Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Premier liga

Screenshot 2026-02-09 100832.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.2. u 10:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

@LeonardoDrugi šta kažeš na Oly - Zvezda? Sumnjam da će im ovi pustiti i 4x u nizu, prošle godine 2x u sezoni i ove sezone ih dobili u prvoj tekmi..A znamo se kako se druga utakmica u dvorani Mira i Prijateljstva odigrala i koliko je Zvezdi trebala pobjeda a Oly nije ništa značilo, i sada je čupavo jel je puno ekipa unutar pobjede, dvije ali mislim da novi poraz neće doživjeti doma, makar kad vidim ko im je na klupi grč ne odmah lovi od Barcokasa..

Objavljeno (edited)
prije 24 minute, josip123 said:

@LeonardoDrugi šta kažeš na Oly - Zvezda? Sumnjam da će im ovi pustiti i 4x u nizu, prošle godine 2x u sezoni i ove sezone ih dobili u prvoj tekmi..A znamo se kako se druga utakmica u dvorani Mira i Prijateljstva odigrala i koliko je Zvezdi trebala pobjeda a Oly nije ništa značilo, i sada je čupavo jel je puno ekipa unutar pobjede, dvije ali mislim da novi poraz neće doživjeti doma, makar kad vidim ko im je na klupi grč ne odmah lovi od Barcokasa..

Hej kolega

Ovako iz glave secam se da je u zadnje dve-tri godine Zvezda dva puta dobila grke u Pireju, a Olympiacos dva puta u sred Beograda, iako je bilo i pobeda domacina.

Ali onu pobedu Zvezde bas negde u ovo vreme prosle godine, u sred Pireja, ni jednima ni drugima nikada necu oprostiti. Tada je kvota na grke bila 1,18 sto se secam kao danas, secam se gotovo svakog detalja sa utakmice i siguran sam da je utakmica bila namestena, ali to ne moze niko da dokaze.

Zapravo mislim da trener domacih nije sve ucinio da pobedi.

Tu prevaru im nikada necu zaboraviti niti oprostiti, pa mi je jako drago sto je Olympiacos na kraju doziveo fijasko, a Zvezda ionako nikada nije ni videla doigravanje.

Posto se radi o govnima, a ujedno i jednima i drugima zelim da se ugase jos juce, na tu utakmicu nisam potrosio vise od tri minuta, pa je za mene to NoBet, a grci i srbi neka se sami klade na svoje meceve, ako hoce.

Da nisu govna i jedni i drugi, rekao bih jedinica, da sam neutralan rekao bih da Olympiacos odlicno izgleda, da su skoro pa poslozeni bas po mom ukusu, iako bih ja izbacio dvojicu iz rostera, plus bih sigurno bolje vodio Olympiacos sa klupe. Minus im je svakako “majmun kojeg imaju na ledjima”, odnosno pritisak koji imaju da moraju ove godine da osvoje Euroleague, jer ako je ne osvoje, Spanoulis vec ceka ispred vrata.

Ako bih iskljucio mrznju i otpor koji imam prema ovim govnima, i jednima i drugima, a pod uslovom da se igra posteno, najradije bih ovde odigrao “makaze”, znaci jedinicu na grke i sto ekstremniji handicap na goste, pa da probamo da uhvatimo i jedno i drugo.

Ujedno, posto trenutno imam na Forumu najgoru prognozu ikada napisanu na bilo kom kladionicarskom portalu, a to je ona sa utakmice Partizan vs Panathinaikos, da bi se podigao sa kolena, ovde postavljam dugorocnu prognozu, da ce od sledece sezone, novi trener Olympiacosa biti bas Spanoulis.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno (edited)

