Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 9.1.2026. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak1.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak2.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.1. u 08:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Valjda cemo preziveti jos ova tri dana, pa da se ova sedmica, hvala qurcu, sto pre zavrsi.

Kolegi mesrine je ova sedmica bila tuzna, jer se zabrinuo sto Diletta po ovakvom vremenu hoda bosa

IMG_9962.thumb.jpeg.0662581a6931d5ca5f55f90346ef8a9a.jpeg

IMG_9946.thumb.jpeg.7bbbc304c475fc1038d7bad84a3dc24d.jpeg

Meni je sedmica bila ne samo tuzna, vec je bila horor sedmica koja je pocela sa Juventusom, pa se nastavila sa Zvezdom, pa je Milan spasavao zivu glavu u nadoknadi vremena, pa se nadam da se ova horor sedmica zavrsila sa onih jucerasnjih nista-nista Arsenala i Liverpoola, kao da su igrali Pisa protiv Parme.

Ako je za utehu, neka barem jos neko ove sedmice bude tuzan, jer kako se to vec obicno kaze, neka susedu crkne krava, nema veze sto je nasa tesko bolesna.

Ako smo svi mi koji smo igrali na Juventus, Zvezdu i golove na Arsenalu toliko tuzni, nadajmo se da je barem toliko, ako ne i vise, tuzna i nezadovoljna svojim zivotom i Diletta Leotta, jer kako je juce u onom istorijskom postu, napisao kolega pena29, pitanje je koliko su ovakve zene sretne.

IMG_9947.thumb.jpeg.8a580c5db168202c47ee76037525bffa.jpeg

Juce smo se svi sa Foruma smejali onom nasem kolegi pena29 kada je rekao da je pitanje koliko su ovakve zene sretne svojim zivotom, pa kada malo pazljivije pogledate lice Dilette, primeticete da ovde stvarno izgleda nesdovoljno i tuzno

IMG_9949.thumb.jpeg.5e9450e2b95487e91439e89d7bd42d09.jpeg

A ovo je guza svete Georgine za koju je kolega pena29 rekao da ce Ronaldu jednoga dana postati dosadna, pa ce naci bolju i cvrscu, majko moja

IMG_8074.thumb.jpeg.22052cfa0b92795a911797467516f392.jpeg

Ja mislim da bi ponekad zaista trebalo da uvedemo Pravilo na Forumu da se pojedine kolege hapse kada predju sve granice i pocnu da lupetaju kao otvoren prozor na Forumu namenjenom iskljucivo kladjenju.

Pitanje je koliko su Georgina i Diletta sretne i zadovoljne svojim zivotom …. cccccc

Ovde imate prilike da vidite jedinu tabelu na svetu “neamerickog” sistema takmicenja, bez bilo kakvih doigravanja, koja pokazuje neralno stanje u kvalitetu, i laznu sliku kako stoje stvari.

IMG_9963.thumb.jpeg.0119e6052641741db1c962ccf21644cf.jpeg

Ali postoje i stvari koje mogu da budu poucne iz ovakve tabele, najnepostenije tabele na svetu.

Kada vidite ko je danas na prva dva mesta u ovoj tabeli, veoma lako cete razumeti onu titulu Leicestera, i to gde se sada Leicester nalazi.

A druga poucna stvar iz ove tabele je sto ce tek sada da vidite kako je meni bilo kada sam u onoj istorijskoj sezoni pobedjivao kolegu @unkdy

Spremite se za postavljanje predloga iz E-sportsa, ovo je tek pocetak horora. Ima da vam presedne dan kada ste se registrovali na ovom smesnom Forumu.

