vec kasnimo i to ohooo-hooo sa uplatama Da se ponovo po stoti put na ovom smesnom Forumu, podsetimo one istorijske fraze Jorge Sampaolija, tadasnjeg selektora Cilea, koji je izgubio od Urugvaja sa 0:3 a imao posed lopte od 75%, pa nakon utakmice ispricao frazu o tome kako je izveo devojku u subotu uvece prvo na pice, pa na veceru, pa opet na pice, gde su pricali, flertovali i sjajno se zabavljali, ali je na kraju, u 05.00 ujutro ona otisla da se yebe sa drugim. Sampaoli je tada rekao istorijsku frazu "... da prava je steta sto je ja nisam yebao, ali sam barem imao posed lopte celu noc..." Prevedeno na kladionicarski recnik dugorocnog kladjenja, ova Sampaolijeva fraza, bi mogla da glasi ovako. Prosla su tek prva tri kola u engleskoj Premier League, a kvota na konacnog pobednika na Arsenal je vec pala za jednu trecinu, i trenutno iznosi 1,75 pa bismo mogli reci da je danas poslednji voz da se rasproda sva imovina i sve ulozi na Arsenal. Ovo ce svakako biti moj prvi post u temi dugorocnog kladjenja za ovu sezonu, i prosto sebi ne mogu da oprostim sta sam do sada cekao, kada je sve jasno. Ja mislim da bi kod ove opklade trebalo traziti jos vecu kvotu, ako bi negde moglo da se pronadje koliko bodova vise ce Arsenal imati na kraju sezone u odnosu na drugoplasiranog, ili jos bolje, koliko ce jos uzastopnih titula imati Arsenal. U prvom slucaju, za skromne kolege sa Foruma bih rekao da ce Arsenal na kraju sezone imati desetak bodova vise od drugoplasirene ekipe, a za pohlepne kolege mozda cak i dvadeset. A ako bi veliki Bet365 dozvolio vec sada da se uplati, najverovatnije bih smeo da predlozim i da ce Arsenal biti pobednik i ove, a i sledece sezone sigurno. Da sada ne gubimo vreme, u analizi za titulu Arsenala bi trebalo da stoje sirina i kvalitet rostera, popunjenost kvalitetom na svakoj poziciji, mehanizmi u igri, kvalitet odbrane, govor tela, ozbiljnost i kvalitet kompletnog strucnog staba. A kada na to dodate probleme ostalih klubova, dobijete da je nakon samo tri kola titula ManUtd-a kvotirana sa 26,00 Liverpoola sa 15.00, Chelsea sa 9,00 i gradjana sa 3,75 A sve ovo gore zapravo nismo ni morali da napisemo, dovoljno je samo da napomenemo ko je sve sedeo na klupi Arsenala u proteklim utakmicama. Protiv gradjana koje su potopili u Community Shield sa 3:0 i to iz poluvremena, na klupi Arsenala su sedeli Rice, Saka, Merino Gyokeres, Zubimendi, Hincapie i Eze, protiv Coventrya, svi ovi isti osim Sake, ali i sa Maduekeom na klupi, a jos sa povredjenima  Bruno Guimareraesom, Salibom i Timberom, majko moja. A evo i klupe Arsenala na utakmici Lige Prvaka protiv Napolija: Havertz, Bruno Guimaraes, Madueke, Calafiori, Zubimendi, Tzolis, Lewis-Skelly, plus povredjeni Saliba, Mosquera i Timber eeeeej zivote Realno kladjenje za weekend Odmah sam izdvojio utakmicu Lige Evrope u sredu izmedju Leverkusena i Celja, gde je jedinica na Leverkusen 1,18 a sto ne verujem da ce stojati cak ni dok se vi probudite tamo negde oko rucka, a kamoli do pocetka utakmice. Dakle, hteo sam da kazem, da ko se danas kladi, mogao bi prvo na tiket da doda ovu jedinicu, pa onda da sebi bira sta ce jos odigrati, a tri dana ce svakako brzo proci. Pre samo mesec dana sam predlagao molitve za Celje da kako znaju i umeju pokusaju da udju u Ligu Prvaka, da bismo uvek imali jedan siguran fix u svakom kolu Lige Prvaka, ali i ovako je dobro, ako ih nemamo u Ligi Prvaka, imacemo siguran fix u Ligi