Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno (edited)

Euroleague, danasnje utakmice, teorije

I danas bez kladjenja na utakmicama Euroleague kao vid samokaznjavanja, i otpora prema hororu kladjenja na Euroleague, ali i danas uz teorijski doprinos Dnevnoj Temi kada je u pitanju sveta kosarka.

Rekao bih da nisam los u teorijskim i supljim pricama, ili kada treba da predstavim neku ekipu, ali da sam pravi cirkusant i prva budala Foruma kada je u pitanju procena u kom smeru bi trebalo da ode neka utakmica. Pa bih sebe predstavio kao svajcarsku kravu koja jako lepo izgleda, koja je cista, uhranjena, rasna i skupo kosta, ali ne donosi mleko.

Monaco vs Baskonia, teorija

Kada bih u jednom timu trebalo da predstavim sta znaci horor kladjenja na utakmicama Euroleague, to bi bio Monaco. Za mene je Monaco bio Top ekipa, kao nacrtana da se podrzi do ovogodisnje titule Euroleague. Prosle sezone su igrali veliko Finale i izgubili, ostali na okupu, doveli Mirotica kao pojacanje i na taj nacin, uz Mike Jamesa spojili dva igraca koji jos uvek nisu osvojili Euroleague, a bili su blizu. Mozda bi za Monaco moglo da se kaze da nemaju sirinu ako bi se gledao roster od 12 -15 igraca, ali ako bi ih uporedjivali sa ostalim ekipama po kvalitetu prvih 7-8 igraca, tu bi sigurno bili u Top cetiri-pet ekipa. Plus sto sigurno nisu slucajno prosle sezone igrali veliko Finale.

Kao sto svaka svajcarska krava lepo izgleda na slici, i kao sto sam dobar u praznim teorijskim pricama, tako je i Monaco stvarno odlicno izgledao. Vecim delom sezone su dobro izgledali, kod kuce su imali tek dva poraza, jedan vec u prvom kolu od Zalgirisa, i jedan koji moze da se razume, od odlicnog Fenerbahcea. Na strani su imali pet poraza, gde su dva mogli da izbegnu, ali sve u svemu, u Novu Godinu su usli na deobi prvog i drugog mesta. I kao za qurac, bas u tom nekom periodu, ne znam zasto bas tada, sam odlucio da Monaco bude prva ekipa koju cu podrzati kroz dugorocno kladjenje kao moguceg pobednika. Hteo sam da imam jednu ekipu, za svaki slucaj sa kojom bih "pokrio" utakmice FinalFoura. I kao za qurac, nije proslo ni dva dana od uplate na Monaco kao (moguceg) pobednika Euroleague, a oni su izgubili najpre kod kuce od Crvene Zvezde nakon produzetaka, pa odmah dva dana kasnije od Real Madrida, pa od Virtusa koji je dosao bez tri najbolja igraca, i to u sred Knezevine, pa od Zalgirisa u gostima, pa od krsine od tima Bayerna u gostima. I uz to, posto nesreca nikada ne dolazi sama, pocnu da stizu vesti iz Monaca o finansijskom krahu vlasnika kluba, o neiplacenim zaradama koje su kasnile najpre jedan, pa dva meseca, o nezadovoljstvu pa zatim i strajku igraca zbog toga. I evo nas gde smo sada. Pet uzastopnih poraza, deseto mesto na tabeli, opste rasulo unutar tima plus syebana cela sezona za samo dvadesetak dana. Najbliza istini je verzija da je Knezevina Monaco stala iza kluba u smislu garancija da ce se sezona zavrsiti, a posle toga sledi (moguci) kraj kluba. Za samo dvadesetak dana smo dosli do toga da moja cista, uredna, rasna svajcarska krava kao sa slike, zapravo od kada se otelila pa do danas nije dala ni jedan litar mleka. Odnosno, od vrhunskog teoreticara, za samo dvadesetak dana sam pao na grane obicnog cirkusanta, prve budale Foruma. 

Danas Monaco igra sa Baskonijom, koja ove sezone na strani ima skor jedanaest poraza i jednu, jedinu pobedu nad krsinom Efesom, plus sto je Baskonija dobila Monaca u prvom delu prvenstva, u Spaniji.

