Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Nestatistički dnevni savjet, donja linija (2 gola), vrijednosne kvote.

Dinamo Bukurešt – Sveučilište Craiova
09.02.2026 19:00
Rumunjska, Liga 1
Savjet: VIŠE OD 2,00 Golova ahc
Kvote: 1,68
Derbi Bukurešt-Oltenia između Dinama i Sveučilišta Craiova predstavlja dvije ofenzivno orijentirane momčadi. Dinamo je postigao 11 golova u posljednjih 6 utakmica (1,83 po utakmici) i zabio je u posljednjih 6 domaćih utakmica, pokazujući dosljednu napadačku igru kod kuće. Craiova je još više ofenzivno orijentirana, s ukupno 21 golom u posljednjih 6 utakmica, visokim prosjekom od 3,5 po utakmici, i imaju najbolji napad u Ligi I. Gosti su zabili u posljednjih 7 utakmica, što povećava vjerojatnost da će obje momčadi doprinijeti pobjedi. Njihovi međusobni susreti u prosjeku postižu 2,5 gola, a posljednji sukob završio je 2-2, što pojačava tendenciju otvorenih utakmica. Dinamu nedostaju G. Milanov, A. Borduşanu i A. Mazilu, dok Craiova nema M. Rădulescua i A. Al Hamlawija, što utječe na vezni red i napadačke opcije. Kombinacija snažnih golgeterskih trendova, pouzdane golgeterske produkcije s obje strane i emocionalnog derbija ide u prilog tome da se očekuje više od 2,5 gola.

Objavljeno
prije sat vremena, mesrine said:

Ekipo igra li tko na Atalantu danas, prati li itko talijane detaljno, ili ima kakvu info, misljenje itd? 

Meni se cini da se ovo bas treba naplatiti, iako se radi o Atalanti :D

Nisam previše gledao Atalantu ove sezone ali statistički ovo bi trebao biti tip dana. Cremenoese je bez pobjede u zadnjih 5 kola, daju manje od gola po utakmici, imaju slabiju obranu, te u gostima očekivano igraju dosta loše. Jedino, vidim da je koeficijent na Atalantu blago narastao u zadnjih par sati pa bi dodatni info, ako ih je netko gledao zadnjih kola i ima više informacija, itekako dobro došao. 

Objavljeno
prije 2 sati, mesrine said:

Ekipo igra li tko na Atalantu danas, prati li itko talijane detaljno, ili ima kakvu info, misljenje itd? 

Meni se cini da se ovo bas treba naplatiti, iako se radi o Atalanti :D

Jedva sam odlucio da odgovorim, i to bas na silu, ako bas mora.

Ako gledamo razliku u kvalitetu rostera, ako gledamo trenutak u sezoni u kome se nalaze ova dva kluba, ako gledamo formu, ako gledamo kako su pocele sezonu ove dve ekipe, a gde su sada, ako gledamo za sta se bori Atalanta, a za sta Cremonese …. ako gledamo ovo, ako gledamo ono … onda bismo rekli - jedinica kao kuca.

Ali, zasto je onda kvota 1,36-1,40 a ne 1,25? Ako kvote predstavljaju verovatnocu da ce se nesto dogoditi, onda to verovatno znaci da kladionice racunaju da je jedinica verovatna, ali su eto, spremni i da dignu kvotu do 1,36-1,40.

Posto Atalantu ne mogu da smislim, jedva sam odgovorio u smislu da ne treba zaboraviti da je Atalanta odlicno organizovan klub, pravi primer za “male klubove” ali i da oni misle da vrede mnogo vise nego vrede.

U Atalanti nisu zadovoljni sto su sedmi, misle da treba da budu u prvih cetiri, a mene nerviraju jer jos uvek zive u vremenima kada im se divila cela Evropa. Ja mislim da su ta vremena prosla, i da Atalanta treba da uziva jos ovo malo dok igraju Ligu Prvaka, jer mislim da je u narednom periodu jos duuuugo nece videti. U Atalanti se nadaju da ce istisnuti Como na tabeli, dok ja mislim da nece. Ne treba zaboraviti ni da su u sezoni smenili Jurica, jer su mislili da zasluzuju vise.

Niko im ne osporava dosadasnji deo sezone, pogotovo u Ligi Prvaka, ali za sada, tabela kaze da su van evropskih takmicenja za sledecu sezonu.

Ja mislim da je realna kvota 1,40 na jedinicu, i da bi to bila softwerska kvota, a da je ljudski faktor to malo smanjio na oko 1,35 zbog forme Atalante u poslednje vreme, i pada u formi gostiju koji ce izgleda gadno sjebati svoj plasman, sada kada je najvaznije.

Znaci, po meni, ako bih se pretvarao da mi je Atalanta draga, rekao bih da moze jedinica, ali na sopstvenu odgovornost, bez divljanja sa uplatama, i sa vezivanjem sa jos necim iz ponude.

Ali, i ne mora da se kladi.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use