Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 13.11.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Kvalifikacije za SP

Screenshot_20.jpg

SVJETSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 10.11. u 09:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

•  
  •  

Engleska vs Srbija, najava meca

(Upozorenje! Sadrzaj moze biti uznemirujuc. 18+ Citate na sopstvenu odgovornost. Sadrzaj vas moze uznemiriti ili povrediti vasa osecanja)

Najpre da cestitamo svima koji slave pad kolege vjekosssssssssssssssss. Ziveo Pelisterrrrrrrrrrr, zivela Poslednja Sansa, zivela zloba, koja vas tera da pozelite da susedu crkne krava. Sto se mene tice, ovo je moj najlepsi dan u zivotu, i bas me briga za moral ili pristojnost. Sve je toliko jednostavno. U ovu sezonu sam krenuo da oborim onaj nestvarni rekord od 49 uzastopnih pogodaka kolege unkdy, a posto od toga nema nista, onda neka i kolega vjekosssssssss ne bude u prilici da obori taj nestvarni rekord. Ne znam da li je lepse sto je i on konacno pao nakon sedamnaest uzastopnih pogodaka, ili je jos lepse sto smo videli da ni on nije od celika, vec od krvi i mesa, ali je svakako najlepse videti da niko na Forumu nije u stanju da uvek pogodi kvoticu od 1,20 A meni svaka cast kako sam osetio vreme kada je potrebno da trujem po Forumu i stavljamo kolegi pritisak za vrat. Yebi ga, ovo je liga, ovo je takmicenje, a u svakoj ligi na svetu imate pravo da drugome zelite zlo, kome je do morala neka se ne takmici, neka ide u crkvu ako hoce. Kome je do morala i misli da se ne treba radovati padovima ostalih kolega, mogao bi da se seti utakmice Lazia i Intera sa Mourinhom u sred Rima kada je Interu to bio kljucni mec u borbi za titulu sa Romom, i kada je stadion bio rasprodat deset dana pred utakmicu, a navijaci Lazia dosli sa namerom da prekinu mec, ako Lazio povede. Onakve slike na stadionu u Rimu se nikada vise nece videti, gde su navijaci Lazia sa onolikim entuzijazmom navijali za Inter, yebali sve po spisku svojima na svako dobro dodavanje, i onoliki zvizduci svojima ce uci u istoriju sporta. A sve zbog mrznje prema Romi, odnosno zlobe koja vas tera da pozelite da susedu crkne krava, cak i ako je vasa bolesna i ne daje mleko.

Engleska vs Srbija, najava meca

U svakome od nas, prilikom kladjenja, postoje dve licnosti. Pre nego sto izaberemo sebi predlog za realno kladjenje, a pogotovo pre nego sto uplatimo opkladu, u nama se bore dve licnosti, a to su, kladionicar u nama i covek u nama. Kladionicar u nama nas vuce da se kockamo svaki dan i na sve utakmice u ponudi, a covek u nama predstavlja neku vrstu "kocnice" i pokusava da nas natera da pravimo selekciju, da dobro razmislimo, da ne preterujemo, i da budemo disciplinovani.

Danas cu za vas, moje kolege sa Foruma, predloziti kladjenje kao covek, a ne kao kladionicar. Kao covek cu odmah na pocetku posta predloziti predloge za kladjenje, da ne biste morali da citate dalje, ako necete. Ako bismo razmisljali kao kladionicari, a ne kao ljudi, za ovu danasnju utakmicu izmedju Engleske i Srbije bi najbolje bilo izabrati NoBet. Engleska se vec plasirala na Svetsko Prvenstvo tako sto su se prosetali kroz kvalifikacije, i to u grupi sa krsevima, Veoma je tesko da ih veceras mozemo zamisliti kao da su Bayern pa da ce nakon gola, hteti da postignu jos deset. Tesko da mozemo zamisliti igrace Engleske da uklizavaju, da se bacaju na glavu kada im ova utakmica nista ne znaci. Plus sto na klupi imaju neznalicu, pa ako jos uvede rezerve, moglo bi da bude stete. Sa druge strane reprezentaciji Srbije, koliki god da su krs od ekipe, ipak ova utakmica predstavlja poslednji voz za neke teorije, plus su promenili selektora, jer koga god da su stavili umesto pijanog Kiksija, uvek je to pojacanje na klupi. Ja bih ovu utakmicu uporedio sa utakmicom Crvene Zvezde kada su gostovali ManCity na Etihadu 2023-ce godine i kada su cak i bebe u decjim kolicima uplacivale na tu jedinicu. Gradjani su u tu utakmicu usli opusteno, bez ikakvog entuzijazma jer su znali kakav krs od tima im dolazi i kolika je razlika u klasi, pa su, iako su imali posed i nadmoc, promasivali, imali kornere, ipak primili gol u 45-om minutu (Bukariiiiiiii iz kontre), a onda u drugom poluvremenu, lagano za samo 26 minuta ugurali Zvezdi sa pola snage tri komada.