A pogledajte tek poslednje kolo u drugoligaskom blatu … jedan promasaj … Panathinaikos izgubio kod kuce … cccccc

IMG_9964.thumb.jpeg.b7acdaa62535401caf0a71b53daee9a3.jpeg

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Juce smo se svi sa Foruma smejali onom nasem kolegi pena29 kada je rekao da je pitanje koliko su ovakve zene sretne svojim zivotom, pa kada malo pazljivije pogledate lice Dilette, primeticete da ovde stvarno izgleda nesdovoljno i tuzno

IMG_9949.thumb.jpeg.5e9450e2b95487e91439e89d7bd42d09.jpeg

A ovo je guza svete Georgine za koju je kolega pena29 rekao da ce Ronaldu jednoga dana postati dosadna, pa ce naci bolju i cvrscu, majko moja

IMG_8074.thumb.jpeg.22052cfa0b92795a911797467516f392.jpeg

Ja mislim da bi ponekad zaista trebalo da uvedemo Pravilo na Forumu da se pojedine kolege hapse kada predju sve granice i pocnu da lupetaju kao otvoren prozor na Forumu namenjenom iskljucivo kladjenju.

Pitanje je koliko su Georgina i Diletta sretne i zadovoljne svojim zivotom …. cccccc

Kolega je fan Georgine i Brightona. Jesu dobri,ali ne i najbolji. Pa i J.Lopez s 50 godina ima sličnu pozadinu.

Stvar dojma i šta tko više voli.

prije 52 minute, zmaj6 said:

Da, lijepo izgleda tablica blata, mada bi je @IzudinB trebao malo dotjerati jer ja tu vidim najmanje dvije greške.... u pretprošlom 33.kolu smo kolega @mesrine i moja malenkost imali pogodke, a ne promašaje.

Mesrine je igrao 10+ udaraca domacina bilo je 9, tvoj par ce biti ispravljen. Hvala.

prije 13 minute, IzudinB said:

Ocigledno su oficijalne stranice napravile gresku. Vidim na ostalim izvorima da je Leeds imao 11 udarca. Bit ce ispravljen i par kolege mesrine. Hvala.

Nisam hteo da se ukljucujem u raspravu izmedju dvojice kolega koje ne mogu da smislim, oko toga da li je bilo sest ili sedam udaraca Brightona na utakmici, jer nisam hteo da trujem nas Forum.

Ali sada kada je sve proslo, hocu samo da kazem, da sam utakmicu gledao svojim ocima, i kada bih pokusao da vam objasnim kada i kako mu je prosao taj poslednji udarac Brightona, rekli biste da to nije moguce.

Zato cu vam samo reci da je bila nadoknada nadoknade vremena, i da treba svi kolektivno da se polijemo benzinom i samozapalimo kako predlozi prolaze onima kojima ne treba da prodju.

I jos sam morao da gledam kada i kako mu je prosao taj sedmi sut … cccccccc

Ako nekako ne uspem da zaboravim taj horor, Brighton bi veoma lako mogao da postane meni najodvratniji klub.

prije 26 minute, s256s9 said:

Evo sad sam prosao malo kroz pravila trazeci koje su to oficijalne stranice na kojima moze da se vidi da li je nesto proslo ili nije, i nasao sam samo ovo.

Članka 22. Obračunavanje oklada
Oklade se obračunavaju na temelju pravila kladionice u kojoj su i igrane.

Vrlo jednostavno znači. Treba vidjet koju statistiku gleda bet365 u ovom slučaju te se vodit po njoj. 

prije 16 minute, COLT said:

Vrlo jednostavno znači. Treba vidjet koju statistiku gleda bet365 online kladionica">bet365 u ovom slučaju te se vodit po njoj. 

Umesto da na ovom mestu postavljamo predloge za kladjenje, ja bih iskoristio ovu priliku da pozdravim i ohrabrim sve kolege sa Foruma da nastavimo da rusimo svi zajedno ovog kolegu mesrine.

To je pravi takmicarski duh, samo tako mozemo biti prava liga, najbolje i najteze takmicenje na svetu. Ne dozvoliti mu da mu prodje nijedan sut ili nijedan korner ako nije po Pravilima. Svi zajedno, kao hijene, u grupi, u coporu, desetorica ako treba, protiv jednoga. Samo neka je po Pravilima, ko ga yebe. Ako Opta kaze jedno, rezultati. com drugo, a zvanicni sajt Premier League trece, a kod nas nije definisano Pravilima sta se racuna, onda cemo uzeti ono sto njemu pravi stetu. A uvek postoji i opcija da mu se oduzme pet pogodaka, ko ga yebe.

