Jump to content
Bet365 Otvori racun

Nova sezone Posljednje Šanse 2025./2026. počinje za:

• Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.8.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Utorak1.jpg

(Koeficijenti 17.8. u 21:25 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Utorak2.jpg

(Koeficijenti 17.8. u 21:26 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Real Madrid - Osasuna 1 (1.22) bet365

Prvo kolo nove sezone La Lige zatvara se u utorak navečer na stadionu Santiago Bernabeu, gdje Real Madrid dočekuje Osasunu. Bit će to ujedno i ligaški debi Xabija Alonsa na klupi Kraljevskog kluba, koji s velikim ambicijama kreće u pohod na naslov i želi svrgnuti Barcelonu s trona.

Real će u prvoj utakmici biti značajno oslabljen. Antonio Rudiger odrađuje suspenziju iz prošle sezone, dok su Jude Bellingham i mladi Brazilac Endrick ozlijeđeni. Upitni su i Ferland Mendy te Eduardo Camavinga, pa Alonso mora tražiti alternativna rješenja. Federico Valverde također je pod znakom pitanja, što bi moglo otvoriti prostor za Dani Ceballosa, unatoč špekulacijama o njegovom odlasku.

S druge strane, navijači će s nestrpljenjem čekati moguće debije novih pojačanja - Trenta Alexandera-Arnolda, Deana Huijsena, Alvara Carrerasa i argentinskog talenta Franca Mastantuana. U napadu bi Real mogao krenuti s ofenzivnim trojcem Brahim Diaz – Kylian Mbappe – Vinicius Junior.

Gosti iz Pamplone također ulaze u sezonu s promjenama. Novi trener Alessio Lisci tražit će način da nadoknadi odlazak Bryana Zaragoze, a oslonit će se ponajviše na Antu Budimira, koji je prošle sezone zabio čak 21 pogodak u La Ligi. Rosier bi mogao debitirati na desnom beku, dok se od Moi Gomeza očekuje da ponese dio kreativnog tereta u napadu. Ruben Garcia i Iker Benito čekaju posljednje liječničke preglede kako bi dobili zeleno svjetlo za nastup.

Mogući sastavi:

• Real Madrid: Courtois; Alexander-Arnold, Militao, Huijsen, Carreras; Güler, Tchouaméni, Valverde; Brahim, Mbappé, Vinícius
  • Osasuna: Herrera; Rosier, Catena, Boyomo, Bretones; Torró, Moncayola, Oroz; Kike Barja, Budimir, Moi Gomez

Osasuna je u pripremama pokazala dosta slabosti, s tek jednom pobjedom u šest utakmica, dok je Real Madrid zbog nastupa na Svjetskom klupskom prvenstvu odigrao samo jedan prijateljski susret - i to pobjedu 4:0 protiv austrijskog Tirola, u kojoj je Mbappe zabio dva gola.

Iako Alonso ima dosta problema s izostancima, kvaliteta Realove momčadi trebala bi biti dovoljna da otvore sezonu pobjedom pred domaćom publikom. Osasuna će pokušati zaprijetiti preko Budimira, ali sve osim slavlja domaćina po kvoti 1.22 u bet365 kladionici bilo bi veliko iznenađenje.

Real-640x71.jpg

(Koeficijenti 18.8. u 22:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Kladjenje na razlicite nacine da Crvena Zvezda veceras nece izgubiti kod kuce (1X dupla sansa)

Po meni, ova dupla sansa da Crvena Zvezda veceras (mozda) nece izgubiti u sred Beograda bi mogla da bude fix XXI-og veka. Ova dupla sansa 1X je kvotirana sa oko 1,16 ali bi kladjenje da Zvezda veceras nece izgubiti moglo i bolje da se iskoristi igranjem odvojeno na jedinicu, a odvojeno na X ali i sa vezivanjem sa ostalim parovima.

Ali, da bih napisao analizu za danasnji mec, trebalo bi mi deset stranica teksta da objasnim zasto Zvezda veceras ne bi smela da izgubi. Ili deset stranica teksta, ili nista, pa sam odlucio da bude nista. Bolje je da budem koristan po sebe nego da vam pisem o oklopnim vozilima i pravom gradjanskom ratu na ulicama Beograda, a sto sam takodje prognozirao i pogodio da ce se desiti jos pre nekoliko meseci kada sam najvljivao kosarkasku utakmicu Aba League izmedju Partizana i Crvene Zvezde.

