Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

14.00    Osnabruck  -  Duisburg    2    2.60

2d13bzk.jpg

U ovom susretu sve, ali bas sve (osim kvote) govori u prilog tome da ce gost dobiti. Trenutna forma, nacin na koji je Osnabruck usao u nastavak prvenstva. A i Duisburg, izgubiti od Arminie u gostima 2:4 nije sramota. Medjusobni omjer je  0 3 8 10:27. Neki ce rec, pusti, svabe su to. Ja pucam u glavu. Cista dvojka. Pa kom janjci, kom odojci...hahah..

Objavljeno

LILLE(ZŽK4,5)-OL.LYON više @ 1.85

Iako nije derbi jer je lille tek 13...derbi je...a takve tekme uvijek čvrste i grube...tako da očekujem over poena...

Još ak ni problem ko je u mogučnosti da pogleda ko sudi tekmu...

50 prekršaja...4 žuta...:D

Čitam na fejsu komentare na stranici...koliko bisera ima...melju o plaćanju i bla bla...a nisu ni pogledali sajt...ja sam na forumu već godinama...sve je apsolutno besplatno...uz najbolju ekipu...i Goksu svaka čast i kapa do poda što sajt postoji...eto za sve one sumnjicave...:D

Objavljeno

Ponekad  je problem sto za neki par nemas cvrste argumente. Sta napisati pametno? Osobno se uzdam u tradiciju tipa, over, oba gol... Zna i zajebati ali cesto prodje. Sad cu probati nesto, kao ono, na osjecaj. Pred osjecaj. Spojeno. To ti je isto kao kad subotom ides u djiro i pijes, i znas da ce panduri bit negdje na cesti . A ti kazes : " Tko ih jebe!". I naravno popusis kaznu. I onda sve one pare sto dobijes na kladionici moras proslijediti u drzavnu kasu. Tako to funkcionira. Perpetuum mobile. Dakle...

14.00  Wehen Wiesbaden  -  Preussen Munster    2  2.90  

15.00  Pro Vercelli           -  Carpi                     2  2.80

15.00  Crotone                -  Livorno                  2  2.60

Sistem  2/3...

1z18kgj.jpg

Objavljeno

..bili su to moji vrlo neozbiljni pokusaji, sve u crveno...kao menzes... necu se vise bazirati na spurijus vec na konkretne podatke...bar onda kad stavim na forum

necu se vise glupirati sa ovim dvojkama i nadam se da jos nekog nisam povukao u ponor bez dna... :-\

ali kao sto rece moja baba, "tko ima para i muda sa njima brise"...da oprostite na izrazu.. :P

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use