Kao kladionicar danas predlazem NoBet na ovoj utakmici, i dvojku kao kuca na reprezentaciji Albanije protiv Andorre. Ali, kao covek, danas predlazem podizanje kredita i uplacivanje bez ikakve stednje na sve sto ima u ponudi u korist Engleske, pocev od poseda, kornera, golova, ukupnih i suteva u okvir gola, trka ko ce prvi doci do xy kornera, golova, zatim prekrsaja, kartona i golmanskih odbrana u korist Srbije, a svakako najizglednije zvuci opklada da ce se golman Engleske prehladiti na mecu, ili da Vlahovic nece imati vise od dva kontakta sa loptom.

Upozorenje. Ako se kladimo kao ljudi, a ne kladionicari, to znaci da, ako zaluta neki X na danasnjoj utakmici, to nece biti zbog toga sto reprezentacija Srbije moze da igra sa englezima. Englezi imaju sest pobeda iz sest utakmica i gol razliku 18:0 plus su Srbiju dobili "iz poluvremena" u sred Beograda sa 5:0 tako da sve osim pobede engleza moze da dodje samo ako se englezi potrude da ne pobede.

Ovde zavrsavam ovu najlaksu analizu na svetu koja moze da se napise, a sada me pustite da za svoju dushu, iz sebe izvucem sve ono najgore u meni, i da sa velikim entuzijazmom napisem zasto ovu utakmicu cekam mesecima, zasto bih voleo da ovakve utakmice budu u ponudi svaki dan, i zasto mi deluje kao da vreme stoji, i nikada da pocne mec. Ko nece da cita, ne mora.

Sport kao privilegija

Bavljenje vrhunskim sportom vam omogucava da bolje zivite od najplacenijeg hirurga na svetu, a da biste postali hirurg, potrebno vam je dvadeset godina ucenja. Bavljenje vrhunskim sportom vam omogucava da zaradjujete vise od bilo kog profesora univerziteta, da putujete business klasom, da odsedate u najboljim hotelima, da vam najbolji kuvari pripremaju sta cete da jedete, da citav jedan tim ljudi brine o vama. Evo da podjemo od dna. Damir Dzumhur je od tenisa zaradio tacno $6.315.964  a svi mu se na Forumu smejemo. Plus sto su zarade samo od turnira za svakog tenisera tek najmanji deo zarade.

IMG_9396.thumb.jpeg.6391f209390ded9b5b9912d405ad03cc.jpeg

To je dno. A vrh je Ronaldo koji od sporta zaradjuje 16,67 miliona eura mesecno. Zamislite vi to, da dodjete kuci nakon treninga, a zena i deca vas pitaju "kada ce plata", a vi odgovorite svakog prvog u mesecu "ce leci na nas racun" 16,67 miliona eura, gde ovih 67 posle zareza zvuci kao 67 eura, a ne 670.000. Ako uzmemo da za 1,6 miliona eura sigurno moze da se kupi pristojna vila u Dubrovniku, najlepsem gradu na svetu, onda je Dzumhur od igranja tenisa, u svom zivotu teoretski mogao da kupi 3,94 vile u Dubrovniku, a Ronaldo moze da kupuje u Dubrovniku deset vila mesecno, i da mu nakon toga ostane 670.000 da placa struju, vodu i smece.

