Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 7.10.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Partizan vs Efes, Euroleague, jedinica, kvota 1,50 (cetvrtak)

Real Madrid vs Asvel, Euroleague, jedinica kvota 1,10 (cetvrtak)

Srbija vs Albanija, kvalifikacije za SP, dupla sansa 1X, kvota 1,15 (subota)

Ukupna kvota 1,90

Partizan vs Efes, Euroleague

Secam se kao danas da je bilo, kada se igrala 21.03. ove godine, utakmica izmedju Partizana i Efesa u Beogradu. Kakve slucajnosti, bas tada, kao i sada su se igrale reprezentativne fudbalske utakmice, tako da je ponuda za kladjenje bila veoma slaba. Takodje se odlicno secam da je bila u pitanju sama zavrsnica Euroleague, da je Partizanu to bila kljucna utakmica da se uvuce barem u play-in, i kakvog li apsurda, i tada je jedinica na Partizan bila kvotirana sa 1,50 kao i sada, majko moja. Do te utakmice sa Efesom, Partizan je bio  nagurao neverovatnih sedam poraza u sred Beograda, i ta utakmica je bila izuzetno vazna za obe ekipe. Secam se i da je jedinicu na Partizan odigralo pola sveta, da je ta jedinica delovala izuzetno privlacno, a sada sa vremenske distance se sebi divim kako sam doktorski osetio da bi na toj utakmici moglo da bude svasta, i da sam izbegao kladjenje cak i na ekstremne handicape na favorite, koje najvise volim. Tada sam doktorski izbegao zamku, i u svetoj Poslednjoj Sansi postavio over poena na utakmici kao svoj predlog. Sve ostalo je istorija. Efes je potopio Partizana u sred Beograda sa 32 poena razlike, rezultatom 65:97 a prosao sam u svetoj Poslednjoj Sansi samo zato sto je Efes napunio Partizana kao da su pocetnici.

I kao sto smo vec sto puta mogli da vidimo u takvim situacijama, jedna (seljacka) ekipa se nakon takvog fijaska raspala u nastavku sezone, a druga (sa cojones toliko velikim da se vuku po podu) se digla. Partizan se nakon onakvog poraza raspao, i kasnije izgubio od Bayerna i Zalgirisa na strani, pa Real Madrida u sred Beograda, te je po ko zna koji put evropska sezona Partizana otisla u qurac uz bacenih sto miliona. Sa druge strane, Efes se nakon onakve pobede potpuno digao i dobio sve utakmice u Euroleague do kraja, pobedivsi Baskoniju, Maccabi i Zalgiris kod kuce, te Zvezdu u Beogradu nakon produzetaka

Ja mislim da bih sada po secanju mogao da prepricam celu tu utakmicu, iz minuta u minut. Secam se da je dvorana bila krcata, publika fenomenalna, a ovi iz Efesa dosli da se pobiju sa Partizanom i da uzivaju u tome. Efes je odmah nagazio, i ne samo nagazio, vec iz cetvrtine u cetvrtinu samo pojacavao, vec na poluvremenu vodio 21 poen razlike, i nastavio i dalje da gazi. Da se ja pitam, ta utakmica bi trebala da se uvede u trenerske kosarkaske knjige iz mnogo razloga. Na jednoj strani smo imali gomilu nezadovoljnih crnaca koji dolazeci iz Usa uopste u svom mozgu ne mogu da prihvate da postoji deo sveta gde igras kosarku i nakon jedne greskice u odbrani ili pogresnog dodavanja ili preuzimanja, ides na klupu, i budes zakucan ekserima do kraja utakmice. A na drugoj strani smo imali opet gomilu crnaca, ali kojima je trener dozvolio da rade sta hoce, znajuci da ima ekstremno dobru napadacku ekipu, te ih je pustio da uzivaju u anarhiji, nadajuci se da ne mogu toliko primiti poena koliko su u stanju da daju. Ova raspustena banda iz Efesa je u tom mecu ubacila 97 poena, od kojih su barem polovina bili sutevi sa deset metara, dok su ovi nesretnici iz Partizana ubacili po cetrtinama 18 15 12 i 20 poena.

