Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 6.10.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

Upravo slažem tiket za subotu (sve i svašta,doslovno).. i naiđem na jako zanimljiv par:

nogomet, engleska - konferencija

EbbsfleUt - Kiddermin  pik X @1,60

obratite pažnju na dosadašnji međusobni omjer ova dva kluba:

dsfasdgfdagafdgdagvdgbfd.png

sad mozemo razvijat teorije o onom zakonu velikih brojeva itd. itd. osobno cu se okusati sa iksom u piku.

sretno ko isprati!

Osijek- RNK Split 1 @2.45

Osijek je sa Stankom Mršićem odličan ove sezone, posebno kući gdje je pobjedio jedino Slaven...jako malo primaju što je i filozofija njihovog trenera, dok je Split u gostima potpuno drukčija momčad nego na Parku mladeži... ove sezone su sve 4 utakmice vani izgubili, a dovoljno je reći da je Zagreb jedinu pobjedu upisao protiv Splita... Osijek je dosad slavio oba puta protiv Splita u Gradskom vrtu, a gotovo sam siguran da će i danas...ide na veči ulog

Upravo slažem tiket za subotu (sve i svašta,doslovno).. i naiđem na jako zanimljiv par:

sad mozemo razvijat teorije o onom zakonu velikih brojeva itd. itd. osobno cu se okusati sa iksom u piku.

sretno ko isprati!

Mene si drug uspio kupiti sa ovim parom i definitivno ce se naci na jednom listicu, cak cu probati u nekom sistemu i cisti X. Hvala ti

jucer katastrofa...jos se nisam ohladio od Werdera  >:(

ali danas je novi dan...od svaba danas biram sljedece...

Bayern-TSG Hoffenheim 1 @ 1.20 kvaliteta je ovdje na strani Bayerna i sumnjam da im slabasni Hoffenheim moze ozbiljno parirati...

Schalke 04-VfL Wolfsburg 1 @ 1.45 Schalke je kompletnija i uigranija momcad od Wolfsburga koji se jos trazi, proslo kolo su pali protiv Mainza kod kuce. Usto na Veltins areni Schalke ne gubi bodove olako, tako da vjerujem u pobjedu domacina...

Freiburg -1.FC Nürnberg oba daju gol @ 1.70 posljednji par koji uzimam iz bundeslige se bazira na statistici... http://clip2net.com/s/2mVnv posljednji susreti su zavrsavali vecinom tako da su oba dala gol i da je bilo vise od 2,5 tako da i danas ocekujem slican rezultat...

sretno

Dobro jutro... ;D

Leeds-Barnsley 2,5 više (3+) @ 1.60 @@@ 1:0

Od 7 međusobnih...samo prva je bila under...Leeds 9 mjesto na tabeli 4-2-3 gol razlika 17:16...kod kuće 2-1-1 gol razlika 8:7...od 9 tekmi ove sezone 8 su ih odigrali 3+...Barnsley 17 na tabeli 3-2-4 gol razlika 12:14...u gostima 1-0-3 gol razlika 8:10...uvijek efikasni kada igraju međusobno...Barnsley mnogo daje i prima u gostima...a Leeds ove sezone odigrao sve osim jedne over...nadam se da može danas nastaviti seriju i da će i dana ići over...

http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=262#2_1,3_1,22_1,5_4714,9_headtohead,8_2756242,178_34,7_23

Sretno onima koji isprate ( makar kako me ide kladionica najsigurnije je igrat kontra... :D )

Nadam se da ste igrali ovo najsigurnije kontra beta...:)

Freiburg -1.FC Nürnberg oba daju gol @ 1.70 posljednji par koji uzimam iz bundeslige se bazira na statistici... http://clip2net.com/s/2mVnv posljednji susreti su zavrsavali vecinom tako da su oba dala gol i da je bilo vise od 2,5 tako da i danas ocekujem slican rezultat...

sretno

E oprosti na smetnji, sa koje je stranice ova slika?? izvinite ako je spam ili slično.

sretno

E oprosti na smetnji, sa koje je stranice ova slika?? izvinite ako je spam ili slično.

