Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

ajmo opet malo osvježavajućeg sporta:

HRVATSKA - AUSTRALIJA  1  1,30    ;D

hrvatska prošla dalje nakon produžetaka....  :-[

Hrvatska je vjerojatno najjača momčad na svijetu u vaterpolu trenutno....

Da ne bi bilo zabune, u pitanju su muškaci... Australija ne bi smjela biti problem...  ;D

vrijeme odigravanja je u 17:00 sati

Objavljeno

opet malo igranja sa lopticama kod žena:

GOERGES, JULIA - KARATANTCHEVA, SESIL  1  1,45  ;D

Njemica ne bi smjela imati većih problema sa bugarkom koja nije ni u prvih 100 na wta ljestvici...

Goerges je pobjeđivala puno bolje i bolje rangirane tenisačice a i viša je za 10 cm, što će joj dobro doći u ovom meču...  ;D

vrijeme odigravanja je trenutno u 21:15 sati

Objavljeno

20.45   PSV  -  Zulte Waregem   gost daje gol/DA     1.70

PSV   igra otvoren nogomet i daje priliku protivnicima da mu utrpaju po koji. Zulte je (po meni) najjaci klub u belgijskoj ligi. Igraju otvoreno i bez respecta. U zadnje dvije godine su stasali u vrlo dobru momcad i upozoravam na njih. Pogotovo u buduce. U svojoj ligi mogu pobijediti bas svakog, i doma i u gostima. Nema vise Anderlecht i te fore... ;)

Objavljeno

kao sto rekoh georges h2--a uz to je lagano izgubila

nadam se da je ko poslusao..laku noc i nadam se vise srece sutra moneyhunter

đaba mi "chelsea", nisam te više mogao poslušati, jer sam već uplatio i bio na poslu, a ionako je dan bio katastrofa, zajebali me i vaterpolisti, pa ne mogu žaliti za goerges, samo me zanima, otkud takav poraz, jer to mi baš i nije normalno da njemica izgubi od tako nisko rangirane i prilično nepoznate tenisačice, pa je ili ozljeda u pitanju ili je kladionica odigrala svoju igru, ali hvala ti na upozorenju....  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use