Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Partizan vs Panathinaikos, Euroleague, dvojka

Kao prvo, pre bilo kakve analize da napisem sta znaci kladjenje na utakmicama Euroleague u odnosu na, na primer kladjenje na Bayern. Pre samo sest dana Virtus je bez trojice igraca, od kojih je jedan najbolji, dobio Monaco u gostima, gde je jedinica na domacina bila kvotirana sa 1,18-1,20 pa je onda juce u sred Bologne, sa gotovo kompletnim rosterom, izgubio od one krsine od tima Asvela, gde je kvota takodje bila 1,20 ali ovoga puta na Virtus. Sa druge strane, na utakmicama Bayerna ove sezone, od ukupno 32 utakmice koje su odigrali, na 31 su dosli teski overi golova. Znaci, na jednoj strani imate prave horore pri kladjenju koji vam skracuju zivote, a na drugoj strani mozete da dremate subotom od 15.30 do 17.20 casova kada se igraju utakmice Bayerna u Bundesligi.

Sa druge strane, nije me mrzilo, pa sam malo usao u Dnevnu temu od pre skoro godinu dana, u Temu od 05.12.2024 kada se igrala takodje utakmica Euroleague izmedju Partizana i Panathinaikosa, i gde sam se pravio pametan, pa pozvao kolege sa Foruma da izaberemo na koga cemo se kladiti, jer smo na jednoj strani imali Partizan sa Zeljkom Obradovicem, a na drugoj strani aktuelnog prvaka Evrope, gde su kvote na obe ekipe bile po 1,91. Tada sam pozvao kolege da iskoristimo ove predivne kvote, posto u kosarci nema X-a, neresenog ishoda, pa da "se dogovorimo" koga da podrzimo.

Prvi se javio kolega noja57 i napisao da je on u realnom kladjenju podrzao Panathinaikosa, pa se javio onaj cirkusant Fitoz i napisao "da je za njega ova utrakmica NoBet, ali da kada bi morao da igra u zivot, onda bi birao opkladu na Panathinaikos" pa se onda javio onaj prevarant Joker93 i napisao da je "njegovo misljenje da je ovde Panathinaikos favort i da ce dobiti ovu utakmicu, ali da se ogradio i da ce ovde igrati handicap na Panathinaikos". Onda se javio onaj propali drugoligaski igrac, Josip123 koji se uplasio ove utakmice kao neka pic*#*#ka, i napisao "po meni je ova utakmica NoBet, a vjerojatno bi radije birao i da umrem, nego nesto ovde odigrati", a sve se zavrsilo sa Ficom koji je napisao "Za mene je Partizan vs Pao NoBet i necu nista tu igrati, a kada bih bas morao, uzeo bih Pao.

Dnevnu temu smo zavrsili tako sto smo "se dogovorili na Forumu" da igramo na Panathinaikos, posto je "bilo 4:0 u prognozama za prvake Evrope. Utakmica se zavrsila pobedom Partizana 18 razlike, 91:73 i to "iz poluvremena" gde je bilo 44:37 plus sto je Partizan dobio i sve cetvrtine, osim prve gde je bilo 20:20.

A od te utakmice je prosao ceo zivot.

E pa, dosta je bilo sa time da pitamo nase kolege sa Foruma sta misle o utakmicama, to vise necemo da radimo, danas cu ja da napisem sta mislim o ovoj utakmici, i tacka.

Partizan

O beogradskim govnima svi sve znamo zahvaljujuci meni. Za manje od sedam sekundi mozete proveriti da sam sredinom dvanaestog meseca, najavio njihov raspored u narednih deset utakmica Euroleague, predvideo njihove najvise dve pobede, sto se i desilo i pre svega pozvao kolege sa Foruma da iskoristimo raspored koji imaju i ovaj njihov istorijski raspad sistema.

