Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Europska liga

Screenshot 2026-01-26 101249.pngScreenshot 2026-01-26 101256.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 26.1. u 10:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Real Betis - Feyenoord 1 (1.57) bet365

Real Betis ulazi u susret u odličnoj domaćoj formi. Oni su slavili u posljednje tri domaće utakmice te su od kraja listopada upisali samo jedan poraz pred svojim navijačima. U ligaškoj fazi Europske lige Betis je na domaćem terenu u sva tri susreta postizao po dva pogotka, dok je u dva navrata i primio gol, što potvrđuje njihovu ofenzivnu snagu, ali i određene obrambene slabosti.

S druge strane, Feyenoord ima velikih problema na gostovanjima. Nizozemski predstavnik je izgubio sve tri gostujuće utakmice u Europskoj ligi ove sezone, a u svim natjecanjima ima samo jednu pobjedu u posljednjih šest gostovanja. Iako im je motiv velik jer se bore za plasman među najboljih 24, dosadašnji rezultati na strani ne ulijevaju previše optimizma.

S obzirom na odličnu domaću formu Betisa i slabe gostujuće rezultate Feyenoorda, sve upućuje na to da bi španjolska momčad mogla osvojiti vrijedna tri boda i osigurati plasman među osam najboljih. Pobjeda Real Betisa po kvoti 1.57 u bet365 kladionici.

Screenshot 2026-01-29 110512.png

(Koeficijenti 29.1. u 10:02 CET) 

Objavljeno

Lille - Freiburg X2 (1.80) bet365

Lille će na domaćem terenu dočekati Freiburg u susretu koji ima veliki ulog, posebno za francusku momčad čija je sudbina u natjecanju pod upitnikom.

Domaćini ulaze u ovu utakmicu u izrazito lošoj formi. Lille je izgubio posljednjih pet utakmica, uključujući i tri uzastopna domaća poraza, a unatoč tome još uvijek drži tanku prednost od dva boda unutar top 24, što bi moglo biti dovoljno za plasman u doigravanje Europske lige – no samo ako im se poklope i drugi rezultati.

S druge strane, Freiburg stiže u Francusku u znatno boljem raspoloženju. Njemačka momčad je poražena samo jednom u posljednjih osam utakmica, što ih je dovelo do trećeg mjesta ligaške faze, svega bod iza vodećih. Stabilnost, dobra organizacija i kontinuitet rezultata čine ih vrlo nezgodnim protivnikom u ovom trenutku.

Statistika dodatno ide u prilog gostima. Freiburg je nedavno svladao Koln s 2:1, a točno dva pogotka postigli su u tri od posljednjih pet utakmica. Lille je u istom razdoblju primio dva gola u tri utakmice, pri čemu je dvaput poražen rezultatom 2:1.

S obzirom na formu obje momčadi, Freiburg ima realne izglede iznenaditi domaćina, a oklada na goste da ostanu neporaženi čini se vrlo razumnom. Vjerujem da Freiburg u ovoj utakmici neće izgubiti, a X2 u bet365 kladionici iznosi 1.80 u bet365 kladionici.

Screenshot 2026-01-29 110757.png

(Koeficijenti 29.1. u 10:33 CET) 

Objavljeno

Celtic - Utrecht 1 (1.36) bet365

Celtic će na domaćem terenu dočekati Utrecht u utakmici od velike važnosti za škotskog velikana. Boysi se trenutačno nalaze na 24. mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje, a pobjeda bi im sigurno osigurala plasman u nokaut fazu, bez obzira na ostale rezultate.

Celtic u ovaj susret ulazi u solidnoj formi. Neporaženi su u posljednjih pet utakmica, pri čemu su tri puta slavili bez primljenog gola. Posebno vrijedan bio je remi u Bologni prošlog kola Europske lige, dok su u domaćem prvenstvu propustili pobjedu protiv Heartsa, primivši pogodak u samoj završnici za 2:2. Ipak, dolazak Martina O’Neilla na klupu u ulozi privremenog trenera očito je donio stabilnost i podigao momčad.

Za razliku od domaćina, Utrecht proživljava vrlo loše razdoblje. Nizozemski klub je u Europskoj ligi osvojio samo jedan bod u sedam utakmica, postigavši pritom tek tri pogotka, a u ovom susretu nema rezultatski imperativ – igraju isključivo za prestiž. Utrecht je izgubio posljednjih pet utakmica, uključujući i poraz 2:0 od Genka u prošlom kolu.

