Jump to content
Svim članovima i posjetiteljima SvijetKladjenja foruma želimo sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja, mira i uspjeha – kako u životu, tako i u sportskim prognozama, a svima koji ovih dana slave druge blagdane želimo jednako lijepe i radosne trenutke ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 28.11.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak1.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Petak3.jpg3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.jpg4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.jpg5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Petak6.jpg6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 27.11. u 22:05 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

• IzudinB changed the title to Petak 28.11.2025. (Dnevna tema)

Schalke – Paderborn
28.11.2025. 18:30
Njemačka 2. Bundesliga
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 1,97

Utakmica između Schalkea i Paderborna ima veliki potencijal za golove, budući da u njihovim nedavnim međusobnim susretima u prosjeku postižu 3,5 gola po utakmici, što podržava očekivanje više od 2,5 gola. Iako je Schalke u posljednje vrijeme odigrao nekoliko utakmica s malo postignutih golova, njihove domaće izvedbe obično su dinamičnije i neporaženi su u posljednje tri ligaške utakmice na Veltins-Areni. Paderbornovi obrambeni problemi su očiti, primivši 11 golova u posljednjih šest utakmica, što sugerira da bi Schalke trebao biti u stanju stvoriti prilike za gol. Schalkeova obrambena stabilnost mogla bi biti oslabljena izostancima C. Louisa Gomisa, J. Siebekinga, T. Kalasa i Z. Amoussoua-Tchibare. Paderborn se također suočava s ključnim izostancima, s J. Zambranom, suspendiranim M. Baurom i M. Hoffmeierom, što dodatno komplicira njihovu obrambenu strukturu. Istovremeno, Paderborn često zabija u gostima i ostao je neporažen u posljednjih šest ligaških utakmica u gostima. To bi moglo dovesti do otvorenije utakmice u kojoj obje momčadi idu naprijed i ostavljaju obrambene praznine. S obzirom na ofenzivne kvalitete obje strane i njihove trenutne obrambene ranjivosti, utakmica naginje većem broju golova. Iako bi utakmica mogla ostati uravnotežena, statistički pokazatelji upućuju na scenarij u kojem je više od 2,5 gola realan ishod.

Empoli – Bari
29.11.2025. 15:00
Italija Seria B
Kvota: 2,32

Utakmica između Empolija i AS Barija nosi snažan potencijal za golove, budući da njihova međusobna povijest u prosjeku iznosi 3,33 gola po utakmici, što jasno podržava očekivanje više od 2,5 gola. Empoli je postigao sedam golova u posljednjih šest utakmica i ove sezone je postigao gol u svakoj domaćoj utakmici, što ukazuje na pouzdanu napadačku igru. Bari je, u međuvremenu, primio gol u svim gostujućim utakmicama ove sezone i primio osam golova u prethodnih šest susreta, otkrivajući stalne obrambene slabosti. Istovremeno, Bari je postigao gol u osam uzastopnih utakmica, što doprinosi otvorenom stilu igre i povećava vjerojatnost više golova. Empoli će biti bez I. Konatea i braniča T. Ebuehija, što potencijalno utječe na njihovu obrambenu stabilnost. Bariju također nedostaju ključni braniči E. Darboe i G. Pereiro, što bi moglo dovesti do daljnjih problema u obuzdavanju napada Empolija. Barijev niz od 12 gostujućih ligaških utakmica bez pobjede često ih prisiljava na agresivniji pristup u potrazi za golovima. Stoga obje momčadi u ovu utakmicu ulaze s golgeterskim zamahom, ali strukturnim slabostima u obrani. Kombinacija trenutne forme, obrambenih izostanaka i povijesno visoko postignutih susreta snažno ukazuje na to da će utakmica završiti s više od 2,5 gola.