Ali do ovakvih privilegija da zivite kao sultan od sporta, morate nesto i da ulozite, jer sport najcesce vraca. Kladionice su pobedu reprezentacije Srbije kvotirale sa 12,00 sto znaci da su spremne da isplate nekom srpskom fanatiku na svaki ulozeni milion necega, dvanaest miliona. Ako kladionicarske kvote predstavljaju verovatnocu da ce se nesto desiti u brojevima, onda su kladionice do kvote od 12,00 na Srbiju dosle najverovatnije znajuci kakvi ljudi zive u Srbiji, kakvog imaju Predsednika, kakva se liga igra tamo, kakvi su stadioni i kakva je trava u Engleskoj, a kakva u Srbiji, ko je prvak Srbije u fudbalu i zasto je prvak i koliko je puta uzastopno prvak. Ja mislim da kladionice takodje znaju da Crvena Zvezda nije izgubila u Beogradu osam godina, pet meseci i 28 dana kao i da znaju da je Crvena Zvezda na utakmici protiv Radnickog u sred Beograda gubila sa 0:1 do 90-og minuta, imala igraca manje od 44-og minuta, i da je utakmica imala nadoknadu vremena od 17 minuta i da je Zvezda pobedila sa 2:1

Koliko zaradjuje Dzumhur, a koliko Ronaldo je napisano kao slika koliko sport vraca ulozeno, bez obzira da li se radi o talentu ili ulozenom radu. Kvota od 1,25 na Englesku i 12,00 na Srbiju je slika koja pokazuje koliko sport vraca u odnosu sta u fudbal ulaze Engleska a sta Srbija. Kakvu ligu imaju jedni, a kakvu drugi, kakve ljude imaju jedni, a kakve drugi, kakve stadione imaju jedni, a kakve drugi, kako izgleda trava na Arsenalovom stadionu nakon deset dana neprestane kise, a kako izgleda trava u Leskovcu. Kvota od 1,25 na Englesku i 12,00 na Srbiju govori i o tome kakv fudbal se igra u Premier League, a kakav u srpskoj lopovskoj ligi, ali i kakva je razlika izmedju Harry Kane-a i Vlahovica ili Evertona i Javora iz Ivanjice.

Posto ovde sada ulazimo na moj teren, gde se osecam najkomotnije, i gde mogu da ispoljim sav svoj entuzijazam za kladjenje na ovakve utakmice, i gde iz sebe mogu da izvucem sve ono najgore u sebi, sada cu malo da se pogubim, udaljim od teme i otkrijem sta su sve kladionice verovatno uzele u obzir kada su kvotirale ovu utakmicu, a ko hoce da sve ovo cita, moze, a ne mora.

Sveta Engleska je oduvek bila svetska sila, velika osvajacka zemlja, oduvek u samom vrhu svetske moci, najveca kolonijalna, svetska sila koja je u svojoj istoriji osvojila pola sveta. Kada su se argentinci nesto pobunili oko ostrva koja su im englezi oteli pre vise vekova, bilo je dovoljno samo dva i po meseca da englezi posalju svoju flotu na Falkland i da se primitivni argentinci vrate u svoje misje rupe. Ali, to nije bio najkraci rat u kojem su englezi pobedili. Najkraci zabelezeni rat u istoriji je bio rat engleza protiv zanzibarskog Sultana koji je trajao izmedju 38 i 45 minuta gde su naravno englezi pobedili, a i ptice na grani znaju da je Srbija svaki rat koji je vodila izgubila, samo im to jos niko nije javio. Danas preko pola milijardi ljudi na svetu koristi engleski jezik kao svoj maternji jezik, a preko dve milijarde ljudi koristi engleski, a ne srpski jezik, svakodnevno, a nesto manje od pet milijardi ljudi zna barem nekoliko reci engleskog jezika. Englezi piju najvise caja po glavi stanovnika, a kultura pijenja caja u pet popodne nije nastalo kod sirotinje i seljaka, vec kod gospode, caj pije samo visa klasa, aristokratija, gospoda, burzoazija. U jednom trenutku istorije, Britansko Carstvo je bilo najvece carstvo ikada zabelezeno u istoriji, kada su sveti englezi vladali vise od jednom cetvrtinom svetske populacije, dok je Srbija bila petsto godina pod turcima. Sveti englezi su izmislili ne samo fudbal, vec i polo i ragby, a mi se cudimo zasto je danas jedinica na engleze 1,25 a dvojka na srbe 12,00. 

