Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 4.11.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Utorak1.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.11. u 00:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej @LeonardoDrugi, jesi li dobro, je li sve ok sa tobom obzirom da nema nikakvih pompoznih najava o septickoj jami iz Zagreba, klubu od debelousnog, itd a utakmice su u cetvrtak? Je li moguce da te ne ispunjava entuzijazmom ovaj niz Zvezde uoci dolaska Lillea? Konkretno, zanima me tvoje misljenje o kvotama na toj utakmici i zasto su postavljene tako, ima li osnove, ili da idemo po lovu zajedno s Lilleom?

Slavia Prag - Arsenal 2 (1.25) bet365

Arsenal gostuje u Pragu s jasnim ciljem - zadržati savršen učinak u Ligi prvaka i produžiti jedan od najimpresivnijih startova sezone u Europi. Topnici su dosad ostvarili sve tri pobjede u skupini bez primljenog gola, dok Slavia Prag još uvijek traži svoju prvu pobjedu u natjecanju.

Češki prvak u domaćim okvirima pokazuje sve bolju formu - neporažen je u posljednje četiri utakmice u svim natjecanjima, s tri uzastopne utakmice bez primljenog pogotka. Pobjede protiv Banika Ostrave (2:0) i Zlina (4:0) potvrdile su rastuće samopouzdanje momčadi.

No, europski izazovi donose drugačiju priču. Slavia je nakon tri kola Lige prvaka i dalje bez pobjede - dva remija i jedan poraz, uz samo dva postignuta gola i pet primljenih. Problemi s realizacijom i dalje su glavni kamen spoticanja. Uz to, protiv engleskih momčadi tradicionalno ne prolaze dobro - posljednji domaći susret s Arsenalom završio je uvjerljivim porazom 0:4.

Mikel Arteta i njegova momčad u Prag stižu u gotovo savršenoj formi. Arsenal je slavio u 13 od 15 natjecateljskih utakmica ove sezone, a u Ligi prvaka još nije primio pogodak - osam postignutih golova u tri kola najbolje govore o njihovoj dominaciji.

Topnici su u nizu od pet uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, uključujući trijumfe protiv Burnleyja (2:0) i Atletica Madrida (4:0). U gostima su posebno impresivni - tri uzastopne gostujuće pobjede bez primljenog gola potvrđuju njihovu obrambenu čvrstinu i taktičku disciplinu. Sve ukazuje na novi sigurni nastup Arsenala.

Screenshot_55.jpg

(Koeficijenti 4.11. u 08:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Hej @mesrine

Uopste nisam dobro, sto se i vidi na Forumu kada me nema. Najverovatnije cu do pocetka utakmica dignuti ruku na sebe, ako pronadjem neki nacin koji najmanje boli.

Ne pamtim kada mi se ovoliko svidela ponuda kao ovoga medjuweekenda. Deluje mi da je ponuda pravljena bas za mene. I sada opet nisam zadovoljan, planiram da nadjem sto blizi most i skocim na glavu.

Deluje da ko padne na kladjenju uz ovakvu i ovoliku ponudu, taj zaista bolje da se ostavi kockanja i neka se onda slusa poezija ili klasicna muzika.

Imao sam pravu horor noc u kojoj sam se borio sam sa sobom, a ne protiv kladionica. I opet nista. 
Ja mislim da sam najdisciplinovaniji clan Foruma, i da najbolje na Forumu i uopste na svetu obuzdavam pohlepu, ali nocas sam pao. 
Ne mogu da suzim izbor, da ga yebes. Ne mogu da obuzdam pohlepu, da ga yebes. Ne mogu da izbacim nijedan predlog od izabranih dvadeset izbora, sto je minimum koji sam mogao da suzim od najuzeg izbora. Ne mogu i tacka.

A da ne govorim o predlozima kolega iz Poslednje Sanse koje bih barem polovinu odigrao.

Trenutno se borim sam sa sobom, pa zato nisam hteo nista da predlozim na Forumu, jer ne mogu da verujem da je moguce da se padne uz ovakvu i ovoliku ponudu.

Ne mogu da suzim izbor, ne mogu da napisem post na manje od pedeset stranica teksta, pa sada ti meni reci sta da radimo, od cega da pocnem.