Euroleague

Kada ozbiljan narkomanski ovisnik svojom voljom samostalno odluci da se "skida" u specijalizovanoj ustanovi, to lecenje pocinje tako sto pacijent na pocetku terapije besplatno dobija povremene doze "da se sredi" i to "na racun kuce" jer medicinske teorije nauke potvrdjuju da lecenje traje dugo, tesko, postepeno i uz velika odircanja. Lecenje pocinje dozama "na racun kuce", ali se zavrsava oduzimanjem bilo kakvih kontakata sa spoljnom okolinom, potpisivanjem na stotine ugovora da cete se pridrzavati pravila u lecenju, jednom recju, lecenje se zavrsava pravim paklom i hororom. U zavrsnoj fazi lecenja, pacijent prakticno nema nikakvog kontakta sa svojom porodicom, nema mobilnih telefona, nema telefonskih poziva, nema izlazaka, nema gledanja filmova, nema koncerata ... nema nista. A pocelo je sa besplatnim dozama "na racun kuce". Izlecenje narkomana je moguce, ali ima efekat antibiotika. Antibiotik vam uvek resi problem u telu, tako sto "ubije" stetne bakterije u vama, ali sa druge strane unistava i korisne bakterije, pa onda uz korisne efekte, uvek dobijete i stetne. Tako da kada narkoman jednoga dana i izadje iz specijalizovane ustanove, cak i ako prividno deluje izleceno, on sa druge strane ima vidljive posledice "izlecenja" na drugoj strani.

Nakon kladionicarske analize kosarkaske utakmice Partizan vs Panathinaikos, koja mi je izuzetno tesko pala jer je usla u istoriju naseg Foruma kao najgora ikada napisana, svesno i svojom voljom sam odlucio da se podvrgnem lecenju zavisnosti od kladjenja na utakmicama Euroleague. Tek sam na pocetku, ali se za sada dobro drzim. Do prve danasnje kosarkaske utakmice je preostalo jos devet sati, a ja uspesno odolevam i za sada jos nista nisam uplatio. Ali, kao sto i antibiotik ima po nase telo dvojako dejstvo, pa sa jedne strane, mislim da imam potrebnu disciplinu, i da cu uspeti da odolim da se ne kladim na utakmicama Euroleague, sa druge strane, nezeljeni efekti antibiotika, su kod mene takodje imali nezeljene efekte, pa danas nisam izdrzao da ne objavim nekoliko recenica o danasnjim i sutrasnjim utakmicama Euroleague

Vazna napomena: ovo nisu predlozi za kladjenje. Ovo je kao kada vam u specijalizovanim ustanovama na pocetku lecenja daju "kontrolisane doze na racun kuce", da odvikavanje ne bude naglo i stetno. Tako se i ja, od danas postepeno odvikavam od kladjenja na utakmicama Euroleague, pa cu danas samo napisati sta mislim o pojedinim utakmicama, ali bez predloga za kladjenje, a ako neko od kolega misli da moze imati koristi od toga sto sam "navucen" na Euroleague, smatracu da sam bio koristan po Forum.

Barcellona vs Paris, jedinica kvota 1,28 (pod uslovom da ja sedim na klupi Barcellone)

Dvojica kolega iz svete Poslednje Sanse su ovo uzela kao svoje predloge, sto je potpuno razumljivo, i onako na prvu, za mene bi ovo, da nisam na odvikavanju od kladjenja na Euroleague, bila jedinica kao kuca. Ali, posto za sada pokazujem barem volju da se lecim, ovde cu napisati koji su moguci rizici da se padne. Barcellona svakako ima za klasu bolji roster od Parisa, ali je problem sto je kod Barcellone prosao "medeni mesec" u kom su bili nakon promene trenera, pa su poceli i da gube, dva puta kod kuce od Tenerifa i Fenerbahcea, te Olympiacosa i Murcie na strani. Osim toga, povredjen im je najbolji igrac Kevin Punter, a ovde postoji i zamka sto se mi kladimo misleci da se neko u strucnim stabovima klubova priprema za utakmicu, kao sto se i mi pripremamo za kladjenje. Ovaj Paris nema nikakav roster, ali su zayebani kao kratko cebe, i postoji samo jedan nacin da od njih izgubite, a to je da igrate u ritmu koji njima odgovara. A ja sam bas na takvim stvarima najvise padao, kada sam mislio da treneri velikih klubova imaju barem delic moga znanja, ili da se barem pripremaju za svoje utakmice delic vremena koliko se ja pripremam za kladjenje. Tako sam na primer pao na utakmici Crvena Zvezda vs Valencia, gde Zvezdi samo nije trebalo da igraju na poen vise sa Valencijom, a oni bas tako igrali i primili u sred Beograda 106 poena. Znaci, ovde bih predlozio jedinicu kao kuca, ali samo pod uslovom kada bih ja sedeo na klupi Barcellone, a to bi znacilo da cemo koristiti slabe tacke protivnika, a ne obrnuto.