Znaci, kao najbolji teoreticar na Forumu, ja bih danas napisao da predlazem da se do pocetka utakmice rasproda imovina i podignu krediti i sve uplati na ovu jedinicu kao kuca, jer prosto ne mogu da verujem da je moguce da Baskonija moze dva puta u sezoni da dobije Monaco, plus sto prosto ne mogu da verujem da je moguce da Baskonija nakon skora u gostima od 1:11 drugu pobedu u sezoni u gostima ostvari bas protiv Monaca. Ali, posto su teorije jedno, a mleko i svajcarske krave nesto sasvim drugo, plus sto sam trenutno u dugotrajnom i bolnom odvikavanju od kladjenja na utakmicama Euroleague, onda NoBet

Armani vs Dubai, teorija

Samo cu reci, ko sa Foruma uplati makar i pola eura na bilo koju opkladu kada igra Armani protiv bilo koga, taj bi morao da pronadje dobrog i jeftinog lekara. Juce sam bio odlican teorijski kada sam predvideo overcinu poena na utakmici Maccabi vs Bayern, gde je (nakon produzetaka) palo 217 poena, a kada je u pitanju ova utakmica izmedju Armanija i ove plastike, ja nista drugo ne vidim osim overcine poena.

Zalgiris vs Dubai, teorija

Kao najbolji teoreticar na Forumu, sa ove utakmice bih mogao "da predvidim" da ce scriptari sa Foruma u 15.00 casova i pola sekunde uzeti ekstremni klizni handicap na Zalgiris od +7,5 po kvoti od 1,20 kod Bet365 a posto znam sa kakvim prevarantima delim prvu, elitnu ligu Poslednje Sanse, mislim da ce ovo i biti predlog kolege Joker93 i mislim da ce mu, na zalost, predlog proci.

Panathinaikos vs Fenerbahce i Partizan vs Real Madrid

Samo cu reci ... zalosna mi majka. Ako ne racunamo Fenerbahce, Partizan, Panathinaikos i Real Madrid su na najboljem putu da mi zgade kockanje, kosarku, Euroleague i svetu Poslednju Sansu. Ponekad mislim da na svetu ne postoji jedna, jedina osoba koja moze da kaze da mu je Igokea drag klub. A sada treba dodati i Partizan, Panathinaikos i Real Madrid, pa reci; ako na svetu postoji jedna osoba kome su dragi Igokea, Partizan, Panathinaikos i Real Madrid, onda stvarno .....

Hajde onda da krenemo od najgorih, od Partizana. Od farse, srpskog hajpa sa preko 22.000 gledalaca po utakmici kada se igralo u Beogradu, doslo se do 1.137 gledalaca koliko je u Beogradu gledalo utakmicu Aba League  Partizana vs Igokea. Od poraza od Zalgirisa 41 poen razlike, pa onda 38 poena razlike u sred Beograda od Olympiacosa ili 25 poena razlike od Maccabija takodje u sred Beograda, dosli smo do toga da Partizan ne samo dobije Panathinaikos, nego da Panathinaikos ubaci Partizanu za tri cetvrtine 42 poena dok im je Maccabi ubacivao 112, Zalgiris 109, Olympiacos 104 a Monaco 101 po utakmici

Sto se tice Panathinaikosa, samo cu ponoviti po stoti put da se FinalFour igra u Atini, u njihovoj dvorani, da su trenutno sesti na tabeli i da izgledaju gore od crkvenog kosarkog tima Vatikana, da danas igraju sa Fenerbahceom koji trenutno najbolje izgleda, i da bi po nekom scenariju Panathinaikos veoma lako mogao da ispadne cak i iz prvih deset na tabeli. A dodacu jos ovde da je do 05.02.2026 Tottenham bio najgora ekipa koju sam ikada gledao na jednoj utakmici u istoriji svih sportova. To je bilo kada su gostovali Muri gde je stipalo za oci na sta je licio tadasnji Totenham. Ali, od 05.02.2026 to pocasno mesto najgore ekipe koju sam ikada gledao svojim ocima, ako ne racunamo Sarajevo, sada zauzima ovaj Panathinaikos i ono na sta su licili na utakmici sa Partizanom

