Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno (edited)

Ovaj pena29 me stalno nesto zlostavlja na nasem Forumu, pa se u Dnevnim Temama gubimo sa supljim i praznim pricama, umesto da nesto doprinosimo, ili barem nesto prognoziramo.

Danas je Dan Ljubavi, pa najpre cestitam kolegama koji slave ovaj dan posvecen ljubavi prema kockanju, a za danas bih predlozio double sa dva overa golova na utakmicama Ajax vs Fortuna i Werder vs Bayern gde bi ako uspete da savladate pohlepu u sebi, i uzimate samo overe 1,5 gola na utakmicama, mozda i mogli, uz porodjane muke da se dovucete do ukupne kvote od oko 1,40 ili nesto malo manje.

Ajax je nikada gori, ali bi mozda Fortuna mogla do gola, a onda bi sigurno dosao i over 1,5 gol na toj utakmici, dok je pitanje da li ce ova krsina Werder uopste doci do gola, ali ako barem ne pokusaju, ja stvarno ne znam kako oni misle da se spasavaju ispadanja, ili barem doigravanja da ne ispadnu.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Ovaj pena29 me stalno nesto zlostavlja na nasem Forumu, pa se u Dnevnim Temama gubimo sa supljim i praznim pricama, umesto da nesto doprinosimo, ili barem nesto prognoziramo.

Danas je Dan Ljubavi, pa najpre cestitam kolegama koji slave ovaj dan posvecen ljubavi prema kockanju, a za danas bih predlozio double sa dva overa golova na utakmicama Ajax vs Fortuna i Werder vs Bayern gde bi ako uspete da savladate pohlepu u sebi, i uzimate samo overe 1,5 gola na utakmicama, mozda i mogli, uz porodjane muke da se dovucete do ukupne kvote od oko 1,40 ili nesto malo manje.

Ajax je nikada gori, ali bi mozda Fortuna mogla do gola, a onda bi sigurno dosao i over 1,5 gol na toj utakmici, dok je pitanje da li ce ova krsina Werder uopste doci do gola, ali ako barem ne pokusaju, ja stvarno ne znam kako oni misle da se spasavaju ispadanja, ili barem doigravanja da ne ispadnu.

Istina, ne dajem prijedloge, ne volim da ljudi padnu na mojim prijedlozima,a ove kokošarske kvote od 1,12 ne računam prijedlozima jer bi i moja tetka Danica pogodila Bayern over 1,5 (Leo neće vjerovati da imam tetku Danicu,ali imam).

Nije prijedlog nego razmišljanje naglas. Danas u Dallasu ne vjerujem da će Čilić i Shapovalov izgubiti više od 3gema razlike protiv favorita Fritza i Sheltona. Na živom kladjenju odigrat ću poraze favorita za manju lovu. Igra se u dvorani ,a autsajderi su dobri serveri.

Objavljeno

Inter - Juventus 1 (1.95) bet365

Derby d’Italia dolazi u trenutku kada Inter izgleda moćno i samouvjereno. Pet uzastopnih pobjeda uz čak 17 postignutih golova jasno pokazuje u kakvoj su formi Nerazzurri. Momčad djeluje izuzetno stabilno u svim linijama, a povratci Calhanoglua i Barel­le dodatno podižu kvalitetu igre, posebno u kontroli sredine terena. Osam bodova prednosti na vrhu nije slučajnost – Inter trenutno izgleda kao najkompletnija momčad lige.

Juventus je pokazao određene pomake pod Spallettijem, ali rezultati i dalje nisu uvjerljivi. Samo jedna pobjeda u posljednje četiri utakmice te težak poraz na zadnjem gostovanju sugeriraju da Stara dama još traži pravi ritam. Povijest derbija često donosi tvrde utakmice, no Interova aktualna napadačka forma otvara prostor i za efikasniji scenarij.

Inter je u ovom trenutku na višoj razini. Pobjeda Intera (1.95) izgleda kao vrlo dobra opcija, uz dodatnu sigurnost oklade u bet365 kladionici, ako domaćin povede s dva gola razlike oklada nam se računa automatski dobitnom. Sretno!

Screenshot 2026-02-14 115736.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use