SuperSport u zadnje vrijeme

http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=262#2_1,3_30,22_1,5_4792,9_headtohead,8_2779910,178_2538,7_2523

Ne znam jel greska kladare ali ovo je zanimljiv par i to jako :Dhttp://www.vitibet.com/index.php?clanek=analyzy&sekce=hokej&liga=svycarskoice〈=en&tab=1&zap=2

Servette jel lud 9 utakmica bez poraza i ide u gostovanje sa prvom postavom i ne vidim razloga za poraz sto se tice međusobnih tekmi servette je puno bolji od berna i idem na konacan ishod @2.35

http://www.rezultati.com/utakmica/nLS9DVa5/#tablica;table;overall

http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=262#2_4,3_54,22_1,5_4624,9_headtohead,8_2744814,178_3902,7_3903 

Sad ako netko zna nesto bolje od mene javite mi , ali sta je je zanimljiv par.

sretno ko isprati!

Sad kad je prošlo slobodno kažemo HVALA MAJSTORE...:D

Jedan nočni koji završava jutarnjom utrkom F1

Detroit(1.ut)-Oakland (06.10. 23:55) 1 @ 1,50 3:1

Neču mnogo pisat jer nema smisla, s obzirom kako mi MLB prolazi, za večeras sam odabrao ovaj dvoboj, Detroit sam gledao nekoliko puta ove sezone i to baš kada je bacao njihov najbolji bacač koji je najjavljen za večeras kao početni bacač...Justin Verlander...osim toga napad Detroita uvijek je na razini zadatka, uvijek koncentrirani i odlični...mali oprez jer ekipa Oaklanda zna iznenaditi...zadnjih par tekmi išla je preko 3 runa najmanje...no opet mislim nakon silnih iznenađenja zadnje 2 večeri mislim da barem jedna tekma može realno proć...pogotovo jer vjerujem Verlander-u...(možda i previše... ;D ) no vidjet čemo...

Sjajna večer Verlander-a...

De Bakker T.-Hocevar R. (06.10. 23:30) 1 @ 1,35 6:7 6:7 Hvala lijepo ali tenis više ne igram

Kvaliteta na strani De Bakker-a...oko 200-tinjak mjesta...igra dobro ove sezone na tvrdoj podlozi...istina radi se o Challenger-u...no mislim da to može osvojiti...

http://www.tenisrezultati.com/atp/mec/ricardo-hocevar-VS-thiemo-de-bakker/belem-challenger-2012/

F.Alonso(dVNJap)-J.Button (07.10. 08:00) 2 @ 1,80

Duel koji mi je zapao za oko...Button starta sa 3.mjesta iza Red Bulla, Alonso sa 7 mjesta...istina je da Alonso lukavo skuplja bodove malo po malo te je i zbog toga vodeči u poretku...u stvari izvlači maksimum iz bolida kojeg ima, no opet zadnjih 5-6 utrka Button je odličan...te ukoliko neče biti nekih kardinalnih pogrešaka ili kvara na bolidu mislim da Button vrlo lako može završiti ispred...a kvota i više nego dobra...

TEČAJ: 3,6450

ULOG: 50,00kn

EV. DOBITAK 173,57kn

sretno ko isprati!

Sad kad je prošlo slobodno kažemo HVALA MAJSTORE...:D

Pridruzujem se, hvala ti jos jednom drug

drug,sto mislis o detroit vise od 3.5?

L.Hamilton-VN Japana ned 08:00 12,0 2,30 1,25

1895 S.Vettel-VN Japana ned 08:00 1,65 1,10 1,03

1896 J.Button-VN Japana ned 08:00 15,0 2,50 1,30

1897 F.Alonso-VN Japana ned 08:00 15,0 2,50 1,30

1898 K.Räikkönen-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1899 R.Grosjean-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1900 M.Webber-VN Japana ned 08:00 6,00 1,60 1,15

1901 S.Pérez-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1902 P.Maldonado-VN Japana ned 08:00 125 14,0 1,80

1903 N.Rosberg-VN Japana

sto je vetel tolki favorit,pa moze i njemu olid krepat,ja bi najradije stavio po 10 kn na neke ,pa mozda uleti :)il 20 ak kn

drug,sto mislis o detroit vise od 3.5?

