Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 27.10.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hnl, Vukovar-Dinamo

Benacer daje gol 5.50 PSK

Evo jednog tipa koji po meni ima vrijednost i koji cu odigrati u singlu zbog osjecaja, jer bas imam osjecaj da ce danas pasti taj prvijenac.

On je zdrav, siguran starter jer ovo je uz kup jedino natjecanje koje ima pravo igrati, a vidi se po zadnjim igrama da dolazi k sebi, i dize nivo i lakocom radi razliku vidljivu golim okom svakome. Sutira izvana, i vec je bio blizu gola a nekako ocekujem da ce danas imati prilicno takvih prilika i uspjeti zabiti u pobjedi Dinama kod novog prvoligasa, gdje ocekujem potpunu dominaciju jer razlika u kvaliteti je ogromna a uz to Vukovar sa par novih igraca i novim trenerom se tek treba posloziti.

Na manji ulog naravno, ali nadam se da me osjecaj ne vara.

Uz to, gol Rijeke Osijeku je po meni zicer.

Sretno tko prati.

prije 30 minute, furyshaa said:

@mesrine da li je dvica na Dinamo zicer ili možemo očekivati možda i neki kiks Dinama?

Po meni zicer, uz najavljene rotacije to gledam samo kao plus obzirom da ce ti koji manje igraju jos vise gristi, a kvalitetom Vukovar ionako nije ni blizu. Veliki faktor mi je i to sto je Hajduk pobjedio i sada Dinamo njih ganja tako da vjerujem da ce uzeti pobjedu.

Ono sto ne znam i sto me brine je stanje travnjaka u Vinkovcima nakon silne kise ali bez obzira na sve ocekujem da kvaliteta ispliva na vidjelo i sigurno i mirno uzmu pobjedu. 

Ps.kise danas nema, i trebalo bi biti bez padalina tokom susreta

prije 19 minute, josip123 said:

@LeonardoDrugi kako to da si se odlučio za Hapoel umjesto Crvene Zvezde u PŠ, po onoj objavi neki dan rekao bi da ti je Zvezda zicer u ovom kolu?

Da li zbog ozljede najboljeg igrača Zvezde trenutno Nwore ili zbog svih izostanaka i upitnih igrača za susret Hapoel - Partizan?

Screenshot_2025-10-27-16-41-18-216_com.android.chrome-edit.jpg

Pa kako da uzmem jedinicu na Zvezdu kada je neprijatelji zauzmu u 15.00 casova i pola sekunde?

Vukovar je nadigrao Dinamo, Dinamo bez zelje i volje, bez sanse u drugom poluvremenu, blago receno fuj, žali Bože svakog eura uplacenog na njih.. nadam se da ce ovakve utakmice kao ova i one poput Gorice na kraju odluciti prvenstvo, gdje Dinamo nece biti prvak ni drugu godinu za redom. Zasluzena pobjeda Vukovara protiv sto rekao jedan kolega  seoske ekipe Dinama na celu sa seoskim trenerom. Bravo Vukovar

prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

Pa kako da uzmem jedinicu na Zvezdu kada je neprijatelji zauzmu u 15.00 casova i pola sekunde?

Dvije runde zaredom ja prvi postavljam prijedlog i dva puta sam Fitoz uzeo prijedlog, a evo danas i tebi... 🙂

Ajde, sad sljedeće dvije runde — postavit ću malo kasnije, fer igrač sam ja 🙂😀💰

prije 21 sati, mesrine said:

Po meni zicer, uz najavljene rotacije to gledam samo kao plus obzirom da ce ti koji manje igraju jos vise gristi, a kvalitetom Vukovar ionako nije ni blizu. Veliki faktor mi je i to sto je Hajduk pobjedio i sada Dinamo njih ganja tako da vjerujem da ce uzeti pobjedu.

Ono sto ne znam i sto me brine je stanje travnjaka u Vinkovcima nakon silne kise ali bez obzira na sve ocekujem da kvaliteta ispliva na vidjelo i sigurno i mirno uzmu pobjedu. 

Ps.kise danas nema, i trebalo bi biti bez padalina tokom susreta

@furyshaa i ostali, ispricavam se na zanemarivanju ovog dijela, odnosno umanjivanju utjecaja navedenog a s druge strane uzdizanju kvalitete Dinama te navodenju na igranje na Dinamo. Jucer su se naime ozljedila dvojica dinamovaca zbog terena, a i Zajc je donekle nagrabusio zbog toga.

Naravno, teren nije opravdanje za onakvu sramotnu igru tj manjak borbe itd da ne duljim. 

U srijedu na tom istom terenu igraju kup utakmicu Cibalia-Hajduk i odmah da iskoristim priliku i pozovem na oprez tko ce igrati neki tip na toj utakmici, jer jasno je kome ne idu u prilog uvjeti na terenu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use