Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

opet koeln nešto igra,uvijek na njih sumnjam da namještaju utakmice ili bez golova ili 1-0, a ja sam ih opet igrao da daju 1+ gol,i  dinamo dresden 1+,i dinamo fino još u 1. pol. 2-0 , koelnu sudac oko 40. minute dosudi 2 penala u 4 minute i idioti pogode prečku i stativu iz penala i opet 0-0 1. po,man city i everton oba daju gol i evo u 5 minuta 1-1,mislim da če hajduk danas raskopati splita,iako ne igra nešto posebno,ali ovo je gradski derbi i veliki rivalitet i koeficijent 1,9 na pobjedu je odličan,split igra očajno,nit ima igru niti viziju, prošlu utakmicu doma izgubili od istre 1-0 i ne sječam se , da su puknuli na gol gostiju,i još jedan zicer,bayern bi kvaliteto trebao nadjačati leverkuzena 1,6 na pobjedu jer možda opet stisnu ručnu i odigraju na minimalnu pobjedu.

Objavljeno

i evo u nastavku fino koeln popije gol,možda  ih  to natjera da zaigraju iako sumnjam,a tečaj na oba daju gol je bio 3,5 na po poluvremenu   mader faker,i evo kretena na 1-1 , jaoj ,nakon stotina gluposti ,driblanja i dodavanja u petercu karsruera, i naravno promašaja konačno u 90. min . koeln zabija za 1-2, :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use