Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 28.10.2025 (Dnevna Tema)

Recommended Posts

Jedinica na Crvenu Zvezdu protiv Asvela, Euroleague, kvota 1,22

Sveti Bayern prolazi dalje u nemackom kupu kod Kolna, kvota 1,11

Jedinica na Hapoel Tel Aviv protiv Partizana, Euroleague, kvota 1,20

Ukupna kvota 1,62

Kao prvo, sasvim realno bih mogao da zamislim situaciju da Crvena Zvezda izgubi kod kuce, ili da Partizan pobedi Hapoela, cak bih mogao da zamislim i da se obe stvari dogode, ali da Bayern ne prodje dalje u nemackom Kupu, e, to stvarno ne mogu da zamislim. Ostajem tvrdoglavo i dalje pri stavu da se na utakmice Euroleague uopste ne treba kladiti, ili da kladjenje treba svesti na minimum, na primer, kladiti se na samo jednu utakmicu po kolu. Ostajem tvrdoglavo i dalje pri stavu da ce Partizan ove sezone imati manje poraza kod kuce nego sto ih je imao prosle sezone (sedam), ostajem tvrdoglavo i dalje pri stavu da Paris nece ponoviti plasman iz prosle sezone, a ostajem tvrdoglavo i dalje pri stavu da bih, da mogu, opet postavio u Poslednjoj Sansi, jedinicu na Partizan protiv Parisa, cak i uz sve povrede koje imaju. Jedino sto nikada ne bih ponovio, jeste da se zahvaljujem svojim neprijateljima iz prve, elitne sto se nisu gurali sa mnom da prvi postave pobedu Partizana. Ne mogu da verujem, niti sebi da objasnim zasto, kako i kome sam se zahvaljivao sto su me pustili da padnem ... cccccccc 

Pre analize, samo malo aktivizma na Forumu. Ne bih voleo da se na Forumu zaboravi, ili da pamtimo kao kokoske, otkuda beogradska govna u Euroleague. Kao prvo, ne treba zaboraviti da se preko Aba League vise ne ulazi u Euroleague. Kao drugo, ruski klubovi su izbaceni, nadajmo se dozivotno, a kao trece nikada ne treba zaboraviti da je Dejan Bodiroga direktor Euroleague plus sto se Bodiroga i Zeljko Obradovic ljube u usta. Ne treba nikada zaboraviti da beogradska govna placaju sto igraju Euroleague, za koje ne bih mogao da pronadjem vece ponizenje u sportu. Osim toga, ne treba nikada zaboraviti da je uz sve to grad Beograd morao da bude dva puta domacin FinalFoura, a trebao je i treci put (o svom trosku, razume se) da je grad Beograd morao da bude jedan od sponzora Euroleague, i na kraju, nikada ne treba zaboraviti da Euroleague oko trogodisnjih licenci nije pregovarala sa klubovima, beogradskim govnima, vec sa Vladom Republike Srbije, jer veoma dobro znaju da beogradska govna ne mogu od kosarke da zarade ni 100 eura. A zapravo najvaznije od svega jeste da nikada ne zaboravimo kakav poremeceni um vlada Srbijom, odnosno iz kojih razloga srpsku kosarku u Evropi predstavljaju Jones, Milton, Washington, Brown, Bonga, Parker, Jones, Osetkowski, Fernando, Muurinen, Miller-Mcintyre, Canaan, Graham, Carter, Dos Sanstos, Nwora, Ojeleye, Moneke, Rivero, Izundu i Motiejunas. A poslusajte tek ovu poeziju Zeljka Obradovica koji u Srbiji zivi kao sultan: "... da bi bio konkurentan u Evropi, treba ti roster, a mi ga nemamo ... nemamo kompletan tim, nemamo visoke igrace, i ne znamo kada cemo ih imati ... svi se pitaju zasto Partizan ne dovodi ili ne stvara domace igrace, to je najveca glupost ... traaa-laaa-laaa..."

Mozda bi Zeljko Obradovic hteo da mi sa Foruma skupimo neki novac, koliko ko moze, pa da pozajmimo Partizanu da kupi jos deset crnaca, i tako resimo ovaj neresivi problem. Podsetio bih kolege sa Foruma, da je Partizan ove sezone doveo cak i osamnaestogodisnjeg finca, opet stranca, jasno saljuci poruku da nemaju cak ni mladog igraca koji bi sedeo na klupi, sto nikada nije bilo moguce ni u Srbiji, a pogotovo u Partizanu.