Tako sam i ja u prvoj, istorijskoj sezoni Poslednje Sanse, na kraju imao isti broj pogodaka sa administratorima, a posto takva situacija nije bila definisana Pravilima, lagano sam bez ikakvog stida sebe proglasio prvim i jedinim, istorijskim pobednikom. Ko ih yebe, neka sledeci put srede Pravila.

Bas kao sto smo pre dve godine, desetorica na jednoga, kidisali na nutriju, pa sada u prvoj, elitnoj ne moze nista da pogodi, a pritom je tada kolega mesrine bio sa nama u coporu, tako mozemo i mi danas svi zajedno da mu oduzmemo svaki korner ili udarac na gol koji se ne priznaje.

prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

Valjda cemo preziveti jos ova tri dana, pa da se ova sedmica, hvala qurcu, sto pre zavrsi.

Kolegi mesrine je ova sedmica bila tuzna, jer se zabrinuo sto Diletta po ovakvom vremenu hoda bosa

IMG_9962.thumb.jpeg.0662581a6931d5ca5f55f90346ef8a9a.jpeg

IMG_9946.thumb.jpeg.7bbbc304c475fc1038d7bad84a3dc24d.jpeg

Meni je sedmica bila ne samo tuzna, vec je bila horor sedmica koja je pocela sa Juventusom, pa se nastavila sa Zvezdom, pa je Milan spasavao zivu glavu u nadoknadi vremena, pa se nadam da se ova horor sedmica zavrsila sa onih jucerasnjih nista-nista Arsenala i Liverpoola, kao da su igrali Pisa protiv Parme.

Ako je za utehu, neka barem jos neko ove sedmice bude tuzan, jer kako se to vec obicno kaze, neka susedu crkne krava, nema veze sto je nasa tesko bolesna.

Ako smo svi mi koji smo igrali na Juventus, Zvezdu i golove na Arsenalu toliko tuzni, nadajmo se da je barem toliko, ako ne i vise, tuzna i nezadovoljna svojim zivotom i Diletta Leotta, jer kako je juce u onom istorijskom postu, napisao kolega pena29, pitanje je koliko su ovakve zene sretne.

IMG_9947.thumb.jpeg.8a580c5db168202c47ee76037525bffa.jpeg

Izbjegao sam sva tri kluba koja su naveo i odigram doma Fener protiv Oly i dodam  Panathinaikos protiv Milana i to padnem, taj poraz Panathinaikosa doma od Milana u EL mi je nejasan i nakon toga reko ma odmoriti ću malo, kad sutra dan vidim Napoli doma protiv Verone, reko zicer, dodam još Bayern protiv Baskonie di Bayern okrene i dobije zadnju četvrtinu 15 razlike i ubaci skoro 40poena i Newcastle prođe u 100min, ali zato žabari odradili svoje kao i uvijek kad se nečemu nadaš..🥶

prije 16 minute, josip123 said:

Izbjegao sam sva tri kluba koja su naveo i odigram doma Fener protiv Oly i dodam  Panathinaikos protiv Milana i to padnem, taj poraz Panathinaikosa doma od Milana u EL mi je nejasan i nakon toga reko ma odmoriti ću malo, kad sutra dan vidim Napoli doma protiv Verone, reko zicer, dodam još Bayern protiv Baskonie di Bayern okrene i dobije zadnju četvrtinu 15 razlike i ubaci skoro 40poena i Newcastle prođe u 100min, ali zato žabari odradili svoje kao i uvijek kad se nečemu nadaš..🥶

Kolega, ja mogu samo jedno da ti kazem.

Postoje padovi na koje ne moze da se utice. Ja sebi zaista nista ne zameram sto sam igrao pobedu Juventusa, mada sam se i branio X-om.