Valencia vs Asvel, jedinica, kvota 1,12

Dok ceo svet sve nesto ceka ovu Valenciju da padnu u formi, oni su zaista malo pali, ali sa prvog mesta na tabeli, na trece, a evo jos malo, pa ce i sezona da se zavrsi, a da niko nije niti docekao pad Valencije. Ja sam pao u Poslednjoj Sansi, kladeci se na Zvezdu u sred Beograda protiv Valencije, misleci da trener Zvezde razume kosarku barem delic koliko je ja razumem. Ko me sada yebe sto sam tako mislio, ali ova Valencija nije dobila Zvezdu jer je bolja, vec zato sto je trener Zvezde glup kao qurac, a u to smo se uverili posto je Valencija nakon te pobede, odmah izgubila od Monaca kod kuce, Fenerbahcea u gostima, Bayerna u gostima i krsine Efesa u gostima, a izmedju toga i od Real Madrida dva puta i Joventuta. I ovde isto vazi, ovde bi trebalo da dodje jedinica, samo pod uslovom da ja sedim na klupi Valencije, posto je ovaj Asvel samo jednom u sezoni pobedio na strani, i to Virtusa, cime im je i definitivno syebao ono malo sansi za koje su mislili da ih imaju da se dovuku do doigravanja

Maccabi vs Bayern, over poena po sto nizoj kliznoj granici

Kada je za ovaj medjuweekend izasla u ponudi utakmica Chelsea vs Leeds, mislim da je pola sveta ovde videlo golove na utakmici onako "na prvu". I ja sam ih video, i to mi je ubedljivo bio najlepsi predlog u svetoj Poslednjoj Sansi, plus sto su na utakmici lagano pala cetiri komada. Ali, je problem sto te golove nismo naplatili onoliko koliko bi trebali, a trebali smo da uplatama na golove na tom mecu sebi promenimo zivot. E isto tako meni izgleda ova utakmica izmedju Maccabija i Bayerna; da ce doci over poena kolika god da bude granica. Malo sam imao neke dileme da li bi bilo pametnije da se igraju poeni samo domace ekipe, ili ukupni over na utakmici, pa sam se odlucio za ovo drugo, ne znam zasto. Osnovna granica za over poene je 175,5 gde odmah treba skinuti 10 poena na bezobrazluk (175,5 -10 =165,5) pa onda jos pet poena skinuti na pohlepu (165,5 - 5 = 160,5) i tu negde izmedju 155,5 poena po kvotici od 1,10 pa do maximalno 160 i ni poen vise po 1,16 treba traziti sebi dobitak u kladjenju.

Utakmicu Efes vs Virtus sam preskocio, o utakmici Olympiacos vs Crvena Zvezda je vec napisano, pa za sutra ostaje da podelimo razmisljanja na sutrasnjim utakmicama.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije 5 minute, mesrine said:

Lako za Euroligu kolega ali sta cemo danas sa Arsenalom? Kvota je cca 1.7 a od nogometa se ne odvikavas :D

Od nogometa se ne odvikavam, ali imam nedostatak hrabrosti. Da imam malo vise hrabrosti, ili barem da volim nesto vise kvote, ovde bih igrao dvojku na Arsenal.

Ako uspes nekako da me nagovoris, ili barem ohrabris, ili barem pristajes da zajedno odigramo dvojku na Arsenal, ucinicu ustupak ovoga puta, i odigrati nesto van sopstvenih ubedjenja.

Ako ne uspes, onda za danas, sebi biram samo gol Arsenala na utakmici po 1,14 i mozda kornere na utakmici, po sto nizoj granici, recimo onoj od barem sest kornera po 1,12 gde postoji i X, ako dodje tacno sest kornera na utakmici.

Sta ti mislis, ako ti kazem da Arsenal posle ovog gostovanja, ima utakmicu sa Wiganom u Fa Cupu, pa idu Wolvsima i Tottenhamu, pa im dolazi Chelsea.

Ne bi smeli da se zayebavaju kao seljacine, kao svih ovih godina do sada, zar ne? Sta ti mislis? Hoces li da idemo zajedno sa dvojkom ili ne smes, kao neka pick*#*#a kao sto sam i ja.