Jedinice na Zvezdu i Hapoel treba shvatiti kao kladjenje protiv Asvela i Partizana (u ovom trenutku), a ne kao kladjenje na Zvezdu i Hapoel. Po meni, Crvena Zvezda u kosarci i fudbalu nikada nije imala ovakve timcine u svojoj istoriji, niti je ovoliko trosila za rostere, ali koliko je to dovoljno kada Zvezda sa onim pozerom Arnautovicem izadje van granica Srbije, mozete videti sa Zvezdom u fudbalu, koja ne moze da igra ni Ligu Evrope, a o cemu pisem barem deset godina na Forumu. Igranje protiv Asvela, a ne na Zvezdu, znaci da se kladimo protiv najgore ekipe Euroleague, koju cekaju cetiri uzastopna gostovanja, plus vec sada su izjavili da nameravaju da istupe iz Euroleague vec od sledece sezone, jer ih interesuje model Nba u Evropi, plus sto nemaju nikakve ambicije niti mogucnosti da budu iole konkurentni u najjacem evropskom takmicenju u Evropi. Znaci, ne treba uopste gledati povredjene igrace, formu, statistiku ili medjusobne duele ili stanje na tabeli, jednostavno se treba kladiti protiv najgore ekipe Euroleague i tacka.

Da sam pre pocetka sezone trebao da postavim Hapoel na mesto konacne tabele Euroleague na kraju sezone, verovatno bih ih postavio izmedju dvanaestog i petnaestog mesta.  Oni su slika i prilika polupismenog arapa kada je dosao na celo Psg-a i mislio da ce kupovinom padavicara Neymar Juniora i seljacine iz Rosaria postati najbolji klub na svetu, a oni nisu bili ni prvaci Francuske. Hapoel je platio Micica 6 miliona dolara godisnje sto ga cini najplacenijim igracem u istoriji evropske kosarke, a ni Elijah Bryant sigurno nece umreti od gladi sa 2,7 miliona godisnje.

Ja ne samo da ne verujem u ovakav koncept stvaranja tima, uredjenja odnosa unutar tima, vec na ovakve timove se ne bih kladio ni sa tudjim novcem. Ali, eto oni sa najboljom formom, prvim mestom na tabeli i samo jednim porazom, pokazuju da je ipak sve u novcu, a ne u onome sto kazu sportske teorije. I ovde se nikada ne bih kladio na Hapoel, ali u ovom trenutnku me izuzetno privlaci kladjenje protiv Partizana kojemu je najveci problem kako da prenese loptu na protivnicku polovinu, a ne kako da pobedi u sredu.

Samo najveci seljaci mogu u jednom kolu da se klade na Partizan, a vec u sledecem protiv njih, bas kao sto ja pokazujem seljacke manire, jer sam pod utiskom pada na njima, plus sto Hapoel ne igra u Israelu, vec u Sofiji, Bugarskoj, plus sto ce Partizan i tamo imati vise svojih navijaca, ali za mene nema nazad, potvrdjujem da sam predlozio jedinicu na plasticni Hapoel pri cistoj svesti, nisam bio pijan, drogiran ili neispavan, i odigrao bih opet ako se padne u sredu, sto lako mogu da zamislim.

Bayern prolazi dalje u nemackom Kupu.

Ali zato da Bayern ispadne u ovom trenutku iz nemackog Kupa, to stvarno ne mogu da zamislim, i ako treba da se padne, neka se padne. Bayern je, kada je Salihamidzic vodio klub kako on misli da treba, ispao u prvom kolu nemackog Kupa od seoskog Saarbruckena jos u jedanestom mesecu 2023-ce godine, pa su prosle godine ispali u drugom kolu, vec u dvanaestom mesecu 2024-te u onoj istorijskoj utakmici sa Leverkusenom gde sam odigrao over 1,5 gol na utakmici, a Noyer dobio crveni karton vec u 17-om minutu, a utakmica zavrsila 0:1, yebem li im majku. Ako Bayern i treci put ispadne iz nemackog Kupa pre Bozica, onda stvarno treba da padnemo. A verovatno necete verovati da Bayern i Leverkusen igraju opet, vec za tri dana, u subotu, majko moja, pa ako neko hoce da uplati under golova na toj utakmici, neka uplati meni, a ako dodje under, ja cu vas isplatiti.