Svi na Forumu znamo da se Partizan raspao i urusio kao kula od karata, ali ne znamo koliko se raspao. A raspao se kao sto se i svaki srpski mit urusio sam od sebe. Samo je problem sto su to urusavanje srpskih mitova dozivele neke sledece generacije, a ne one koje su trebale. 

Srbija je imala Predsednika kojem je verovalo skoro tri miliona ljudi, kome se pevalo i verovalo u ono sto on prica i koji je za vecinu srpskih gradjana bio mitsko bice, dok su tek neke druge, sledece generacije dozivele da vide svojim ocima kako ga, bas srpski gradjani vode na lancu, i to helikopterom preko Bosne, na sudjenje u Holandiju. Isto tako smo svi na Forumu imali prilike da svojim ocima slusamo srpske mitove kako Partizan ima najbolju publiku na svetu, kako imaju najbolji domaci teren, kako je Partizanu i srpskim klubovima mesto u Euroleague, kako je Zeljko Obradovic od celika, a ne od krvi i mesa, kako se u Srbiji oduvek igrala dobra kosarka, kako su oduvek imali najbolje trenere u Evropi.

A sada kada se ta kula od karata urusila sama od sebe, kao i svaki srpski mit sto se urusio, sada se niko ne seca da je Leonardo Veliki u danima najvece slave Partizana pisao na ovom smesnom Forumu, da beogradska govna zapravo placaju da igraju Euroleague, da je Euroleague pregovarala oko licenci za beogradska govna sa Vladom Republike Srbije, a ne sa klubovima, i da u Srbiji nema ni S od srpskih igraca za najjace evropsko takmicenje. A danas cu jos da napisem i to, kada za 114 godina ode Psiho sa vlasti, da ce Partizan i Zvezda izgledati kao Cibona danas.

Sve u svemu, Partizan nije srusila americka Cia ili Vatikan, nego se urusio sam od sebe, kao i svaki drugi srpski mit. Partizan je pokusao da smanji stetu ciscenjem svlacionice, ali su dolaskom novog trenera dobili da sada americki crnci, kada vise nema Zeljka Obradovica igraju bas onako kako oni zele. Americki crnci u Partizanu su sada dobili ono sto svaki amer zeli kada dodje u Evropu, da igraju onako kako oni misle da treba da se igra, odnosno kako se njima svidja. Ali su se sada sjebali sto se to ne podudara sa srpskim mitovima navijaca Partizana, pa sada vise za crne amere nije moguce igrati u Beogradu.

Partizan je stvarno dobio dve utakmice, a izgubio osam, nakon sto sam najavio njihov raspored tokom dvanaestog meseca. Te dve utakmice sto su dobili su prica za sebe. Bayerna su dobili nakon sto se cela utakmica igrala kos za kos, a pri tome Bayern igrao bez Obsta, dok su Hapoela okrenuli nakon sto su gubili 27 razlike.

Panathinaikos

Najvaznije od svega za danasnju analizu jeste da se ovogodisnji Final Four igra u Atini, u Panathinaikosovoj Oaka dvorani, i da je Panathinaikos trenutno sesti, a Olympiacos drugi. Kao sto Partizanu nije toliki problem sto su se urusili sami od sebe, vec je problem sto je susedu krava zdrava, a ne bolesna kako bi trebalo, odnosno Zvezda dobro stoji na tabeli, tako i Panathinaikosu nije problem sto igraju kao qurci, vec sto Olympiacos odlicno izgleda, a FinalFour ce se igrati u Oaka Areni.

Panathinaikos na papiru ima najbolji roster u Euroleague, tu nema nikakve dileme, ali se kod njih, kao i kod Partizana desio ceo zivot, od pocetka sezone. Imaju povredjene igrace, promenjivu formu, narusenu hijerarhiju unutar tima, plus su bespotrebno doveli Shortsa, plus su imali previse jeftinih poraza, plus su kod kuce izgubili cak cetiri utakmice, a na strani nisu gubili samo od onih koji nisu hteli da pobede. Prosto je neverovatno da Panathinaikos sa onakvim rosterom, dva puta u sezoni izgubi od Armanija, u gostima izgube od Virtusa, Bayerna i Maccabija, ili dobiju tek pola kosa krsinu od tima Asvela.

