Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Proglasavamo jucerasnju analizu utakmice Euroleague izmedju Partizana i Panathinaikosa naseg kolege Leonarda Velikog za najgoru analizu ikada u istoriji Foruma. Juce smo dobili i zvanicno najgoru analizu za 18 godina koliko postoji ovaj smesni Forum, pa cestitamo nasem kolegi sto se juce upisao u istoriju Foruma.

Jucerasnja analiza se upisala u istoriju ne zato sto nije prosla, vec zato sto se na utakmici nista nije desilo od onoga sto je ocekivano. Nista, apsolutno nista. Fijasko od analize, fijasko od ocekivanja, fijasko od procene, jedno veliko nista od analize. Izgubljeno vreme, izgubljen novac, izgubljeni nervi, izgubljeno poverenje, jednom recju ... najgora analiza ikada napisana u istoriji kladjenja na bilo kom Forumu na svetu.

Ili, sto bi rekli pcelari, pcele koje mnogo zuje nikada ne donose puno meda.

Informaticari, prevaranti, neprijatelji, scriptari ... slobodno uzmite danas Crvenu Zvedu u bilo kojoj opciji za svoje predloge u Poslednjoj Sansi. Postavljajte predloge u 15.00 casova i pola sekunde, koristite scripte, radite sta hocete ... ja se vracam svetom Bayernu i golovima. Yebite se i vi i Zvezda i scripte i Euroleague

Yebes kosarku, yebes Euroleague, yebes beogradska govna, yebes Panathinaikos, nekadasnjeg prvaka Evrope koji po cetvrtini ubacuje devet poena, a nakon tri cetvrtine 42 poena sto je i za zensku kosarku sramota.

42 ubacena poena nakon tri cetvrtine nije moguce videti ni na crkvenom takmicenju popova koji bi i u mantijama ubacili vise poena.

Objavljeno

Obicno nakon posipanja pepelom metes sve redom neko vrijeme, pa evo ovim putem pozivam kolege da podebljano poprate tvoje sljedece analize i tipove pocevsi od danas, pa makar to bila i Zvezda iako od nje odustajes jer trenutno sam sebi ne vjerujes.

Objavljeno
prije 1 minutu, mesrine said:

Obicno nakon posipanja pepelom metes sve redom neko vrijeme, pa evo ovim putem pozivam kolege da podebljano poprate tvoje sljedece analize i tipove pocevsi od danas, pa makar to bila i Zvezda iako od nje odustajes jer trenutno sam sebi ne vjerujes.

Samo cu jos jednom ponoviti, ono juce je bila najgora analiza u istoriji kladjenja, a kladionicama svaka cast. Ostaju nepobedivi, skup najboljih bookmakera i kladionicarskih softwera na svetu. Niko ih nikada nece pobediti. Niko. Kako su samo kvotirali dvojku na Panathinaikos od 1,40-1,50 svaka im cast. Doktori kladjenja. 

Kvotirali su dvojku na Panathinaikos bas kako treba. Da se upecaju budale i pastrmke. To im je posao, a rade svoj posao najbolje na svetu.

Objavljeno

I samo molim neka ude u zapisnik, da se gol Strasbourga koji sam najavio dogodio u 7' minuti, a over 1.5golova na toj istoj utakmici dosao je u 55'minuti sto sam takoder najavio. Naravno da je utakmica prstala na sve strane, i naravno da su pala jos 2 gola, a u utakmici koju je Strasbourg na kraju pobjedio 3-1 imao je ukupno 6 velikih sansi. O 34 udaraca ukupno necu ni pricati, nije bilo 19, nego 34 udarca :D

idemo dalje

Objavljeno
prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

Proglasavamo jucerasnju analizu utakmice Euroleague izmedju Partizana i Panathinaikosa naseg kolege Leonarda Velikog za najgoru analizu ikada u istoriji Foruma. Juce smo dobili i zvanicno najgoru analizu za 18 godina koliko postoji ovaj smesni Forum, pa cestitamo nasem kolegi sto se juce upisao u istoriju Foruma.

Jucerasnja analiza se upisala u istoriju ne zato sto nije prosla, vec zato sto se na utakmici nista nije desilo od onoga sto je ocekivano. Nista, apsolutno nista. Fijasko od analize, fijasko od ocekivanja, fijasko od procene, jedno veliko nista od analize. Izgubljeno vreme, izgubljen novac, izgubljeni nervi, izgubljeno poverenje, jednom recju ... najgora analiza ikada napisana u istoriji kladjenja na bilo kom Forumu na svetu.

Informaticari, prevaranti, neprijatelji, scriptari ... slobodno uzmite danas Crvenu Zvedu u bilo kojoj opciji za svoje predloge u Poslednjoj Sansi. Postavljajte predloge u 15.00 casova i pola sekunde, koristite scripte, radite sta hocete ... ja se vracam svetom Bayernu i golovima. Yebite se i vi i Zvezda i scripte i Euroleague

Yebes kosarku, yebes Euroleague, yebes beogradska govna, yebes Panathinaikos, nekadasnjeg prvaka Evrope koji po cetvrtini ubacuje devet poena, a nakon tri cetvrtine 42 poena sto je i za zensku kosarku sramota.

42 ubacena poena nakon tri cetvrtine nije moguce videti ni na crkvenom takmicenju popova koji bi i u mantijama ubacili vise poena.

Evo moj pad od sinoć, šta reć?! I taj jedini udarac u okvir u 91min i slobodnjaka sa 35m, kad sam pogledao maloprije sažetak trebale su mi 2l vode i ne kocka nego kila šećera da dođem sebi..

Screenshot_2026-02-06-13-08-55-572_eu.livesport.FlashScore_com.jpg

Objavljeno
prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Leo, previše pepela za jednu krivu  prognozu, predvidjanje, a to ni baba Vanga nije znala sa sigurnošću. Čak si i upozoravao da Euroliga takvo natjecanje gdje sve moguće, gdje cca 10 ekipa poredano unutar jedne pobjede i da svatko igra na svoju odgovornost. Danas će biti zanimljivo šta će tko odabrati za PŠ. Zar se bojiš i kliznog hendikepa Zvezde?

Objavljeno
prije 20 minute, pena29 said:

Leo, previše pepela za jednu krivu  prognozu, predvidjanje, a to ni baba Vanga nije znala sa sigurnošću. Čak si i upozoravao da Euroliga takvo natjecanje gdje sve moguće, gdje cca 10 ekipa poredano unutar jedne pobjede i da svatko igra na svoju odgovornost. Danas će biti zanimljivo šta će tko odabrati za PŠ. Zar se bojiš i kliznog hendikepa Zvezde?

Ja mislim da Zvezda ako bude imala pravi pristup utakmici, a to nije lako sa toliko crnih amera, veceras dobija preko bilo kakvog handicapa. Ali, samo uz dobar pristup, koji niko ne moze da nam garantuje.

Ali, za mene vise nema Euroleague u Poslednjoj Sansi, sto preporucujem i svim kolegama sa Foruma, iako bih voleo svi da ispadnete.

Taman da postoji handicap od +50,5 da Zvezda moze da izgubi u sred Beograda, ne treba se niti kladiti, niti postavljati predloge iz Euroleague u Poslednjoj Sansi. Barem za sada.

Objavljeno
prije 21 minute, prlito said:

Dobro tko tu koga. Sad bacio oko i vidim da ipak sutra igra prvotno postavljen moj prijedlog iako su neke livescore aplikacije uredno drzale live rezultat do ne znam koje minute.

Stigneš još odigrati to, ma što Leo mislio o tome.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use