Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

alo ekipa.pa sta je ovo...nigdje nikoga,,a nije bas da je ponuda losa :P

evo nesto za danas

siena 1-trenutni rezultat 2-3 za milano...tako da ne vjerujem da ce siena izgubiti nego da ce se igrati i 7 tekma

olimpija-krka h2...objektivno krka bolja ekipa

besiktas-banvitspor h2-banvit odlicna ekipa..dosad uvjek dobili besiktas..al za svaki slucaj osiguranje hendikepom

sligo-mervue 3+

tromso-sk brann zd2+

toliko od mene  ;D

Objavljeno

pozdrav nacijo  ;)

guadalajara-murcia  više od dva gola ( španjolska 2.liga )

chalon-nantere / neporaz nantere ILI još sigurnije hendikep na nantere 7.5 koševa ( kvota 1,80 )

helsingborg-elfsborg  oba daju gol  ( švedska 1.liga )

miami-philadelphia / philadelphia postiže više od 4 run-a

detroit-chicago x ( nhl )

španjolci i košarka bi danas trebali svakako proći jer mi se čini da su bukmejkeri malo previše podcijenili ekipu nanterea...jedan sistem 3/5 sa 50kn uloga nije loš pokušaj, zato sam danas izletio sa malo više parova...

sretno  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use