Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

jučer prošao ,pa da probam opet  ;D ;D ;D

San Francisco/ San Diego 1 1.55  domaci rijetko gube kod kuce

LA Angers/Kansas C 1  1.65  razlika u kvaliteti prevelika

Pitsburg-Chikago 1    1.60  jučer izgubili,prije da su pustili....

Seatlle-NY Yankees 2  2.05  hoćemo reprizu od sinoć  8) 8)

kv 8.39  i još jedan ovakav sa hendikepom jer sinoć je bilo tako .  sretno tko prati  ;) ;) ;) ;)

Objavljeno

Ja za danas odabrao Brazilsku 2. ligu:

Boa - America Mineiro 2  @2,40

-mada ne znam ni sam zasto tako veliki koeficijent na gosta, drze 3. mjeso u ligi i zaostaju za liderom samo 3 boda. idu kod Boe koja se nalazi na sredini tabele i kojoj po meni ne znaci previse ovaj rezultat utakmice, 100 % jepo meni X2  @1,40 , ali probat cu malo riskirat s dvojkom.

ako netko ima informacije o igracima koji nedostaju ovim momcadima slobodno neka napise!

LP

Objavljeno

pozdrav ekipi ;)

ja danas dočekao onaj salzburg kaj je prošli tjedan popljugal u luksemburgu , a i ja jer sam igral više od tri gola. no, danas je eto 6+ bilo vrednovano tečajem 3.0 u sup sportu i to se moralo vratiti pa se nadam da su svi oni koji su pali na tom paru, danas to i dočekali, vratili lovu i još zaradili.sutra ću isto ponoviti sa helsingborgom.

danas predlažem mets pobjedu, pitsburg-cubs  over 7,5 poena u bejzbolu,te cesar valejo u peruu over 2,5 gola na tekmi.neće valjda opet jedan pasti ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use