Iako je Engleska ostrvo, njeno kopno je povezano jos pre pedeset godina sa Francuskom podvodnim tunelom, pravim arhitektonskim remek-delom, dok u Srbiji padaju nadstresnice u sred belog dana, i to dva meseca nakon sto je rekonstruisana. U Srbiji, na selu drze krave na lancu od pola metra tako da se krava uopste ne krece, vec samo da se goji, dok u Skotskoj postoji zakon koji vas vodi u zatvor ako se napijete, a imate kravu u vlasnistvu, jer zakon misli da pijani mozete nauditi zivotinji. U staroj Engleskoj, ljudi nisu smeli voditi ljubav, bez odobrenja kralja, pogotovo ako se radilo o clanu engleske porodice. Kada bi ljubavni par pozeleo da se yebe, morali bi da zatraze dozvolu monarha.

Ali, da zayebemo zanimljivosti o svetoj Engleskoj. Jedini relvantni pokazatelj kakva je jedna zemlja, jeste da li ljudi iz nje odlaze ili dolaze, i tacka. Za promenu se uvek odlucuju mladi, a ne stari ljudi, pa je jedini relevantni pokazatelj o kakvoj se zemlji radi, da li ljudi odlaze ili dolaze, i da li zemlja stari ili se radjaju bebe. Iz Srbije, po zvanicnim drzavnim podacima, svake godine ode preko 50.000 mladih ljudi, sto su samo da ponovim, zvanicni podaci, dakle uracunati su samo oni koji prijave svoj odlazak. A gde su tek oni koji odu neprijavljeni, a gde su oni koji odu na dan-dva, pa se nikada ne vrate, a gde su tek oni koji izadju ilegalno. A da ne govorimo koliko bi tek otislo da Srbija nije izolovana tvrdjava, ili da je Srbija deo zdravog i uredjenog sveta pa da iz zemlje moze da se izlazi kada, gde i koliko hocete. Po prosecnoj starosti ljudi, broju penzionera/umirovljenika po glavi stanovnika, radjanju beba i slicnim parametrima, Srbija je medju najgorim zemljama na svetu, uprkos naporima Vlade Srbije da novcano stimulisu radjanje beba.

Pa ipak, srpskim desnicarskim fanaticima bi verovatno doslo da se poliju benzinom i zapale, kada cuju podatak da preko 15.000 mladih ljudi godisnje dolazi da radi leti u Hrvatskoj na sezonskim poslovima, najcesce na primorju, i to samo oni koji se prijave. Sta ti je zivot, majko moja. Psiho je trinaest godina slavu medju babama i dedama u Srbviji stekao trovanjem, a dosle su generacije koje niti gledaju tv, niti imaju televizor u kuci, niti bilo sta znaju o istoriji.

Sto se tice sportskog dela danasnje utakmice, bolje analizu za ovu utakjmicu da cujete od pijanog Kiksija nego od mene. Poslusajte samo ovu poeziju na konferenciji za stampu nakon istorijskog fijaska i debakla u sred Beograda nakon 0:5 protiv svetih Engleza iz poluvremena, gde je reprezentacija Srbije imala istorijski xG od 0,02

"... ako cemo mojim otkazom da budemo svetska fudbalska super sila, onda nema problema, neka bude tako. Mi nismo izgubili od Lettonije ili Andore ili ne znam koga. Izgubili smo od super fudbalske sile, ako vam to nije jasno, jel to jasno ili nije? Nismo izgubili od neke ekipe koja je u nasem rangu, ili neke ispod naseg nivoa, pa da kazemo da je ovo katastrofa. Budimo realni ako mozemo, ako ne nikom nista. Ako mislite da smo fudbalsko cudo i da je realno da pobedimo Englesku, onda ok, dovedite nekoga ko to moze..."

Hej kolege sa Foruma, umesto mene, upravo vam je pijani Kiksi napisao analizu za danasnji mec. On sam kaze da nije realno da Srbija pobedi, a nije ni katastrofa kada se izgubi sa 0:5 i xG od 0,02 u sred Beograda.