Problemi su posebno izraženi na gostovanjima. Utrecht je poražen u šest od posljednjih sedam europskih utakmica, a ukupno je izgubio sedam od posljednjih 11 gostovanja u svim natjecanjima. U posljednja dva poraza, protiv Genka i Sparte Rotterdam, nisu uspjeli postići niti jedan pogodak.

S obzirom na važnost utakmice za Celtic, njihovu rastuću formu i velike probleme gostiju, sve upućuje na sigurnu domaću pobjedu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da u bet365 kladionici imamo ogromnu prednost, jer računaju okladu automatski dobitnom ako Celtic povede sa dva gola razlike.

Screenshot 2026-01-29 111137.png

(Koeficijenti 29.1. u 10:45 CET) 

Objavljeno

Porto - Rangers 1 (1.25) bet365

Porto u susret ulazi s velikim samopouzdanjem na domaćem terenu. Zmajevi su ove sezone izgubili samo jednu utakmicu kod kuće, a u Europskoj ligi su na svom stadionu u svakom susretu postizali najmanje dva pogotka. Trenutačno se nalaze na devetom mjestu, izvan povlaštenih pozicija samo zbog razlike pogodaka, pa im pobjeda u ovom dvoboju otvara vrata direktnog prolaska dalje.

S druge strane, Rangersi u Portugal dolaze bez rezultatskog pritiska. Škotska momčad je već eliminirana iz borbe za nokaut fazu, nalazi se tek na 31. mjestu, a maksimalno može završiti s sedam bodova. Iako su u svim natjecanjima nanizali osam pobjeda zaredom, u Europskoj ligi su ostavili slab dojam – samo jedna pobjeda u sedam utakmica i svega četiri postignuta gola.

Postoji i realna mogućnost da Danny Rohl odmori dio ključnih igrača, s obzirom na fokus na domaće prvenstvo. Uz to, Rangersi su na europskim gostovanjima primali dva ili više pogodaka u svakoj utakmici, što dodatno ide u prilog raspoloženom domaćinu.

Sve okolnosti sugeriraju da bi Porto trebao dominirati i doći do uvjerljive pobjede pred svojim navijačima po kvoti 1.25 u bet365 kladionici.

Screenshot 2026-01-29 111400.png

(Koeficijenti 29.1. u 10:55 CET) 

Objavljeno

Bas mi se svidja ova ideja da izdvojim svojim kolegama sa Foruma jedan mec “unapred”, koji se igra za tri-cetiri dana, a koji bi mogao da prodje kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu.

Posto je danas bogata ponuda, plus sam odlicno raspolozen, posto je dvojici mojih neprijatelja iz prve, elitne dosao X na rukometu, izdvojio sam utakmicu holandskog prvenstva izmedju Psv-a i Feyenoorda koja se igra u nedelju u 14.30.

Znaci, ako se danas kladite, a mislite da vam se nista nece desiti, ako ostavite jedan par “na cekanju”, mozda biste mogli da razmislite da dodate i golove na utakmici Psv vs Feyenoord koja se igra u nedelju.

Mislim da primanje golova ekipe Feyenoorda i dalje treba gurati “dok curi” pogotovo kada nalete na ovakve ekipe poput Psv-a.

Radi se o holandskom klassicu, to nikada nije bila obicna utakmica. Feyenoord je do sada, a tek je polovina sezone vec primio 51 gol, prakricno primaju golove od svakoga, a samo su u poslednjih desetak utakmica primili polovinu od ovih pedeset golova.

Ja to objasnjavam posledicom da su izabrali onog cirkusanta Van Persya za trenera, a videcete da ce jednoga dana i Edin Dzeko biti takav tip trenera, da ce njegove ekipe primati po sto golova po sezoni. Kako sada stoje stvari, i u kakvom ritmu Feyenoord prima golove, veoma lako bi i oni mogli da dodju do sto primljenih golova u sezoni.

Kladionice su over 2,5 gola na utakmici kvotirali sa 1,40 a over 1,5 gol sa 1,11 sto je za mene fenomenalna kvota za ovakvu utakmicu.

