Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

evo nije me bilo par dana na forumu.. nadam se da ste puno toga pogodili i dobili na kladionici..

Uglavnom nastavljam ja dalje po MLB-u... trenutno stanje: -450kn

i opet će kasnije Expekt izbacit kvote za 1. poluvreme tako da ću samo parove napisat, a kvote dodat naknadno jer ne vjerujem da ću kasnije imat vremena za analize..

Boston Red Sox- Detroit Tigers 1. half 2 bude oko 1,65 kvota

Cleveland Indians-Kanzas City Royals 1. half 1 bude oko 1,65 kvota

ulog:20 eura

dobitak: ( dopišem kasnije kad izbace kvote )

Za Detroit baca Verlander i iako sam svašta čuo na ovom forumu šta tko misli o njemu, mislite vi šta želite, ali riječ je o trenutno TOP 3 bacaču na svijetu i riječ je o bacaču koji završava sezonu sa 20+ pobjeda... Napad Bostona je odličan u zadnje vrijeme, ali vjerujem da ih Verlander može smiriti bar u ovom prvom polovremenu. S druge strane za Boston baca Bard koji i nije neki kvalitet i može se dosta runova ulovit na njegova bacanja. Baca toplo-hladno i siguran sam da to napad Detroita može iskoristiti. Inače su u laganoj krizi i vrijeme je da se vrate na neke bolje staze, a najbolji trenutak je naravno kad imaš podršku svog najboljeg bacača.

Što se tiče utakmice Clevelanda i Kanzasa, Cleveland ima sve boljeg Mastersona, dok za Kanzas baca Smith koji je debitirao prošli tjedan protiv Yankeesa i gadno je stradao u toj tekmi.. A i svejedno je riječ o lošijem bacaču od Mastersona i sa podjednakim napadima( čak clevelandov malo bolji trenutno) ovo također mora proći nakon 5 inninga...

sretno

preloše.. nažalost nisam gledao utakmice i nemam pojma što je ovome razlog.. trenutno nije ni bitno... stanje opet -600kn...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use