A sta tek reci za Real Madrid, majko moja. Kod kuce imaju jedan, jedini poraz (od Panathinaikosa), ali su zato na strani kao zecevi, cim izadju van Madrida, odmah skidaju gace i okrecu ledja. Od onakve timcine ... sve su syebali podizanjem plate Hezonji. Real Madrid na strani ima deset poraza, sto jeste puno, ali kada vidite od koga su gubili, onda to nije puno, vec je sramota. Paris, Bayern, Dubai, Virtus, Maccabi, Crvena Zvezda, Armani, Valencia, Monaco, Panathinaikos ... od svih gube na strani, i od jakih i od krseva. Plus sto imaju tri uzastopna poraza.

Pa vi sada, moje kolege sa Foruma prognozirajte i ulozite svoj novac na utakmicama Partizan vs Real Madrid i Panathinaikos vs Fenerbahce

Real Madrid je nakon one istorijske tuce, osam puta uzastopno dobio Partizana, ali sta to vredi kada na strani, van Madrida izgledaju kao sumarska sekcija. Dok sa druge strane, od kada su crnci Partizana odlucili da igraju kako oni misle da treba da se igra, a ne kako misli trener, oni imaju sve bolje i bolje rezultate.

A sto se tice utakmice Panathinaikos vs Fenerbahce, neka je Bog u pomoci svima koji se budu kladili na ovoj utakmici. Mada bih ja ovde, da nisam na odvikavanju, odigrao "sve u kontru" i nerezonski, suprotno od bilo kakve logike i razuma, neku ubedljivu pobedu domacina "iz poluvremena" sto naravno ne mogu da zamislim kako.

Srecan pad kolege unkdy svima koji slave, bilo je predivno gledati kako se rusi. Pao je bas kada treba, nakon trinaest uzastopnih pogodaka, odnosno tek drugog promasaja u poslednja 34 kola. Ko ga yebe, neka pada kao i svi mi ostali. Kakva simbolika ... srusila ga bas utakmica Euroleague, srusio ga Paris koji igra Euroleague za kikiriki, srusila ga losa igra tri puta bolje ekipe, srusilo ga sve ono na cemu sam potrosio svoje najbolje godine zivota na ovom smesnom Forumu. Srusili ga crnci Parisa Hifi, Robinson, Stevens i Rhoden koji su zajedno dali 64 poena.

Gde je prvi pad nakon trinaest pogodaka, obicno odmah dodje i drugi uzastopni promasaj, a sledeci neka se spreme Furyshaa i Fitoz.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Le Puy - Orleans
13.02.2026 19:30
Francuska, National 1
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 2,13
Utakmica između Le Puyja i Orleansa u National 1 obećava intrigantan okršaj, s obje momčadi u gornjoj polovici tablice, Le Puy na 6. mjestu (29 bodova), a Orleans na 5. (30 bodova).
Le Puy se može pohvaliti snažnom domaćom formom s 4 pobjede u posljednjih 6 domaćih utakmica i prosjekom od 1,5 gola po utakmici, dok je njihov napad postigao 28 golova u 19 utakmica. Orleans ima slabiju obranu, primivši 30 golova ove sezone - jedan od najgorih rezultata u ligi - i u prosjeku 1,67 golova u gostima. Povijesne H2H utakmice u prosjeku su imale 2 gola, ali posljednja je završila 1:1, što sugerira potencijal za otvorenu utakmicu.
Podrška za hipotezu o više od 2,5 gola dolazi iz statistike: Le Puy ima 58% utakmica s više od 2,5 gola, a Orleans 63%, uglavnom zbog svoje napadačke učinkovitosti (Orleans je postigao 24 gola). Ozlijeđeni igrači Le Puya uključuju Gwenn Foulon (ozljeda koljena), Juliena Jacquata (ozljeda), Idrissu Seydija (mrtva noga do 24. veljače) i Nassima Titebaha (pubalgija do kraja lipnja), što bi moglo oslabiti njihov napad; za Orleans nisu prijavljene značajnije ozljede.

