Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 24.14.2025

Recommended Posts

Samo bih zamolio svoje neprijatelje iz prve, elitne da me puste da postavim prvi jedinicu na Partizan, ukljucujuci i produzetke po trenutnoj kvoti od 1,47 sto ce se sigurno promeniti do 15.00 casova. Moram ovo da postavim kao svoj predlog, inace cu umreti, a nemam nikakve sanse kada je u pitanju brzina interneta.

IMG_9196.thumb.jpeg.e035a19813fdfb354407691b6b8b38e7.jpeg

Ko hoce da me sjebe, ima mnogo opcija, imate handicape da Partizan moze cak i da izgubi, ili uzmite konacni rezultat, samo me pustite, inace cu umreti

IMG_9194.thumb.jpeg.703747857c9053fa379897c0a17018ee.jpeg

IMG_9195.jpeg.932a1d88bef2439cdfb5896eb33b12cd.jpeg

IMG_9193.thumb.jpeg.cf90f772a3a29b4461624318aed13eac.jpeg

Shimizu – Tokyo Verdy
25.10.2025 07:00
Japanska J1 liga
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 2,70

Sudar između Shimizu S-Pulse i Tokyo Verdyja vjerojatno će rezultirati više od 2,5 gola, jer su obje momčadi posljednjih tjedana pokazale obrambenu krhkost. Shimizu je primio osam golova u posljednjih šest utakmica, a postigao sedam, uključujući poraz od Kawasaki Frontalea 5-3, što je istaknulo njihovu napadačku namjeru, ali i obrambene probleme. Trener Tadahiro Akiba ponovno će biti bez braniča Y. Takahashija zbog ozljede križnih ligamenata, što dodatno slabi njihovu obranu. Tokyo Verdy, unatoč pobjedi od 1-0 protiv Albirex Niigate u prošlom susretu, primio je sedam golova u posljednjih šest utakmica, što naglašava njihovu nedosljednost u obrani. Također im nedostaju napadači Yamada i Yamami, što bi moglo proširiti njihovu strukturu i stvoriti otvoreniji vezni red. Povijesno gledano, Shimizu je neporažen u posljednja tri susreta protiv Verdyja, a golovi su redovito bili prisutni u tim susretima. S obzirom na sklonost obje momčadi primanju golova i slobodnom napadu, rezultat iznad 2,5 gola čini se realnim očekivanjem.

Atletico-MG – Ceará
25.10.2025. 21:00
Brazil Seria A
Kvota: 2,64

U sudaru između Atlético Mineira i Ceará moglo bi biti više od 2,5 gola, jer su obje momčadi pokazale obrambene slabosti i sklone su otvorenim utakmicama. U posljednjih šest međusobnih susreta postignuto je ukupno 12 golova, u prosjeku 2 gola po utakmici, a nedavna forma sugerira trend rasta golova. Atlético Mineiro ostaje neporažen u posljednjih pet domaćih ligaških utakmica i obično igra agresivno pred svojim navijačima, iako su primili sedam golova u posljednjih šest nastupa. Momčadi će nedostajati napadači Pereira Rodrigues (suspendiran) i Cuello (ozljeda gležnja), što bi moglo dovesti do taktičkih prilagodbi i fluidnijeg napadačkog stila. Ceará je, u međuvremenu, primila gol u pet od posljednjih šest utakmica, pokazujući obrambenu ranjivost unatoč općenito igrama s malo postignutih golova. S ključnim izostancima u obrani (Leandro) i napadu (Pedro Henrique), mogli bi se mučiti s održavanjem stabilnosti. Atlético Mineiro ima dovoljno napadačke snage da to iskoristi, ali Ceará također može pronaći način da postigne gol. Utakmica s više od 2,5 gola čini se realnim scenarijem.

Volta Redonda - Coritiba
25.10.2025. 21:00
Brazil Seria B
Kvota: 2,66

Sudar između Volte Redonde i Coritibe ima veliki potencijal za više od 2,5 gola, s obzirom na nedavni trend postizanja visokih golova domaćina. U pet od posljednjih šest utakmica Volte Redonde postignuta su barem tri gola, a ukupno je postignuto 15 golova u tom razdoblju. Neporaženi su u posljednje četiri domaće ligaške utakmice, često igrajući s napadačkom namjerom pred svojim navijačima. Čak i s odsustvom veznih igrača Andrea Luiza (suspendiran) i Du Fernandesa (ozlijeđen), očekuje se da će domaćini krenuti naprijed. Obrana Coritibe, inače pouzdana, bit će ozbiljno oslabljena nedostatkom trojice braniča - Moleda, Bruna Mela (crveni karton) i Cosera (suspendiran) - što bi moglo otvoriti prostor za napadače Volte Redonde. Unatoč nedavnoj obrambenoj čvrstoći Coritibe, njihova oslabljena obrana mogla bi biti izložena. Obje momčadi imaju dovoljno kvalitete da zabiju gol, a rezultat 2-1 ili 2-2 čini se realnim, što podržava predviđanje o više od 2,5 gola.