IMG_8454.thumb.jpeg.64c6c84c2dc9c94b341111e684b7e781.jpeg

IMG_8474.thumb.jpeg.013c7f619a40d9725f041171c09ab812.jpeg

Ja mislim da Crvena Zvezda igra sebi veceras utakmicu "na zivot ili smrt", da im je ta utakmica zapravo utakmica sezone i to ne samo iz sportskih razloga. Sa jedne strane mislim da Zvezda ima timcinu za regionalne prilike, jednu od najboljih timcina u svojoj istoriji, a verovatno i najbolji roster koji su mogli trenutno da sastave. Sa druge strane, takodje mislim da je Crvena Zvezda jedna kula od karata zasnovana na najgoroj propagandi tipa "ako govorite najvece lazi i pri tome ih ponavljate sto puta, pre ili kasnije stoka (narod) ce poverovati u to.

Crvena Zvezda je ove sezone odigrala vec osam utakmica gde nijednom nisu izgubili i gde imaju sedam pobeda i jedan remi, uz gol razliku 26:4. Osim toga, ucinili su sve sto je bilo u njihovoj moci, a i moci njihovog vlasnika, trenera, blagajnika i glavnog igraca da se Zvezda dovuce do mogucnosti da igra grupnu fazu Lige Prvaka, igrajuci protiv Lincolna. Lecha i Pafosa. Mislim da su cak i Arnautovica doveli "na crtu" plativsi ga novcem koji nemaju, racunajuci da je nemoguce da uz ovakvu priliku koja im se pruza, ne udju u Ligu Prvaka.

Inace, ovu kulu od karata zvanu Crvena Zvezda u fudbalu, i oba beogradska govna u kosarci bih uporedio sa periodom kada je Slovenija izlazila iz zajednicke drzave, a srpska propaganda trovala svoje gradjane nagovarajuci ih da ne kupuju slovencake proizvode jer ce tako Slovenija umreti od gladi, plus sto ce umreti od gladi jer im Srbija nece slati hranu koja se proizvodi u Vojvodini. Ta prica je trajala deset dana, koliko je trajao i rat u Sloveniji (od 27.06. do 07.07. 1991)  a kako se sve to zavrsilo mozete videti ako pogledate gde je danas Slovenija i sta se trenutno desava na ulicama Beograda.

Crvena Zvezda se jos uvek nije srusila kao kula od karata, ali ako ne udje u Ligu Prvaka, a za to je imala raspored u Lincolnu, Lechu i Pafosu, mogla bi veoma lako da se zaljulja. O Pafosu nista ne znam, osim sto znam da njihov vlasnik nesto gadno mulja sa Psihom, vlasnikom, blagajnikom i glavnim igracom Zvezde a sto me sada mrzi da vam pisem.

Umesto da napisem analizu na deset stranica teksta, bolje je da pozovem kolege @nuki01 @nenosk i @nutrija da odigramo medjusobno tri kola letnje lige izmedju sebe i tako se malo upoznamo i pripremimo za svetu Poslednju Sansu koja dolazi za samo deset dana.

Nasa letnja liga bi imala samo jedno pravilo, a to je gospodsko takmicenje. Postavite predlog, a screenshot i ne morate ako necete, ova tri kola ce biti takmicenje gospode. Tebe @nuki01 sam izabrao jer si pobednik druge, amaterske, tebe kolega @nenosk sam odabrao jer si pobednik Guts-Leonardo Kupa, najtezeg takmicenja na svetu, kolegu @nutrija sam izabrao da imam protiv koga da igram, a Fitoza ko yebe.

Postavljacemo predloge samo tri puta, ja cu brojati pogodke i voditi letnju ligu i budite sigurni da sigurno necu skratiti takmicenje kao @IzudinB niti cu tebi nutrija oduzeti pet pogodaka mesec dana pred kraj takmicenja kao @Goksim. Znaci, samo napisete moj predlog za letnju ligu je taj i taj, a screenshot ako hocete moze, a ako necete ne mora.

Moj predlog za prvo od tri kola letnje lige Poslednje Sanse je da Real Madrid pobedjuje Osasunu u kornerima po kvoti od 1,20 kod bet365

IMG_8492.thumb.jpeg.2bd4b196e17ed669d8fa34afd28e6c68.jpeg

Samo jos da kazem da sam opkladu da Crvena Zvezda (mozda) nece izgubiti vezivao sa pobedom Celtica (Liga Prvaka), pobedom Reala u kornerima (La Liga), pobedom svetog Bayerna u nemackom Kupu uz golove na mecu, kao i sa nekim utakmicama od sledeceg weekenda i sa jucerasnjom pobedom Swiatek u Finalu teniskog turnira u Cincinnatiju. Sve odvojeno kao double sa Zvezdom, a ne zajedno kao narodni ili seljacki tiket.