Sampdoria - Padova
14.02.2026 15:00
Italija, Seria B
Kvota: 2,37
Utakmica između Sampdorije i Padove u Serie B obećava napet susret, s obje momčadi u donjoj polovici tablice, Sampdoria na 14. mjestu (26 bodova), a Padova na 11. (29 bodova) nakon 24 odigrane utakmice.

Sampdoria ima miješanu formu u posljednjih pet utakmica (neriješeno, neriješeno, pobjeda, pobjeda, neriješeno), u prosjeku 1,33 gola po utakmici kod kuće i ukupno 26 golova. Padova ima slabiju gostujuću formu u posljednjih pet utakmica (poraz, poraz, poraz, neriješeno, pobjeda) i prima u prosjeku 1,25 golova po utakmici, s ukupno 25 postignutih i 30 primljenih golova. Povijesne H2H utakmice u prosjeku su imale 1,5 golova, ali posljednja u prosincu 2025. završila je 1:1, što ukazuje na potencijal za uravnoteženu igru s prilikama za postizanje golova.

Podrška za hipotezu o više od 2,5 gola dolazi iz statistike: Sampdoria ima 42% utakmica s više od 2,5 gola s prosječnim ukupnim brojem od 2,38 po utakmici, Padova ima visoku stopu BTTS-a (50%) i njihove utakmice često dosežu prosjek lige od 2,47 golova, posebno zbog Sampdorijinih nedavnih utakmica s puno postignutih golova poput 3:3 i 2:1. Među ozlijeđenim igračima Sampdorije su Matteo Palma (problemi s mišićima), Jordan Ferri (suspendiran), Lorenzo Malanca (ozljeda križnih ligamenata), Simone Giordano (ozljeda ramena) i Fabio Depaoli (ozljeda tetive koljena), što bi moglo utjecati na njihovu obranu; za Padovu nisu prijavljene značajnije ozljede.

Objavljeno

Huesca - Ceuta
15.02.2026 16:15
Španjolska, Segunda League
Kvota: 2,40
Utakmica između Huesce i Ceute u La Ligi 2 obećava napet susret, s Huescom na 19. mjestu s 27 bodova nakon 25 utakmica (7 pobjeda, 6 remija, 12 poraza), a Ceutom na 10. mjestu s 35 bodova nakon 24 utakmice (10 pobjeda, 5 remija, 9 poraza).

Huesca ima lošu formu u posljednje vrijeme s 4 poraza u posljednjih 6 utakmica u svim natjecanjima, primajući u prosjeku 1,08 golova po utakmici kod kuće i postižući ukupno 23 gola. Ceuta se muči u gostima, izgubivši 67% posljednjih 6 gostujućih utakmica, s prosjekom od 1,23 postignutih golova i 1,50 primljenih golova u gostima. Povijesni H2H pokazuje da je njihova posljednja utakmica u rujnu 2025. završila 2:1 za Ceutu, što ukazuje na potencijal za utakmicu punu golova.

Podrška za hipotezu o više od 2,5 gola dolazi iz statistike: Huesca ima 40% utakmica s više od 2,5 gola s prosjekom od 2,28 po utakmici, Ceuta ima 54% više od 2,5 gola s prosjekom od 2,67 po utakmici, a liga ima 49% utakmica iznad ovog praga, posebno zbog Ceutinih nedavnih utakmica s puno postignutih golova poput 3:2 i 4:1. Ozlijeđeni igrači Huesce uključuju Diega Aznara (ozljeda koljena), Jordija Martína Camuñasa (ozljeda ramena) i Joaquína Fernándeza (ozljeda tetive koljena), što bi moglo oslabiti njihovu obranu; za Ceutu su ozlijeđeni Manuel Sánchez (ozljeda bedra) i Jamelli (ozljeda mišića), dok je Jose Joaquin Matos Garcia suspendiran.