Nikada mi nece izaci iz glave jedna recenica naseg kolege @Iblaz93 koji je jednom na Forumu napisao da je najveca prednost ovog Foruma razlicitost. E, pa ja za sebe mislim bas to, da se bas bas puno razlikujem od svih ostalih kolega sa Foruma. Ja uopste na kockanje ne gledam kao na zabavu ili zezanje, vec kao na jedan tezak i iscrpljujuci rad. Ja sam ovu utakmicu od 21.03. kada je Efes yebao bez vadjenja Partizana u sred Beograda, sebi zapisao u evidenciji, i rekao sebi da cu gledati da ovu utakmicu zapamtim dok sam ziv, i da to sto sam razlicitiji od svih ostalih kolega sa Foruma iskoristim u kockanju.

Neka u cetvrtak i padnem igrajuci cistu jedinicu na Partizan, cvrsto sam odlucio da cu do kraja zivota igrati na Partizan kada budu igrali u Beogradu protiv Efesa. Odmah da se razumemo, ovo da cu igrati na Partizan protiv Efesa do kraja zivota mislim samo na period sve dok Psiho bude Predsednik Srbije, a ubedjen sam da cu ziveti jos tih 113 godina.

Dakle, ovo je sve inat, a tek cemo videti da li je inat mana ili vrlina, ali ja svakako idem sa pobedom Partizana protiv Efesa u Beogradu do kraja zivota, i sada nema nazad. A samo za vas, moje kolege sa Foruma, potpuno besplatno cu napisati kako stvari stoje sa ovom utakmicom kada se iskljuce emocije u kladjenju.

Tek je pocetak sezone, gotovo sve ekipe su promenjene manje ili vise, tako da je nemoguce predpostaviti sta ce se desiti na ovoj utakmici. Plus sto kod onakvog domacinskog terena, bilo koji igrac moze da "se upali" i okrene utakmicu u bilo kom pravcu. Efes je dosta toga zadrzao u rosteru, ali je dosta i menjao. Da sada ne gubimo vreme oko rostera, moje misljenje je da su za nijansu slabiji, odnosno da i dalje ostaju ofanzivna i napadacka ekipa, ali da onako bezobraznu, drsku, ludacku i neodgovornu napadacku ekipu vise nemaju. Ali zato mislim da sa Larkinom, Loydom, Dozierom, Hazerom i Weiler-Babbom imaju jednu od najboljih spoljnih linija, ako ne i najbolju. O novom treneru Efesa bi mi trebalo deset stranica teksta, pa cu sada njega da preskocim.

Za Partizan sam vec sto puta napisao da su oni trenutno jedno veliko gradiliste gde su radovi u toku, i dok ne budu zavrseni, bolje da se ne ulazi u taj ogradjeni prostor, bolje da se ne kladimo na njih, to sam hteo da kazem. Ja za sada samo procenjujem da ce prepoloviti broj poraza u Beogradu u odnosu na proslu sezonu, procenjujem da ce imati bolji plasman u odnosu na proslu sezonu, i to iz sto razloga.

Ovo je jedna od onih utakmica, gde ja mislim da je nemoguce da se ponovi scenario iz poslednje medjusobne utakmice, i gde sam odlucio da cu se inatiti do kraja zivota. Nesto slicno mislim i sa utakmicama dok sam ziv kada se u Italiji susretnu fudbalske reprezentacije Italije i Severne Makedonije, u Dortmundu ekipe Dortmunda i Meinza, u Manchesteru prvo poluvreme izmedju gradjana i Zvezde, pa golovi na utakmicama Bayerna i Leverkusena do kraja zivota ... itd itd

Znaci ovako ... inat plus emocije, plus pamcenje, plus domaca publika plus molitve za Partizan ... = cista jedinica na Partizan, pa neka padnem ako treba. A pogledajte tek kako ovaj Efes yebe i ne vadi kada god igra protiv Partizana

IMG_9060.thumb.jpeg.5a60f8d2014ddab92fd3899ab308c227.jpeg

Real vs Asvel, jedinica

Napisao sam Real Madrid protiv Asvela, ali sam zapravo mislio na kladjenje protiv Asvela protiv bilo koga da igraju. Asvelu predvidjam pet pobeda u sezoni, ali znam da ce imati vise, samo zato sto ce neke ekipe protiv njih izvesti rezerve, a svi znamo da rezerve nisu ljudi vec stoka, pa ce tako Asvel nekoga i oboriti na kladjenju tokom sezone, ali ce vas usreciti barem sto puta, ako se kladite protiv njih.