Objavljeno

Oprez sa Barcelonu danas, nisam trebao da uzmem al izbrzao i nisam proverio da fale ovoliko igraca, Svitolina mi bila prva opcija za PS koja naravno dobila glat 6-1 6-4

Deluje da padam :))

Nunez, Punter, Satoransky will not play tomorrow against Paris, and Brizuela and Shengelia are questionable.

Objavljeno
prije 10 minute, unkdy said:

Oprez sa Barcelonu danas, nisam trebao da uzmem al izbrzao i nisam proverio da fale ovoliko igraca, Svitolina mi bila prva opcija za PS koja naravno dobila glat 6-1 6-4

Nunez, Punter, Satoransky will not play tomorrow against Paris, and Brizuela and Shengelia are questionable.

Ne mora to ništa značiti. Nekad rezerve ginu na terenu da se dokažu. Kvota na 1 i dalje mala, valjda kladionice znaju što rade. U sličnim situacijama nekad sam igrao da gost ne gubi više od 10 poena,a rezerve razbiju s 20 razlike. Generalnog pravila jednostavno nema.

Objavljeno (edited)
prije 20 minute, unkdy said:

Bilo bi predivno da padnes. Danas zavisis od toga sto se zove horor kladjenje na utakmicama Euroleague. 

Danas ces da se upoznas sa hororom Euroleague, takmicenjem gde nema ispadanja, gde se igra osamdeset utakmica godisnje, gde i deset poraza moze da se nadoknadi, gde zavisis od crnaca, a ne belaca, gde nista ne zavisi od tebe, vec od toga sta ce se danas desavati u mozgovima polupismenih crnaca.

Dobrodosao u horor Euroleague.

Cak i bez svih igraca Barcellone koji su pod znakom pitanja, uz dobar pristup, malo mozga i barem prosecne posvecenosti za posao za koji su placeni, ovo bi trebalo da bude jedinica kao kuca. Ali, to bi moglo da se kaze i kada bi trebalo da se odlucis da li pristajes da te na otvorenom srcu operise belac ili crnac, pa kazes ovako:

"pristajem da me operise i crnac ako mi je to jedina sansa da prezivim, ali samo ako zna da operise, ako ima mozga, ako je posvecen, ako je zavrsio medicinu u Usa ili Svajcarskoj, ako ima oko sebe tim od dvadeset hirurga, ako je placen tek nakon sto operacija uspe, i na kraju, ako prezivim"

Posto danas zavisis od crnaca, mogao bi da imas srece, posto Barcellona bas i nije nakrcana tim govnima, ali zato Paris jeste, pa zato danas uzivaj u hororu zvanom postavljanje predloga u svetoj Poslednjoj Sansi iz utakmica Euroleague.

Shengelia bi trebalo da igra sto je lepo po tebe, ali je po nas korisno da postoje sanse da padnes, a i vreme je, mada mislim da neces pasti. Plus, sto ako pogodis, po stoti put u ovoj sezoni ce se desiti da svi prvoligasi pogode sve svoje predloge, sto oni amateri iz drugoligaskog blata mogu samo da sanjaju.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Nije fer reći,ali zanimljiva je analiza o crnim kirurzima. Ali ni woke ideolozi ne mogu je osporiti. 

Leo potom ističe kako prvoligaši malo padaju,ali zato je i mala njegova šansa da bi mogao biti i viceprvak.

Zaboravlja da u 2.ligi ovi ispod 10.mjesta igraju uglavnom rekreativno svjesni da teško mogu biti u Top 3 i čekaju svoju šansu u Kupu. Uglavnom,prvih 9 u drugoj ligi imaju više bodova nego prvih 9 u prvoj ligi. Lider prve lige ima manje bodova od furioznog lidera Druge lige.

Objavljeno (edited)
prije 2 sati, pena29 said:

Nije fer reći,ali zanimljiva je analiza o crnim kirurzima. Ali ni woke ideolozi ne mogu je osporiti. 

Leo potom ističe kako prvoligaši malo padaju,ali zato je i mala njegova šansa da bi mogao biti i viceprvak.

Zaboravlja da u 2.ligi ovi ispod 10.mjesta igraju uglavnom rekreativno svjesni da teško mogu biti u Top 3 i čekaju svoju šansu u Kupu. Uglavnom,prvih 9 u drugoj ligi imaju više bodova nego prvih 9 u prvoj ligi. Lider prve lige ima manje bodova od furioznog lidera Druge lige.