Monza – Juve Stabia
15.02.2026 15:00
Italija, Seria B
Kvota: 2,22

Utakmica između Monze i Juve Stabije u Serie B obećava atraktivan okršaj, s Monzom na 3. mjestu s 48 bodova nakon 24 utakmice (14 pobjeda, 6 remija, 4 poraza), a Juve Stabiom na 6. mjestu s 38 bodova (9 pobjeda, 11 remija, 4 poraza).
Monza ima izvrsnu domaću formu s 9 pobjeda iz 12 domaćih utakmica, u prosjeku 1,5 postignutih golova po utakmici i ukupno 36 golova, dok prima samo 19. Juve Stabia je neporažena u posljednjih 9 utakmica, s prosjekom od 1,21 postignutih i 1,13 primljenih golova, ali u gostima imaju uravnotežen omjer s 1,08 postignutih i 1,58 primljenih golova. Povijesni međusobni susret rezultirao je neriješenim rezultatom 2:2 u njihovoj jedinoj utakmici ove sezone, što ukazuje na potencijal za golgeterski susret.
Hipotezu o više od 2,5 gola podržava statistika: Monza ima 46% utakmica s više od 2,5 gola s prosjekom od 2,29 po utakmici, Juve Stabia također 46% s više od 2,5 gola s prosjekom od 2,33, a u njihovom posljednjem međusobnom susretu postignuto je 4 gola, dok liga ima 47% utakmica iznad ovog praga zbog visokog prosjeka Juve Stabije u gostima (2,67). Ozlijeđeni igrači Monze uključuju Valentina Antova (ozljeda); kod Juve Stabije ozlijeđeni su Gregorio Morachioli (ozljeda), Leonardo Candellone (ozljeda kuka do kraja veljače 2026.), Marco Varnier (ozljeda), Salim Diakite (ozljeda) i Thomas Battistella (križni ligament do kraja travnja 2026.), što bi moglo utjecati na njihovu obranu.

Objavljeno

Sociedad B - Malaga
16.02.2026 20:30
Španjolska, Segunda League
Tip: VIŠE OD 2,5 Gola
Kvota: 2,01

Utakmica između Real Sociedada B i Malage u La Ligi 2 obećava uravnotežen susret, s Real Sociedad B na 17. mjestu s 28 bodova nakon 25 utakmica (7 pobjeda, 7 remija, 11 poraza), a Malagom na 5. mjestu s 41 bodom (12 pobjeda, 5 remija, 8 poraza).
Real Sociedad B ima solidnu domaću formu s 5 pobjeda iz 12 domaćih utakmica, s prosjekom od 1,28 postignutih golova po utakmici i ukupno 32 gola, dok primaju 35. Malaga ima jaku nedavnu formu sa 7 pobjeda iz posljednjih 8 utakmica, ali u gostima imaju mješoviti rekord s 4 pobjede i 7 poraza, s prosjekom od 1 postignutog gola i 1,33 primljenog. U povijesnim H2H utakmicama odigrano je 3 susreta s prosjekom od 2 gola po utakmici, pri čemu je Malaga pobijedila dva puta, a Real Sociedad B jednom, bez remija.

Podrška za hipotezu o više od 2,5 gola dolazi iz statistike: Malaga ima više od 2,5 gola u 7 od posljednjih 8 utakmica, u ligi 49% utakmica ima više od 2,5 gola, Real Sociedad B ima prosjek od 2,68 po utakmici i 53% svojih utakmica ima više od 2,5 gola, posebno zbog nedavnih utakmica s puno postignutih golova u Malagi, poput 3:1 i 2:1. Ozlijeđeni igrači Real Sociedada B uključuju Ekaina Orobengou (puknuće križnog ligamenta do svibnja), Iñakija Rupéreza (ozljeda meniskusa do ožujka), I. Calderóna (ozljeda mišića) i Alberta Dadieja (suspendiran zbog disciplinskih bodova), što bi moglo oslabiti njihov napad; za Malagu ozlijeđeni su Dani Sánchez (ozljeda potkoljenice do kraja veljače), Víctor García (ozljeda mišića do kraja veljače), Ramón Enríquez (pucanje križnih ligamenata do ožujka), Álex Pastor (pokidani ligamenti koljena do travnja), Adrián Niño (ozljeda bedra), Carlos Puga (ozljeda bedra) i Joaquín Muñoz (ozljeda mišića), s Luismijem Sánchezom (slomljena čeljust).