Poslednjih sto godina, nemacka Alba je bila najveci krs Euroleague, pa su je ipak igrali jer bogati uvek zele da budu jos bogatiji, a posto se celnici Euroleague uopste ne gade na novac, njima je bilo vazno samo nemacko trziste, a ne da li Alba nekoga moze da pobedi. Nakon sto je i vlasnike Albe bilo sramota na sta lice, oni su ove sezone napustili takmicenje i spustili se u blato, nizerazredno Fiba takmicenje gde im je i mesto. Nesto slicno predvidjam i Asvelu, da se raspadnu i napuste takmicenje. Po meni, Asvel je prosle sezone imao jednog i po krstenog igraca, a na leto su prodali i to pola igraca, tako da ja stvarno ne znam sta oni cekaju i zasto ne odustanu od takmicenja. Osim sto nemaju nista u rosteru, imaju problema i sa dugovanjima, entuzijazmom oko tima, a ne verujem ni da je bilo ko sa Foruma ikada cuo za njihovog trenera. Dakle, ovde ne predlazem pobedu Reala, vec kladjenje protiv Asvela sa kime god da igraju.

Srbija vs Albanija, kvalifikacije, dupla sansa 1X (subota)

Ja stvarno necu stici do subote da napisem najavu za ovaj mec, pa cu ovde da predlozim samo duplu sansu 1X na Srbiju, a najverovatnije i igru na kartone gostiju. Ako ne budem stigao do subote da zavrsim post, pusticu ono sto sam napisao do tada, a ako nesto bude nedostajalo, nema veze. Odlucio sam da svakoga dana pisem po pedeset stranica teksta, pocev od juce, ponedeljka, tako da za sada imam vec sto stranica, a da jos uvek nisam dosao do same utakmice, vec sam se do sada bavio desavanjima van terena. Ne brinite, ja cu gledati ovu utakmicu umesto vas, da vi ne biste morali, ali samo da znate, ovo nije obicna utakmica, a gde cete boljeg od mene, da vam objasnim zasto ovo nije obicna utakmica, i sta se sve desava u Srbiji zbog ove utakmice. Umesto vas, da vi ne biste morali, gledao sam cak i prvu utakmicu u Albaniji koja je zavrsena nista-nista, i mogu vam reci da je ta utakmica bila u Top tri najgore utakmice koje sam ikada video u svom zivotu, zapravo samo sam jos dva puta u zivotu video onako lose ekipe. Jednom sam gledao uzivo dve moldavske ekipe u njihovom prvenstvu, pa sam onda gledao, a da me niko nije naterao jednu utakmicu izmedju Sarajeva i Borca iz Banja Luke, a ova utakmica izmedju Albanije i Srbije je bila treca najgora utakmica, zapravo najgluplje potrosenih 90 minuta u mom zivotu. Ali, nema veze, ovde svakako predlazem duplu sansu 1X, a ako se desi da Albanija povede, a utakmica ne bude prekinuta, ili u teren ulete tenkovi, onda neka padnemo. Ja mislim da je prednost opklade na duplu sansu 1X u tome sto imate i opciju da vam tiket bude void, odnosno da utakmica bude prekinuta ako Albanija povede.

Amazonas – Criciuma
08.10.2025 01:00
Brazil, Seria B
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 2,56

Amazonas ulazi u ovu utakmicu nakon neriješenog rezultata 2-2 s Athletic Clubom, pokazujući da njihove igre mogu rezultirati golovima. Unatoč tome što su u posljednjih šest utakmica postigli samo 4 gola, primili su 12, što ističe jasne obrambene slabosti. Criciúma je u posljednjem gostovanju remizirala 1-1 s Vila Novom, a u posljednjih šest utakmica u prosjeku je postizala samo 2,17 golova po utakmici. Međutim, prethodni međusobni susret u lipnju završio je 3-2 u korist Criciúme, što dokazuje da sukobi između ovih momčadi mogu biti puno otvoreniji i s puno golova. Criciúma je također ostala neporažena u posljednjih 5 ligaških gostujućih utakmica, što im povećava samopouzdanje. Amazonas nema problema s ozljedama, dok Criciúmi nedostaju četiri igrača - Naldi i Fagundes zbog suspenzije, te Monteiro i Roca zbog dugotrajnih ozljeda. Ovi izostanci mogli bi oslabiti njihovu obranu i stvoriti više prilika za postizanje golova. S obzirom na krhku obranu Amazonasa i probleme Criciúme s momčadi, podaci snažno podupiru vjerojatnost više od 2,5 gola u ovom susretu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use