Cekaj, cekaj malo kolega ... sta cemo sa ovom trojkom iz vaseg drugoligaskog blata, sto su nas kaznili dolaskom kod nas, elite? Sta cemo sa ovim kolegama nuki01, nutrijom i nenosk koji su medju vama, drugoligasima izgledali kao da su od celika, a ne od krvi i mesa, a od kada su dosli medju nas, elitu, drze poslednja tri mesta na tabeli, kao da su ekserima zakucani, pa niko ne moze da ih pomeri sa dna? Sta se tu zapravo desilo? Da li je to neka greska, ili je kako ti kazes nedostatak srece? Proslo je vec sest meseci a nutrija i nuki01 uopste ne znaju kako to izgleda postavljati predloge u prvoj, elitnoj barem sa treceg mesta od pozadi, posto su evo vec pola godine na poslednja dva mesta na tabeli. Reci nam, molimo te, svojim recima da li se kolegama furyshaa i mesrine uopste isplati ovaj desetogodisnji trud i sve te porodjajne muke da udju u elitu, ako znaju sta ih ceka ovde? Reci nam, molimo te, sta mislis koji bi danas na tabeli u prvoj elitnoj, bili furyshaa i mesrine da su usli, a svi znamo da nisu, jer su prosle sezone nuki01 i nutrija yebali bez vadjenja? Reci nam, molimo te, gde je sada ovaj vas Josip123 sto je takodje u drugoj, amaterskoj yebao bez vadjenja.

Reci nam, molimo te, kako to da bas nijedan drugoligas koji udje u prvu, elitnu, nikada nema srece, kako ti to znas da objasnis svojim recima?

Jel vidis sada zasto se kolegi nenosk ne svidja ovde kod nas "gde je sve nekako napeto", a svidjalo mu se medju vama, drugoligasima, gde je mogao da postavlja predloge iz kupatila dok vrsi veliku nuzdu, jer je i postavljanje predloga dok vrsi veliku nuzdu, dovoljno da bude bolji od tebe furysheee, mesrine i ostalih amatera.

A imam ovde i jedno pitanje za ovog kolegu @COLT

Hej @COLT

Nisam siguran ko je doveo ovog penu29 na nas Forum da ovde truje, ali sumnjam na tebe. Reci nam, molimo te, da li je to tacno, i na osnovu cega si procenio da cemo na nasem Forumu nesto dobiti njegovim dolaskom, a pogotovo njegovim prognoziranjem, kao onda kada je prognozirao da sveti Bayern ne moze nikoga da dobije cetiri razlike, pa ni ukrajince u sred Nemacke.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Od nogometa se ne odvikavam, ali imam nedostatak hrabrosti. Da imam malo vise hrabrosti, ili barem da volim nesto vise kvote, ovde bih igrao dvojku na Arsenal.

Ako uspes nekako da me nagovoris, ili barem ohrabris, ili barem pristajes da zajedno odigramo dvojku na Arsenal, ucinicu ustupak ovoga puta, i odigrati nesto van sopstvenih ubedjenja.

Ako ne uspes, onda za danas, sebi biram samo gol Arsenala na utakmici po 1,14 i mozda kornere na utakmici, po sto nizoj granici, recimo onoj od barem sest kornera po 1,12 gde postoji i X, ako dodje tacno sest kornera na utakmici.

Sta ti mislis, ako ti kazem da Arsenal posle ovog gostovanja, ima utakmicu sa Wiganom u Fa Cupu, pa idu Wolvsima i Tottenhamu, pa im dolazi Chelsea.

Ne bi smeli da se zayebavaju kao seljacine, kao svih ovih godina do sada, zar ne? Sta ti mislis? Hoces li da idemo zajedno sa dvojkom ili ne smes, kao neka pick*#*#a kao sto sam i ja.