Objavljeno (edited)

2 padova u zadnji 30tak kola su mi Oklahoma i Barca jasno najprokleti sport kosarka i oba parova se digla kv zbog izostanka od 1.2 na 1.3+ 

Znaci nije do mene jbg visa sila 🤣

Nek bude zanimlivije

Da ostavim i neki par Humbert, De Minaur, Cerundolo i Shelton zicer do zicera

Idu i Galata i Al Hilal pjeske

Edited by unkdy
Objavljeno
prije 5 sati, josip123 said:

@LeonardoDrugi šta kažeš na ovo 😀

Screenshot_2026-02-13-23-06-33-626_com.android.chrome.jpg

"... Leonardo, sta kazes na ovo ..."

Kazem isto ono sto je rekao i doktor Antonio Conte kada je odlazio iz Tottenhama:

"... mozemo zatvoriti jedno oko, ili ako hocete, mozemo zatvoriti oba oka, ali ja mislim da bi trebalo da otvorimo oba oka i kazemo sami sebi istinu. Ovo ovde (Tottenham) je gubitnicki klub i uvek ce to ostati. To je istorija Tottenhama. Vlasnik kluba je ovde vec dvadeset godina i nista nije osvojio do sada. Svi znamo koji su sve treneri dolazili ovde (Pocchettino, Mourinho, Espirito Santo, Conte ...) da li je krivica samo trenera sto je ovo gubitnicki klub, ili ima krivice i drugih ... Ovo je gubitnicki klub sa igracima, egoistima koji misle samo na sebe, kao i vlasnik kluba. Igraci su takvi, jer su se navikli na to u ovakvom klubu, ne igraju za nista vazno, ne zele da igraju pod pritiskom, niti stresom jer je to istorija ovog kluba ..."

Da ne bude zabune, doktor Conte ovo nije rekao kada je vec otisao iz Tottenhama, vec dok je jos uvek bio trener tog svinjca od kluba, kada su u nadoknadi primili gol od poslednjeplasiranog Southamptona za 3:3 u sred Londona, nakon sto je Tottenham vodio sa 3:1

To kaze doktor Antonio Conte, a ja kazem da menadzeru koji vodi karijeru Igora Tudora treba dati medalju za zivotno delo. Tudor je sedeo na klupama Juventusa, Marseilla, Lazia, Verone, Galatasaraya, Udinesea, Paoka , hajde da ne pominjemo Hajduk, ne verujem ni da Igor Tudor pominje treniranje Hajduka u svom CV, tako da ako vec niko ne zna kako je bilo moguce da Tudor trenira ovakva imena, onda barem treba odati priznanje njegovom menadzeru da vrhunski radi svoj posao.

A posle Tottenhama, neka se spreme ManUtd ili Chelsea, neka i oni pokusaju sa Tudorom.

Objavljeno
prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

"... Leonardo, sta kazes na ovo ..."

Kazem isto ono sto je rekao i doktor Antonio Conte kada je odlazio iz Tottenhama:

"... mozemo zatvoriti jedno oko, ili ako hocete, mozemo zatvoriti oba oka, ali ja mislim da bi trebalo da otvorimo oba oka i kazemo sami sebi istinu. Ovo ovde (Tottenham) je gubitnicki klub i uvek ce to ostati. To je istorija Tottenhama. Vlasnik kluba je ovde vec dvadeset godina i nista nije osvojio do sada. Svi znamo koji su sve treneri dolazili ovde (Pocchettino, Mourinho, Espirito Santo, Conte ...) da li je krivica samo trenera sto je ovo gubitnicki klub, ili ima krivice i drugih ... Ovo je gubitnicki klub sa igracima, egoistima koji misle samo na sebe, kao i vlasnik kluba. Igraci su takvi, jer su se navikli na to u ovakvom klubu, ne igraju za nista vazno, ne zele da igraju pod pritiskom, niti stresom jer je to istorija ovog kluba ..."