U utorak su nestvarno dobili Real Madrida, a ko nije gledao utakmicu samo da kazem da su dobili otprilike na nacin, kao kada je furyshii prosao predlog na arapima u dvanaestom minutu nadoknade vremena golom iz nepostojeceg penala. Eto, ta nestvarna pobeda nad Real Madridom, gde su grci celom utakmicom bili u konopcima, je zapravo i moja analiza, plus sto Panathinaikos ima raspored kakav ni sebi ne bi mogli da sastave.

Kada bi se igralo na papiru, a ne na parketu, ova nestvarna pobeda Panathinaikosa nad Real Madridom bi mogla da pomogne da grci konacno okrenu sezonu u svoju korist, plus sto bas danas idu raspalom srpskom mitu u goste. Nekako se spojilo da su se u samo dva dana izvukli iz konopaca, kada su gubili od Reala u sred Atine dvocifrenim rezultatom, a danas idu urusenom srpskom mitu, pa im (nakon reprezentativne i kup pauze) dolaze Fenerbahce i Paris.

Predlog za kladjenje

Dobro sam razmislio, stvarno ne mogu da pozovem na rasprodaju imovine i podizanje kredita. ne mogu ni da napisem da bi ovo mogla da bude dvojka kao kuca. Ali, ako bi administratori hteli da naprave izuzetak i da mi priznaju ovaj predlog od danas, kao predlog za sutra posle 15.00 casova, onda danas postavljam kao moj sutrasnji predlog, dvojku na Panathinaikos, po kvoti od 1,50 ne ukljucujuci i produzetke kod kladionice Mozzartbet.

A za mene je uvek bilo puno vaznije sta postavljam u svetoj Poslednjoj Sansi, nego sta igram u realnom kladjenju. A vi, moje kolege sa Foruma, samo zamislite gde bih ja danas bio na tabeli prve, elitne u odnosu na Fitoza samo da su polupismeni crnac iz Juventusa i Hary Cane dali golove iz penala ... cccccccccccccc. 

Da ne govorimo o tome da je jedini under golova na utakmicama Bayerna u ovoj sezoni, dosao bas na utakmici sa Royal Unionom, majko moja. A zamislite tek koji bih bio na tabeli, da mi se uz sve pogodke koje imam u ovoj sezoni Poslednje Sanse racunaju i svih 64 "lajkova" koje imam zbog popularnosti na Forumu, a samo u ovoj sedmici, sto mozete videti na dnu naslovnice.

Moguci rizik da se padne

Ja stvarno mislim da necemo veceras pasti, plus sto mislim da ce kvota i dalje padati do pocetka utakmice, iako se vec spustila sa prvobitnih 1,45 na 1,35-137 ali potpuno mogu da (teoretski) zamislim da Panathinaikos izgubi, iako su za nekoliko nivoa kvalitetniji.

Ove sezone je Panathinaikos isto ono sto je kladjenje na Chelsea. Ne prikazuju kontinuitet u rezultatima u odnosu na kvalitet koji poseduju, a razloga je mnogo zasto je tako. Jedini rizik kako bi veceras mogli da padnemo jeste da Partizan koji ima najgoru odbranu Euroleague, bude sutirao kao da su dopingovani, i to ne jedan igrac, vec svi, plus da Panathinaikos odigra skandalozno u odbrani, plus da ne budu u stanju ni bazen da pogode, a kamoli obruc. A mislim da je jako tesko da se bas sve to desi istovremeno.