Samo jos da kazem, da Napoli i Inter jos uvek nemaju X, nereseni ishod, u sezoni, da su obe ekipe odigrale vec jedanaest utakmica u svim takmicenjima, i ne znam kada misle da remiziraju posto imaju samo pobede ili poraze, dok je Juventus, na primer, naredjao vec pet X-eva.

I ne zaboravite - 17 dana do utakmice Engleska vs Srbija, a ako Arnautovic slucajno cita ovaj smesni Forum, mogao bi da nam potpuno besplatno odrzi neko predavanje na temu kako na najlaksi nacin i bez ikakvog napora ili pameti uzeti seljacima novac.

prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

Jedinica na Crvenu Zvezdu protiv Asvela, Euroleague, kvota 1,22

Sveti Bayern prolazi dalje u nemackom kupu kod Kolna, kvota 1,11

Jedinica na Hapoel Tel Aviv protiv Partizana, Euroleague, kvota 1,20

Ukupna kvota 1,62

Kao prvo, sasvim realno bih mogao da zamislim situaciju da Crvena Zvezda izgubi kod kuce, ili da Partizan pobedi Hapoela, cak bih mogao da zamislim i da se obe stvari dogode, ali da Bayern ne prodje dalje u nemackom Kupu, e, to stvarno ne mogu da zamislim. Ostajem tvrdoglavo i dalje pri stavu da se na utakmice Euroleague uopste ne treba kladiti, ili da kladjenje treba svesti na minimum, na primer, kladiti se na samo jednu utakmicu po kolu. Ostajem tvrdoglavo i dalje pri stavu da ce Partizan ove sezone imati manje poraza kod kuce nego sto ih je imao prosle sezone (sedam), ostajem tvrdoglavo i dalje pri stavu da Paris nece ponoviti plasman iz prosle sezone, a ostajem tvrdoglavo i dalje pri stavu da bih, da mogu, opet postavio u Poslednjoj Sansi, jedinicu na Partizan protiv Parisa, cak i uz sve povrede koje imaju. Jedino sto nikada ne bih ponovio, jeste da se zahvaljujem svojim neprijateljima iz prve, elitne sto se nisu gurali sa mnom da prvi postave pobedu Partizana. Ne mogu da verujem, niti sebi da objasnim zasto, kako i kome sam se zahvaljivao sto su me pustili da padnem ... cccccccc 

Pre analize, samo malo aktivizma na Forumu. Ne bih voleo da se na Forumu zaboravi, ili da pamtimo kao kokoske, otkuda beogradska govna u Euroleague. Kao prvo, ne treba zaboraviti da se preko Aba League vise ne ulazi u Euroleague. Kao drugo, ruski klubovi su izbaceni, nadajmo se dozivotno, a kao trece nikada ne treba zaboraviti da je Dejan Bodiroga direktor Euroleague plus sto se Bodiroga i Zeljko Obradovic ljube u usta. Ne treba nikada zaboraviti da beogradska govna placaju sto igraju Euroleague, za koje ne bih mogao da pronadjem vece ponizenje u sportu. Osim toga, ne treba nikada zaboraviti da je uz sve to grad Beograd morao da bude dva puta domacin FinalFoura, a trebao je i treci put (o svom trosku, razume se) da je grad Beograd morao da bude jedan od sponzora Euroleague, i na kraju, nikada ne treba zaboraviti da Euroleague oko trogodisnjih licenci nije pregovarala sa klubovima, beogradskim govnima, vec sa Vladom Republike Srbije, jer veoma dobro znaju da beogradska govna ne mogu od kosarke da zarade ni 100 eura. A zapravo najvaznije od svega jeste da nikada ne zaboravimo kakav poremeceni um vlada Srbijom, odnosno iz kojih razloga srpsku kosarku u Evropi predstavljaju Jones, Milton, Washington, Brown, Bonga, Parker, Jones, Osetkowski, Fernando, Muurinen, Miller-Mcintyre, Canaan, Graham, Carter, Dos Sanstos, Nwora, Ojeleye, Moneke, Rivero, Izundu i Motiejunas. A poslusajte tek ovu poeziju Zeljka Obradovica koji u Srbiji zivi kao sultan: "... da bi bio konkurentan u Evropi, treba ti roster, a mi ga nemamo ... nemamo kompletan tim, nemamo visoke igrace, i ne znamo kada cemo ih imati ... svi se pitaju zasto Partizan ne dovodi ili ne stvara domace igrace, to je najveca glupost ... traaa-laaa-laaa..."

