Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 26.10.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Real Madrid vs Barcellona, nesto u vezi golova

Arsenal vs Crystal Palace, nesto po izboru

Vukovar vs Dinamo, dvojka, kvota 1,20 (sutra)

Moja ukupna kvota je 1,58 jer sam izabrao sebi over 1,5 gol na utakmici Real Madrid vs Barcellona po 1,10, over 4,5 kornera ekipe Arsenala po 1,20 i dvojku na Dinamo po 1,20

Uvodni deo posta cu poceti ljutnjom, a zavrsicu naletom dobrote. Ljut sam jer sam pao na Partizanu koji je u sred Beograda izgubio 18 poena razlike, a kada su se postavljali predlozi u sestom kolu Poslednje Sanse, Fitozu je prosao predlog u 89-om minutu kada je Porto ugurao gol Crvenoj Zvezdi, pa mu je u jedanaestom kolu prosao predlog u 88-om minutu kada je Borac ugurao gol Velezu, bas kao sto je i kolegi mesrine Barcellona ugurala gol Gironi u 90 plus trecem minutu. Iz ovoga jasno vidimo da sreca, Bog, karma ili sudbina nisu ravnomerno rasporodjeni na ovom smesnom Forumu. Ali, da ne bi ovde sada mracio, uvodni deo posta cu ipak zavrsiti pozitivom. 

Ostavite nesto novca za kladjenje za utorak kada Crvenoj Zvezdi u Beograd dolazi Asvel, istorijski krs Euroleague. Nema vise Albe u Euroleague, ali ce zato Asvel u ovoj sezoni, ponosno nositi ime najgore ekipe. Sada imaju dve pobede, ali sacekajte da se porazi nagomilaju, a entuzijazam padne, pogotovo u narednom periodu, kada im slede cak cetiri gostovanja, Zvezdi, Zalgirisu, Fenerbahceu i Armaniju.

Real Madrid vs Barcellona

Stvarno ne bih znao sta ovde ima da se najavljuje ili predlaze, kada je veliki bet365 jedan gol na ovoj utakmici kvotirao sa 1,00 da ce na utakmici pasti vise od jednog gola, sa 1,10 a da ce na utakmici pasti vise od dva gola,  sa 1,33  Ovde jedino mozda mogu da se istaknu pojedinacne kvote za timove, gde je kvota na gol Barcellone 1,18 sto po ovoj kvoti nikada necete dobiti na bilo kojoj njihovoj utakmici. Gol Reala na utakmici je kvotiran sa 1,10.

Najavu ove utakmice bih ipak poceo sa nekim detaljima sa utakmice Barcellona vs Girona. Za trenera Girone Michela nikada nisam cuo, ali mu treba dati medalju kako je pripremio utakmicu svoje ekipe protiv Barcellone. Na utakmici protiv Barcellone, Girona je imala deset suteva iz sesnaesterca, dve stative, tri puta su izasli u kontri "jedan na nula", te nakon sto su izjednacili u 20-tom minutu, samo tri minuta kasnije imali veliku sansu da povedu. Osim toga, Girona je na utakmici sa Barcellonom imala cetiri takozvane "velike sanse", jedanaest ukupnih suteva, pet kornera na utakmici, xG od 1,54, a osim dve stative i tri kontre "jedan na nula", golman Szczesny je imao cetiri odbrane.

Svi na ovom smesnom Forumu znamo koliko golova daju ove dve ekipe. I jedni i drugi su na svim svojim zvanicnim utakmicama u sezoni uvek postigli gol, Real Madrid je u ovoj sezoni postigao 28 golova, dok je Barcellona ugurala neverovatnih 33 golova. Ali, ne primaju podjednako golove. Real Madrid je primio pet komada od Atletica, ali osim na toj utakmici, nijednom nije primio vise od jednog gola, sest puta nije primio gol u sezoni, a pet puta su primili samo po jedan.

Ali, zato Barcellona prima golove za medalju. cak devet puta u sezoni su primili gol/golove, Sevilla im je dala cetiri komada, Levante i Psg po dva, a po jedan Oviedo, Rayo Vallecano, Girona, Sociedad, Olimpiacos i Newcastle. Prakticno, Barcellona nije primila gol/golove samo u prva tri kola protiv Valencije, Mallorce i Getafea, a nakon toga su primali od svakoga.

