Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

ŠVEDSKA: Allsvenskan

19:00   AIK Stockholm - Mjallby

AIK je trenutno u najboljoj formi kada se gledaju svi akteri Allsvenskan lige. Na poslednjih 9 prvenstvenih mečeva njihov skor je 6-2-1 uz dobru gol razliku 20:11. Posebno se vrednom smatra njihova pobeda u prošlom kolu kada su na gostovanju tukli Helsinborg, jednu od najjačih ekipa u ligi.

Sa druge strane ja Mjalbi, može se reći standardni prvoligaš u poslednjih par sezona. I sada se nalaze u zlatnoj sredini, jer su trenutno na 9.mestu sa skorom 6-1-6. Međutim, ne mogu se pohvaliti nekom naročito dobrom formom (svega 1 trijumf na prethodnih 5 mečeva i ne baš sjajne igre u odbrani u tom periodu).

Ako se uzme u obzir trenutna forma, AIK je onda ovde veliki favorit. Ako se uzme u obzur tradicija, tim iz švedske prestonice je opet favorit. Naime, ove 2 ekipe su do sada odigrale 9 mečeva i u tim susretima Mjalbi nema nijedan trijumf, dok na poslednjih 6 mečeva nije dao čak ni gol AIK-u!

1        1.60      :-\

Objavljeno

Klupske Prijateljske:

20:30   Buckley (Wal) - TNS (Wal)

TNS je tovario mnogo jače ekipe iz Velškog prvenstva sa po 4,5,6 pa čak i 7 komada pa cenim da ni ovi,meni nepoznati,neće bolje proći iako je prijateljski meč.

4+   1.75        au bruka  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

IRSKA: League Cup

20:45   Bohemians - Derry City

Domaćin očajan,gosti u sjajnoj formi.

http://www.rezultati.com/utakmica/25nClHJs/#omjer;overall

2         1.70

Objavljeno

Najprije cestitke Barakudi za jucerasnje prognoze, iskoristio sam Djurgarden i Kr, dodao nesto svoje i proslo. Drugo, velika podrska Moneyhunteru, stari moj nemoj odustati. Kolo srece se okrece ;)

Za veceras imam prijedlog. Posto su utakmice kupa moglo bi bit svakakvih rezultata. Prema tome odigrao sam sistem 2 od 3. Na ulozenih 10 po kombinaciji min. dobitak 109 eura. Kad nema nista drugo probat cemo ovako. Razlog za ovakav potez sam nasao u statistikama gdje sam primjetio da su mnoge utakmice doticnog kupa otisle u penale.

20.45  Limerick  -  Sligo           X  3.30

Drogheda  - CorkCity      X  3.65

Bohemians - Derry City   X  3.30

5 min. prije kraja bacam sve u crveno...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use