L.Hamilton-VN Japana ned 08:00 12,0 2,30 1,25

1895 S.Vettel-VN Japana ned 08:00 1,65 1,10 1,03

1896 J.Button-VN Japana ned 08:00 15,0 2,50 1,30

1897 F.Alonso-VN Japana ned 08:00 15,0 2,50 1,30

1898 K.Räikkönen-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1899 R.Grosjean-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1900 M.Webber-VN Japana ned 08:00 6,00 1,60 1,15

1901 S.Pérez-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1902 P.Maldonado-VN Japana ned 08:00 125 14,0 1,80

1903 N.Rosberg-VN Japana

sto je vetel tolki favorit,pa moze i njemu olid krepat,ja bi najradije stavio po 10 kn na neke ,pa mozda uleti :)il 20 ak kn

Iskreno malog nisam gledal ove sezone...početni bacač...

Jarrod Parker

http://mlb.mlb.com/team/player.jsp?player_id=519105#gameType=%27P%27

S obzirom da je mlad očekujem da će mu zadrhtati ruka večeras...pogotovo jer Detroitov napad zna igrati jako, jako dobro, a i očekujem da će ga malo prestrašiti tribine...mislim da Detroit večeras dobiva vrlo lako te mislim da bi trebalo preči preko 3,5 runova, očekujem negdje oko 5-6 runova Detroita najmanje...ipak sigurniji mi je pick pobjeda Detroita...no sve to može pasti u vodu i ispasti sasvim kontra (kao zadnjih večeri kada sam prognozirao)...:D