Gol Psv-a je kvotiran sa 1,08 a gol Feyenoorda na utakmici sa 1,28.

Mozda bi mogao da bude neki rizik da se padne, to sto ce i jednima i drugima ovo biti vec cetvrta utakmica u desetak dana, plus sto su obe ekipe imale teske meceve u evropskim takmicenjima, Psv juce a Feyenoord danas.

Ali, ako se kladite danas, i postavite i golove na ovoj utakmici, pa nekako prezivite do nedelje u 14.30 ne verujem da cete imati zivotne probleme, sta da radite sa ovom utakmicom “na cekanju”.

Meni je ova utakmica u najuzem izboru za predlog u svetoj Poslednjoj Sansi, ali cu svakako morati da vidim Feyenoorda danas protiv Betisa, a sve ovo sam podelio sa vama, mojim kolegama sa Foruma, iako nisam morao.

Objavljeno

Pozz momci

Moj prijedlog za sutra je:

Njemačka 1,45 (rukomet) bet365

Ne znam na koji način možemo sutra zaustaviti Njemačku.Njemci gotovo na svakoj poziciji imaju 2 igrača i to top klase,pogotovo na vanjskim pozicijama i kompletni su, a krila su im nešto slabija. 

I opet je puno hajpa na naše,već računaju da ćemo igrati protiv Danaca u finalu,dok je još zec u šumi,a mi spremamo ražanj.

U svakoj tekmi im spliva neki drugi igrač za vanjske pozicije koji buši,igraju po meni poslje Danske najbrži rukomet,ako nisu i bara bar sa Dancima.

Ne znam možda griješim,ali oni lete po terenu,Wolf na golu btw ..tukli su nas u obe prijateljske par dana prije početka prvenstva.

Mi smo načeti,Srna nam fali u oba smjera, Martinović igra pod ozljedom,možda i blokadama itd...

Ovo je moje mišljenje,navijam za Hrvatsku,ali realnost po meni je drugačija.

Objavljeno
prije 29 minute, darko56 said:

Pozz momci

Moj prijedlog za sutra je:

Njemačka 1,45 (rukomet) bet365

Ne znam na koji način možemo sutra zaustaviti Njemačku.Njemci gotovo na svakoj poziciji imaju 2 igrača i to top klase,pogotovo na vanjskim pozicijama i kompletni su, a krila su im nešto slabija. 

I opet je puno hajpa na naše,već računaju da ćemo igrati protiv Danaca u finalu,dok je još zec u šumi,a mi spremamo ražanj.

U svakoj tekmi im spliva neki drugi igrač za vanjske pozicije koji buši,igraju po meni poslje Danske najbrži rukomet,ako nisu i bara bar sa Dancima.

Ne znam možda griješim,ali oni lete po terenu,Wolf na golu btw ..tukli su nas u obe prijateljske par dana prije početka prvenstva.

Mi smo načeti,Srna nam fali u oba smjera, Martinović igra pod ozljedom,možda i blokadama itd...

Ovo je moje mišljenje,navijam za Hrvatsku,ali realnost po meni je drugačija.

Sve ok kolega i hvala na misljenju, ali moram reci nesto sto me uvijek iritira kad vidim. Radi se ovom dijelu "vec racunaju da cemo igrati protiv danaca u finalu". To ne mislis ni ti, ni ja, niti itko od igraca niti itko od navijaca vjerojatno, pa cak niti novinari ili tko je to vec prenio negdje to ne misli, nego lupetaju standardno. O sportu pisu ljudi koji ne znaju sta znaci sport a kamoli kako sportasi razmisljaju i kako postupaju. 

Ovo sve sto si napisao stoji, a ja cu kao i ti navijati za nas da idemo borbeno i do kraja i uz takticke finese Dagura nadajmo se prolazu u finale, a pusti novinare i hajke haha.

To sto smo 2x izgubili od njih frisko bi mozda bas mogla biti voda na nas mlin, tko zna. 

Usput cinjenica je da nas iz ehf-a sikaniraju i maksimalno otezavaju put do medalje, ali mozda i to bude dodatni motiv, toplo se nadam.

Zivio

Objavljeno
prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Bas mi se svidja ova ideja da izdvojim svojim kolegama sa Foruma jedan mec “unapred”, koji se igra za tri-cetiri dana, a koji bi mogao da prodje kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu.