Samo jos da kazem da kada su izasle kvote na Zvezdu jedinica je bila kvotirana sa 1,70-1,72 sto je za mene bila malo prevelika kvota, a evo vec nekoliko sati kvota na jedinicu lepo pada, pa je u vecini kladionica oko 1,50-1,55 dok ja mislim da ce se do pocetka spustiti na 1,50 i tu zaistaviti. Ne bih bas bio siguran da ce Zvezda dobiti veceras, pogotovo nisam siguran da ce potopiti kiprane, ali da izgube, pa to stvarno ne mogu da zamislim. Bas kao sto sam mislio prosle sezone da je nemoguce da na utakmici Bayern vs Leverkusen ne bude golova na mecu.

Evo i jednog primera gde sam odigrao jedinicu na Zvezdu, zajedno sa pobedom Reala u kornerima i vezao sa jedinicom na Arsenal protiv Leedsa za weekend (neka stoji za sada) po ukupnoj kvoti od 2,36   a onda sve to ponovio sa X-om na Zvezdi po ukupnoj kvoti od 6.14

Naravno, ako Zvezda izgubi u sred Beograda ili Osasuna vise napada od Reala u sred Madrida, onda sve ide u qurac, pa cu se najverovatnije samopovredjivati ako na takav nacin padnem.

IMG_8495.thumb.jpeg.83f0445e23858e0de660d86ced915387.jpeg

IMG_8496.thumb.jpeg.17fade1ea90ca90c45c182d49917c0d9.jpeg

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Kladjenje na razlicite nacine da Crvena Zvezda veceras nece izgubiti kod kuce (1X dupla sansa)

Po meni, ova dupla sansa da Crvena Zvezda veceras (mozda) nece izgubiti u sred Beograda bi mogla da bude fix XXI-og veka. Ova dupla sansa 1X je kvotirana sa oko 1,16 ali bi kladjenje da Zvezda veceras nece izgubiti moglo i bolje da se iskoristi igranjem odvojeno na jedinicu, a odvojeno na X ali i sa vezivanjem sa ostalim parovima.

Ali, da bih napisao analizu za danasnji mec, trebalo bi mi deset stranica teksta da objasnim zasto Zvezda veceras ne bi smela da izgubi. Ili deset stranica teksta, ili nista, pa sam odlucio da bude nista. Bolje je da budem koristan po sebe nego da vam pisem o oklopnim vozilima i pravom gradjanskom ratu na ulicama Beograda, a sto sam takodje prognozirao i pogodio da ce se desiti jos pre nekoliko meseci kada sam najvljivao kosarkasku utakmicu Aba League izmedju Partizana i Crvene Zvezde.

IMG_8454.thumb.jpeg.64c6c84c2dc9c94b341111e684b7e781.jpeg

IMG_8474.thumb.jpeg.013c7f619a40d9725f041171c09ab812.jpeg

Ja mislim da Crvena Zvezda igra sebi veceras utakmicu "na zivot ili smrt", da im je ta utakmica zapravo utakmica sezone i to ne samo iz sportskih razloga. Sa jedne strane mislim da Zvezda ima timcinu za regionalne prilike, jednu od najboljih timcina u svojoj istoriji, a verovatno i najbolji roster koji su mogli trenutno da sastave. Sa druge strane, takodje mislim da je Crvena Zvezda jedna kula od karata zasnovana na najgoroj propagandi tipa "ako govorite najvece lazi i pri tome ih ponavljate sto puta, pre ili kasnije stoka (narod) ce poverovati u to.

Crvena Zvezda je ove sezone odigrala vec osam utakmica gde nijednom nisu izgubili i gde imaju sedam pobeda i jedan remi, uz gol razliku 26:4. Osim toga, ucinili su sve sto je bilo u njihovoj moci, a i moci njihovog vlasnika, trenera, blagajnika i glavnog igraca da se Zvezda dovuce do mogucnosti da igra grupnu fazu Lige Prvaka, igrajuci protiv Lincolna. Lecha i Pafosa. Mislim da su cak i Arnautovica doveli "na crtu" plativsi ga novcem koji nemaju, racunajuci da je nemoguce da uz ovakvu priliku koja im se pruza, ne udju u Ligu Prvaka.

Inace, ovu kulu od karata zvanu Crvena Zvezda u fudbalu, i oba beogradska govna u kosarci bih uporedio sa periodom kada je Slovenija izlazila iz zajednicke drzave, a srpska propaganda trovala svoje gradjane nagovarajuci ih da ne kupuju slovencake proizvode jer ce tako Slovenija umreti od gladi, plus sto ce umreti od gladi jer im Srbija nece slati hranu koja se proizvodi u Vojvodini. Ta prica je trajala deset dana, koliko je trajao i rat u Sloveniji (od 27.06. do 07.07. 1991)  a kako se sve to zavrsilo mozete videti ako pogledate gde je danas Slovenija i sta se trenutno desava na ulicama Beograda.