Da ne bude zabune, doktor Conte ovo nije rekao kada je vec otisao iz Tottenhama, vec dok je jos uvek bio trener tog svinjca od kluba, kada su u nadoknadi primili gol od poslednjeplasiranog Southamptona za 3:3 u sred Londona, nakon sto je Tottenham vodio sa 3:1

To kaze doktor Antonio Conte, a ja kazem da menadzeru koji vodi karijeru Igora Tudora treba dati medalju za zivotno delo. Tudor je sedeo na klupama Juventusa, Marseilla, Lazia, Verone, Galatasaraya, Udinesea, Paoka , hajde da ne pominjemo Hajduk, ne verujem ni da Igor Tudor pominje treniranje Hajduka u svom CV, tako da ako vec niko ne zna kako je bilo moguce da Tudor trenira ovakva imena, onda barem treba odati priznanje njegovom menadzeru da vrhunski radi svoj posao.

A posle Tottenhama, neka se spreme ManUtd ili Chelsea, neka i oni pokusaju sa Tudorom.

Možda mu se jednom i dogodi uspjeh, metodom pokušaja i pogrešaka...

Objavljeno
prije 13 minute, pena29 said:

Možda mu se jednom i dogodi uspjeh, metodom pokušaja i pogrešaka...

“… mozda mu se jednom i dogodi uspjeh, metodom pokusaja i pogresaka …”

Tacno. Samo je pitanje ko ce da placa to cekanje dok Tudor nauci trenerski posao, i dok se i njemu jednom dogodi uspeh metodom pokusaja i pogresaka.

Bas na tu temu je upravo govorio i veliki Mourinho na konferenciji za stampu pred utakmicu Lige Prvaka izmedju Juventusa i Benfice.

Mourinho i Spalletti su imali nerasciscene racune iz proslosti, ali je na toj konferenciji za stampu veliki Mourinho bio pravi gospodin

”… nas dvojica smo “ujedali” jedan drugog dok smo bili sportski rivali, ali ja na to gledam kao sastavni deo igre. Ali, ono sto je najvaznije, jeste da je Spalletti vodio Inter, Romu, Juventus i italijansku reprezentaciju i to najbolje govori o njemu kao treneru. Ono sto mene iznenadjuje, a sto bi i vi (novinari) mogli da se zapitate, jeste pitanje kako je kod vas (u Italiji) sa onakvom trenerskom tradicijom moguce da treneri bez ikakve “istorije” iza sebe, mogu da vode  vase najbolje klubove … treba da se zapitate kako je to moguce, i zbog cega Italia vec toliko godina nije kompetitivna ni u klupskom, ni u reprezentativnom fudbalu …”

Veliki Mourinho je zapravo hteo da pita kako je moguce da je jedan Gattuso vodio u svojoj karijeri Milan, Napoli, Valenciju, Marseille i evo sada reprezentaciju Italije, kako je moguce da su Pirlo, Tudor i Thiago Motta mogli da vode jedan Juventus, a De Rossi Romu … a evo bas danas je stigao i odgovor Mourinhu od naseg kolege pena29:

Pa eto, kako nas kolega kaze, Milan, Juventus, Roma, Napoli i reprezentacija Italije su barem pokusali metodom pokusaja i gresaka, a sada sto je ta metoda propala… valjda ce drugi put imati srece.

A jel se neko sa Foruma seca Andre Villas Boasa, majko moja, portugalca koga su proglasili za “malog Mourinha” … cccccc

Covek napustio trenerski posao pre deset godina pa vozio reli-trke po pustinjama Sahare, a onda ga pozvao Porto da vodi klub (kao sportski direktor) eeeeeej zivoteeeeee.

A mene niko da se seti, niko me ne zove i pored skoro 3000 postova na nasem Forumu, pa valjda i ja zasluzujem tu metodu pokusaja, zar ne?

Objavljeno
prije 19 minute, LeonardoDrugi said:

“… mozda mu se jednom i dogodi uspjeh, metodom pokusaja i pogresaka …”

Tacno. Samo je pitanje ko ce da placa to cekanje dok Tudor nauci trenerski posao, i dok se i njemu jednom dogodi uspeh metodom pokusaja i pogresaka.