Zato sam najavu ovoga meca i poceo sjajnom pripremom utakmice od strane trenera Girone. Ja mislim da Barcellona ne samo da igra suludo, vec mislim da niko nikada u istoriji fudbala nije igrao na takav nacin. To im omogucava svakako roster i tip igraca koji imaju, plus trenerova doslednost, ali za dobrog i pametnog protivnickog trenera, svaka utakmica protiv Barcellone moze da bude izazov za uzivanje. Zato i moze da se desi da Barcellona dobije 6:0 Valenciju, a izgubi 1:4 od Seville, ili igra nereseno protiv Girone do 93-eg minuta, ili kada je prosle godine primila sedam komada od Intera iz dve utakmice i ispala. Samo da budem malo precizniji, kada kazem da bi za dobrog protivnickog trenera moglo lepo da se pripremi utakmica protiv Barcellone jer igraju suludo, to kazem iz sobe, dok nisam na terenu.

Ako se ovakav tip utakmice, sa ovakvim suludim sistemom igre Barcellone, i napadom kakav ima Real Madrid zavrsi tacnim rezultatom 0:0 onda stvarno i treba da padnemo, i niko od kolega ne bi trebalo da se ljuti zbog toga, pogotovo nakon utakmice. A koliko ce golova pasti na utakmici, i koja ekipa ce ih dati, ili nece, to neka svako proceni za sebe u zavisnosti od pohlepe. Meni ova kvotica od 1,10 na over 1,5 gola na ovakvim ekipama sasvim zadovoljava pohlepu, mada lepo zvuci i kada cujete da je gol Reala kvotiran sa istom kvotom.

Arsenal vs Crystal Palace

Sasvim slucajno sam jednom upoznao nekog crnca iz Nigerije. On je kao dete emigranta rodjen van Nigerije, ali je imao neku dedovinu u vidu nekih suma i planinina po nekim vukojebinama Nigerije za koje je samo znao da postoje. A onda je jednom neka britanska rudarska kompanija ponudila njegovoj porodici da iznajmi celu Nigeriju na 99 godina radi nekih istrazivanja zlata. Posto u njegovoj porodici niko nije znao da cita, ovom crncu su ponudili nekih 10.000 dolara da iznajme pola Nigerije na 99 godina, sto je porodica naravno odmah prihvatila, potpisala Ugovor i uzela novac. A onda je britanska kompanija, nakon deset godina istrazivanja nasla zlato, majko moja, i pocela da zaradjuje milijarde. A onda je crncu palo na pamet da tuzi britansku kompaniju, jer nakon deset godina hoce i on milijardu, posto nije znao da ce britanci naci zlato, pa u svojoj glavi misli da su ga prevarili.

E bas ovako glupo sam se i ja kladio da ce Arsenal ove godine uzeti titulu, i prosto ne mogu sebi da objasnim kako sam mogao da budem takva budala. 

IMG_9209.thumb.jpeg.0753cb01a77a5cb3f41bac2d7cfb72f6.jpeg

Pre pocetka sezone, nisam imao cojones da uplatim na titulu Arsenala po kvoti od preko 4,00 jer sam se kao neka pick*#*#a uplasio Liverpoola jer su potrosili pola milijarde na pojacanja, a sada kada Arsenal odlicno izgleda, sada hocu svoje zlato kao polupismeni crnac ... cccccccccc

Titulu Arsenala sam prvi put uplatio u sezoni 2023/2024 da ih podrzim na putu kojim su krenuli. U sezoni 2024/2025 sam opet uplatio na njih jer sam verovao u taj njihov put, a ove sezone sam "zarobio" dve trecine budzeta za ovu godinu, jer sam ubedjen u njihovu titulu. Ali, sam zato ove sezone uplatio na njih kao prava seljacina, kao kada seljak ode na berzu i sada kupi akcije Juventusa ili ManUtd, a ne pre deset godina. Umesto da sam na pocetku sezone uplatio titulu Arsenala na kvoti od preko 4,00 a sada se branio titulama drugih, ja sada kao polupismeni crnac hocu svoje zlato po 1,80 odnosno 1,66 .... ccccccccc

IMG_9216.thumb.jpeg.45b87c33e952833b48aa729fa277719b.jpeg

Arsenal odlicno izgleda, bilo je i vreme da dugorocni rad i dobre odluke pocnu da daju rezultate, ali ja stvarno mislim da engleska liga uopste nije resena, i da ko ima u sebi talenta za investiranje, plus vidi ono sto drugi ne vide, mogao bi lepo da investira u konacnog pobednika Premier League.

