Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 5.12.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak4.jpg4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak5.jpg5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Petak6.jpg6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 5.12. u 00:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Yebem ti i zivot i kockanje i drugu ligu Poslednje Sanse, ko je i izmislio. Yebes ti ovaj zivot u kojem je moguce da je ovaj mesrine najbolji u bilo cemu, i gde je teoretski moguce da vlasnik Foruma teoretski udje u prvu, elitnu. A ako ne udje ove, sledece sezone ce u prvu ligu ulaziti cetiri prvoplasirana. Pa onda tako redom, pet, sest, sedam … sve dok u prvu ligu ne udju i IzudinB i pena29.

IMG_9641.jpeg.1fcdc5648650df78d5b2abbfc96ca7d3.jpeg

Jel vam sada jasno zasto bas od ove sezone u prvu, elitnu ulaze trojica prvoplasirana. Recite vi meni barem jednu ligu na svetu u bilo kojem sportu, gde tri prvoplasirana ulaze u visi rang. Doigravanja ili play-off-ovi se ne racunaju.

Yebi ga, kome se ne svidjaju Pravila neka otvori svoj Portal, pa neka kreira Pravila kako hoce.

Ovaj mesrine jednom bio peti na kraju sezone, jednom sesnaesti, jednom sedmi … a sada je prvi … cccccccc

Kakvi su tek ostali, kada je on najbolji od svih, majko moja. Kada jednoga dana udju u prvu, elitnu jos i Goksim i pena29 onda je najbolje da otkljucamo prvu ligu za sva vremena, pa neka udje svako ko se registruje na Forum. Lepo se registrujes i vec si prvoligas.

Ovaj Goksim ako udje u prvu ligu na kraju sezone ce uvesti Pravilo da od sledece sezone nema vise ispadanja iz prve, elitne, budite sigurni u to.

A otkuda sada ovaj prlito, majko moja, odakle se tek taj stvorio, nece valjda i on sledece sezone da “nas pojaca” posto mi iz prve, elitne nemamo pojma, kao sto se vidi na ovom screenshotu

IMG_9640.jpeg.eca029f6378a082a3dd62de0454b3f21.jpeg

Ove kolege iz drugoligaskog blata bi izgleda najvise volele da svake sezone iz prve lige ispadaju devetorica, a ulaze prvih devet iz druge, amaterske.

prije 38 minute, pena29 said:

Leo,odličan esej,sve stoji što pišeš,ali u ime fair playa mogao si staviti da sedmoplasirani iz druge liga ima bodova kao prvoplasirani iz prve elitne. Vidjet ćemo se i u kupu.

Nego da te pitam nesto kolega. Kada bih ja tebe pitao, zasto mi iz prve elitne imamo 36 promasaja u sezoni, a vi iz drugoligaskog blata vec sada 106 a do Bozica imamo jos dvadesetak dana, plus sto mi imamo nutriju da nam kvari prosek, i kada bih te pitao koji je razlog sto mi imamo tri puta manje promasaja od vas amatera, ti bi odgovorio da je razlog tome sto je vas tri puta vise, zar ne?

Upravo tako,kolega. Uštedio si mi trud objašnjavanja,3x više igrača i 3puta više padanja,što je matematički cca jednako. Matematika kaže i da trenutno na vrhu neke imaginarne jedinstvene tablice vise je drugoligaša ,na što ti možeš reći da više drugoligaša igra i bio bi u pravu. Plus,zadnja četvrtina drugoligaša često preskaču neka kola,zaborave,neki se nadaju uspjehu u kupu ,a neki će vjerojatno odustati kad ispadnu iz kupa,igraju da zadrže mogućnost igranja u kupu. Nije nemoguće da 1Mester osvoji kup,nekad je bio jak igrač,a sad nema kontinuitet. 

Možda je prvoligaša i malo,pa nijedna ozbiljna liga nema manje od 10 klubova. 

Plus ove godine nitko neće ispasti iz Prve lige pa možete igrati opušteno. Koliko god govorili o znanju,na kvotama cca 1,20  sreća je bitan čimbenik. Pa nisu valjda Nutrija i Nuki zaboravili igrati,jednostavno nekad ne ide pa ne ide. Ja igram  kladjenje iz zabave,i privatno i ovdje,ne pratim detaljno statistiku i stanje u klubovima,ali me ovo veseli i igrat ću i dalje,makar i vječno tavorio u drugoligaškom blatu.

prije 4 sati, pena29 said:

Upravo tako,kolega. Uštedio si mi trud objašnjavanja,3x više igrača i 3puta više padanja,što je matematički cca jednako. Matematika kaže i da trenutno na vrhu neke imaginarne jedinstvene tablice vise je drugoligaša ,na što ti možeš reći da više drugoligaša igra i bio bi u pravu. Plus,zadnja četvrtina drugoligaša često preskaču neka kola,zaborave,neki se nadaju uspjehu u kupu ,a neki će vjerojatno odustati kad ispadnu iz kupa,igraju da zadrže mogućnost igranja u kupu. Nije nemoguće da 1Mester osvoji kup,nekad je bio jak igrač,a sad nema kontinuitet. 