Ovako, da bih te motivirao, pored svih silnih statistika i parametara koje znamo, molim te pogledaj sazetak utakmice Newcastle-Brentford ako vec nisi pa vidi kako je Brentford dosao tu do pobjede, i moze li ista od toga ponoviti Arsenalu. Ono bitnije, pogledaj sta im je radio Newcastle kod svakog kornera, a zamisli samo sta ce im tek onda raditi doktori prekida (iako je Brentford ekipa s najmanje primljenih golova iz prekida). Kornera ce svakako biti, igra na polovici Brentforda, moguce da Arsenal bude rezerviraniji, da kazem pametniji od pocetka i kroz prvo poluvrijeme,ali kako bude odmicao susret stezat ce obruc i ne zabiju li prije, u drugom pol hoce sigurno. A zabiju li u prvom, budi siguran da ce im dati jos bar 2 kao i Leedsu npr, gdje su se tako pametno postavili, toliko momcadski odigrali, da je to milina, a netko neupucen ce reci jebes takvog prvaka kojem jedan Leeds drzi loptu 80% u tom dijelu utakmice. Znaci Arsenal je bio na 20% posjeda, ali planski, organizirano i bez iscasenih ponasanja ili iskakanja od plana bilo kojeg od pojedinaca, i mogli su tako igrati do sada a da ne prime gol. S druge strane, kad god su uzeli loptu bili su izuzetno opasni, raspolozeni i samo su trpali. Vrlo malo ili gotovo nista ne daju protivniku,a uzimaju mu dusu, uzmu mu sve a racunam da ce i veceras tako jer ne vidim kako ce im Brentford obraniti kornere, a bit ce ih dosta, a o igri s krila, ubacajima, i kupljenju drugih lopti od strane Ricea i ostalih da ne govorim.

Kvota je takva po meni zbog solidne forme, domaceg terena, nekih izostanaka, i te 2 vezane pobjede kod Ville (koju ni sami ne znaju kako su uzeli) i Newcastlea koji je u jednom losem nizu i sa tankim kadrom. A vrijedi istaknuti da su prije te dvije izgubili utakmicu kuci od Nottinghama 0-2. Tu bih se zaustavio.

Mislim da ide dvojka, da se nece ponoviti slucajevi proteklih godina (kada si ih ti gurao a ja govorio da ce pasti i dobivao oklade protiv tebe :D ), i da nece posrnuti nego odrzati ritam i veceras i narednu utakmicu s Wolvesima, jer City je na -3 i bas ali bas glupo i luzerski bi bilo da sad raspu tu prednost na ove dvije tekme. Uvjeren sam da nece, pokazali su da su materijal za prvaka i da su konstanta ove sezone, a uz siri kadar mislim da je TO TA sezona. Eto.

Objavljeno
prije 7 minute, mesrine said:

Ovako, da bih te motivirao, pored svih silnih statistika i parametara koje znamo, molim te pogledaj sazetak utakmice Newcastle-Brentford ako vec nisi pa vidi kako je Brentford dosao tu do pobjede, i moze li ista od toga ponoviti Arsenalu. Ono bitnije, pogledaj sta im je radio Newcastle kod svakog kornera, a zamisli samo sta ce im tek onda raditi doktori prekida (iako je Brentford ekipa s najmanje primljenih golova iz prekida). Kornera ce svakako biti, igra na polovici Brentforda, moguce da Arsenal bude rezerviraniji, da kazem pametniji od pocetka i kroz prvo poluvrijeme,ali kako bude odmicao susret stezat ce obruc i ne zabiju li prije, u drugom pol hoce sigurno. A zabiju li u prvom, budi siguran da ce im dati jos bar 2 kao i Leedsu npr, gdje su se tako pametno postavili, toliko momcadski odigrali, da je to milina, a netko neupucen ce reci jebes takvog prvaka kojem jedan Leeds drzi loptu 80% u tom dijelu utakmice. Znaci Arsenal je bio na 20% posjeda, ali planski, organizirano i bez iscasenih ponasanja ili iskakanja od plana bilo kojeg od pojedinaca, i mogli su tako igrati do sada a da ne prime gol. S druge strane, kad god su uzeli loptu bili su izuzetno opasni, raspolozeni i samo su trpali. Vrlo malo ili gotovo nista ne daju protivniku,a uzimaju mu dusu, uzmu mu sve a racunam da ce i veceras tako jer ne vidim kako ce im Brentford obraniti kornere, a bit ce ih dosta, a o igri s krila, ubacajima, i kupljenju drugih lopti od strane Ricea i ostalih da ne govorim.

Kvota je takva po meni zbog solidne forme, domaceg terena, nekih izostanaka, i te 2 vezane pobjede kod Ville (koju ni sami ne znaju kako su uzeli) i Newcastlea koji je u jednom losem nizu i sa tankim kadrom. A vrijedi istaknuti da su prije te dvije izgubili utakmicu kuci od Nottinghama 0-2. Tu bih se zaustavio.