Kaj se tiče formule, možeš probat, makar ja mislim da Vettel dobiva sutrašnju utrku...i da će se približit tom pobjedom sasvim vrhu...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Seattle - Atletico 2/2 (2.05) bet365 Nakon poraza na otvaranju turnira, i Seattle Sounders i Atletico Madrid večeras traže prve bodove na Svjetskom klupskom prvenstvu. U okviru drugog kola skupine B, domaćin Seattle suočit će se s europskim velikanom Atleticom, koji unatoč lošem startu u susret ulazi kao izraziti favorit. Momčad Diega Simeonea doživjela je težak poraz (0:4) protiv francuskog prvaka PSG-a. Iako su mogli povesti - Julian Alvarez imao je poništen pogodak, a Alexander Sorloth promašio zicer – Španjolci su na kraju primili čak 11 udaraca u okvir gola i zasluženo izgubili. Upravo zato, Atletico će protiv Seattlea tražiti iskupljenje i vraćanje samopouzdanja. Utakmica protiv predstavnika MLS-a došla je u pravom trenutku za Španjolce koji žele dokazati da poraz protiv Parižana nije pravo mjerilo njihove kvalitete. Američki predstavnik otvorio je natjecanje porazom 1:2 od brazilskog Botafoga. Ipak, druga polovica utakmice donijela je mnogo bolje izdanje Soundersa, koji su dominirali terenom i susret završili s čak 23 udarca prema golu. Iako su pokazali borbenost, Brian Schmetzer i njegova ekipa morat će podići razinu igre kako bi ostali konkurentni protiv protivnika svjetske klase poput Atletica. Soundersi su uoči turnira primili po tri pogotka u dva uzastopna MLS poraza protiv Minnesote i Vancouvera, što dodatno naglašava njihove obrambene probleme. Atletico će to zasigurno pokušati iskoristiti. Sve osim pobjede Atletica Madrid bio bi veliki šok. Očekuje se da će Simeoneova momčad krenuti agresivno od samog početka i osigurati vodstvo već do poluvremena. Preporučena oklada: Atletico vodi na poluvremenu i pobjeđuje na kraju (kvota 2.05). Vrijedi razmotriti i okladu na pogodak Juliana Alvareza u bilo kojem trenutku utakmice (kvota 1.95). Argentinski napadač bio je najbolji strijelac Atletica prošle sezone i iznimno je opasan u završnici. Očekivani sastavi: Seattle Sounders: Frei – A. Roldan, Kim, Ragen, Tolo – Vargas, C. Roldan – Vargas – Ferreira, Rusnak, Kent – Musovski Atletico Madrid: Oblak – Molina, Le Normand, Gimenez, Galan – Simeone, De Paul, Gallagher, Koke – Griezmann, Alvarez (Koeficijenti 19.6. u 16:03 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Finale litvanske kosarkaske lige Znam da smo svi mi, kolege sa Foruma, na odmoru, i da je Forum umro tokom letnjih meseci, ali i ja cu umreti, ako ne napisem nekoliko recenica o litvanskom kosarkaskom Finalu. Za one kolege koji ne prate kosarku, ili imaju manje od dvanaest godina, Zalgiris je u litvanskoj kosarci, ono sto je Bayern u fudbalskoj Bundesligi. Najbolji, najveci i ubedljivo najprivilegovaniji litvanski klub. Za litvanske prilike su odlicno organizovan klub, imaju odlicnu skolu kosarke, imaju sjajan domaci teren i publiku koja razume kosarku, a malo su i pogurani od grada i drzave, ali su svakako zdrav klub. Pa ipak, prosle godine nisu bili prvaci, a u Euroleague su prosli “onako”, mogli su bolje, ali i gore. Sa onakvim rosterom i budzetom, ne osvajanje titule je ravno ne osvajanju titule Bayerna u nemackoj Bundesligi. Zalgiris je lagano priveo kraju regularni deo prvenstva na prvom mestu sa samo dva poraza, dok je drugoplasirani Rytas imao sedam, a treceplasirani Lietkabelis cak sesnaest poraza. I tako su do velikog Finala, ipak dosle dve najbolje ekipe, Zalgiris i proslogodisnji prvak Rytas. Za one kolege koji ne prate kosarku, ili imaju manje od dvanaest godina, to je kao kada bi u Finalu Bundeslige igrali Bayern i Eintracht na tri dobijene, a da Bayern ima utakmicu vise na domacem terenu. I to ne onaj Tuchelov Bayern, vec ovaj ovogodisnji. Pred pocetak Finalne serije, titula Zalgirisa je bila kvotirana izmedju 1,14-1,16 sto je, po meni, potpuno realna kvota, s’obzirom na kvalitet rostera.  