Evrope. Svaka cast slovencima sto su se prvi odvojili od balkanskog zla zvanog Yugoslavija, svaka cast slovencima sto su prvi od svih ostalih usli u svet uredjenih zemalja, svaka cast slovencima sto je kod njih rat trajao deset dana, a ne cetiri ili tri godine, svaka cast slovencima sto su bili prvaci Evrope u kosarci, a imaju oko 2,5 miliona stanovnika, svaka cast slovencima sto po mentalitetu i kulturnom razvoju nikada nisu ni trebali da budu deo balkanskog zla. Ali, Celje ... majko moja, pa onakav krs od rostera ja mislim da jos nikada nije igrao ni u jednom evropskom takmicenju ikada. Osim sto stipa za oci bilo kakvo gledanje Celja, ja mislim da bi prvo trebalo udaljiti decu iz sobe kada oni igraju, a kao drugo, da bi protiv Celja trebalo igrati cak i kada igraju sa Araratom iz Jermenije, a kamoli protiv bugarskog Levskog. Drugi mec u fokusu iz sledeceg medjuweekenda ce svakako biti Juventus vs Nec, ali o tome nakon ovog weekenda, najpre jos jednom da ih vidimo protiv Sassuola i Cambuura. Dvojka na Bayern (nedelja) jedinica na Ajax (utorak), jedinica na Leverkusen (sreda) Ukupna kvota 1,56 Jeste, u pravu ste, ukupna kvota nije velika, plus treba da se ceka do srede, ali ipak tesko da moze da se padne jer igrate na Bayern, bilo gde da igra, igrate na Ajax kod kuce, i igrate protiv Celja, istorijskog krsa. Ova Ajaxova utakmica od utorka je zaostala utakmica treceg kola. Psv daje vise od jednog gola Sparti (nedelja), jedinica na Leverkusen protiv Celja (sreda) over 1,5 gol na utakmici Juventus vs Nec (cetvrtak) Ukupna kvota 1,88 Ovo je odlicna kvota od 1,88 ako se kaze da igramo na golove na Psv-u, igramo protiv Celja i bilo kakve golove kada igra Nec protiv bilo koga, pa makar i protiv Juventusa. Samo je problem sto je ovo ukupna kvota u trenutku dok pisem ovaj post, a to je 05.40. ujutro, a kada se vi budete probudili ova ukupna kvota sigurno nece biti ovolika. Samo da kazem, da bih najradije igrao overe golova na svim utakmicama ovog kola holandske lige, osim mozda na jednoj ili dve utakmice, i to sve u singlovima, ali samo zato sto sam odgovoran, izabrao sam vise od gola Psv-a na utakmici, iako mislim da ce postici tri ili cetiri gola. Razdvojiti jedinice na Como protiv Parme i na Inter protiv Udinesea Malo sam gledao kvotice ovoga weekenda na teske favorite, pa je tako jedinica na Real Madrid kvotirana sa 1,11, dvojka na Barcellonu sa 1,14, dvojka na Bayern sa 1,16 i jedinica na Psv sa 1,18. A sa druge strane, jedinica na Como je kvotirana sa 1,22 jedinica na Inter sa 1,25 a ovde cu dodati i dvojku na Crvenu Zvezdu koja igra prakticno sa fabrickim timom, pa je dvojka kvotirana sa neverovatnih 1,40 Sve ovo je posledica korumpiranih i ciganskih zemalja kakve su Italija i Srbija, plus jos nekih stvari. Ja mislim da su Como i Inter bolji od Parme i Udinesea isto onoliko koliko su i Real i Barcellona bolji od Rayo Vallecana ili Levantea, ali eto ovde su jedinice 1,22 i 1,25 a tamo su 1,11 i 1,14 Zasto bi na na utakmicama Como vs Parma i Inter vs Udinese mogle da dodju obe jedinice, ali i oba X-a, mogao bih da objasnim na deset stranica teksta. Ali ovde predlazem da na nekim narodnim ili seljackim tiketima, odigrate obe jedinice, ali na odvojenim tiketima. Obe utakmice se igraju u ponedeljak, obe ekipe bi bile veeeeliki favoriti da se ne igra u Italiji, ali je fora u tome sto se utakmice igraju u ponedeljak.  