Pa ako veceras dodje X i padnete u realnom kladjenju, zalite se Kiksiju, a ne meni

Nastavice se (u toku dana)

Nastavak

Kao kladionicar, moj predlog za danasnju utakmicu je ili NoBet ili da svako za sebe proceni koliko ce englezi danas biti motivisani. Svi imamo oci da vidimo kako su kladionice kvotirali ovaj mec, svi znamo gde je kvalitet, svi imamo internet da vidimo tabelu ili sastave ekipa. Kao kladionicar, sebi sam postavio u svetoj Poslednjoj Sansi ekstremni handicap na Partizan, a ne jedinicu na engleze. Na kraju, ovu jedinicu, niko nije ni uzeo, osim administratora, i to u poslednjim satima pred zakljucavanje teme. I to uopste nije cudno.

Ali, zato kao covek, moj predlog za ceo svet je da se odigra ova jedinica. Ne mora biti rasprodaje imovine, ne mora biti divljanja sa uplatama, nista ne mora osim da se umre i plati porez.

Ali, evo zasto bi trebalo barem nesto da se uplati. 
Valjda svako od nas moze da se slozi sta je za gradjane Srbije znacila ona utakmica sa Albanijom. Yebi ga, takva je zemlja, takvi su srpsko-albanski odnosi. To svakako nije bila obicna utakmica. Posto je Srbija bila kaznjena od strane Uefe, mogli su da biraju gde da igraju ovu utakmicu, ali 20% kapaciteta stadiona je moralo da bude bez gledalaca. Oni su svakako mogli da izaberu beogradsku Marakanu koja prima blizu 60.000 ali bi prostor iza golova morali da ostave slobodan. Posto Psiho odlicno zna kakvim ljudima je Predsednik, on je znao da ce se u Beogradu rasprodati stadion, ali i da ce mu publika skandirati da je pedercina, a posto to nije obicna utakmica, takodje je znao da ce babe, dede i Romi takodje gledati utakmicu. Da se to ne bi desilo, i da ne bi babe i dede poverovale svojim ocima ili usima, Psiho je odlucio da se utakmica igra na malom stadionu u unutrasnjosti, plus ulaznice nisu bile pustene u prodaju, pa je na stadion mogao da udje samo onaj ko misli da ce Srbija umreti od gladi, ako Psiho sidje sa vlasti.

Na to se nadovezao pijani Kiksi sa svojim odlukama da na jednoj ovakvoj utakmici u sastav uvede pet debitanata, plus neku decu ispod 12 godina, plus sina Dejana Stankovica jer mu je neko dao 100€ da ga ubaci u reprezentaciju, plus se na utakmici skandiralo Predsedniku “Aco srbine”. I posle nas je bolela glava sto smo pali na duploj sansi 1X po kvoti od 1,18.

I evo nas na kraju posta. Posto ja mislim da sport uglavnom vraca, i da Damir Dzumhur iako nema pojma sa tenisom, ipak nikome nije ukrao 6.315.964$ vec mu je sport donekle vratio ono sto je ulozio, zato i ja mislim, kao covek, a ne kladionicar, da ce Srbija danas izgubiti. Tu ne mislim da karmu, srecu, sudbinu, Boga ili sportsku pravdu, vec na neke osnovne principe na kojima sport pociva.

Mislim da uopste nije slucajno sto je onakva reprezentacija Srbije u kosarci sa Jokicem, Bogdanovicem, Micicem i Guduricem dozivela onakav fijasko od Finske eeeeej, sto sam takodje prognozirao na Forumu i pogodio, mislim da uopste nije cudno sto nijedan srpski fudbalski klub ne moze da “prezivi” leto u evropskim takmicenjima, mislim da uopste nije slucajno sto Zvezda ne moze da prodje Pafos, a beogradaka govna u Euroleague da budu na kraju sezone iznad dvanaestog meseca. Mislim da uopste nije slucajno sto Djokovic vise ne moze da uzme ni set Alcarazu ili Sinneru, i da uopste nije cudno sto nece da igra u Torinu, vec hoce da pobedi na turniru koji sam sebi organizuje.