Možda je prvoligaša i malo,pa nijedna ozbiljna liga nema manje od 10 klubova. 

Plus ove godine nitko neće ispasti iz Prve lige pa možete igrati opušteno. Koliko god govorili o znanju,na kvotama cca 1,20  sreća je bitan čimbenik. Pa nisu valjda Nutrija i Nuki zaboravili igrati,jednostavno nekad ne ide pa ne ide. Ja igram  kladjenje iz zabave,i privatno i ovdje,ne pratim detaljno statistiku i stanje u klubovima,ali me ovo veseli i igrat ću i dalje,makar i vječno tavorio u drugoligaškom blatu.

Kolega @pena29,ostali ste mi u lijepom sjecanju i nadam za vas da budete usli u prvu ligu na bilo koji nacin.Svako dobro.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Roma - Genoa 1 (1.61) bet365 Riječ je o susretu momčadi koje se nalaze na suprotnim krajevima ljestvice, što potvrđuje i velikih 16 bodova razlike između Giallorossija, koji love vrh, i Rossoblua, koji se bore za opstanak. Roma u ovaj dvoboj ulazi s dobrim domaćim nizom – slavila je u četiri od posljednjih pet utakmica pred svojim navijačima. Posljednji poraz stigao je protiv jakog Juventusa, no povratak na Olimpico i dolazak protivnika u slabijoj formi trebao bi predstavljati znatno lakši zadatak. Genoa je, naime, izgubila tri od posljednje četiri utakmice i još uvijek traži stabilnost pod vodstvom novog trenera Danielea De Rossija, koji je sa svojom momčadi upisao tek dvije pobjede u sedam susreta. Posebnu emociju susretu daje upravo De Rossijev povratak u Rim, ali ovaj put u ulozi suparničkog trenera. Ipak, iako bi mu pobjeda protiv kluba za koji je odigrao čak 459 utakmica u Serie A bila posebno slatka, realnost sugerira da bi povratak mogao biti prilično gorak. Iako Roma ima reputaciju momčadi koja zna biti efikasna, zanimljivo je da je samo jedna od njihove 22 utakmice u svim natjecanjima otišla preko 3,5 pogotka. To sugerira da bismo mogli gledati čvrst i kontroliran dvoboj, s naglaskom na rezultat, a ne na golijadu. Sve u svemu, sve osim pobjede domaćina predstavljalo bi veliko iznenađenje. Roma ima formu, kvalitetu i prednost domaćeg terena, dok Genoa dolazi s nizom loših rezultata i u nezahvalnom trenutku. Očekuje se pobjeda Rome po kvoti 1.61 u bet365 kladionici, koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Roma povede sa dva gola razlike. (Koeficijenti 29.12. u 10:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Porto - AVS 1 i 3.5+ (2.05) bet365 Porto kao lider lige dočekuje posljednjeplasirani AVS i sve upućuje na sigurnu pobjedu domaćina. Porto je bez poraza u 18 ligaških utakmica, izuzetno je čvrst u obrani (samo 4 primljena gola), a na Dragau redovito pobjeđuje. AVS je u lošoj formi, posebno u gostima – pet uzastopnih poraza bez postignutog gola i bez ijednog clean sheeta već 16 kola. Očekujem visoku pobjedu Porta. Porto pobjeda i više od 3.5 gola na utakmici. Sretno svima. (Koeficijenti 29.12. u 10:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Pozivam sve natjecatelje 2. Lige Posljednje Šanse da postave svoj tip u 32. kolu iz ponude u periodu od 30.12 do 1.1. Tema će biti otvorena 24h, do UTORKA do 15:00h. Sretno svima. @Goksim, @IzudinB, @Dejvid, @McGarrett, @pena29, @josip123, @prlito, @Ajnud, @misterija,  @darko56, @jansavc, @vjekos,  @ForzaItalia, @Leedsfan, @mesrine, @ara008, @furyshaa, @tome1993, @Kiks77, @mester, @zmaj6, @blacky44,  @s256s9. Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse:  bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  Toplo preporučujem svim natjecateljima da izdvoje nekoliko minuta i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2025/2026. Ona su nastala kao rezultat sugestija članova SvijetKladjenja foruma tijekom prošle sezone, na čemu se još jednom iskreno zahvaljujem. Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu:  DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE 4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365 U sezoni 2025./2026. igrat ćemo ukupno 73 kola, a Prva i Druga Liga Posljednje Šanse završit će s 73. kolom 25. svibnja 2026. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja TABLICA KLIKNI ZA POGLED NA TABLICU Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @unkdy, @Joker93, @COLT, @nuki01, @nutrija, @nenosk Pozivam natjecatelje da postave svoj tip u 32. kolu Posljednje Šanse 2025/26 iz ponude od 30.12.2025 do 1.1.2026. Oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, PSK, SuperSport, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  Tema će biti otključana do UTORKA do 30.12.2025. do 15:00h. POGLED NA TABLICU TABLICA Ukoliko uočite grešku na tabeli, javite mi se u inbox i sve ćemo ispraviti.
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   (Koeficijenti 29.12. u 01:32 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use