Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 20.01.2026 (Dnevna tema)

LeonardoDrugi

Recommended Posts

Upravo pravim sistem za kladjenje kojim nameravam sebi da promenim zivot na bolje.

Eueroleague, Liga Prvaka, Australian Open, utakmice od weekenda, predlozi iz Poslednje Sanse ... od ovolike ponude bi trebalo da promenimo narednih deset zivota, a ne ovaj jedan, jedini.

Ja mislim da ne bi trebalo da se kladimo na dnevnom nivou, vec da se iskoristi ovolika ponuda u narednih tri-cetiri-pet-sest dana i da se rasproda sva imovina i podignu krediti i da se sve ulozi da se promeni zivot na bolje uz pomoc kockanja.

Sebi cu pokusati da promenim zivot na bolje uz pomoc sistema za kladjenje gde zu imati cak dvanaest predloga za kladjenje ali iz ponude u narednih sest dana.

Kvote su male, ali bi trebalo da su dobitne, za sada sam pravio ostru selekciju, vec sto dobitnih parova sam izbacio, a tek sam na polovini. Ako jos neko od kolega sa Foruma hoce sebi da promeni zivot na bolje uz pomoc kockanja, moze da ide sa mnom, ali smo za sada tek na pocetku, posto iz tridesetak predloga treba napraviti ostru selekciju i izbaciti jos dve trecine.

Nema smisla da sada detaljno gubimo vreme na detaljne tekstualne analize, neki kredit valjda zasluzujem i na osnovu slave na Forumu.

Za sada sigurno cu pokusati da sebi promenim zivot kroz ovih sedam predloga, a do rucka ce stici jos pet.

Golovi na utakmici Bayern vs Royal Union (sreda), jedinica na Barcellonu protiv Dubai-a (Euroleague,danas), jedinica na Inter protiv Pise (Serie A, petak) gol Arsenala ManUtd-u po kvoti od 1,15 (nedelja), predlog kolege Colt, pobeda De Minaura nad Medjedovicem (Australian Open), pobeda Gauff nad Danilovic (Australian Open), jedinica na Olympiacos protiv Maccabija (Euroleague, danas) ...

Od ovolike ponude, ne znam gde da ubacim jedinicu na gradjane protiv Wolvsa u subotu, na primer, a imao bih jos pet predloga iz Euroleague i sto predloga iz tenisa ... pa od ovolikog ludila od ponude treba povremeno praviti pauze i izaci malo na svez vazduh da ne bismo zavrsili u bolnici ili ludnici.

Nastavice se ... do rucka

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use