Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 11.11.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Andorra vs Albania, najava meca plus promocija velikog bet365

Ako bih morao da iznesem svoj utisak, koji predlog iz obe lige Poslednje Sanse predstavlja pravu lepoticu od predloga, onda bi, po meni, najlepsi predlog ovoga kola svete Poslednje Sanse bila ova dvojka na Albaniju, ali samo pod uslovom da volite reprezentativne utakmice.

Ako prihvatimo stav da sport za razliku od ostalih stvari iz realnog zivota, uglavnom vraca ulozeno, i da na primer, postoji razlog zasto su Jannik Sinner i Casper Ruud, drugi i dvanaesti na svetu, a po suvom talentu nisu ni medju prvih sto aktivnih igraca, onda je i reprezentaciji Albanije sport (fudbal) zaista vratio sve ulozeno.

Prvo ih je zreb za Svetsko Prvenstvo bacio u relativno laku grupu sa Engleskom i krsevima poput njih, sa Srbijom, Lettonijom i Andorrom.  A kada imate u grupi Englesku i cetiri krsa od reprezentacija, mnogo je veca verovatnoca da ce sport (fudbal) vratiti ulozeno onoj reprezentaciji koja to najvise zasluzuje.

Ja sam odgledao tri i po utakmice reprezentacije Albanije i po meni, oni su jedno veliko nista po kvalitetu, ali ako neko zasluzuje to drugo mesto, i ako nekome sport (fudbal) treba da vrati ulozeno, ili da kazem da nagradi nekoga, onda je to, bez ikakve dileme reprezentacija Albanije. Rekao bih cak i ako na svetu postoji sreca, karma, sudbina, Bog ili pravda, onda bi svi oni zajedno morali da poguraju Albaniju do drugog mesta. Ko na Forumu ima imalo romantike u sebi, morao bi da podrzi reprezentaciju Albanije do drugog mesta u grupi, i sa druge strane, ko od kolega sa Foruma ima u sebi dovoljno zla, morao bi da pozeli da reprezentacija Srbije nikako ne prodje do baraza.

Reprezentacija Albanije je bas bas pokazala kako treba da igraju lose ekipe. Kod kuce su dobili lagano gore od sebe (Lettoniju i Andorru) u gostima su izvukli bod od Lettonije, a sa krsom od reprezentacije poput sebe, reprezentacijom Srbije su izvukli cetiri boda od mogucih sest.

Uz to jos su i obradovali svoj narod tako sto su yebali bez vadjenja u sred Srbije.

I evo ih na korak od drugog mesta i baraza za odlazak na Svetsko Prvenstvo. Imaju tu privilegiju da sve zavisi od njih, imaju tu privilegiju da idu Andorri i da im dolazi Engleska koja se prosetala kroz kvalifikacije.

Cak i ako gledamo sa ljudske strane, a ne kladionicarske, tesko da bi neko imao dileme da odgovori da li su vam simpaticniji Hysaj i Manaj ili drvoseca Vlahovic i spori Mitrovic.

A ako gledamo sa stanovista sportske pravde, tesko da bi neko sa Foruma mogao da kaze da reprezentativci Albanije ne zasluzuju da u cetvrtak pobede ovaj krs od Andorre i onda u poslednjem kolu docekaju Englesku. A ne treba nikada zaboraviti i da su direktno smenili pijanog Kiksija i skoro izazvali gradjanski rat u Srbiji.

Dakle sto se mene tice, nemam nikakve dileme da li verujem u to da sport najcesce vraca ulozeno, nemam nikakve dileme da li najcesce postoji sportska pravda, i na kraju, nemam nikakve dileme da li cu podrzati u realnom kladjenju ovu dvojku na reprezentaciju Albanije. A kolegama iz obe lige svete Poslednje Sanse svaka cast na izboru ove lepotice od predloga.

Promocija velikog bet365

Iako se svi mi cesto ljutimo na bet365 iz ovih ili onih razloga, ipak je samo jedna kladionica najbolja na svetu. Ja cu danas potpuno besplatno da ih hvalim, a oni ako prepoznaju ovaj moj trud neka uplate nesto na moj racun, a ako ne prepoznaju, nema veze.

Ne treba nikada zaboraviti da, kada su zemaljske kladionice dolazile na Balkan da je postojalo pravilo od minimum cetiri para na tiketu. Tim pravilom kladionice su slale poruku da ne zele kockarima da isplate prakticno nista, odnosno da zele da se samo uplacuje, a da oni ne moraju nikoga da isplacuju.