Mozda bi Zeljko Obradovic hteo da mi sa Foruma skupimo neki novac, koliko ko moze, pa da pozajmimo Partizanu da kupi jos deset crnaca, i tako resimo ovaj neresivi problem. Podsetio bih kolege sa Foruma, da je Partizan ove sezone doveo cak i osamnaestogodisnjeg finca, opet stranca, jasno saljuci poruku da nemaju cak ni mladog igraca koji bi sedeo na klupi, sto nikada nije bilo moguce ni u Srbiji, a pogotovo u Partizanu.

Jedinice na Zvezdu i Hapoel treba shvatiti kao kladjenje protiv Asvela i Partizana (u ovom trenutku), a ne kao kladjenje na Zvezdu i Hapoel. Po meni, Crvena Zvezda u kosarci i fudbalu nikada nije imala ovakve timcine u svojoj istoriji, niti je ovoliko trosila za rostere, ali koliko je to dovoljno kada Zvezda sa onim pozerom Arnautovicem izadje van granica Srbije, mozete videti sa Zvezdom u fudbalu, koja ne moze da igra ni Ligu Evrope, a o cemu pisem barem deset godina na Forumu. Igranje protiv Asvela, a ne na Zvezdu, znaci da se kladimo na najgoru ekipu Euroleague, koju cekaju cetiri uzastopna gostovanja, plus vec sada su izjavili da nameravaju da istupe iz Euroleague vec od sledece sezone, jer ih interesuje model Nba u Evropi, plus sto nemaju nikakve ambicije niti mogucnosti da budu iole konkurentni u najjacem evropskom takmicenju u Evropi. Znaci, ne treba uopste gledati povredjene igrace, formu, statistiku ili medjusobne duele ili stanje na tabeli, jednostavno se treba kladiti protiv najgore ekipe Euroleague i tacka.

Da sam pre pocetka sezone trebao da postavim Hapoel na mesto konacne tabele Euroleague na kraju sezone, verovatno bih ih postavio izmedju dvanaestog i petnaestog mesta.  Oni su slika i prilika polupismenog arapa kada je dosao na celo Psg-a i mislio da ce kupovinom padavicara Neymar Juniora i seljacine iz Rosaria postati najbolji klub na svetu, a oni nisu bili ni prvaci Francuske. Hapoel je platio Micica 6 miliona dolara godisnje sto ga cini najplacenijim igracem u istoriji evropske kosarke, a ni Elijah Bryant sigurno nece umreti od gladi sa 2,7 miliona godisnje.

Ja ne samo da ne verujem u ovakav koncept stvaranja tima, uredjenja odnosa unutar tima, vec na ovakve timove se ne bih kladio ni sa tudjim novcem. Ali, eto oni sa najboljom formom, prvim mestom na tabeli i samo jednim porazom, pokazuju da je ipak sve u novcu, a ne u onome sto kazu sportske teorije. I ovde se nikada ne bih kladio na Hapoel, ali u ovom trenutnku me izuzetno privlaci kladjenje protiv Partizana kojemu je najveci problem kako da prenese loptu na protivnicku polovinu, a ne kako da pobedi u sredu.

Samo najveci seljaci mogu u jednom kolu da se klade na Partizan, a vec u sledecem protiv njih, bas kao sto ja pokazujem seljacke manire, jer sam pod utiskom pada na njima, plus sto Hapoel ne igra u Israelu, vec u Sofiji, Bugarskoj, plus sto ce Partizan i tamo imati vise svojih navijaca, ali za mene nema nazad, potvrdjujem da sam predlozio jedinicu na plasticni Hapoel pri cistoj svesti, nisam bio pijan, drogiran ili neispavan, i odigrao bih opet ako se padne u sredu, sto lako mogu da zamislim.

Bayern prolazi dalje u nemackom Kupu.

Ali zato da Bayern ispadne u ovom trenutku iz nemackog Kupa, to stvarno ne mogu da zamislim, i ako treba da se padne, neka se padne. Bayern je, kada je Salihamidzic vodio klub kako on misli da treba, ispao u prvom kolu nemackog Kupa od seoskog Saarbruckena jos u jedanestom mesecu 2023-ce godine, pa su prosle godine ispali u drugom kolu, vec u dvanaestom mesecu 2024-te u onoj istorijskoj utakmici sa Leverkusenom gde sam odigrao over 1,5 gol na utakmici, a Noyer dobio crveni karton vec u 17-om minutu, a utakmica zavrsila 0:1, yebem li im majku. Ako Bayern i treci put ispadne iz nemackog Kupa pre Bozica, onda stvarno treba da padnemo. A verovatno necete verovati da Bayern i Leverkusen igraju opet, vec za tri dana, u subotu, majko moja, pa ako neko hoce da uplati under golova na toj utakmici, neka uplati meni, a ako dodje under, ja cu vas isplatiti.