Blaublitz – JEF Chiba Utd.
26.10.2025. 06:00
Japan J2 liga
Kvota: 2,02

Utakmica između AFC Blaublitz Akite i JEF United Chibe izgleda obećavajuće za više od 2,5 gola, uglavnom zbog njihovog napadačkog rekorda u međusobnim susretima. U posljednjih šest susreta, ove momčadi su postigle 15 golova, u prosjeku točno 2,5 po utakmici. Najnoviji susret završio je pobjedom Chibe od 3-1, što ponovno ukazuje na obrazac postizanja visokih golova. Iako su Akitine nedavne utakmice bile s manje golova, ostaju neporaženi u posljednje tri domaće ligaške utakmice i vjerojatno će nastaviti dalje s samopouzdanjem. Menadžer Ken Yoshida ima prednost potpuno spremne momčadi, što bi moglo dovesti do veće ofenzivne namjere. S druge strane, Chiba je zabila sedam puta u prethodnih šest utakmica, demonstrirajući rastuću napadačku dosljednost unatoč odsutnosti veznog igrača K. Tanake. S obzirom na međusobnu povijest obje momčadi i njihov napadački potencijal, rezultat poput 2-1 ili 2-2 čini se realnim, podupirući predviđanje o više od 2,5 gola.

Derry - Shamrock
26.10.2025 16:00
Irska Premier liga
Kvota: 2,41

Sudar između Derry Cityja i Shamrock Roversa vjerojatno će rezultirati više od 2,5 gola, s obzirom na napadačke trendove obje momčadi i nedavne obrambene probleme. Derry City je zabio u svakoj od posljednjih šest utakmica, postigavši 11 golova i primivši osam, što odražava njihov otvoren i napredan stil. Također su neporaženi u posljednjih osam domaćih ligaških utakmica, što bi trebalo povećati njihovo samopouzdanje u napadu. Unatoč tome što nisu igrali Boyce, Dummigan i Akinyemi, Derry je zadržao snažnu ofenzivnu igru. Shamrock Rovers, u međuvremenu, pokazao je obrambenu krhkost, primivši u svih posljednjih šest utakmica ukupno devet golova. Njihove utakmice dosljedno sadrže prilike za obje strane, a oni ostaju jedna od napadački najuspješnijih momčadi u ligi. Dok su prethodni međusobni susreti u prosjeku postizali oko dva gola po utakmici, trenutna forma i pristup obje strane sugeriraju otvoreniji susret s nekoliko prilika za postizanje gola u nedjelju.

@LeonardoDrugi kolega šta ćemo onda da Milanom danas? Šta kažu tvoji prijatelji i kolege iz ekipe ForzaItalia, da li se isplati ići na jači ulog na pobjedu ili ne..

Propustio sam Partizan u nogometu i Hajduk dvoznak i sad jedino šta me vuče je još Milan i eventualno Partizan u EL, ali obzirom na izostanak Carlika Jonesa i Miltona sumnjam da ću ih odigrati, eventualno u live-u.

prije 11 sati, josip123 said:

@LeonardoDrugi kolega šta ćemo onda da Milanom danas? Šta kažu tvoji prijatelji i kolege iz ekipe ForzaItalia, da li se isplati ići na jači ulog na pobjedu ili ne..

Propustio sam Partizan u nogometu i Hajduk dvoznak i sad jedino šta me vuče je još Milan i eventualno Partizan u EL, ali obzirom na izostanak Carlika Jonesa i Miltona sumnjam da ću ih odigrati, eventualno u live-u.

Pozdrav kolega

Najpre izvini sto nisam odmah odgovorio, bio sam pod stresom zbog utakmice Partizana u Euroleague, gde sam samostalno odlucio da se inatim sa samim sobom i sto je jos gore, sa kladionicama. Iako je sada, nakon sto je utakmica zavrsena, bez veze da odgovorim, vidim da su ovi iz Forze Italia odigrali kornere na Milan. Mislim da su ocekivali da ce se Pisa braniti kako zna i ume, sto je bilo i realno za ocekivati.

Osobno, meni je jedinica na Milan bila jedan od kljucnih predloga u sirem sistemu, gde sam pao zajedno sa Partizanom, tako da me sada sve boli. Uopste nisam impresioniran Milanovim rosterom, ali posto igraju jednu utakmicu sedmicno, plus sto znam da je Pisa istorijski krs, uvek bih preporucio igranje Milana u jucerasnjem mecu, a sto se tice mog realnog kladjenja, najvise me brine, sto bih i danas, da mogu, opet stavio ove dve jedinice, na Milan i Partizan u sirokom sistemu.

Ono sto moram da razjajsnim sam sa sobom, jeste ludilo u mojoj glavi kojim se inatim sa kladionicama. Po mojim nekim kriterijumima, rast kvota u kladionicama uvek ima svoj razlog, a u nekim slucajevima sebe hvatam da se ne bojim toga previse. A juce se bas to desilo. Nisam se previse bojao, sto je kvota sa prvobitnih 1,31 na Partizan, skakala cele sedmice i nije mislila da stane, pa je na sam dan utakmice isla cak i do 1,60, bas kao sto je i jedinica na Milan, sa prvobitnih 1,27 isla neposredno pred mec cak i do 1,35. U prvom slucaju je razlog bio povreda prvog play-a Partizana, a u slucaju Milana, mislim da su kladionice ocekivale da ce se Pisa grcevito braniti, jer su istorijski krs, plus su idealna ekipa da se podcene.

Izvini sto sam odgovorio sa zakasnjenjem, mozda je i bolje, ako si izbegao Milana, ali bih pre utakmice svakako preporucio kladjenje na Milan. Zapravo bih preporucio kladjenje protiv Pise koja je istorijski krs.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use