Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

09.09.2013.

DjaDjedje

Recommended Posts

BRAZIL: Série B

10.09.2013 02:50   Boa-Bragantino

Za ove dve ekipe kažu da pomažu jedna drugoj!

Međusobni mečevi: BOA - BRAGANTINO

29.05.13 SER Bragantino Boa 0 : 1

24.11.12 SER Bragantino Boa 3 : 0

26.08.12 SER Boa Bragantino 3 : 0

22.10.11 SER Boa Bragantino 1 : 2

27.07.11 SER Bragantino Boa 1 : 2

in 2011 same results (1:2 and 1:2 with pretty high odds , around 3.50 and 4.50).

Bragantino 1-2 Boa (bragantino with red card!)

in 2012 again same results 3:0 and 3:0 (maybe coincidence  :) ) ,

Bragantino was near to relegation zone and must win to stay in league (it was last round) and Boa let them 3 points ..  Bragantino 3-0 Boa

in 2013 (this season)

Bragantino 0-1 Boa  odd was 7.00! (Bragantino with red card from 40th minute , two yellow cards for Carlinhos for only 7 minutes ...)

u 2011 isti rezultat (1:2 i 1:2 sa prilično visokim kvotama, oko 3,50 i 4,50).

Bragantino 1-2 Boa (Bragantino sa crvenim kartonom!)

u 2012 ponovo isti rezultat 3:0 i 3:0 (možda slučajnost  :) ),

Bragantino je bio blizu opasne zone i mora je da pobedi da ostanu u ligi (bilo je to poslednje kolo) i Boa im je dala 3 boda .. Bragantino 3-0 Boa

u 2013 (ove sezone)

Bragantino 0-1 Boa kvota je bila 7.00! (Bragantino sa crvenim kartonom od 40. minuta, dva žuta kartona za CARLINHOS za samo 7 minuta ...)

pa kad je već tako probaću za mali ulog

2     3.40

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Od svega sto ste pisali u toku dana i veceri, ovo je najbolje napisano. Pad na juventus me bas unazadio, dakle trebao bi se radovati sto je kolega pao. Taj njegov pad sam bas dobro "platio", nije mi normalno da se vise radujem necijem padu u PS negi sto volim proci u realnom kladjenju. 
    • Moram jednu stvar naglasiti. Svaki pad nekog na PŠ košta nas sve u realnom kladjenju. Meni je konkretno 1mali dobitak propao zbog Juventusa. Mnogima je propao puno veći dobitak i onda nije bas ugodno.  Inače, puno ljudi igra prijedloge s PŠ i svaki pad netko osjeti na svom novčaniku. 1bod na PŠ najmanja je šteta. Efekt leptira,1pada na PŠ ,a mnogi u realnom kladjenju ,pogotovo kad padne favorit iz Lige petice.
    • Zamislite vi, da su meni kolege sa Foruma zamerali sto sam na nasem Forumu tvrdio da crnci nisu ljudi. Zamislite te drskosti, moje kolege me napadale kada sam tvrdio da belac i crnac nikada ne mogu biti isto ... ccccc Kao, ne moze tako da se govori, nije lepo, nije korektno, u javnom govoru ne moze da se vrsi diskriminacija ... nije vazna boja koze, ovo je XXI vek ... ovo... ono ... bla bla bla ... traa-laaa-laa. Kao prvo, crnci i belci nikada u istoriji nisu bili isto, niti ce ikada biti. Kao drugo, neka svako ko tvrdi da su crnci i belci isto, neka uzme na miru da pogleda highlightse sa jucerasnje utakmice Juventus vs Lecce, i neka pogleda kako jedan polupismeni crnac izvodi penal, i sta su sve promasivali ovi ostali crni igraci iz Juventusa. Bio je 66-ti minut i dosudjen je penal za Juventus, pri rezultatu 1:1. Loptu je uzeo Yildiz, ali mu je prisao crnac Jonathan David koji je poslednji put u italijanskom prvenstvu postigao gol za Juventus 24.08.2025-te na utakmici protiv Parme. Dakle, polupismeni crnac koji gol u prvenstvu nije postigao cetiri i po meseca i koji zaradjuje sest miliona godisnje, a igra kao qurac, je uzeo loptu iz ruke jedinom igracu koji je u stanju da postigne gol. To morate da vidite, molim vas izdvojite samo nekoliko minuta, da pogledate kako je polupismena crncuga juce sutirala penal, majko moja. A onda lepo odete na transfermarkt.com pa tamo potrazite pod belac Hary Kane - Bayern i potrazite koliko je taj belac sutirao penala od kada je u Bayernu, i koliko je puta promasio. I ne samo to. Ne samo sto pogledate koliko je puta sutirao i koliko puta promasio taj belac, nego jos uzmete sebi godisnji odmor da pogledate  sve te penale, da vidite kako belci sutiraju penale. Hary Kane kada uzme da sutira penal, uzme zalet od deset metara, pa je sutne kao bizon, i to gore u bilo koji gornji ugao, ostro, jako i precizno da posle moraju da ponovo vezuju mrezu. Zato sto je belac. Tacka. Sest miliona godisnje zaradjuje, vise od cetiri meseca nije dao gol, igra kao qurac, sutnuo penal kao qurac, i jos je pri tome crnac, i jos ne smes na Forumu da kazes da je crn ... ccccc ... odnosno moras da cutis i da se pretvaras da izmedju ljudi nema razlike bez obzira na boju koze, majko moja. I sada ja nemam pojma sa kockanjem jer sam postavio jedinicu na Juve u Poslednjoj Sansi, a onaj sto postavlja da nece biti crvenih kartona izmedju dva plemena aboridzana u Australiji ima pojma, i ima dva pogodka vise od mene. Od danas, pa do zauvek, ko na Forumu bude tvrdio da su crnci ljudi, ko bude tvrdio da izmedju belaca i crnaca nema razlike, i ko se bude bunio kada na Forumu budemo sirili mrznju, fasizam, nejednakost i rasizam, neka prvo pogleda kako je ova crncuga sutirala penal, pa ako i dalje nastavi sa pricom da izmedju belaca i crnaca nema razlike, onda cemo poceti sa izbacivanjem sa Foruma svakoga ko bude tvrdio da su crnci ljudi. Pri tome su neki ljudi, jos pre 80 godina, dali svoj zivot u bunkeru u Berlinu 30.04.1945 za ovakve ideje da nisu svi isti.      
    • zapamtice dobro onog crnca kako je pucao penal.
    • Leo ce se opet u sucevom izvući
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use