Samo jos da kazem, da Napoli i Inter jos uvek nemaju X, nereseni ishod, u sezoni, da su obe ekipe odigrale vec jedanaest utakmica u svim takmicenjima, i ne znam kada misle da remiziraju posto imaju samo pobede ili poraze, dok je Juventus, na primer, naredjao vec pet X-eva.

I ne zaboravite - 17 dana do utakmice Engleska vs Srbija, a ako Arnautovic slucajno cita ovaj smesni Forum, mogao bi da nam potpuno besplatno odrzi neko predavanje na temu kako na najlaksi nacin i bez ikakvog napora ili pameti uzeti seljacima novac.

Ne stojim vise sa velikom sigurnoscu iza jedinice na Hapoel. Ko od kolega sa Foruma hoce da igra ovu jedinicu na Hapoel, igra na sopstvenu odgovornost. 
Ali zato za jedinicu na Zvezdu i prolaz dalje Bayerna bih napisao jos pedeset stranica teksta, uz istovremeno podizanje kredita.

Ugodna vam večer utorka! Želio bih komentirati protekli vikend i iznijeti nekoliko činjenica o tome što nas zajedno čeka u bliskoj budućnosti kao tipstere. Dakle, krenimo, pokušat ću biti kratak. Prošli vikend mogao je izgledati katastrofalno. Pogoditi samo jedan meč od pet na prvi pogled izgleda kao sramotan fijasko. Međutim, kada pogledamo brojke, one ne lažu - četiri boda minus i 1,41 bod plus. Gubitak od minus 2,59 bodova tijekom vikenda iz pota od 100 bodova nije ništa neobično. To je ono što tipster radi. Prijeđimo na planove za budućnost. Kao što sam napisao prije nekog vremena, tipiram setove liga. Od početka ožujka do kraja listopada tipiram LJETNE LIGE (BRA 1, BRA 2, JAP 1, JAP 2, IRE 1, IRE 2, SWE 2). Od početka studenog do kraja travnja opet su EURO LIGE (ENG 2, ESP 2, FRA 2, FRA 3, ITA 2, POR 2, SCO 2). Dakle, dolazi zadnji vikend ljetnih liga i nakon toga dolazim s malo statistike. Negdje sredinom sljedećeg tjedna vidjet ćete statistiku posljednjeg polugodišta. Grafikon, malo tablice i nekoliko činjeničnih komentara. Ukratko, parametri klađenja iz kojih će tipster dobiti bolju sliku.

Savjet koji nije statistički. Mali depozit, za zabavu.

Empoli – Sampdoria
28/10/2025 20:30
Italija, Seria B
Tip: VIŠE OD 2.5 gola
Kvota: 2.57

Sudar Serie B na Stadio Carlo Castellani između Empolija i Sampdorije oblikuje se u otvoreno i napadačko natjecanje. Empoli je ušao u utakmicu nakon poraza od Modene 2-1, ali su zabili u svakoj od posljednjih šest utakmica, postigavši ukupno osam golova. Njihova obrana, međutim, izgledala je krhko, primivši deset puta u istom razdoblju. Ozljede ključnih napadača Pellegri i Konate mogle bi utjecati na njihovu završnicu, no izostanak veznog igrača Haasa mogao bi natjerati momčad da se više oslanja na izravnu, ofenzivnu igru. Sampdoria je, u međuvremenu, pokazala znakove poboljšanja nakon neriješenog rezultata 1-1 s Frosinoneom. Postigli su sedam golova u posljednjih šest nastupa, dok su primili u pet od njih, što ističe i napadački potencijal i obrambene probleme. Nedostatak braniča Altarea i Ferrarija dodatno slabi njihovu obranu. Unatoč tome što nisu pobijedili u posljednjih 18 gostujućih ligaških utakmica, Sampdorijina napadačka namjera ostaje očita, a ova utakmica bi mogla donijeti mnogo prilika na obje strane. Povijesno gledano, susreti između ovih momčadi u prosjeku su postizali 2,83 gola po utakmici, a s obzirom na to da se obje momčadi muče u obrani, svi pokazatelji sugeriraju utakmicu s više od 2,5 gola.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use