Mislim da ide dvojka, da se nece ponoviti slucajevi proteklih godina (kada si ih ti gurao a ja govorio da ce pasti i dobivao oklade protiv tebe :D ), i da nece posrnuti nego odrzati ritam i veceras i narednu utakmicu s Wolvesima, jer City je na -3 i bas ali bas glupo i luzerski bi bilo da sad raspu tu prednost na ove dvije tekme. Uvjeren sam da nece, pokazali su da su materijal za prvaka i da su konstanta ove sezone, a uz siri kadar mislim da je TO TA sezona. Eto.

Dobro kolega. Samo nam jos napisi koji je to Brentford igrao dosadasnji deo sezone, ovaj ili neki drugi? Da li veceras sa Arsenalom igra neki drugi Brentford, ili onaj koji smo videli svojim ocima da je dobio Liverpoola i ManUtd-a kod kuce. Jel ovaj Brentford sto veceras igra sa Arsenalom dobio West Hama, Wolvse i Evertona u gostima ili neki drugi? jel ovaj ili neki drugi Brentford dva puta u sezoni dobio Newcastla, i izbacio Aston Villu u Efl Cupu i prosao dalje i u drugom Cupu, Fa Cup-u?

Reci nam da li je ovaj Brentford sto igra veceras sa Arsenalom, isti taj koji je sedmi na tabeli, ili ima dva Brentforda???

Objavljeno
prije 9 minute, LeonardoDrugi said:

Dobro kolega. Samo nam jos napisi koji je to Brentford igrao dosadasnji deo sezone, ovaj ili neki drugi? Da li veceras sa Arsenalom igra neki drugi Brentford, ili onaj koji smo videli svojim ocima da je dobio Liverpoola i ManUtd-a kod kuce. Jel ovaj Brentford sto veceras igra sa Arsenalom dobio West Hama, Wolvse i Evertona u gostima ili neki drugi? jel ovaj ili neki drugi Brentford dva puta u sezoni dobio Newcastla, i izbacio Aston Villu u Efl Cupu i prosao dalje i u drugom Cupu, Fa Cup-u?

Reci nam da li je ovaj Brentford sto igra veceras sa Arsenalom, isti taj koji je sedmi na tabeli, ili ima dva Brentforda???

Jasno mi je gdje pucas i tvrdim da su previsoko u odnosu na ocekivanja, i da nije realno da su 7. No oni su tu, potpuno zasluzeno, sa novim stilom igre, novim trenerom i bez Norgarda, Wise i Mbeuma koji su za njihov pojam kapitalci i izuzetno bitni bili u njihovoj igri i dobro naplaceni.

Ove sezone igra odnosno rezultati uvelike ovise o formi napadaca Thiaga koji je nakon savrsenog perioda pao, i Schadeu koji veceras odraduje jednu od 3 utakmice kazne za crveni. 

Drugim rijecima, svaka im cast ali ocekujem da padnu mjesto, dva nize koliko god klub bio organiziran.

Objavljeno
prije 43 minute, LeonardoDrugi said:

Cekaj, cekaj malo kolega ... sta cemo sa ovom trojkom iz vaseg drugoligaskog blata, sto su nas kaznili dolaskom kod nas, elite? Sta cemo sa ovim kolegama nuki01, nutrijom i nenosk koji su medju vama, drugoligasima izgledali kao da su od celika, a ne od krvi i mesa, a od kada su dosli medju nas, elitu, drze poslednja tri mesta na tabeli, kao da su ekserima zakucani, pa niko ne moze da ih pomeri sa dna? Sta se tu zapravo desilo? Da li je to neka greska, ili je kako ti kazem nedostatak srece? Proslo je vec sest meseci a nutrija i nuki01 uopste ne znaju kako to izgleda postavljati predloge u prvoj, elitnoj barem sa treceg mesta od pozadi, posto su evo vec pola godine na poslednja dva mesta na tabeli. Reci nam, molimo te, svojim recima da li se kolegama furyshaa i mesrine uopste isplati ovaj desetogodisnji trud i sve te porodjajne muke da udju u elitu, ako znaju sta ih ceka ovde? Reci nam, molimo te, sta mislis koji bi danas na tabeli u prvoj elitnoj, bili furyshaa i mesrine da su usli, a svi znamo da nisu, jer su prosle sezone nuki01 i nutrija yebali bez vadjenja? Reci nam, molimo te, gde je sada ovaj vas Josip123 sto je takodje u drugoj, amaterskoj yebao bez vadjenja.