Ono sto se meni osobno najvise svidja jeste kada relativni favoriti igraju u ponedeljak, a ja kako znam i umem nekako prezivim do ponedeljka sa ostalim predlozima, pa mi onda ostane da razmisljam sta da radim, da li da se branim ili uzimam CashOut. A zapravo je najlepse od svega sto ponedeljkom zbog slabije ponude, ceo svet igra ovakve jedinice, pa kvota nezasluzeno pada do pocetka utakmica. Iako najvise volim da se branim X-om na ovakvim utakmicama, moram isto tako reci i da sam na ovakvim stvarima padao vec sto puta, jer su dolazile cak i dvojke, kao, na primer, kada su jednom tako igrali ponedeljkom Fiorentina i Empoli pa je dosla dvojka, a Empoli sada igra u desetoj ligi. Igranje protiv Lazija do kraja zivota, majku im yebem  Pre samo dvadesetak dana predlozio sam na Forumu kladjenje protiv Lazija tokom cele sezone. I ne samo predlozio, vec sam i na sve tri njihove utakmice igrao protiv njih, yebem li im majku. A oni imaju sve tri pobede, i prvi su na tabeli sa jednim primljenim golom, majko moja. Ali, nema veze, siguran sam u sebe, kao nikada do sada. Prosle godine sam cekao X, nereseni ishod na Interu koji nije dolazio mesecima, od bola se secam da sam brojao tamo negde do trinaest ili cetrnaest utakmica kako nisu remizirali, ali ko me yebe. Ostajem pri tome da je Lazio smece od ekipe, da nemaju nista, ostajem pri tome da nece biti ni medju prvih deset, a najverovatnije ni medju prvih petnaest, tako da sto se mene tice, oni sigurno ne mogu toliko pobedjivati, koliko ja mogu da ih cekam da ne pobede. Znaci, danas dupla sansa X2 na Milan, ali odvojeno na dvojku, a odvojeno na X, sa vecim uplatama na cistu dvojku. Odmah da kazem da se ovde radi o osvetnickom kladjenju, ali ne impuslivnom, vec iz cistog ubedjenja, tako da sto se mene tice, odmah vec danas sa agresivnim kladjenjem, ako treba i kroz single kladjenje, ako treba i za sto miliona, ali vise nema nazad. A ako dobiju i Milan, neka se padne, nema nikakvih problema, rasprodavacemo deo po deo imanja, ako treba i vinogradi da se prodaju, neka idu. Pa da vidimo, hoce li Lazio mozda osvojiti Serie A, yebem li im milu majku. Ako cemo posteno, Lazio stavrno igra dobro, iznenadjujuce puno trce i lopta jako lepo ide, ali onakva krsina od tima, pa dajte molim vas ... Plus su igrali sa Bolognom, Genovom i Udineseom, a ne Interom ili Romom, ali opet dve pobede u gostima su uvek dve pobede na strani. Ne treba zaboraviti ni da su u prvoj zvanicnoj utakmici odmah ispali iz italijanskog kupa od seoske Mantove u sred Rima. U svakom slucaju, kako god da se danas zavrsi utakmica sa Milanom, yebem im majku u pick*#*#u. A ovu dvojku na Crvenu Zvezdu po 1,40 necu ni da komentarisem, ov ili je neka teska prevara ili namestaljka ili su neka srpska posla. Ovo je utakmica kao kada bi Dinamo igrao protiv fabrickog tima Podravke ili kada bi Inter igrao protiv radnika iz Fiata, a kladionice kvotirale pobede Dinama ili Intera sa po 1,40    
    • Počinje nova sezona 1. lige Posljednje Šanse! Ove sezone imamo 13. natjecatelja u elitnoj ligi. @COLT, @unkdy, @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Joker93, @nutrija, @nenosk, @nuki01, @prlito, @furyshaa, @Kiks77, @mesrine Pozivam natjecatelje da postave svoj tip u novoj sezoni iz ponude od 18.9 do 21.9 (Pet-Pon). Tema će biti otključana od 14.9.2026. do 20.9.2026(samo u prvom kolu) kako bi igrači imali vremena postaviti svoj prvi tip. Članak 10. Format postavljanja prognoza Pri prijavi tipa potrebno je jasno navesti utakmicu, ukoliko nije očito natjecanje (dakle manje poznate lige), tip, koeficijent, kladionicu, te priložiti screenshot tipa iz ponude sa jasno vidljivim koeficijentom koji je napravljen najranije 30 minuta prije otključavanja teme za to kolo. Ukoliko sceenshot tipa iz ponude nije priložen, prijavljeni tip neće se priznati. Koeficijent je potreban zbog članka 17. odnosno slučajeva gdje dva ili više članova možda budu na kraju sezone imali isti broj pogodaka. Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu:  DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE 4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365 Očekujem da Chelsea neće izgubiti ovu utakmicu jer... Sport i/ili natjecanje nije neophodno navoditi kada je očito o kojem se sportu I natjecanju radi (Liga Prvaka, Premier League, Serie A...). Isto je poželjno navesti ukoliko igrate manje poznate lige, kako bi obračunavanje oklada bilo jednostavnije i točnije.  Članak 11. Minimalni tečaj Svaki sudionik natjecanja će u svako kolu postaviti samo jedan prijedlog minimalnog tečaja 1,20 koji već nije bio postavljen na forumu u tom natjecanju.  Članak 12. Jedinstven tip U obzir će se uzimati samo tipovi koji su jedinstveni odnosno prvi put postavljeni u tom natjecanju.  Ukoliko dva člana postave isti prijedlog u obzir će se uzeti samo onaj prvo postavljeni dok će drugo postavljeni biti tretiran kao promašen, neovisno o ishodu utakmice. Ako igrač primjeti da je prijavio već postavljeni par isti ima mogućnost zamijeniti dok je otključana tema za to kolo. Ukoliko isto nije napravljeno te je prijavljeni par već ranije prijavio drugi natjecatelj, tip će se smatrati kao promašen.  Drugim riječima, nije dozvoljeno ponavljanje parova, odnosno ukoliko je već jedan član prijavio tip npr. "PSG - Lyon, pobjeda PSG-a, kladionica XY, 1,25" drugi članovi u istoj ligi isti par ne mogu ponoviti odnosno isti neće biti priznat.  Zato sugeriramo da su tipovi postavljeni što ranije po objavi teme za to kolo te da obavezno provjerite da utakmica i tip koji sugerirate već nije prijavljena.  Sudionici Prve lige Posljednje šanse mogu odigrati parove koji nisu već prijavljeni u toj ligi neovisno o tome jesu li isti već odigrani u Drugoj ligu. Također, sudionici Druge lige mogu odigrati parove koji su već prijavljeni u Prvoj ligi ukoliko isti već nisu odigrani u Drugoj ligi Posljednje šanse.  Očigledno ponavljanje parova nekog od članova iz Druge lige, iz kola u kolo, nije dozvoljeno te ukoliko se ovo uoči član će biti prvo upozoren a ukoliko se ovo i nastavi isključen iz natjecanja.    Članak 3. Trajanje Posljednje Šanse  Natjecanje počinje 14.9.2026. u 15:00 CET, a od tog datuma možete prijaviti svoje tipove za prvo kolo, čije se utakmice igraju od 18.9.2026. do 21.9.2026. U sezoni 2026./2027. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 31. svibnja 2027. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Da ponovimo i legendarno pravilo iz prošle sezone da se ne zaborave kladionice. Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024./2025. (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente.  Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: bet365, 22bet, unibet, william hill, betfair, pinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  OSTALA PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE 2026/27 PROČITAJTE OVDJE
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use