Sto se tice utakmice Crvene Zvezde i Lilla, meni je dupla sansa X2 na goste bio jedan od Top predloga, ali kako onda da ne igramo golove na utakmici Stuttgard vs Feyenoord, Club Brugges vs Barcellona, kako da ne odigram jedinicu na Olympiacos protiv Partizana u petak, sta da radimo sa golovima na utakmici Liverpool vs Real Madrid, sta da radimo sa Arsenalom … hajde reci ti nama sta da radimo sa svim ovim?

Mislim da je tip ekipa kao sto je Lille najbolji protivnik ako se Zvezdi zeli zlo. Nisu atraktivni na papiru, zayebani su kada dolaze u goste, plus sto je Zvezda u kanalu, a i da nije, oni uopste ne mogu da igraju ni Ligu Evrope.

Ali, hajde ovako. Prvo ti meni reci tvoje misljenje da li da zamenim predlog da je Barcellona u stanju da postigne vise od jednog gola Club Bruggesu, sa ovim overom 1,5 gola na utakmici Napolija i Eintrachta sto je postavila Forza Italia od kojeg me sve boli koliko mi se svidja, a jedino moze da se igra kod Psk. 
Sta predlazes?

@LeonardoDrugi da mi zivot zavisi od toga ja bih mjenjao i izabrao over Napoli-Eintracht. Ne ocekujem uopce neku super laganu utakmicu za Barcu u Belgiji, jer imaju dobrog protivnika koji zna igrati i zna drzati loptu, i ne bi me cudio i neki X (ili tu ili Arsenal ako malo podcjene cehe, i rotiraju, a ovi im fizicki i u skoku mogu parirati pred svojom glasnom publikom u areni) a s druge strane ono sto je bitnije, ne vidim scenarij u Napulju kojim ne bi doslo do barem 2 gola, a ocekujem ih i 4 realno. Jedni i drugi pod pritiskom pobjede, i sa nekim izostancima koji me i ne diraju po pitanju ovog tipa, znamo kako igraju, a pogledamo li njihove nastupe u ligi prvaka sve je jasno kuda bi ova utakmica trebala i morala otici, bar sto se golova tice, a sto se tice ishoda, u to ne ulazim, ali svakako bih da po cijenu zivota biram izmedu ta dva tipa izabrao over 1.5 Napoli-Eintracht.

A uostalom i sama kvota koju trenutni tvoj tip ima, nije tvoj stil i to nisi ti, prema tome.

No i dalje sam u soku da nisi jos prekjucer uzeo gol Lillea, ili sad nesto sto ti vec preostaje sa te utakmice.

Stuttgard daje gol Feyenoordu, kvota 1,16 (cetvrtak)

Na igru over 1,5 gol na ovoj utakmici gledam kao na prvu, pravu skolsku ljubav koju je svako od nas sa Foruma imao u svom zivotu. Ono kada vam leptirici igraju u stomaku, kada na svet gledate drugacije, i kada vas sve boli od zaljubljenosti, i kada ste ubedjeni da zivot tako izgleda. Meni je over 1,5 gol na utakmici Stuttgarda i Feyenoorda zaista najlepsi par u ovom kolu svete Poslednje Sanse, i bas mi je drago, sto je otisao medju prvima. Iako sam taj over svakako odigrao u realnom kladjenju, ovde predlazem gol Stuttgarda na utakmici po kvoti od 1,16 jer Stuttgard lepo daje, u sezoni samo dva puta nisu postigli gol, i to samo u Ligi Evrope, Baselu i Fenerbahceu. Feyenoord em sto lepo prima, em sto holandjani ne znaju da igraju na rezultat, em sto je Van Persie tip trenera koji malo zna, i nije u stanju da utice na utakmicu. Osobno ovo mi je pravo vodjenje ljubavi od predloga, u pravom smislu te dve reci.

Napoli vs Eintracht, over 1,5 gol na utakmici, po kvoti pd 1,16

E ovo vec nema veze sa vodjenjem ljubavi. Na ovaj predlog  gledam kao na prvi odlazak u zivotu u bordel, gde vi mislite da se tamo vodi ljubav, a zapravo vas saceka tvrdi, grub i brz sex bez emocija. Ja na utakmicu izmedju Napolija i Eintrachta gledam kao na oranje, a ne igru. Mislim da je na toj utakmici moguce svasta, i da niko ne moze da zna sta ce se desiti tamo. Ali zato se i ide u bordel. Na ovoj utakmici bih igrao svasta, pocev od kartona, iako ni ne znam ko sudi, pa do overa 1,5 gola na utakmici, a ovde cu samo postaviti screenshot da imate predstavu kako ovaj Eintracht igra

