Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

utorak 25.09.2012.

gremljin

Recommended Posts

KHL, Spartak M. - Atlant M.,  17:30h

Opet sam se odlučio za Ruse, točnije njihov hokej. Atlant u lijepoj formi, s novopridošlim NHL golmanom Khudobinom (Boston), koji je branio prošla dva kola. (pobjeda protiv Dinamo Rige, te protiv Donbassa). Spartak u posljednjih 6 ima 5 poraza, od čega su tri za redom. Šuška se kako bi trener domaćih mogao otići s klupe nakon današnje tekme. No bilo kako bilo mislim da Atlant koji je u formi, može izvuči neriješeno, ali i pobjedu. Neću odigrat čistu dvojku, iako je lijep koeficijent za neki manji ulog, nego X2.

Pick: Atlant M - X2 - 1,50 Favorit

Eurochallenge, Kataja - Petkim,  17:30h

Napokon je počelo u košarci i s klubovima. Radi se o kvalifikacijama, igraju se dvije tekme, prva eto u finskoj. Gosti su mnogo uložili u svoj klub, iako financijski nisu ni blizu onom proračunu, koji ima recimo jedan Fenerbahce, ali ipak su doveli dobra pojačanja. Iako su neki od tih pod znakom upitnika za danas, mislim da je Petkim i ovako dovoljno dobar da pokrije hendikep od 5,5 koševa razlike, tj da pobjedi s barem 6 koša razlike. Čista pobjeda Petkima, ne bi trebala doći u pitanje, no ja ću probat s hendijem.

Pick: +5,5 Kataja - Petkim - 2 - 1.60 Favorit

Edit: zadnja četvrtina, katastrofa za goste, 31:10.

Sretno!  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use