Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Evo nekoliko (po meni) odličnih tipova za danas:

nog: Liverpool, Airdrie, Chelsea

hokej: CSKA (hokej), Kazan

košarka: Ulker

rukomet: Fyllingen

nemam vremena više pisati analize danas (napisao samo kratko za Liverpool: link), no mislim da bi velika većina parova trebala proći...

Objavljeno

Ja dosta nade polažem u današnji dan, pa se nadam da će proći šta sam oplatio:

Glavni:

Chelsea 1,32

4,5/Real Madrid - Roma 2  1,80(dakle 5 žutih i više) (drugdje se koef. kreće oko 1,50 na navedeno i drago mi je da još nisu smanjili koeficijent prilikom uplate... Očekujem nervoznu utakmicu sa dosta preoštrih startova i pritiska na suca Kyrosa Vassarasa iz Grčke koje je inaće poznat kao jedan od onih sudaca koji su brži na kartonima... Prošli put je bilo 6 žutih, bwin i expekt su postavili granicu oko 5,5 dakle sve upučuje da će biti kartona)

Pomocni:

Gummersbach 1X

Sao Paolo

3,5/ Porto - Schalke 04 2 1,65 (4 žuta i više)

Dinamo (subota)

Objavljeno

Ja sam danas odigrao jedan hazardni.

Odigrao sam tocan rezultat na Real vs. Roma 1:0, zatim na Chelsea, da Schalke daje gol i na Liverpool. Stavio male novce, tek toliko. A sad idem slozit jos jedan sigurniji... :)

Objavljeno

Ja dosta nade polažem u današnji dan, pa se nadam da će proći šta sam oplatio:

Glavni:

Chelsea 1,32 ;D

4,5/Real Madrid - Roma 2  1,80(dakle 5 žutih i više) (drugdje se koef. kreće oko 1,50 na navedeno i drago mi je da još nisu smanjili koeficijent prilikom uplate... Očekujem nervoznu utakmicu sa dosta preoštrih startova i pritiska na suca Kyrosa Vassarasa iz Grčke koje je inaće poznat kao jedan od onih sudaca koji su brži na kartonima... Prošli put je bilo 6 žutih, bwin i expekt su postavili granicu oko 5,5 dakle sve upučuje da će biti kartona)  ;D 10 žutih

Pomocni:

Gummersbach 1X  ;D

Sao Paolo  ;D

3,5/ Porto - Schalke 04 2 1,65 (4 žuta i više)  ;D

Dinamo (subota) - ovo se čeka, ali mislim da neće biti previše upitno s obzirom na domaći teren, razliku u kvaliteti i probleme u Hajduku (uz sve i ozljede u zadnje vrijeme)

Objavljeno

Bas sam jucer brojao zute na tekmi Roma Real :) :) Svaka cast na pogodjenom, iduci put te slusam :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use