Da se ova utakmica igra u Atini, kada bih trebao da kvotiram pobedu Panathinaikosa, kvotirao bih je sa 1,16 eventualno 1,18 a za veceras bi dvojku na grke kvotirao sa 1,28-1,25 dok eto, kladionice jos uvek drze dvojku na 1,35-1,37

Ali je zato prednost za kladjenje, sto je Partizanu sezona propala jos pre tri meseca, pa navijaci domacih nece praviti pritisak na goste kao sto bi bilo na pocetku sezone, a veoma lako bi moglo i da se desi da se publika okrene protiv svojih, kada bi gosti odograli maximalno, a to bi se desilo samo kada bi Ataman ograo sa belcima, a ne crncima.

Nema nikakve veze sa kladjenjem, ali verovatno da na utakmici necemo videti ni one seljake koji bi da budu gospoda, u prvim redovima, tik uz teren, jer takvi seljaci koji bi da budu snobovi, dolaze samo kada postoji iluzija, a ne stvarnost.

Objavljeno

Atalanta - Juventus manje od 2.5 gola (1.85) bet365

Juventus je u nešto boljoj formi (3 pobjede u zadnjih 5), ali Atalanta je solidna kod kuće i rijetko gubi bez borbe. Obje momčadi imaju jake obrane, manje od gola po utakmici u prvenstvu , što sugerira oprezan i taktički dvoboj.

Međusobni susreti su gotovo uvijek neizvjesni: 7 od zadnjih 8 završilo je neriješeno ili s minimalnom razlikom, a većina s malo golova. I sada sve vuče na zatvorenu utakmicu bez previše rizika.

Prognoza: Manje od 2.5 gola (1.85) – bet365

Screenshot 2026-02-05 100909.png

(Koeficijenti 5.2. u 10:08 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama.

Objavljeno
prije 45 minute, pena29 said:

Leo,nema krize,sutra imaš Zvezdu doma, 1kao kuća,ili bar kao stan .Za PŠ.Ako te informatičari ne preteknu.

Tacno tako. Odlicno znam ko su mi neprijatelji iz prve, elitne i kakvi su to ljudi. Ima ih osmorica, od koji ne znas ko je gori, i koji ima vise zla u sebi, ukljucujuci i informaticare.

Zato sam vec spremio osam predloga iz sutrasnje utakmice Crvena Zvezda vs Maccabi, pa ti prevaranti neka postave sutra u 15.00 casova i pola sekunde sta god hoce, mogu samo da se yebu.

Pazi ovo, kolega. Pogledaj sta sam sve spremio za sutra u 15.00 casova, znajuci sa kakvim prevarantima delim ligu. I to jos juce sam spremio, plus svuda imam uslov.

Ekstremni klizni handicap +2,5 na Zvezdu da moze cak i da izgubi. Klizni handicap +1,5 na Zvezdu, klizni handicap +1,00 na Zvezdu. Zatim, dupla sansa 1X na Zvezdu. Pa onda, pobeda Zvezde, ukljucujuci i produzetke. Pobeda Zvezde u regularnom delu utakmice. Pobeda Zvezde i obe ekipe postizu 60 poena na utakmici, sto ovi prevaranti ni ne znaju gde ovo moze da se nadje. Pobeda Zvezde, i Zvezda prva dolazi do 80 postignutih poena, sto takodje nemaju pojma gde moze da se pronadje. A za svaki slucaj spremio sam i handicape do kojih Zvezda moze cak i da izgubi

Kao sto vidis, vec imam deset predloga za sutra, za svakog prevaranta iz prve, elitne po jedan. Sta god da sutra postave u 15.00 casova i pola sekunde, mogu samo da se yebu.

Ukljucujuci i Jokera93 koji ce takodje sutra moci da se yebe sa svojim scriptama.

Objavljeno
prije 7 minute, LeonardoDrugi said:

Tacno tako. Odlicno znam ko su mi neprijatelji iz prve, elitne i kakvi su to ljudi. Ima ih osmorica, od koji ne znas ko je gori, i koji ima vise zla u sebi, ukljucujuci i informaticare.

