Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 23.5.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

prije 29 minute, pena29 said:

Naravno. Ovo igranje je i zgodan ritual,ponedjeljak i petak oko 15h cijela ekipa na internet se sjati.

Fitoz odigrao 1,01. Još 1513.Machiavelli je pisao da cilj opravdava sredstva. Tko smo mi da mu zamjeramo. 

A i na 1,01 se može pasti kakva je ova godina bila.

Ma je,meni je bilo bas zadovoljstvo igrati i skupilo se zaista dobrih igraca u PS.Meni se svidja da uz prijateljsku zezanciju nema vrijedanja,psovanja,uvreda.Nekad je tu toga bilo,prije PS ali svi mi koji igrsmo PS,vjerujem da smo normalni ljudi.Leo je jako puno napravio za PS i covjek se zsista trudi oko cijelog tog projekta.Sve ovo je dobrim dijelom njegova zasluga 

prije 1 sat, Marko15 said:

P.s-stari dobri Niccolo je kroz tu misao zapamcen kao teski "negativac" ali covjek je silom htio ujedinjenje Italije koja je tada bila u formatu gradova drzava i potpuno razjedinjena.Zato je i rekao tu misao u zelji da se ujedine po svaku cijenu 

Bitno da je Garibaldi pokupio slavu za istu ideju, a i osobno je ubijao od Italije do Urugvaja.

No,ne oglašava se Leo. Očekivao sam komentar na kvotu 1,01.

Zadnje je kolo ,dolazi do emocionalnog pražnjenja.

P.S: Barca se još nije odlijepila u vodstvu.

prije 30 minute, pena29 said:

Bitno da je Garibaldi pokupio slavu za istu ideju, a i osobno je ubijao od Italije do Urugvaja.

No,ne oglašava se Leo. Očekivao sam komentar na kvotu 1,01.

Zadnje je kolo ,dolazi do emocionalnog pražnjenja.

P.S: Barca se još nije odlijepila u vodstvu.

Tocno tako,sto se tice Garibaldija ali znas kak je,"crveni" svoje uvijek kroz povijest glorificiraju....

Vjerujem da je Leo s nekim komadom (petak navecer) i da bu nam sutra sadisticki to na nos nabijal🙂

Malo gledam "Mucke",malo pratim kladu online...Vikend bu zanimljiv...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use