A kako sam se spremio za utakmicu Crvena Zvezda vs Valencia i kako sam je spremio kao analizu na Forumu, to tek smatram svojim remek delom.

Ali … zato moj poremecaj da ne mogu da se kontrolisem i izbegavam kladjenje na utakmicama Euroleague, pogotovo u ovom periodu … e za to nema nikakvog opravdanja, i zato zasluzujem svaki pad, i treba da padnem jos sto puta.

Ne bih mogao da se setim da sam na Forumu samo jednom pomenuo rec Nba, a kamoli da sam predlozio kladjenje na Nba utakmicama, ali sta to vredi, kada ne mogu da se kontrolisem od poremecaja zvanog Euroleague.

Znaci, ako je za utehu, i treba da padnes jos sto puta ako se kladis na utakmicama Euroleague, a sebi cu reci da se samo seljacine i ozbiljno obolele osobe klade na utakmicama Euroleague, pored Bayerna i Psv-a.

prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

Ovde imate prilike da vidite jedinu tabelu na svetu “neamerickog” sistema takmicenja, bez bilo kakvih doigravanja, koja pokazuje neralno stanje u kvalitetu, i laznu sliku kako stoje stvari.

IMG_9963.thumb.jpeg.0119e6052641741db1c962ccf21644cf.jpeg

Ali postoje i stvari koje mogu da budu poucne iz ovakve tabele, najnepostenije tabele na svetu.

Kada vidite ko je danas na prva dva mesta u ovoj tabeli, veoma lako cete razumeti onu titulu Leicestera, i to gde se sada Leicester nalazi.

A druga poucna stvar iz ove tabele je sto ce tek sada da vidite kako je meni bilo kada sam u onoj istorijskoj sezoni pobedjivao kolegu @unkdy

Spremite se za postavljanje predloga iz E-sportsa, ovo je tek pocetak horora. Ima da vam presedne dan kada ste se registrovali na ovom smesnom Forumu.

A pogledajte tek poslednje kolo u drugoligaskom blatu … jedan promasaj … Panathinaikos izgubio kod kuce … cccccc

IMG_9964.thumb.jpeg.b7acdaa62535401caf0a71b53daee9a3.jpeg

Ja mislim da drugoligasi imaju veci izazov ove sezone, kolega @prlito mi je totalni hit ove sezone i moj tip igraca, lik objavluje najanonimnije sportove i lige, vjerovatno ima neka skripta/bot koja pronalazi najvece anomalije kod kvote, nisam detalno ispitivao svi tipova al 4-5 koji sam imao prilika tipa zenski futsal pronalazio 1,20 kad je max kvota bila 1,08 , africki fudbal 1x 1.20 kad je kvota bila 1,1 max do ove tipove da nema crveni karton, badmington i tako dalje, samo tako nastavi kolega tako se pobjeduje 

prije 1 minutu, unkdy said:

Ja mislim da drugoligasi imaju veci izazov ove sezone, kolega @prlito mi je totalni hit ove sezone i moj tip igraca, lik objavluje najanonimnije sportove i lige, vjerovatno ima neka skripta/bot koja pronalazi najvece anomalije kod kvote, nisam detalno ispitivao svi tipova al 4-5 koji sam imao prilika tipa zenski futsal pronalazio 1,20 kad je max kvota bila 1,08 , africki fudbal 1x 1.20 kad je kvota bila 1,1 max do ove tipove da nema crveni karton, badmington i tako dalje, samo tako nastavi kolega tako se pobjeduje 

I meni je on najveci hit, pravo osvezenje za Forum. Poslednji koji me je ovoliko nervirao na Forumu si bio ti, a sada je on preuzeo tvoje mesto. Bice zanimljivo pratiti ga, dokle ce dogurati.

Srce mi kaze da ponudim bilo kome na Forumu opkladu da nece uci u prvu, elitnu iz Poslednje Sanse, a razum mi kaze; teraj ga u qurac Leonardo, ne bacaj za dzabe novac, taj moze biti zayeban.