Zato sam vec spremio osam predloga iz sutrasnje utakmice Crvena Zvezda vs Maccabi, pa ti prevaranti neka postave sutra u 15.00 casova i pola sekunde sta god hoce, mogu samo da se yebu.

Pazi ovo, kolega. Pogledaj sta sam sve spremio za sutra u 15.00 casova, znajuci sa kakvim prevarantima delim ligu. I to jos juce sam spremio, plus svuda imam uslov.

Ekstremni klizni handicap +2,5 na Zvezdu da moze cak i da izgubi. Klizni handicap +1,5 na Zvezdu, klizni handicap +1,00 na Zvezdu. Zatim, dupla sansa 1X na Zvezdu. Pa onda, pobeda Zvezde, ukljucujuci i produzetke. Pobeda Zvezde u regularnom delu utakmice. Pobeda Zvezde i obe ekipe postizu 60 poena na utakmici, sto ovi prevaranti ni ne znaju gde ovo moze da se nadje. Pobeda Zvezde, i Zvezda prva dolazi do 80 postignutih poena, sto takodje nemaju pojma gde moze da se pronadje. A za svaki slucaj spremio sam i handicape do kojih Zvezda moze cak i da izgubi

Kao sto vidis, vec imam deset predloga za sutra, za svakog prevaranta iz prve, elitne po jedan. Sta god da sutra postave u 15.00 casova i pola sekunde, mogu samo da se yebu.

Ukljucujuci i Jokera93 koji ce takodje sutra moci da se yebe sa svojim scriptama.

Bome,ovo se zove ultra analiza. Teoretski moguce da svi sutra igrate tekmu Zvezde.

Objavljeno

Partizan vs Panathinaikos, dodatak

Posto sam opterecen utakmicom Partizan vs Panathinaikos, a vidim da su kvote na dvojku veoma neujednacene po kladionicama, pa da dodam jos nekoliko recenica na tu temu, posto je dvojka na grke negde spustena do 1,30 ili nesto vise, a negde ide cak i do 1,50

Za one kolege koji ne prate kosarku, ovo je utakmica kao da igraju Wolverhampton i Chelsea, a da nema X-a u ponudi.

Sa jedne strane imate raspale i istorijski lose Wolvse, ali koji igraju kod kuce, a znate da se mozda ne bi spasili ispadanja cak i da pobede sve utakmice do kraja, dok sa druge strane imate Chelsea, svetskog klupskog prvaka, i pobednika Lige Konferencije, iako su u Finalu gubili od Betisa.

Pa normalno je da cete da podrzite Chelsea, ako vec nema X-a, neresenog ishoda, zar ne?

Ali sta da radite onda sa cinjenicom da je Chelsea jeftino prosuo vec sto bodova do sada.

Evo recimo, Chelsea je kod kuce izgubio od Brightona i Sunderlanda, sa Bournemouthom su prosuli cetiri boda iz dve utakmice, sa Crystal Palacom kod kuce igrali nereseno, sa Brentfordom i Qarabagom u gostima igrali nereseno, izgubili u gostima od Leedsa …

Znaci, ne govorimo ovde sto ih Arsenal yebe i ne vadi, i ne mogu da uzmu vise od boda iz tri utakmice sa Arsenalom ove sezone, ili sto ih Aston Villa dobija u sred Londona, vec sto ta crna govna gube bodove od Bournemoutha ili Qarabaga.

Tako je i sa Panathinaikosom, imaju najjaci roster u Euroleague, plus se FinalFour igra u njihovoj dvorani, plus su se porodili da dobiju Real Madrida u sred Arine pre dva dana, plus danas gostuju kosarkaskim Wolvsima, i mi opet treba da se bojimo, tresemo od straha ili pritiska, i koristimo molitve da veceras Panathinaikos odigra barem prosecno, i da se ne zayebava na utakmici.

Eto zasto je negde dvojka 1,35 a negde 1,50 jer treba da gledate u zvezde na nebu, i da koristite molitve da Panathinaikos ne prosipa bodove kao crna londonaka govna.

