Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 10 minute, pena29 said:

Hvala Leu za ipak mirnu završnicu.

Sad je sretan ,došao bod do drugog mjesta i ima jaku erekciju jer konkurent pao na košarci nekoliko sekundi prije kraja.

Euroleague je pravi horor za kladjenje. Treba je izbegavati po svaku cenu. Virtus izgubi dva puta uzastopno u sred Bologne u samo dva dana (Fenerbahce i Zvezda), i prakticno syebe sebi celu sezonu u ta sva dana, i onda danas dobiju Monaco na strani, i to bez dva igraca, od kojih im je jedan najbolji.

I opet nece uci u doigravanje.

Objavljeno
prije 3 sati, LeonardoDrugi said:

Euroleague je pravi horor za kladjenje. Treba je izbegavati po svaku cenu. Virtus izgubi dva puta uzastopno u sred Bologne u samo dva dana (Fenerbahce i Zvezda), i prakticno syebe sebi celu sezonu u ta sva dana, i onda danas dobiju Monaco na strani, i to bez dva igraca, od kojih im je jedan najbolji.

I opet nece uci u doigravanje.

Nisu oni dobili Monaco nego je James 'pobjedio' Monaco, šta je napravio u u predzadnjem napadu na +1, imaš 24sek do kraja utakmice i 14sek do kraja svojeg napada + Virtus u bonusu a imao sam osjećaj da bi suci dosudili faul samo da je imao bilo kakav i minimalni dodir sa protivnikom, a on majstor uzima trojku sa 9m i baca airball. A dan prije izjavi da je GOAT Eurolige, a nije je nije osvojio a nit se sjećam da je ikad ubacio clucht šut kad je trebalo, eventualno ako sam igrao protiv njega i njegovog tima u tom trenutku 😄

Objavljeno
prije 8 sati, josip123 said:

Nisu oni dobili Monaco nego je James 'pobjedio' Monaco, šta je napravio u u predzadnjem napadu na +1, imaš 24sek do kraja utakmice i 14sek do kraja svojeg napada + Virtus u bonusu a imao sam osjećaj da bi suci dosudili faul samo da je imao bilo kakav i minimalni dodir sa protivnikom, a on majstor uzima trojku sa 9m i baca airball. A dan prije izjavi da je GOAT Eurolige, a nije je nije osvojio a nit se sjećam da je ikad ubacio clucht šut kad je trebalo, eventualno ako sam igrao protiv njega i njegovog tima u tom trenutku 😄

To je Mike James. Uzmi ga, ili ostavi. Pre svega toga sto si napisao, na 73:81 za Virtus, sam je vratio Monaco iz kanala, tako sto je igrao solo-basket, ukljucujuci i nestvarnu trojku, na 2,3 sekunde pre isteka napada, gde je okrenuo na 82:81.

Najbolji strelac Euroleague u istoriji, ali i otrov u svakom timu, pa ga ti prihvati takvog, ili nemoj. Na jucerasnjoj utakmici 17 poena i devet asistencija, sam vratio Monaco iz govana, ali na kraju i direktni krivac za poraz.

Nekada zivis od njega, a nekada te sahrani, i tako vec sto puta.

Na leto ce biti slobodan igrac, i opet ce se otimati oko njega, iako svi znaju da je otrov u svakom timu. 
Moje nadprirodne moci da predvidjam buducnost mi govore da ce ga na leto uzeti Olympiacos.

Objavljeno
prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

To je Mike James. Uzmi ga, ili ostavi. Pre svega toga sto si napisao, na 73:81 za Virtus, sam vratio Monaco iz kanala, tako sto je igrao solo-basket, ukljucujuci i nestvarnu trojku, na 2,3 sekunde pre isteka napada, gde je okrenuo na 82:81.

Najbolji strelac Euroleague u istoriji, ali i otrov u svakom timu, pa ga ti prihvati takvog, ili nemoj. Na jucerasnjoj utakmici 17 poena i devet asistencija, sam vratio Monaco iz govana, ali na kraju i direktni krivac za poraz.

Nekada zivis od njega, a nekada te sahrani, i tako vec sto puta.

Na leto ce biti slobodan igrac, i opet ce se otimati oko njega, iako svi znaju da je otrov u svakom timu. 
Moje nadprirodne moci da predvidjam buducnost mi govore da ce ga na leto uzeti Olympiacos.

On i Barcokas, auuu, da mi je vidjeti taj spoj 😀

Ako Barcokas ostane trener ne vjerujem ali bi zato mogao u neku divlju ekipu poput Hapoela.. Ali sve ovisi na šta će ličiti Euroliga uopće zbog onog NBA projekta, jel zadnje informacije govore da Real neće igrati Euroligu jel je potpisao ugovor sa NBA, ali živi bili pa vidjeli.

Objavljeno
prije 5 minute, josip123 said:

On i Barcokas, auuu, da mi je vidjeti taj spoj 😀

Ako Barcokas ostane trener ne vjerujem ali bi zato mogao u neku divlju ekipu poput Hapoela.. Ali sve ovisi na šta će ličiti Euroliga uopće zbog onog NBA projekta, jel zadnje informacije govore da Real neće igrati Euroligu jel je potpisao ugovor sa NBA, ali živi bili pa vidjeli.

Moje nadprirodne moci da predvidjam buducnost, idu u dubinu, a ne sirinu. Celnici Olympiacosa od njihovog trenera ocekuju samo titulu, nista manje od toga. FinalFour se igra u Atini. I ja takodje, kao i celnici Olympiacosa, mislim da trenera treba oterati u tri pick*#*#e materine, ako Olympiacos ne osvoji titulu, ili barem ne igra veliko Finale.

A ako se to ne dogodi, onda ce novi trener biti samo jedan. Vasilis Spanoulis. A on ce tada dovesti Jamesa, iako zna da je otrovan.

Ovako moj talenat za predvidjanje dogadjaja, vidi buducnost Mike Jamesa.

Ako ti se svidja moj talenat da vidim ono sto niko nije u stanju da vidi, mogu i tebi reci sta te ocekuje u buducnosti u ljubavnom zivotu.

U stanju sam da predvidjam razvode, svadje, prevare, rastanke, tugu, a da predvidim neciji ljubavni krah je za mene prava decja igra.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use