Radi se o tome da verujem u sportske principe da ako niste u stanju da izvucete barem bod kod kuce protiv Albanije, da onda necete proci dalje cak ni sa pobedom nad englezima u sred Engleske. Radi se o tome da verujem u sportske principe da ako odlucis da pred utakmicu sa litvancima pustas ruske ratne pesme, a babama i dedama objasnis da klub sa time nema veze, a kolege sa Foruma kazu da politici ne bi trebalo da bude mesta na Forumu, onda ja verujem da takav pristup u sportu nece nikada nista vratiti, i da se treba uvek kladiti protiv zla, pa makar i pali. Ne znam, na primer, kako nekoga moze da cudi ako kosarkaska reprezentacija Srbije  sa Jokicem ispadne od Finske, ako Partizan odigra utakmicu sa Olympiacosom  bez ijednog minuta na parketu bilo kog srpskog igraca. Prosle godine niko nije mogao da veruje kako je moguce da se desi da na utakmicama Partizana nijedan domaci igrac ne postigne kos, a ove sezone niko ne moze da veruje cemu sluze beogradska govna ako domaci igraci uopste ni ne ulaze u igru.

Ostaje jos da pitam svoje kolege sa Foruma, da li bi neko od kolega imao hrabrosti, ili smeo da ode u Beograd, u sred Srbije i nekome pokaze ovaj tiket sa jedinicom na engleze protiv Srbije i dvojku na Albaniju protiv Andorre.

IMG_9397.thumb.jpeg.f2c3e7b27cec11701c9f4156e132a47e.jpeg

Kada sam gore u postu pominjao Srbiju i na sta su sve gradjani Srbije spremni da pristanu, nisam uspeo da screenshotujem dve fotografije koje po meni najbolje pokazuju zasto njihova reprezentacija izgleda tako kako izgleda.

Posto sada mogu da screenshotujem, evo i te dve fotografije. Na prvoj je mladost Srbije i njihova poruka sta misle o Predsedniku

IMG_8668.thumb.jpeg.620c20e6b0a01c5a7463c09d27c1c182.jpeg

Svi znamo da citamo, svi znamo sta se sisa, svi znamo cime se sisa, a slozice te se i da odlicno izgleda ko drzi ovu poeziju

Na ovoj drugoj fotografiji imate sliku srpske novcanice iz devedesetih godina, dakle pre tridesetak godina, kada je takodje bilo naroda na ulicama, iz istih razloga zbog kojih i danas u 2025-toj godini

IMG_8810.thumb.jpeg.fd6777f93747ee7c219db0461e2ecd6f.jpeg

Na ovoj fotografiji imate novcanicu od petsto milijardi sa kojom ste u Srbiji ujutro mogli da kupite litar mleka, novine i dve litre benzina, a ako bi se desilo da se uspavate, i probudite oko rucka, sa petsto milijardi ste mogli da obrisete … znate vec sta.