I onda je dosla prva utakmica u Kaunasu, prava drama i triler, koju je Rytas dobio nakon dva produzetka u jednom spektaklu od kosarke. Zalgiris u regularnom delu utakmice nijednom nije vodio, dok je Rytas odigrao kao dopingovan. Na preko dvadesetak sekundi do kraja regularnog dela su imali tri poena razlike, pa je Zalgiris ubacio trojku za manje od dve sekunde, da bi Rytas imao sasvim dovoljno vremena da napravi pristojan napad. Nakon neuspesnog napada, odigran je jedan, pa jos jedan produzetak, da bi Rytas sokantno, ali potpuno zasluzeno dobio prvu utakmicu u sred Kaunasa. Samo jos da kazem, da Zalgiris cak i nije igrao  kriminalno, koliko su gosti bili fenomenalni. Ko je pratio Euroleague, tako je slicno igrao Paris u sezoni. Iz aviona se vidi da je u Rytasu sjajna atmosfera unutar tima, lopta odlicno ide, igraci se bacaju na glavu jedni za druge, sutiraju trojke sa deset metara i to ko god misli da treba. Ko ne prati kosarku, Rytas izgleda kao Leverkusen iz prosle sezone, ili Psv ili Liverpool iz ove sezone, prava poezija. A onda je dosla druga utakmica, u Vilniusu, gde je Zalgiris odigrao kao Bayern iz najboljih dana, i dobio, ne bas lako, ali ipak dobio, a samo da kazem da je ta dvojka na Zalgiris bila kvotirana sa 1,33-1,40 jer su kladionice mislile bas kao i ja, da je nemoguce da jedna takva ekipa poput Zalgirisa krene u Finalnu seriju sa 0:2. Tako je Zalgiris izjednacio seriju na 1:1 i seriju ponovo vratio u Kaunas. Jedinica na Zalgiris na toj trecoj utakmici u sred Kaunasa je bila izmedju 1,18-1,20 i naravno da sam divljao sa uplatama na domacina. I ne samo to, divljao sam sa uplatama i da ce Zalgiris uzeti titulu, i to pre, a i tokom Finalne serije. A odmah da kazem i da bi mi ta jedinica bila predlog i za svetu Poslednju Sansu da je jos uvek igramo, a postavio bih je i u Guts-Leonardo Kupu, a da imam sta da rasprodam, verovatno bih i rasprodao svu imovinu. Sta da vam kazem dalje? Zalgiris je i drugu utakmicu u sred Kaunasa izgubio, prvo poluvreme su odigrali kao qurci i gubili sa 31:49 a onda se u drugom poluvremenu vratili uz porodjajne muke, i ipak izgubili 6 poena razlike. Sto se tice Rytasa, sve po starom, bacanje na glavu, protok lopte, trojke sa deset metara … poezija. Danas se igra cetvrta utakmicu u Vilniusu, i ako Rytas dobije, odbranice titulu, a Zalgiris ce i drugu sezonu ostati praznih ruku. To je otprilike, kao kada bi Bayern izgubio titulu od Eintrachta tako sto nijednom ne bi dobio u Munchenu. Danasnja cetvrta utakmica se igra od 17.50 po nasem vremenu, kvote na jedinicu su 2,40 i 1,52 na dvojku, dok je titula Rytasa kvotirana sa 1,85 a titula Zalgirisa sa 1,95 a vi, moje kolege sa Foruma, odigrajte sta hocete. Ako mislite da je moguce da Eintracht tri puta dobije Bayerna, od toga dva puta u sred Munchena, onda je kvota od 2,40 sansa koja se pruza jednom ili nijednom u zivotu. Ako mislite da je nemoguce da onakav Bayern syebe celu sezonu u samo deset dana, onda je mozda bolje da igrate titulu Zalgirisa po 1,95 nego dvojku po 1,52, posto bi stvarno bili seljaci da veceras dobiju u gostima, a onda i treci put uzastopno izgube u Kaunasu. Ja ne znam sta da radim, ali cu sa vama podeliti malo teorije. Veliki Fabio Capello tvrdi da bilo koji trener moze samo da se yebe, ako u timu nema velike igrace. On tvrdi da samo igraci na terenu, a ne treneri, mogu da vam donesu pobede, i da ako u timu imate odlicne igrace, ali budaletine, onda je krivica trenera sto budale nije pretvorio u korisne igrace. Sa druge strane, imate titulu Napolija, koji po kvalitetu nije ni medju prvih sest rostera u Serie A, ali imaju doktora na klupi, pa u ovom slucaju, sa teorijom Fabia Capella mozete samo da obrisete guzu. Cesto se ovih dana vracam na analizu koju sam napisao za Finale Lige Prvaka izmedju Psg-a i Intera. Ta analiza ce me pratiti dok sam ziv, od nje imam prave kosmare u snu. U toj analizi sam prednost dao sistemu, u odnosu na individualni kvalitet, i uopste mi zbog toga nije krivo, vec mi je zao. A na terenu se videlo, bas ono sto kaze Fabio Capello, igraci Psg-a su za tri klase individualni bolji, i da se utakmica igrala sve dok Inter ne povede, utakmica bi i dalje trajala. Klasa je klasa, i sa naknadnom pamecu, sada bi moglo da se kaze, da Interu ne bi pomogli ni Guardiola, Mourinho i Ancelotti zajedno na klupi. Za kraj, ja sam vam potpuno besplatno napisao analizu za ovaj danasnji mec, a vi odlucite sta cete raditi. Zalgiris je za litvanske prilike jak kao Bayern za nemacke, ali Rytasovi igraci se bacaju na glavu, igraju kao Leverkusen prosle godine i sutiraju trojke sa deset metara, iako su tri puta slabiji na papiru. A nije isto ni kladiti se na domacina po 2,40 ili na gosta po 1,52 koji je na ivici provalije. Ako je Fabio Capello u pravu, onda kvalitet Zalgirisa mora kad-tad doci do izrazaja, pa makar i u ovoj horor-utakmici po njih na neprijateljakom terenu. A ako je Conte u pravu, pa ako date sve od sebe i bacate se na glavu, cak i sa osam i po krstenih igraca, onda uopste nije vazno protiv koga igrate.  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use