Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 9.6.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Kvalifikacije za SP

PON.jpg

(Koeficijenti 8.6.. u 14:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

• IzudinB changed the title to Ponedjeljak 9.6.2025. (Dnevna tema)
  • IzudinB pinned this topic

Danas sam dosao na ovaj smesni Forum iz tri razloga. Prvo da vam kazem da uzivam i da mi uopste ne nedostajete. Nista mi ne nedostaje, ni kolege sa Foruma, ni administratori, a ni sveta Poslednja Sansa.

Drugo, hteo sam da pitam kolege @pena29 @Marko15 @mesrine i @furyshaa da li ste vec poslali administratorima brojeve Ibana da vam se uplate novcane nagrade za drvene medalje koje ste osvojili u Poslednjoj Sansi?

I trece, kada sam vec dosao na Forum, hajde da postavim jedan dobitni predlog

Zalgiris osvaja litvansko prvenstvo u kosarci, kvota 1,14

Partizan osvaja Aba League, kvota 1,36

Holandija daje vise od jednog gola Malti, kvota 1,10

Ukupna kvota 1,71

Finalna serija u litvanskom kosarkaskom prvenstvu jos nije ni pocela, ali ako Zalgiris ne osvoji titulu, s’obzirom koliko je kvalitetniji od svih ostalih, to bi bilo ravno cudu da @mesrine sledece sezone udje u prvu, elitnu.

Dve naredne utakmice Finala Aba League se igraju u Beogradu, u utorak i cetvrtak, a Partizanu je potrebna jedna pobeda da bi osvojio Aba League. Ja mislim da Buducnost nikada nije bila kvalitetnija u svojoj istoriji, pa kada to nisu iskoristili sa dve utakmice u Podgorici, mislim da u narednih sto godina vise nece imati takvu priliku.

A ako holandjani ne daju vise od jednog gola Malti, onda stvarno neka i kockanje i zivot idu u qurac.

prije 47 minute, LeonardoDrugi said:

Danas sam dosao na ovaj smesni Forum iz tri razloga. Prvo da vam kazem da uzivam i da mi uopste ne nedostajete. Nista mi ne nedostaje, ni kolege sa Foruma, ni administratori, a ni sveta Poslednja Sansa.

Drugo, hteo sam da pitam kolege @pena29 @Marko15 @mesrine i @furyshaa da li ste vec poslali administratorima brojeve Ibana da vam se uplate novcane nagrade za drvene medalje koje ste osvojili u Poslednjoj Sansi?

Ukupna kvota 1,71

Finalna serija u litvanskom kosarkaskom prvenstvu jos nije ni pocela, ali ako Zalgiris ne osvoji titulu, s’obzirom koliko je kvalitetniji od svih ostalih, to bi bilo ravno cudu da @mesrine sledece sezone udje u prvu, elitnu.

Dve naredne utakmice Finala Aba League se igraju u Beogradu, u utorak i cetvrtak, a Partizanu je potrebna jedna pobefa da bi osvojio Aba League. Ja mislim da Buducnost nikada nije bila kvalitetnija u svojoj istoriji, pa kada to nisu iskoristili sa dve utakmice u Podgorici, mislim da u narednih sto godina vise nece imati takvu priliku.

A ako holandjani ne daju vide od jednog gola Malti, onda stvarno neka i kockanje i zivot idu u qurac.

Kolega Leo,bas nam trljate sol na ranu...😀Je,trece mjesto lijepo zvuci ali nista od toga.Sto se tice Nizozemaca,ne bi me cudilo da naprave isto sto i Englezi.Gol i to je to.Kolege koji prate tekme,ima jedna zanimljiva prijateljska u 19 h.Kosovo vs Komori.Proslu prijateljsku je Kosovo igrao s Arnenijom neki dan...7 golova, iz 2 u 1,autogol,penal...sad,da li ce i danas biti "sadrzajna utakmica",bumo videli...😀

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Ukupna kvota 1,71

Dve naredne utakmice Finala Aba League se igraju u Beogradu, u utorak i cetvrtak, a Partizanu je potrebna jedna pobeda da bi osvojio Aba League. Ja mislim da Buducnost nikada nije bila kvalitetnija u svojoj istoriji, pa kada to nisu iskoristili sa dve utakmice u Podgorici, mislim da u narednih sto godina vise nece imati takvu priliku.

A ako holandjani ne daju vide od jednog gola Malti, onda stvarno neka i kockanje i zivot idu u qurac.

Kolega samo da te ispravim, Partizanu su potrebne dvije pobjede kao i Budućnosti, jer se finale igra na tri dobivene.. 

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Ukupna kvota 1,71

Planirao sam im poslati broj racuna kad popijem sva piva od dobivene oklade s tobom obzirom da je kolega Nuki osvojio drugu, kanalizacijsku ligu PS, ali cini mi se da cu i prije, jer sam zasluzio svojim savrseno postavljenim tipovima kroz svih 800 kola ovog skracenog prvenstva.

prije sat vremena, mesrine said:

Planirao sam im poslati broj racuna kad popijem sva piva od dobivene oklade s tobom obzirom da je kolega Nuki osvojio drugu, kanalizacijsku ligu PS, ali cini mi se da cu i prije, jer sam zasluzio svojim savrseno postavljenim tipovima kroz svih 800 kola ovog skracenog prvenstva.

Sta ti je zivot, moj Leonardo.

Kladis se na ovu cetvoricu cirkusanta, kolege @mesrine @furyshaa @Marko15 i @nutrija iz uverenja jer verujes u njih, i ubedjen si da ovaj @nuki01 nije nista posebno. Jos ulozis svoj novac u opkladu, takodje iz uverenja.

I onda izgubis opkladu, izgubis svoj novac, i jos ti se ova cetvorica cirkusanta smeju u lice, jer si verovao u njih … cccccccccc

A ovog kolegu @nuki01 cemo tek videti sledece sezone u prvoj, elitnoj. Za sada deluje da ce proci kao @josip123 a mozda i gore.

prije 11 minute, LeonardoDrugi said:

Sta ti je zivot, moj Leonardo.

Kladis se na ovu cetvoricu cirkusanta, kolege @mesrine @furyshaa @Marko15 i @nutrija iz uverenja jer verujes u njih, i ubedjen si da ovaj @nuki01 nije nista posebno. Jos ulozis svoj novac u opkladu, takodje iz uverenja.

I onda izgubis opkladu, izgubis svoj novac, i jos ti se ova cetvorica cirkusanta smeju u lice, jer si verovao u njih … cccccccccc

A ovog kolegu @nuki01 cemo tek videti sledece sezone u prvoj, elitnoj. Za sada deluje da ce proci kao @josip123 a mozda i gore.

Kolega Leo,ja sam pocascen da ste vjerovali u mene.Budem se potrudio da iducu sezonu biti bolji...Mea Culpa...🙂

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use