Bas na tu temu je upravo govorio i veliki Mourinho na konferenciji za stampu pred utakmicu Lige Prvaka izmedju Juventusa i Benfice.

Mourinho i Spalletti su imali nerasciscene racune iz proslosti, ali je na toj konferenciji za stampu veliki Mourinho bio pravi gospodin

”… nas dvojica smo “ujedali” jedan drugog dok smo bili sportski rivali, ali ja na to gledam kao sastavni deo igre. Ali, ono sto je najvaznije, jeste da je Spalletti vodio Inter, Romu, Juventus i italijansku reprezentaciju i to najbolje govori o njemu kao treneru. Ono sto mene iznenadjuje, a sto bi i vi (novinari) mogli da se zapitate, jeste pitanje kako je kod vas (u Italiji) sa onakvom trenerskom tradicijom moguce da treneri bez ikakve “istorije” iza sebe, mogu da vode  vase najbolje klubove … treba da se zapitate kako je to moguce, i zbog cega Italia vec toliko godina nije kompetitivna ni u klupskom, ni u reprezentativnom fudbalu …”

Veliki Mourinho je zapravo hteo da pita kako je moguce da je jedan Gattuso vodio u svojoj karijeri Milan, Napoli, Valenciju, Marseille i evo sada reprezentaciju Italije, kako je moguce da su Pirlo, Tudor i Thiago Motta mogli da vode jedan Juventus, a De Rossi Romu … a evo bas danas je stigao i odgovor Mourinhu od naseg kolege pena29:

Pa eto, kako nas kolega kaze, Milan, Juventus, Roma, Napoli i reprezentacija Italije su barem pokusali metodom pokusaja i gresaka, a sada sto je ta metoda propala… valjda ce drugi put imati srece.

A jel se neko sa Foruma seca Andre Villas Boasa, majko moja, portugalca koga su proglasili za “malog Mourinha” … cccccc

Covek napustio trenerski posao pre deset godina pa vozio reli-trke po pustinjama Sahare, a onda ga pozvao Porto da vodi klub (kao sportski direktor) eeeeeej zivoteeeeee.

A mene niko da se seti, niko me ne zove i pored skoro 3000 postova na nasem Forumu, pa valjda i ja zasluzujem tu metodu pokusaja, zar ne?

To se slažem, sigurno bi bio bolji od nekih trenera. No, i taj Mourinho je na početku karijere bio obični prevoditelj. Da smo strogi,  ni on ne bi dobio šansu. Nijedan čovjek nije se rodio kao trener. Istina ,treneri koje si naveo fakat nisu potencijal jer svakome treba dati šansu,ali ne 10 šansi,u tome je poanta. A vrh ironije je dati kormilo Italije treneru koji nije uspio ni s Hajdukom-)

Tudor bar ima kraljevsko prezime i ne moze Totenhamu biti gore,jer su navikli gubiti.

Objavljeno
prije 3 sati, pena29 said:

To se slažem, sigurno bi bio bolji od nekih trenera. No, i taj Mourinho je na početku karijere bio obični prevoditelj. Da smo strogi,  ni on ne bi dobio šansu. Nijedan čovjek nije se rodio kao trener. Istina ,treneri koje si naveo fakat nisu potencijal jer svakome treba dati šansu,ali ne 10 šansi,u tome je poanta. A vrh ironije je dati kormilo Italije treneru koji nije uspio ni s Hajdukom-)

Tudor bar ima kraljevsko prezime i ne moze Totenhamu biti gore,jer su navikli gubiti.

Imao sam prijatelja Tudora sa Hvara.Tocno ste napisali kolega,prema legendi,jedan od obitelji iz kuce Tudor u oluji "zapeo" i ostao kod nas na moru...i od tuda Tudori u Hrvatskoj...Lijepa prica.

Objavljeno

Bodo prvenstvo ne igra od studenog, i da ih ovako razgule,nemam objasnjenja. 

Ne ide pa ne ide.

Nisam baš ljubitelj SF-a osim par knjiga i desetak filmova. No, mogao bih doći na događaj ako ne budem imao obveza u to vrijeme.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use