Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

hvala gremljin, zbog tvoje dojave sam odigrao ovo: Stjarnan Gardabae - Grotta-zbroj golova 1.pol. (0.5) (07.06. 21:17)

više

1,75 ;D

eto, što reći osim da mi je drago da si barem ti nešto zaradio...naravno da sam i ja čekao do 25.minute i piknuo live da pada gol...uglavnom neću više o dojavama, poneku ću možda uzet samo za sebe da ovdje ne kvarim atmosferu...u svakom slučaju bitno je bilo uplatit gol na poluvremenu live

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Objavljeno

Napokon sam dočeko  pobjedu Kirilenko/Petrova nadam se da je neko čeko sa mnom i da je jednako sretan..

ne znam da li ću biti sutra tu pa da odma kažem da pucate na ove dvije protiv Errani/Vinci jer Errani je umorna od ovoga danas i mislim da će joj misli bježat prema Sharapovoj ,a i vrijeme je ,pogotovo nakon ova dva zadnja preokreta da im Kiril7Petrova uzmu finale..

I da čekam još texas ,gube od Oaklanda  1:0 ..Jel se trebam sekirat?

imao ih ja na jednom tiketu, ali mi već jučer pao na Nadalu za 1 gem.. igrao under 29,5 a završilo 30..

a što se tiče texasa izgleda da se moramo počet sekirat jer ovaj Japanac ili je totalno preplaćen(111 milijuna dolara za 5 sezona) ili je upao u neku gadnu krizu.. tek sad došao doma i idem sad gledat utakmicu.. nadam se da je moguće okrenut ovih 6-1...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use