IMG_9320.thumb.jpeg.f485455c502b4f674dc9351591996a42.jpeg

IMG_9320.thumb.jpeg.f485455c502b4f674dc9351591996a42.jpeg

Treba znati da Antonio Conte za sve ove godine nikada nista nije napravio u Ligi Prvaka ni sa jednim timom koji je trenirao, i to ne samo da nema nikakve rezultate, vec su to uvek bili razlozi njegovih odlazaka iz klubova. To se objasnjava time da je on doktor da izgradi sistem koji dugorocno uvek donosi rezultat bilo kakva ekipa da je u pitanju, ali nema sposobnost, a i znanje da pojedinacnu utakmicu pripremi nekim remek-delom i tako utice direktno na rezultat. To smo mogli da vidimo kada ih je Psv poceo da gazi, da to ni doktor Conte vise nije bio u stanju da zaustavi.

Club Brugge vs Barcellona, over 1,5 gol na utakmici, kolika god da je kvota

Bez komentara, osim onog cuvenog, ako na ovakvoj utakmici, i na onako malom stadionu i sa onakvom publikom padne jedan ili nijedan gol, onda niko nema prava da se ljuti.

Olympiacos vs Partizan, kosarka, Euroleague, jedinica (petak)

Kada bih mogao da odem na trening Partizana, i cujem ili vidim kako Obradovic priprema utakmicu svoje ekipe protiv Olympiacosa, i na koji nacin misli da moze do pobede, mozda bih se i predomislio oko konacnog ishoda, ali pod uslovom da sve to sa Obradovicem izgleda dovoljno ubedljivo. Ovako, posto nemam prilike da prisustvujem njihovim treninzima, drzacu se onoga sto sam video svojim ocima, i necu pridavati znacaj onome sto Obradovic lupeta.

Sto se tice utakmica Psg vs Bayern i Liverpool vs Real Madrid, ovde cu postaviti samo kvote za pojedinacne golove (dakle, gol na utakmici svake ekipe pojedinacno), pa neka svako za sebe proceni koja od ove cetiri ekipe nije u stanju da ugura gol na utakmici.

IMG_9322.thumb.jpeg.777d1ffb91e88a43f6fc6814d017e6a2.jpeg

IMG_9323.thumb.jpeg.b7918394dfd92bafe95a93c65f3f49b3.jpeg

Znaci imamo kvote od 1,14 da su Psg, Bayern i Liverpool u stanju da uguraju barem jedan gol na utakmici i kvotu od 1,18 da je to u stanju da uradi Real Madrid. A ko misli da to nije moguce, neka sebi izabere ekipu za koju misli da mece doci do gola, sve su kvote preko 5,50 … majko moja.

Crvena Zvezda vs Lille, X2 dupla sansa, ili samo gol gostiju na utakmici kako misli kolega.

Da ste tokom leta i pocetkom jeseni, kada je Zvezda kupovala Arnautovica, a izvukla Pafos u kvalifikacijama za Ligu Prvaka, otisli u Beograd i u centru grada rekli da Zvezda ne moze da igra ni Ligu Evrope, a pitanje je i Ligu Conferencije, to bi vam bilo poslednje sto ste izgovorili. U Srbiji jednostavno ne priznaju realnost, i to po svim pitanjima, zapravo znaju sta se desava, ali pokusavaju da ubede da nije tacno ono sto svi vide svojim ocima, I to im uspeva, vec 35 godina kada se radi o vecini. Ne govorimo ovde samo o sportu, vec i o nekim drugim stvarima. Na srecu, imamo mene na Forumu koji je sve ovo govorio jos tokom leta, da je za Zvezdu cak i Liga Conferencije upitna, i da to nema veze sa rosterom, trenerom ili formom, vec sa ljudima koji zive u Srbiji. 
Ja mislim da postoje dve velike grupe timova sa kojima ovakav krs od tima i ovakvo zlo od kluba uopste nije u stanju da igra. To su srednji klubovi, sa brzom, modernom i tehnickom igrom poput Psv-a, ekipe Brugge, nekog Copenhagena, nekog Royal Uniona, takve neke dobre belgijske, holandske ili danske ekipe. I sa druge strane, beogradsko zlo nije u stanju da igra sa srednjim ekipama koje oru po terenu, kao na primer Villareal, Sevilla ili Betis, Aston Villa i slicne.