A danas veliki bet365 nudi da u singlu mozes sebi da odigras sta god hoces. Odnosno nude da napravis sebi izbor koji god hoces, samo uplati kod njih. Da ne ulazimo sada u kvote, da li su one male, smesne ili velike, ali veliki bet365 nudi na primer, u ponudi da ce Nikola Mirotic na danasnjoj utakmici svog Monaca protiv Partizana ubaciti pet poena, ili na primer, da ce na utakmici imati tri skoka.

IMG_9386.thumb.jpeg.4181cc47b92e9b0175bbd4be0a3177b4.jpeg

Da ponovim, ne gledajte kvote, i sta mislite o njima, ali da ce jedan od najskupljih igraca na Fantasy dati pet poena ili ce imati tri skoka ….. ccccccc  Pa na obicnoj ciganskoj svadbi, svako od zvanica skoci bar tri puta uz trubace, a mi ovde govorimo o tri skoka na utakmici Euroleague.

Veliki bet365 takodje nudi ponudu da Partizan danas moze u sred Beograda da izgubi do 16 razlike, ili da jedan od najvecih favorita za FinalFour, ekipa Monaca moze da izgubi do 14 poena razlike, i to protiv Partizana kojemu je najveci problem kako da prenese loptu na protivnicku polovinu.

Ali da se vratim na Mirotica. On zaista igra lose, i relativno malo, sto me sada mrzi da objasnjavam zasto je tako. Ali, u svakom slucaju, evo njegove statistike u ovoj sezoni

IMG_9389.thumb.jpeg.cb83cb4155fa950cb3179c37fe85757d.jpeg

IMG_9390.thumb.jpeg.30eeee477ee55cd1fc0253909fbddb74.jpeg

Znaci, Mirotic igra relativno malo, u proseku dvadesetak minuta, prosecno belezi 10,3 poena i 4,8 skoka po utakmici i u svim kategorijama ima lose parametre. Ali, zasto je onda jedan od najskupljih igraca na Fantasy a i u realnom zivotu? Pa zato sto je igracina, a izabrao je specifican tim.

I sada veliki bet365 vam nudi u ponudi da mozete da se kladite da ce takva igracina ubaciti pet poena ili da ce tri puta skociti na utakmici. Da se razumemo, bet365 nudi i da ce ubaciti pedeset poena, ali ja govorim ovde o ponudi da izaberete sta god hocete, a nekada niste mogli da igrate manje od cetiri utakmice na tiketu.

Ziveo bet365 najbolja kladionica na svetu, zivele kolege koje su predlozile dvojku na Albaniju, zivela kosarka, najlepsa igra na svetu, a veliki bet365 ako prepozna moj trud, neka uplate nesto na racun da singlujemo ovu dvojku na reprezentaciju Albanije.

Samo jos da vas podsetim da je Nikola Mirotic pre nekoliko godina prakticno bio sve dogovorio sa Partizanom, pa se predomislio, i to objasnio pretnjama, pritiscima, a pominjao se cak i pritisak jednog kluba preko Srpske Pravoslavne Crkve.

Od tada, jednom se desilo da Armani nije zeleo da povede Mirotica u Beograd, “jer je bio bolestan” a drugi put kada je dosao docekalo ga je hor od 20.000 umetnika sa pesmicom “…. Mirota, Mirota pushi qurac Mirota …” i tako pola sata.

Ako imate problema da pogodite koji to klub je preko Srpske Pravoslavne Crkve vrsio pritisak na njega i njegovu porodicu, krenite uvek od kriminalistickih teorija koje kazu da kada se desi neko ubistvo, uvek je prvi osumnjeceni onaj ko bi mogao da ima najvise koristi od ubistva.

Kakva zemlja … majko moja.

- 1,5 dan do utakmice Engleska vs Srbija

prije 3 minute, josip123 said:

Evo ga kolega @LeonardoDrugi imaš moj prijedlog uvećan za još jedan poen više na hendikepu Partizana, pa možeš i ti iskoristiti 😅

IMG_20251111_103631.jpg

Da, bas sada sam to video. Hvala ti doktore kosarke. Uzeo bih to veoma rado, ali su oni kriminalci od administratora zbog mene uveli pravilo da predlog ne moze da se menja sto puta, vec samo jednom, pa sada mogu samo da se yebem sa ovom lepoticom od handicapa od + 11,5

Prelep ti je predlog, cak i ako padnemo, nemamo prava da se ljutimo.

Partizan vs Monaco, Euroleague, najava meca.