I mi se onda ovde u Dnevnom Topicu pitamo da li da se kladimo na Englesku ili ne, i za to smo potrosili deset stranica teksta, majko moja.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Hrvatska - Sjeverna Makedonija - 2/1 (8,50) bet365 U nedjelju se u Poreću igra prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Sjeverna Makedonije, kao dio priprema za Europsko prvenstvo. Očekujem jako puno isprobavanja igrača te mislim da će rezultat biti u drugom planu većinu utakmice. Samim tim, vidim valuebet u koeficijentu od 8,50 i uopće mi nerealan scenarij ne dieluje situacija gdje će Makedonija voditi na poluvremenu dok Hrvatska sa malo drugačijim i ozbiljnijim sastavom uđe u drugo i preokrene. Jasno za ovakav tip oklade treba malo sreće ali mislim da je za koeficijent od 8,50 kod bet365 za to da će Makedonija voditi na poluvremenu a Hrvatska na kraju vrijedno riskirati.  (Koeficijenti 27.12. u 22:50 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Hrvatski rukometaši u nedjelju u Poreču igraju prvu pripremnu utakmicu za Europsko prvenstvo protiv Sjeverne Makedonije, a reprezentativci Filip Glavaš i Leo Moslavac očekuju, unatoč pomlađenom sastavu, pobjedu. Prvi krug priprema za Europsko prvenstvo Hrvatska je počela s mnogo novih mladih imena pa će prijateljski susret sa Sjevernom Makedonijom biti idealna prilika da se vidi tko bi uskoro mogao naći svoje mjesto u najužem izboru Dagura Sigurdssona. Od onih koji su osvojili svjetsko srebro u siječnju ove godine, u Poreču će biti Filip Glavaš, Ivano Pavlović i Josip Šimić, ali samo dvojica od njih su sto posto zdravi i spremni za maksimalne napore. Ivano Pavlović se mjesecima bori s ozljedom i tek je prije mjesec dana počeo igrati. Drugi izbor je Berislav Antonio Tokić koji je ne tako davno debitirao u reprezentaciji, ali nema sumnje da će biti zanimljivo sve njih vidjeti, posebno dio udarnih snaga iz Sesveta i Nexea, poput: Filipa Perića, Zlatka Raužana, Mateja Svržnjaka ili recimo bratski dvojac Luka i Matko Moslavac te Petar Krupić. "Nismo u punom sastavu, ali nema tu nema lakih utakmica. Ovo su pripreme za Europsko prvenstvo", rekao je Glavaš dodavši kako je njemu i njegovim suigračima sada cilj održati reputaciju svjetskih viceprvaka. "Idemo shvatiti ovo ozbiljno. Drago nam je da smo priznati, za to smo se borili, postavili smo ljestvicu visoko i sada to treba održati", dodao je Glavaš osvrnuvši se na suparnika: "Bit će zanimljiva utakmica, oni su dugo na okupu, znaju se bolje. Mi smo u šarenom sastavu vidjet ćemo koliko ćemo u kratkom roku moći iskombinirati." I Luka Moslavac se nada da će u utakmici protiv Sjeverne Makedonije hrvatsku rukometaši dati sve od sebe: "Potrudit ćemo se svi, odraditi ovo maksimalno, pokazati se, pobijediti i na izborniku je da odluči koga će pozvati na Europsko prvenstvo. Znamo koji su to igrači, pripremit ćemo se u dva dana, odraditi najbolje moguće i nadam se da ćemo pobijediti", kazao je Moslavac. U dosadašnjih 15 međusobnih susreta, Hrvatska je slavila 12 puta, a tri pobjede ima Sjeverna Makedonija. Posljednja je bila prije 21 godine u Skopju, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Izvor: Sportnet.hr
    • Da se malo odmaknemo od mainstream sportova, evo jedan prijedlog za nedjeljni ženski slalom u austrijskom Semmeringu... Duel: (ovaj konkretni duel je izvučen s Pinnaclea) Anna SWENN LARSSON i Katharina TRUPPE su podjednako kvalitetne slalomašice, te je u dosadašnja četiri slaloma jedna drugu nadmašila po dva puta (na zadnjem slalomu u Courchevelu uspješnija je bila Austrijanka TRUPPE). Tako da s te strane već možemo reći da koeficijent 2.19 na domaću skijašicu ima value. No, još veći value vidim u tome što je na današnjem izvlačenju Truppe imala sreće i izvukla najbolji startni broj druge jakosne skupine ( broj 8 ) dok će Larsson startati četrnaesta što nije zanemariva prednost. Dakle, moj prijedlog je igrati na Truppe po 2.19 (manje koeficijente na slalomu gotovo nikad ni ne igram jer je prevelik rizik od izlijetanja).  
    • Moj listić za danas.. Za Zvezdu se slažem mogu izgubiti jedini ako je namješteno jer u EL su u užasnoj formi zadnjih par kola i sad da dožive poraz doma od Slovenaca bilo bi kritično pred ulazak u 2026 di u prvih 9dana imaju 3 meča u EL. Olmissum sam vidio da kvota pala sa 1.70 na 1.32 upravo, ja je ulovio na 1.5, ne pratim mali nogomet jedini znam da se igra vjerojatno 2x20min, tako da nemam pojma zašto sam ovo odigrao 😄 ali u nedostatku ponude nešto se mora pratiti.. Sretno svima 💰
    • Sretno su dobili. Očekivao sam da će se itekako namučiti... Pitanje bi li do 3 boda dada nije bilo Cherkija i da mu onaj udarac nije završio u mreži...
    • city podivljao drugo poluvreme. a kako su performovali protiv leverkusena, majku im yebem.
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use