To prakticno znaci da Zvezda ne moze ni sa kim da igra osim protiv Top klubova koji sa ovakvim krsevima udju u mec sa bolom u qurcu, pa je tako Zvezda povela protiv gradjana u sred Engleske, dobila Liverpoola i Stuttgarda u Beogradu, te pruzila solidan otpor protiv Milana i Intera na strani (dok se nisu raspali)

Za mene je Lille idealna ekipa koja nece privuci publiku, pa da te publika nosi, a dovoljno su zayebani da ne izgube protiv ovakvog zla poput Zvezde. A da li ce proci dupla sansa X2 ili bi bilo lepo da barem uguraju gol, kada su sve evropske ekipe bile u stanju da ga uguraju  Zvezdi, neka svako proceni za sebe.

IMG_9321.jpeg

Auuuuuuu, pogledajte samo ovu lepoticu od predloga kolege @darko56 ovu jedinicu na Kordu protiv Dzumhura na cementu, majko moja.

IMG_9324.thumb.jpeg.983c350321c62cf8e957d08f88f4f9a5.jpeg

Obojica imaju cepanja u mozgu, ali je Korda mladji, deluje manje poremeceno, i odrastao je na americkom cementu. Kod ove lepotice od predloga nije problem sta je predlozeno, vec ko je postavio predlog. Neka svako za sebe proceni sta da radi sa predlogom kolege koji je prosle sezone bio najprijatnije (dok se nije raspao u zavrsnici sezone), a ove najneprijatnije iznenadjenje.

Ne, stvarno …  za danas, sutra i prekosutra jedino racionalno resenje za kladjenje jeste neki brz i jeftin razvod, neki otkaz na poslu ili napustanje skole.

A evo i jednog last minute zajednickog tiketa sa Foruma, kad vec gubimo toliko vremena na njemu.

Imamo cetiri meca na tiketu i preko osamdeset kombinacija, od kojih je samo jedna dobitna i ide nama u dzep, a sve ostale (preko osamdeset) su gubitne i idu kladionicama.

Predlozi su kolega iz svete Poslednje Sanse, ako negde i padnemo bice dobro po tabelu, sto je takodje dobro, samo neka ne padnemo na overu 1,5 gol na utakmici izmedju Napolija i Eintrachta.

Dakle, pobeda Arsenala, over 1,5 gol na utakmici Stuttgard vs Feyenoord, gol Lilla beogradskom zlu i over 1,5 gol na utakmici Napoli vs Eintracht po ukupnoj kvoti od 2,10

Ako sve ovo nekako prodje, zivela  Poslednja Sansa

IMG_9325.thumb.jpeg.d63bd582c3eb893c076436499af3215e.jpeg

prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

Auuuuuuu, pogledajte samo ovu lepoticu od predloga kolege @darko56 ovu jedinicu na Kordu protiv Dzumhura na cementu, majko moja.

IMG_9324.thumb.jpeg.983c350321c62cf8e957d08f88f4f9a5.jpeg

Obojica imaju cepanja u mozgu, ali je Korda mladji, deluje manje poremeceno, i odrastao je na americkom cementu. Kod ove lepotice od predloga nije problem sta je predlozeno, vec ko je postavio predlog. Neka svako za sebe proceni sta da radi sa predlogom kolege koji je prosle sezone bio najprijatnije (dok se nije raspao u zavrsnici sezone), a ove najneprijatnije iznenadjenje.

Ne, stvarno …  za danas, sutra i prekosutra jedino racionalno resenje za kladjenje jeste neki brz i jeftin razvod, neki otkaz na poslu ili napustanje skole.

Ove sezone sve mi kontra dolazi,ne znam šta je. Još malo i u 3. Ligu PS idem 🙂,ali  nedam se. Nadam se da se mogu bar vratiti u sredinu tabele. Dobri su tipseru,fino pogađaju.

prije 6 minute, darko56 said:

Ove sezone sve mi kontra dolazi,ne znam šta je. Još malo i u 3. Ligu PS idem 🙂,ali  nedam se. Nadam se da se mogu bar vratiti u sredinu tabele. Dobri su tipseru,fino pogađaju.

“… dobri su, fino pogadjaju …”

Ako su tebi dobri ovi drugoligasi i fino pogadjaju, kakvi smo tek onda mi, iz prve, elitne, majko moja.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use