Ja idem sa Arsenalom, i nema nazad, iako sam ih uplatio kao seljacina koji je prvi put u zivotu cuo za berzu. Odlicno izgledaju (za sada), pokazuju sampionski govor tela (za sada), menjaju se, ukljucujuci i Artetu (za sada), resavaju krseve ili srednje timove engleske lige (za sada), dobijaju utakmice u samoj zavrsnici (za sada), i ne primaju jeftine golove (za sada). Arsenal je ove sezone u svim takmicenjima primio tek tri gola, i cak osam puta nisu primili nijedan. Golove Arsenalu ove sezone su dali samo Liverpool, gradjani i Newcastle, i to samo po jedan ... ccccccc

I samo jos nesto da dodam o strucnom stabu Arsenala za koji mislim da je najbolji na svetu. Arteta verovatno nije ni medju prvih dvadeset trenera na svetu po znanju. Ali je najbolji po tome sto nema sujetu, sto se menja, sto prihvata da uci i slusa, a pogotovo je najbolji u tome sto ne kvari ono sto je dobro. Ima poverenje u svoj srtucni stab, dozvoljava im slobodu, a rezultati tog poverenja su preko cetrdeset postignutih golova iz kornera i preko sezdeset postignutih golova iz kornera i prekida zajedno.

Ne znam kako sam se, hvaleci Arsenal, setio pijanog Kiksija, bivseg selektora Srbije. On je za svoje pomocnike u strucnom stabu reprezentacije Srbije imao prijatelje sa kojima u kafani pije Johnnie Walker. Da ste tada otisli u kafanu kod Kiksija i rekli mu da Arsenal ima trenere samo za kornere ili prekide, a da doktor Antonio Conte ima strucni stab od dvanaest trenera,  pijani Kiksi bi vam odgovorio "... ma pusti me, molim te tih mladih laptop trenera koji drze kompjuter u rukama... sve je to trenutna moda koja ce kao i svaka moda proci..."

Neka svako za sebe izabere sta ce izabrati iz danasnje utakmice Arsenala protiv Crystal Palaca. Da li jedinicu "dok ide", da li pobedu Arsenala iz kornera, jer su tu opasniji nego sa penala, da li cete podrzati Arsenal kroz njihov gol na utakmici, kada su vec svima u sezoni ugurali barem jedan, osim Liverpoolu, ali ja svakako idem sa ovom lepoticom iz drugoligaskog blata, a to je over 4,5 kornera ekipe Arsenala, za koje mi ovako iz sobe, u pidzami deluje da je to najlepsi predlog u obe lige svete Poslednje Sanse

Vukovar vs Dinamo (sutra)

Ako na utakmici Reala I Barcellone budu golovi, a Arsenal napravi vise od cetiri kornera, onda cemo sutra razmisljati sta da radimo sa Dinamom.

Za kraj samo jos da kazem, da sa velikom tugom i bolom, danas nisam hteo da najavim utakmicu Feyenoord vs Psv, a da ne znam razlog za to, plus da kazem da je do utakmice Engleska vs Srbija ostalo jos samo -18 dana a do utakmice Crvena Zvezda vs Asvel, Euroleague, samo - 2 dana

Ja juce bas pao na kurtercima na United. Igrao vise od 7 i toliko i doslo. Unajted napravio yebeni 1 a dali cetiri gola. Valjda  sto su rano poveli pa posle igrali iz tranzicije, kako svi to sad moderno nazivaju. 

Mislim se bolje ici na konacan ishod pa kada se vec pada neka idu i oni u paketu, kao Chelsea ili Liverpool juce.

Crvena danas dobija posto ih je partizan sa 3-0 u petak preskocio na tabeli, istina sa dva meca vise.

Ovaj nis poslednji put u medjusobnim nije izgubio pre 7 godina. On im je neka filijala kao i pola lige, ne pratim toliko. trebalo bi i kisa malo da popusti do veceras.

U Madridu mora biti goleada. Ja cu isto probati nesto sa mnooogo golova, posebno realovih. 

Publici danas: Arsenal, Lille, Galata, Sporting, Crvena. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use