Reci nam, molimo te, kako to da bas nijedan drugoligas koji udje u prvu, elitnu, nikada nema srece, kako ti to znas da objasnis svojim recima?

Jel vidis sada zasto se kolegi nenosk ne svidja ovde kod nas "gde je sve nekako napeto", a svidjalo mu se medju vama, drugoligasima, gde je mogao da postavlja predloge iz kupatila dok vrsi veliku nuzdu, jer je i postavljanje predloga dok vrsi veliku nuzdu, dovoljno da bude bolji od tebe furysheee, mesrine i ostalih amatera.

Hej @COLT

Nisam siguran ko je doveo ovog penu29 na nas Forum da ovde truje, ali sumnjam na tebe. Reci nam, molimo te, da li je to tacno, i na osnovu cega si procenio da cemo na nasem Forumu nesto dobiti njegovim dolaskom, a pogotovo njegovim prognoziranjem, kao onda kada je prognozirao da sveti Bayern ne moze nikoga da dobije cetiri razlike, pa ni ukrajince u sred Nemacke.

Kolega @LeonardoDrugi da vi znate kako kolega @pena29 vas cijeni...a vi ovako po njemu...ccc...

Objavljeno
prije 10 minute, mesrine said:

Jasno mi je gdje pucas i tvrdim da su previsoko u odnosu na ocekivanja, i da nije realno da su 7. No oni su tu, potpuno zasluzeno, sa novim stilom igre, novim trenerom i bez Norgarda, Wise i Mbeuma koji su za njihov pojam kapitalci i izuzetno bitni bili u njihovoj igri i dobro naplaceni.

Ove sezone igra odnosno rezultati uvelike ovise o formi napadaca Thiaga koji je nakon savrsenog perioda pao, i Schadeu koji veceras odraduje jednu od 3 utakmice kazne za crveni. 

Drugim rijecima, svaka im cast ali ocekujem da padnu mjesto, dva nize koliko god klub bio organiziran.

Dobro kolega. Postujem tvoje misljenje, kao sto sam postovao kada si prognozirao zajedno sa IBlazom da ce Dinamo biti prvak, a bila je Rijeka.

Uplatio sam dve pobede Arsenala kao double, ovu veceras, vezano sa pobedom nad Wolvsima. Screenshot cu ti poslati privatnom porukom, a double sam uplatio svojom voljom, niko me nije naterao.

Objavljeno
prije 52 minute, LeonardoDrugi said:

Cekaj, cekaj malo kolega ... sta cemo sa ovom trojkom iz vaseg drugoligaskog blata, sto su nas kaznili dolaskom kod nas, elite? Sta cemo sa ovim kolegama nuki01, nutrijom i nenosk koji su medju vama, drugoligasima izgledali kao da su od celika, a ne od krvi i mesa, a od kada su dosli medju nas, elitu, drze poslednja tri mesta na tabeli, kao da su ekserima zakucani, pa niko ne moze da ih pomeri sa dna? Sta se tu zapravo desilo? Da li je to neka greska, ili je kako ti kazem nedostatak srece? Proslo je vec sest meseci a nutrija i nuki01 uopste ne znaju kako to izgleda postavljati predloge u prvoj, elitnoj barem sa treceg mesta od pozadi, posto su evo vec pola godine na poslednja dva mesta na tabeli. Reci nam, molimo te, svojim recima da li se kolegama furyshaa i mesrine uopste isplati ovaj desetogodisnji trud i sve te porodjajne muke da udju u elitu, ako znaju sta ih ceka ovde? Reci nam, molimo te, sta mislis koji bi danas na tabeli u prvoj elitnoj, bili furyshaa i mesrine da su usli, a svi znamo da nisu, jer su prosle sezone nuki01 i nutrija yebali bez vadjenja? Reci nam, molimo te, gde je sada ovaj vas Josip123 sto je takodje u drugoj, amaterskoj yebao bez vadjenja.

Hej @COLT

Da su Furysha i Mesrine ove godine u prvoj ligi bili bi na prva dva mjesta jer bi igrali iste parove koje igrali u 2.ligiđ

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use