Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

# Vir.Lanciano-Ternana 1 (2,40) H1 (4,50)

Prva stvar ova pobjeda itekako treba domaćinima, ovom pobjedom bi se udaljili od ispadanja u treću ligu tj opstali bi još jednu sezonu u Seriji B. Druga stvar igraju na svom terenu pred svojom publikom i vjerujem da im je to dosta veliki plus, te treća i najbitnija stvar gosti su dosta oslabljeni da ne kažem jako oslabljeni, za Ternanu neće nastupiti :

Alberto Masi (df 8/0)

Crocefisso Miglietta (mf 32/0)

Antonino Ragusa (att 32/1)

Fabio Pisacane (df 7/0)

Angelo Nole (att 19/4)

Salif Dianda (mf 29/1)

Maurizio Lauro (df 20/0)

Massimo Gotti (mf 1/0)

Matteo Scozzarella (mf 9/0)

Pasquale Fazio (df 26/1)

Litteri (att 30/8) (upitan)

Jel ovo moguce?? mislim jel istina?

Objavljeno

Posjetio sam Ternana Calcio official website i mogu potvrditi ovu informaciju. Evo popisa igraca koji su jutros trenirali. Izmedju ostalog se navodi da je trener Ternane sastavio momcad od takorec ostataka. U svakom slucaju uzimam ovaj tip i zahvaljujem unaprijed ma kako god zavrsilo ;)

trnananan.png

Objavljeno

20.45    Pro Vercelli   -  Varese    2   1.80

Domacin. Jednom nogom vec u trecoj ligi. Vec sam prosli put pisao o njima. Varese se bori za playoff. zadnju su izgubili doma od Livorna i sad moraju pobjediti. Demoraliziranog domacina , koji imaju doma 18 5 3 10 18:27 mora pobjediti tim koji ima 6. najbolji rezultat. Ako se uzmu u obzir samo gostujuce utakmice. A i kvota je u padu. Jucer je bila 1.90.

20.45   Verona  -  Cittadella   over 2,5   2.00    1   1.50

Stvarno ne znam sta je ovo. Greska kladionica ??? Ili moja? Ovaj gost iz okolice Padove, takorec susjed (komsija...heheh) igra, za zabarske prilike malo neuobicajeno. Uvijek sa 3 napadaca. I tako su njihove utakmice uvijek  spektakularne i sa obiljem golova. Evo zadnje 4, Padova 3-3, Vicenza 2-1, Novara 2-6, Brescia 2-2... Verona. Danas 30 po celziju. sve perfektno. Livorno bjezi 2 boda. Pobjeda imperativ. Cijeli grad na nogama. Ekipa igra odlicno. Stvaraju se sanse, trci se, gine na terenu. Danas dobijamo sigurno samo, u lovu na vecu kvotu mogu preporuciti i

over 3,5  3.50     ...jednom se zivi!!! ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use