Posto je danas bogata ponuda, plus sam odlicno raspolozen, posto je dvojici mojih neprijatelja iz prve, elitne dosao X na rukometu, izdvojio sam utakmicu holandskog prvenstva izmedju Psv-a i Feyenoorda koja se igra u nedelju u 14.30.

Znaci, ako se danas kladite, a mislite da vam se nista nece desiti, ako ostavite jedan par “na cekanju”, mozda biste mogli da razmislite da dodate i golove na utakmici Psv vs Feyenoord koja se igra u nedelju.

Mislim da primanje golova ekipe Feyenoorda i dalje treba gurati “dok curi” pogotovo kada nalete na ovakve ekipe poput Psv-a.

Radi se o holandskom klassicu, to nikada nije bila obicna utakmica. Feyenoord je do sada, a tek je polovina sezone vec primio 51 gol, prakricno primaju golove od svakoga, a samo su u poslednjih desetak utakmica primili polovinu od ovih pedeset golova.

Ja to objasnjavam posledicom da su izabrali onog cirkusanta Van Persya za trenera, a videcete da ce jednoga dana i Edin Dzeko biti takav tip trenera, da ce njegove ekipe primati po sto golova po sezoni. Kako sada stoje stvari, i u kakvom ritmu Feyenoord prima golove, veoma lako bi i oni mogli da dodju do sto primljenih golova u sezoni.

Kladionice su over 2,5 gola na utakmici kvotirali sa 1,40 a over 1,5 gol sa 1,11 sto je za mene fenomenalna kvota za ovakvu utakmicu.

Gol Psv-a je kvotiran sa 1,08 a gol Feyenoorda na utakmici sa 1,28.

Mozda bi mogao da bude neki rizik da se padne, to sto ce i jednima i drugima ovo biti vec cetvrta utakmica u desetak dana, plus sto su obe ekipe imale teske meceve u evropskim takmicenjima, Psv juce a Feyenoord danas.

Ali, ako se kladite danas, i postavite i golove na ovoj utakmici, pa nekako prezivite do nedelje u 14.30 ne verujem da cete imati zivotne probleme, sta da radite sa ovom utakmicom “na cekanju”.

Meni je ova utakmica u najuzem izboru za predlog u svetoj Poslednjoj Sansi, ali cu svakako morati da vidim Feyenoorda danas protiv Betisa, a sve ovo sam podelio sa vama, mojim kolegama sa Foruma, iako nisam morao.

Kolega,nisi opisao kako je bilo 2x zaredom čekati u P.Š. 2gola na tekmi Bayerna u zadnjih 15 minuta i veseliti se golu jednog Augsburga ili slučajnom golu Kanea na zadnjoj tekmi?!

Nije sreća,normalno je da treći gol pada u zadnjih par minuta.

Objavljeno
prije sat vremena, pena29 said:

Kolega,nisi opisao kako je bilo 2x zaredom čekati u P.Š. 2gola na tekmi Bayerna u zadnjih 15 minuta i veseliti se golu jednog Augsburga ili slučajnom golu Kanea na zadnjoj tekmi?!

Hej kolega

Posto si ti onaj na Forumu koji nama odredjuje sta je sreca, i ko je sretan svojim zivotom, a ko nije, hajde ti nama lepo objasni sta je ovo sa Djokovicem, kako se to zove.

Djokovic je do polufinala Australlian Opena dosao tako sto u osmini finala i cetvrtfinalu nije osvojio nijedan set.

U osmini finala mu je predao Mensik bez borbe, a onda ga je u cetvrtfinalu lagano gazio Musetti sa 6:4, 6:3 i kada je Djokovic bio u konopcima, italijan se povredio.

Posto ti nama ovde na Forumu odredjujes sta je sreca a sta nije, hajde, molimo te, objasni ti nama tvojim jezikom, sta je ovo kada Djokovic dodje do polufinala bez osvojenog seta.

Ako je to sreca, i ako sreca postoji, objasni nam, molimo te, gde moze ta sreca da se kupi, nabavi ili dobije, koliko kosta, i ako zaista postoji sreca, zasto nije ravnopravno raspodeljenja na sve podjednako, pa da i ja vec jednom osetim tu srecu.

