Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

pozdrav ljudovi......  ;D

jučer Rijeka zajebala pola kladioničarskog svijeta....  ;D

... a ja mogu jedino žaliti što je Rijeka zabila autogol jer sam imao čistu dvojku sa koeficijentom 14,0 u ss....  ;D

ulog nije bio velik (20 kn) ali lijepo je pogoditi takav koeficijent na jednom paru....  ;D

Danas se igra superkup između Bayerna i Chelsea...

nekako mi sve vuče na bavarce, no Chelsea je nekoliko puta iznenadio kada se nitko nije nadao....

ja ću odigrati slijedeće:

BAYERN - CHELSEA     tko daje 1.gol      1       1,75       ;D

SVE STE VIDJELI.....  NAŽALOST PRVI GOL DAO CHELSEA...   :(

iako su Bayernovci remizirali posljednju tekmu u njemačkom prvenstvu, i u toj su utakmici prvi zabili, a mišljenja sam da će Chelsea čekati priliku iz kontre i igrati zatvorenije nego Bayern......  ;D

Objavljeno

moj posljednji par za danas:

STANISLAS WAWRINKA - IVO KARLOVIC    1.set     9,5    VIŠE     ;D

Karlović drži svoj servis i pobijedio je Jamesa Blakea u 5 setova, a gemova je bilo "za prodat"....

Wawrinka je isto odličan igrač, ali nije me baš oduševio u posljednje vrijeme...

Mogao bi Karlović tu i do pobjede ali me jedino muči faktor umora kod njega nakon onako dugačkog meča protiv Blakea  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use