Meni osobno, ovo je Top utakmica Euroleague, mada stvarno ima dosta interesantnih utakmica za gledanje, a zivot je samo jedan.

Partizana ne samo sto yebe losa forma, jos losija igra, povreda kljucnog ograca, desavanja na tribinama, tezak raspored, i nezadovoljstvo pojedinih crnih igraca, vec ima jos dva neresiva problema.

Jedan je sto su oni u kanalu, a Crvena Zvezda na medenom mesecu. A drugi problem je sto su u Srbiji.

Posluzicu se malo recnikom. Rec udati se, je nastala od dve reci dati se, i od reci ud, odnosno muski polni organ, ud ili qurac, kako se najbolje razume. Znaci, strucnjaci za jezik su izrazom da se neka devojka udaje, hteli da kazu, da ona cinom udaje odlazi iz svoje kuce i svojih roditelja i da se predaje udu, udaje se, odnosno da je polni organ njenog supruga sada i kuca i roditelji i porodica.

A nakon udaje, dolazi medeni mesec, gde mladenci misle da tako izgleda zivot, pa su strucnjaci za jezik tu pojavu nazvali medenim mesecom.

E pa Zvezda je trenutno na medenom mesecu, i oni trenutno misle da tako izgleda zivot, i da ce tabela ovako izgledati i na kraju sezone. A Partizana na sve svoje probleme, to jako nervira, jer je u Srbiji najvaznije da susedu crkne krava, bez obzira sto je nasa bolesna.

Hteo sam da kazem da je Partizan pod tolikim pritiskom sa svih strana, da vi to ne mozete ni da zamislite, a na sve to, jos je i Zvezda trenutno na medenom mesecu, a to je kao da imate dve kuce jednu pored druge, gde se u jednoj bracni par razvodi, a u drugoj su na medenom mesecu, gde svi znamo sta se tamo radi.

Plus sto danas Partizanu dolazi Monaco, po meni prvi, drugi ili treci kandidat za FinalFour, a proslogodisnji finalista.

Partizan cak i uz relativno dobru igru nije uspeo da dobije raspalu Barcellonu u sred Beograda, pa nije uspeo da “ubije utakmicu” u gostima kod Olympiacosa gde su izgubili kao seoska ekipa, plus sto imaju vec cetiri uzastopna poraza, plus sto je Zvezda na medenom mesecu.

Sto se mene tice, Monaco je duplo bolja ekipa, i duplo boljoj su formi, sigurno ce otici na FinalFour, i duplo bolje igraju od Partizana, i kada bih morao da se kladim u zivot, a da ne postoje handicapi, uvek bih pre podrzao ovu timcinu.

Ali posto postoji veliki bet365, posto postoje ekstremni klizni handicapi, onda bih sa svojim novcem uvek pre podrzao domacina, i to sa sto ekstremnijim handicapom, iako potpuno mogu da zamislim da gosti dobiju 20-30 razlike, cak i iz poluvremena.

Zapravo sam hteo da kazem da je kladionicarski gledano,  pametnije igrati dvojku na Albaniju i sluzati laganu muziku, nego kladiti se na bilo koji handicap na Partizan i imati utisak kao da orete na zemlji.

Za one kolege sa Foruma koji vole paranormalne pojave, jos da kazem, osim sto u Beograd dolazi Mirotic koga domaci navijaci sigurno nece docekati cvecem i poljubcima, trener gostiju Spanoulis i Zeljko Obradovic medjusobno ne govore vec sto godina. Razlog je sto je Spanoulis kada je bio Top igracina i jedan od najboljih igraca sveta, presao iz Obradovicevog Panathinaikosa u omrazeni Olympiacos sto je tada bio kosarkaski transfer veka, a zavrsio ga je srpski kosarkaski menadzer, kao jedan od najvecih kosarkaskih transfera u istoriji kosarke …. ccccccc

Bio bi red da padne,da bude zanimljivije,da drugim igračima da šansu,ali nekako sumnjam da će to sutra biti jer Pelister nije bogznašto,jedina nada je zakon brojeva.

Čovjek studiozno bira parove, ponešto ima i sreće,ali vjerojatno će kad-tad ući u crni niz. Jos je dugih 55 kola.

Zašto nisu izgubili samo da čujem na kraju konferenciju za medije Obradovića da čujem izgovor ko bi onda bio kriv šta izgubiš +20 na 7min do kraja pred punom Arenom...

A zadnji pokušaj Nedovića za tri i u glavi slika kao kad je zabio za Zvezdu tada protiv Partizana u prvom derbiju u Euroligi..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use