I ako Djokovic tako dodje do polufinala, a zapravo se qurva sa tenisom, zasto i ja ne mogu tako da se dovucem do polufinala Guts-Leonardo Kupa, vec jos nikada nisam uspeo da prodjem trece kolo.

Ako sreca postoji, kako ti tvrdis, zasto furyshii dodje gol u 12-tom minutu nadoknade, a Ficu u desetom,i zasto mene ta sreca nikada ne pogura, kada vec postoji, kako kazes.

Ako sreca zaista postoji, trebalo bi da postoji za sve, a ne da nekome Hary Kane promasuje penale, a nekome dolaze golovi u 12-tom ili desetom minutu nadoknade.

Objavljeno
prije 39 minute, pena29 said:

A ako vec pricamo o veselju, mislim da ne mozes ni da zamislis kakvo sam veselje i erekciju osetio u sebi, kada sam video dva X-a na rukometu, koji su dosli mojim neprijateljima.

Odmah sam zaboravio promasene penale juventusovog crnca i Hary Kane.

X na rukometu … eeeej

Objavljeno
prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

A ako vec pricamo o veselju, mislim da ne mozes ni da zamislis kakvo sam veselje i erekciju osetio u sebi, kada sam video dva X-a na rukometu, koji su dosli mojim neprijateljima.

Odmah sam zaboravio promasene penale juventusovog crnca i Hary Kane.

X na rukometu … eeeej

Nikom ja ne određujem sreću niti ju mogu objasniti. Samo subjektivno komentiram događaje koji već prođu jer mi je to zanimljivo. Normalno da je sreća neobjašnjiv fenomen, nije to ni Aristotel objasnio. Ali npr.za sinoćnji gol golmana Benfike svi bismo se složili da je sreća. Đoković je dobio 2meča sad bez osvojenog seta. Možda mu karma samo vraća što mu nekad nisu dali igrati u Australiji. Nije nemoguće da dobije i Sinera koliko god šanse male ili se i Siner razboli.

Netko je rekao da je sreća u brzom zaboravljanju neprijatnih događaja. Ti pamtiš promašaj penala Kanea,a uopće ne registriraš da te ovo kolo spasio upravo Kane. 

Pamtiš padanja u Kupu,a zaboravljaš da si nekad osvojio Ligu za bod prednosti.

Često se sjetim indijske poslovice :

Bio sam nesretan što nemam nove cipele, dok nisam vidio prosjaka bez obje noge.

Pustimo sreću, natjecanja u obje lige su vrlo zanimljiva i jedino sigurno je da Furishaa ulazi u prvu ligu jer ima solidnu prednost i brzo objavljuje u 15h skoro neoborive prijedloge.

Objavljeno
prije 11 minute, pena29 said:

Nikom ja ne određujem sreću niti ju mogu objasniti. Samo subjektivno komentiram događaje koji već prođu jer mi je to zanimljivo. Normalno da je sreća neobjašnjiv fenomen, nije to ni Aristotel objasnio. Ali npr.za sinoćnji gol golmana Benfike svi bismo se složili da je sreća. Đoković je dobio 2meča sad bez osvojenog seta. Možda mu karma samo vraća što mu nekad nisu dali igrati u Australiji. Nije nemoguće da dobije i Sinera koliko god šanse male ili se i Siner razboli.

Netko je rekao da je sreća u brzom zaboravljanju neprijatnih događaja. Ti pamtiš promašaj penala Kanea,a uopće ne registriraš da te ovo kolo spasio upravo Kane. 

Pamtiš padanja u Kupu,a zaboravljaš da si nekad osvojio Ligu za bod prednosti.

Često se sjetim indijske poslovice :

Bio sam nesretan što nemam nove cipele, dok nisam vidio prosjaka bez obje noge.

Pustimo sreću, natjecanja u obje lige su vrlo zanimljiva i jedino sigurno je da Furishaa ulazi u prvu ligu jer ima solidnu prednost i brzo objavljuje u 15h skoro neoborive prijedloge.

Ovo s prosjakom je izvrsna misao.Svatko misli kako mu tesko...dok ne sretne nekog u puno,puno goroj poziciji...pa si mislis kak je meni zapravo prilicno dobro...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use