Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Paragvaj

21:15 Sero Portenjo - Libertad-2-1.55

Pretposednje kolu u Paragvaju u takmicenju Klausura. Mrtva trka za prvo mesto izmedju prvog Libertad-a sa 41 bodom, drugog Nacional Asusns-a sa 41 i treceplasiranog Gvaranija sa 40 bodova. Domacinu ova utakmica nista ne znaci, dok gostima je eventualna pobijeda zlatna vrijedna. I trenutna forma je na strani gostiju koji su dobili poslednje 4 utakmice sa gol razlikom 15:3.

Objavljeno

danas idem na veći ulog ovak:

StanLiege - R.Charleroi SC (1)(1.35)

Standard je u odličnoj formi i u zadnje dvije utakmice nisu primili gol dok su zabili 5. I dalje su u samom vrhu i moraju osvajati bodove u koliko žele konkurirati za doigravanje za prvaka. Charleroi je prosječna momčad ali je loš kao gost, neigra mu ulogu pobijeda ni poraz jer su čvrsto zabetonirani u sredini tablice.

SC Bern - Ambri Piotta (1)(1.30)

Bern je jako moćna momčad. Na svom ledu su faktički nedodirljivi dok je današnji protivnik Ambri momčad sa samog dna tablice i ući će u današnju tekmu bez previše motiva. Bern ovo dobija laganini.

HeraclAl/odg - FC Utrecht (dg1)(1.45)

Sudar dviju momčadi koje su iznimno efikasne u svakom pogledu. Obje momčadi igraju agresivno ne mareći previše za obranu i vjerujem da će tako biti i danas. Oba daju gol po meni sigurna opcija.

EHC Olten(h-1,5)-HC Sierre (h1)(1.25)

Olten prvi na tablici, neznaju za poraz već duže vrijeme a svoje protivnike redovito ugaze sa hendikepom. danas na njihov led stiže najlošija momčad Sierrea koja je redovita mušterija oltena i ovo izdvajam ko zicer dana.

Objavljeno

‎*** insider za subotu ***

Rijeka - Slaven Belupo 1 @ 1.65

Rijeka - Slaven Belupo f+2 @ 2.70

"Rijeka : Culina (15/1) is back after injury and Kreilach (mf 16/3) after suspendion while Knezevic (df 18/0) get red card.

Slaven is tipicly home team manny years. For this game coach Ferencina has mising problems, 7 players are out: Suspended are Grgić (df 17/1) i Geng (df 7/0) and injured Rak (mf 10/0), Batarelo (mf 12/1), Vugrinec (att 12/8, main player, topscorer, legend of cro football, league topscorer of all time), Kokalovic (df 16/0) and Gregurina (mf 14/1)"

Objavljeno

Evo, već dva dana , tj dve noći nije bilo x-a u NBA..Juče sam ga probo ulovit,al ništa ..Stativa..

Igra se 12 utakmica, odigrat ću svih 12  u singlovima sa ulogom od 30 kn..Uzmem li u obzir da pogodim samo 1 par i to sa najmanjom kvotom (13)  vraća mi se sve..ubodem li dva para super,tri su već ludilo..Desi li se da svih 12 završe nerješeno kupit ću si konja i betmenovo odjelo i tako brijat po gradu..Desili se da neprođe ni jedna bacit ću se sa prozora iz prizemlja u lavor jer ću izgubit okladu protiv frenda

Evo meni nekih zanimljivosti kao npr da su Wizardsi od zadnjih 6 utakmica odigrali 2 nerješeno, a prošli put kad su igrali protiv Atlante  sa kojom igraju i danas  su odigrali x što sam ja naravno pogodio  8)

Memphis  je zadnje 2 utakmice odigro x (ko prosječan talijanski nogometni klub), a šta bude dva puta za redom bude lako i treći pa im danas želim sreću u obaranju  Juventusovog rekorda..

Zanimljiv je i San Antonio koji takođe ima u zadnjih 6 tekmi 2 x-a ..Danas igraju sa Houstonom sa kojim su remizirali na početku ove godine..

Toronto ima jedan remi od zadnjih 6 utakmica,ali zadnje 2 tekme koje su igrali protiv današnjih protivnika,Utaha su završile x ..

Charlotte  je od zadnjih 6 takođe odigro 2 puta x ..Zadnju tekmu su igrali  protiv Knicksa , 98:100 ..Nisu mogli još jedan utrpat mamu im poljubim u zvizdu..Bili su blizu pa im danas protiv Milwa želimo da to i uspiju..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use