Jos malo cu uzeti sebi vremena da bolje razmislim, pa cu najverovatnije ponuditi opkladu da na kraju sezone nece biti prvoplasirani, i za to cu ponuditi bilo koju kvotu, a da ce biti drugoplasirani ili treceplasirani cemo morati da se cenkamo

prije 26 minute, LeonardoDrugi said:

Kolega, ja mogu samo jedno da ti kazem.

Postoje padovi na koje ne moze da se utice. Ja sebi zaista nista ne zameram sto sam igrao pobedu Juventusa, mada sam se i branio X-om.

A kako sam se spremio za utakmicu Crvena Zvezda vs Valencia i kako sam je spremio kao analizu na Forumu, to tek smatram svojim remek delom.

Ali … zato moj poremecaj da ne mogu da se kontrolisem i izbegavam kladjenje na utakmicama Euroleague, pogotovo u ovom periodu … e za to nema nikakvog opravdanja, i zato zasluzujem svaki pad, i treba da padnem jos sto puta.

Ne bih mogao da se setim da sam na Forumu samo jednom pomenuo rec Nba, a kamoli da sam predlozio kladjenje na Nba utakmicama, ali sta to vredi, kada ne mogu da se kontrolisem od poremecaja zvanog Euroleague.

Znaci, ako je za utehu, i treba da padnes jos sto puta ako se kladis na utakmicama Euroleague, a sebi cu reci da se samo seljacine i ozbiljno obolele osobe klade na utakmicama Euroleague, pored Bayerna i Psv-a.

Ma tako i ja, bolest zvana Euroliga, da je sad ovaj format Eurolige di se igra kao i prije 15ak godina u skupinama a ne ovako skoro 40kola pa play off, vjerujem da bi Euroliga bila banka za kladiti se i uzeti lovu.. A Crvenu Zvezdu neću komentirati jel sam razočaran, a na njih sam obolio 😅 svaku utakmicu koju stignem gledam i igram na njih ili ih preskočim a da bi odigrao protiv njih nema šanse, čak sam se tu dvoumio da ih dodam na listić di je Fener i Pao, reko ma neću jel ako Fener prođe Pao je samo formalnost, kad ono kur*ina...

Lijepo da nekog pohvalimo,a ne samo kudimo. Ja se slazem da je kolega hit,tek kad se ustalio na vrhu smo ga "otkrili". 

A nema smisla ni hajka na Mesrinea,kolega odigrao šta je odigrao,a na administratorima je da to verificiraju,po svojim kriterijima.

Sportska hajka,to da,lov na bolja mjesta,svi protiv svih,to i jest draž natjecanja. Bitno da nema svjesnog varanja,ako netko našao nerealnu kvotu i iskoristio,to je njegova vještina. Tek je cca polovica natjecanja,još je preko 70 posto igrača u igri za bitna mjesta.

prije 19 minute, LeonardoDrugi said:

I meni je on najveci hit, pravo osvezenje za Forum. Poslednji koji me je ovoliko nervirao na Forumu si bio ti, a sada je on preuzeo tvoje mesto. Bice zanimljivo pratiti ga, dokle ce dogurati.

Srce mi kaze da ponudim bilo kome na Forumu opkladu da nece uci u prvu, elitnu iz Poslednje Sanse, a razum mi kaze; teraj ga u qurac Leonardo, ne bacaj za dzabe novac, taj moze biti zayeban.

Jos malo cu uzeti sebi vremena da bolje razmislim, pa cu najverovatnije ponuditi opkladu da na kraju sezone nece biti prvoplasirani, i za to cu ponuditi bilo koju kvotu, a da ce biti drugoplasirani ili treceplasirani cemo morati da se cenkamo

Zanimljiva ponuda.

Svašta može biti. Ja bih se kladio,Leo,da ćete dogodine ti i Mesrine igrati u istoj ligi.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use