Objavljeno
prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Meni je kad ovo procitam,cisto drago da vise nisam sudionik prve lige p.s.Mislim,ok mi je da me mrze ljudi koje znam,dapace,nekako je to i zadovoljstvo ali da o meni misli lose covjek koji me ni ne pozna,i da,me smatra neprijsteljem,bemu misa,to je zaista porazavajuce😀😀😀

Objavljeno
prije 14 minute, Marko15 said:

Meni je kad ovo procitam,cisto drago da vise nisam sudionik prve lige p.s.Mislim,ok mi je da me mrze ljudi koje znam,dapace,nekako je to i zadovoljstvo ali da o meni misli lose covjek koji me ni ne pozna,i da,me smatra neprijsteljem,bemu misa,to je zaista porazavajuce😀😀😀

A nije ti porazavajuce kada se Alcaraz nakon Finala izvinjava Djokovicu, njegovoj porodici i njegovom strucnom stabu sto ga je pobedio u velikom Finalu. Nije ti porazavajuce kada se teniseri pretvaraju da su gospoda, kada se zahvaljuju protivnicima sto su morali da ih pobede. Nije ti porazavajuce slusati pola sata besmislice i lazi. Ono kao, nisam hteo da te pobedim u Velikom Finalu i uzmem deset miliona, vec bih vise voleo da sam ispao u prvom kolu. Nisu ti porazavajuce te floskule, prazne reci naucene napamet, to ti nije porazavajuce? Jel treba ovde u Poslednjoj Sansi da se ljubimo u usta? Jel treba da se zahvalim kolegi prlito sto je postavio duplu sansu u odbranama, a istovremeno da ga molim da mi oprosti sto sam pao na jedinoj utakmici Bayernovog undera u sezoni?

Tako su i nasi administratori poceli sa lepim zeljama na pocetku svake sezone Poslednje Sanse, dok nisam sve uzeo u svoje ruke, i stvari postavio na svoje mesto.

Igra se za sebe, za prestiz, nismo u crkvi, i niko nece pobediti, ako neprijatelju ne padne predlog.

Plus sto je iskrenije i normalnije, nego da se zahvaljujemo, kao teniseri, protivnicima sto su nas u Velikom Finalu pobedili i izbili nam iz dzepa deset miliona.

Objavljeno

Ma doooobro,nemojte se zestiti kolega.Je,licemjerno je slomiti protivnika pa cici mici.Vi kao Conanu Barbarinu,kad su ga pitali sto je najbolje u zivotu?Slomiti neprijatelja i slusati lelek njegovih zena😀😀😀Al jebiga,to je ljevicarska spika,mentalno zdravlje pa obzirno ponasanje pa tolerancija...😀😀😀

Objavljeno
prije 26 minute, Marko15 said:

A tek da vidis kakvu ce ti tek poeziju izbaciti Google ako ukucas : Trener Fiorentine udario Ljajica, ili Rossi beats Adem Ljajic ili samo De Rossi vs Adem Ljajic ili De Rossi picchia Adem Ljajic … ili samo ukucaj ta dva prezimena, pa ces videti kako pravi trener treba da postupa sa svojim igracima.

Najbolje sa pogledas video koji ti izbaci Google, pa da vidis sta je trenercina.

Objavljeno
prije 4 minute, LeonardoDrugi said:

A tek da vidis kakvu ce ti tek poeziju izbaciti Google ako ukucas : Trener Fiorentine udario Ljajica, ili Rossi beats Adem Ljajic ili samo De Rossi vs Adem Ljajic ili De Rossi picchia Adem Ljajic … ili samo ukucaj ta dva prezimena, pa ces videti kako pravi trener treba da postupa sa svojim igracima.

Najbolje sa pogledas video koji ti izbaci Google, pa da vidis sta je trenercina.

Sa svim se slazem,poslao sam ti privatnu poruku na tu temu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use