Crvena Zvezda se jos uvek nije srusila kao kula od karata, ali ako ne udje u Ligu Prvaka, a za to je imala raspored u Lincolnu, Lechu i Pafosu, mogla bi veoma lako da se zaljulja. O Pafosu nista ne znam, osim sto znam da njihov vlasnik nesto gadno mulja sa Psihom, vlasnikom, blagajnikom i glavnim igracom Zvezde a sto me sada mrzi da vam pisem.

Umesto da napisem analizu na deset stranica teksta, bolje je da pozovem kolege @nuki01 @nenosk i @nutrija da odigramo medjusobno tri kola letnje lige izmedju sebe i tako se malo upoznamo i pripremimo za svetu Poslednju Sansu koja dolazi za samo deset dana.

Nasa letnja liga bi imala samo jedno pravilo, a to je gospodsko takmicenje. Postavite predlog, a screenshot i ne morate ako necete, ova tri kola ce biti takmicenje gospode. Tebe @nuki01 sam izabrao jer si pobednik druge, amaterske, tebe kolega @nenosk sam odabrao jer si pobednik Guts-Leonardo Kupa, najtezeg takmicenja na svetu, kolegu @nutrija sam izabrao da imam protiv koga da igram, a Fitoza ko yebe.

Postavljacemo predloge samo tri puta, ja cu brojati pogodke i voditi letnju ligu i budite sigurni da sigurno necu skratiti takmicenje kao @IzudinB niti cu tebi nutrija oduzeti pet pogodaka mesec dana pred kraj takmicenja kao @Goksim. Znaci, samo napisete moj predlog za letnju ligu je taj i taj, a screenshot ako hocete moze, a ako necete ne mora.

Moj predlog za prvo od tri kola letnje lige Poslednje Sanse je da Real Madrid pobedjuje Osasunu u kornerima po kvoti od 1,20 kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365

IMG_8492.thumb.jpeg.2bd4b196e17ed669d8fa34afd28e6c68.jpeg

Samo jos da kazem da sam opkladu da Crvena Zvezda (mozda) nece izgubiti vezivao sa pobedom Celtica (Liga Prvaka), pobedom Reala u kornerima (La Liga), pobedom svetog Bayerna u nemackom Kupu uz golove na mecu, kao i sa nekim utakmicama od sledeceg weekenda i sa jucerasnjom pobedom Swiatek u Finalu teniskog turnira u Cincinnatiju. Sve odvojeno kao double sa Zvezdom, a ne zajedno kao narodni ili seljacki tiket.

Samo jos da kazem da kada su izasle kvote na Zvezdu jedinica je bila kvotirana sa 1,70-1,72 sto je za mene bila malo prevelika kvota, a evo vec nekoliko sati kvota na jedinicu lepo pada, pa je u vecini kladionica oko 1,50-1,55 dok ja mislim da ce se do pocetka spustiti na 1,50 i tu zaistaviti. Ne bih bas bio siguran da ce Zvezda dobiti veceras, pogotovo nisam siguran da ce potopiti kiprane, ali da izgube, pa to stvarno ne mogu da zamislim. Bas kao sto sam mislio prosle sezone da je nemoguce da na utakmici Bayern vs Leverkusen ne bude golova na mecu.

Evo i jednog primera gde sam odigrao jedinicu na Zvezdu, zajedno sa pobedom Reala u kornerima i vezao sa jedinicom na Arsenal protiv Leedsa za weekend (neka stoji za sada) po ukupnoj kvoti od 2,36   a onda sve to ponovio sa X-om na Zvezdi po ukupnoj kvoti od 6.14

Naravno, ako Zvezda izgubi u sred Beograda ili Osasuna vise napada od Reala u sred Madrida, onda sve ide u qurac, pa cu se najverovatnije samopovredjivati ako na takav nacin padnem.

IMG_8495.thumb.jpeg.83f0445e23858e0de660d86ced915387.jpeg

IMG_8496.thumb.jpeg.17fade1ea90ca90c45c182d49917c0d9.jpeg

Prihvatam prijedlog kolega da odigramo mini ljetnu ligu,moj prijedlog je over 1,5 gol na utakmici fenerbahce benfica kod premier kladionice po kvoti 1,22

Screenshot_20250819_092811.jpg

prije 7 minute, nenosk said:

I ja prihvatam ☺️ 🏆
moj prijedlog je

Crvena Zvezda - Pafos     AnyTime 1  @1.38  Mozzart

Screenshot_1.thumb.png.1c56571fac9419bf9a4d4099c1d6825e.png

Ideeeemo letnja ligooooo. Samo napred. Vec imamo tri predloga po ukupnoj kvoti od 1,98 a ceka se jos kolega @nutrija.

Nase kolege sa Foruma su potpuno besplatno dobile (dobitnu) ukupnu kvotu od 1,98 a da uopste nisu uzeli lopatu u ruke niti bilo sta radili.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use