Spezia – Sampdoria
30.11.2025. 17:15
Italija Seria B
Kvota: 2,38

Spezia ulazi u utakmicu protiv Sampdorije nakon teškog poraza od Mantove 4-1, što još jednom ističe njihovu obrambenu krhkost, budući da su primili gol u pet od posljednjih šest utakmica, a ukupno devet golova. Istovremeno, Spezia je zabila gol u svakoj od posljednjih pet domaćih utakmica, što sugerira otvoreno okruženje za više golova. Sampdoria se također muči u obrani, primivši gol u pet od prethodnih šest utakmica, također primivši devet golova, te su primili gol u svakoj gostujućoj utakmici ove sezone. Međutim, ofenzivno je Sampdoria zabila gol u četiri uzastopne gostujuće utakmice, što dodatno povećava vjerojatnost više od 2,5 gola. Spezijina obrana bit će oslabljena izostancima F. Bandinellija, F. Cassate, E. Solerija i S. Zurkowskog, što smanjuje njihovu stabilnost u obrani. Sampdoria se suočava s još opsežnijim popisom ozljeda, nedostaju joj Alex Ferrari, Matteo Ricci, Oliver Abildgaard, Marvin Cuni, Alessandro Pio Riccio, Lorenzo Malagrida, Lorenzo Malanca i Giorgio Altare, dok je Fabio Depaoli suspendiran. Takvi ozbiljni nedostaci u obrani vjerojatno će utjecati na organizaciju i otpor Sampdorije. Spezia je također pobijedila u samo jednoj od posljednjih petnaest ligaških utakmica, što često rezultira kaotičnim susretima visokog tempa. Kombinacija slabih obrana, dosljednih obrazaca postizanja golova i značajnih izostanaka u momčadi podržava očekivanje da bi ova utakmica lako mogla rezultirati više od 2,5 gola.

U Zagrebu Perkovic obara svetske rekorde

IMG_9543.thumb.jpeg.3aa63998985eda8785741eae4b8761d8.jpeg

U Srbiji pobednicka hrabra srpska vojska pobedjuje turke u istorijskim mitovima, a i u svim ostalim ratovima u kojima su ucestvovali

IMG_9471.jpeg.8e11c0f953fe8a2212f161a2ff5b4686.jpeg

A na terenu, Dinamo prima trinaest komada od Bayerna i Lilla u samo dve utakmice, a pogledajte tek kako prima poene Partizan u serijama, majko moja

IMG_9500.thumb.jpeg.039208619d82a5c1d2be6ff68aeb99c1.jpeg

A za to vreme, dobra, stara, uredjena Evropa se smeje ovim varvarima

IMG_9542.thumb.jpeg.ed0d84a587bb09c533468ab24833e6df.jpeg

Zatvara se dvorana plus 40.000€ pa vi srbi pobedjujte u istorijskim mitovima, a vi hrvati pevajte patriotske pesme, a Bayern, Lille i Panatinhaikos neka rade svoj posao na terenu.

Zanimljivo kako još nitko nije stavio u Posljednjoj šansi nekog od teškaša iz Lige petice,a davno prošlo 15h. Čak ni Dinamo zicer još nije stavljen. Ja sam mislio City,ali sam se nedavno opekao,a opasno je igrati osvetnički. Netko je prepisao Zvezdu od drugoplasiranog iz prve lige i to mi se čini izvjesno,ali to je već prepisao lider Druge lige. Sad čekam što će odigrati lider Prve lige pa možda to odigrati kad već prepisivanje dopušteno.

prije 31 minute, pena29 said:

Zanimljivo kako još nitko nije stavio u Posljednjoj šansi nekog od teškaša iz Lige petice,a davno prošlo 15h. Čak ni Dinamo zicer još nije stavljen. Ja sam mislio City,ali sam se nedavno opekao,a opasno je igrati osvetnički. Netko je prepisao Zvezdu od drugoplasiranog iz prve lige i to mi se čini izvjesno,ali to je već prepisao lider Druge lige. Sad čekam što će odigrati lider Prve lige pa možda to odigrati kad već prepisivanje dopušteno.

Ti kolega verovatno imas manje od dvanaest godina i verovatno jos nisi krenuo u skolu, pa ne znas da citas.

Prvoplasirani na tabeli sam ja, jer imam najbolju prosecnu kvotu, i to oho-hooo najbolju, samo administratore mrzi da svaki cas premestaju ucesnike na tabeli.

Samo u mom slucaju, a da vidis da njegovom zemljaku Fitozu treba za titulu kako bi skratili Poslednju Sansu za dvadeset kola.

IMG_9551.thumb.jpeg.d70516a6cd2d80a41cbbc2c9fec7825a.jpeg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use