Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Engleska Premier liga

Screenshot 2026-03-03 110340.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

La Liga

Screenshot 2026-03-03 110410.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.3. u 10:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Juve Stabia - Sampdoria
04.03.2026 20:00
Italija, Seria B
Tip: VIŠE OD 2,00 Golova
Kvota: 1,91
Sudar između Juve Stabije i Sampdorije pokazuje solidan potencijal za više od 2,5 gola, uglavnom zbog obrambenih slabosti domaćina. Juve Stabia je primila gol u pet od posljednjih šest utakmica (9 golova) i rijetko je sačuvala mrežu netaknutom, dok je zabijala u šest uzastopnih domaćih utakmica. Sampdoria ima obje momčadi koje zabijaju u 59% svojih ligaških utakmica i postigla je 8 golova u posljednjih šest utakmica, što ukazuje na stabilan napadački učinak. Vijesti o momčadi također ukazuju na obrambenu nestabilnost: Juve Stabia nema Ricciardija, Diakitéa i ozlijeđenog Battistellu, dok Sampdoria nema Hadžikadunića, vratara Martinellija, te Hendersona i napadača Code. Ovi izostanci mogli bi oslabiti obrambenu strukturu na obje strane. Iako je u posljednjem međusobnom susretu postignuto malo golova, trenutna forma i statistički trendovi sugeriraju otvoreniji susret. Uvjeti su ispunjeni da utakmica prijeđe granicu od 2,5 gola.

Objavljeno

Aberdeen - Celtic 2 (1.46) bet365

Celtic je prošlog vikenda odigrao vrlo zanimljiv Old Firm derbi protiv Rangersa koji je završio 2:2. Iako je utakmica bila kvalitetna, taj remi nije previše pomogao momčadi iz Glasgowa u borbi za vrh tablice. Celtic sada zaostaje osam bodova za vodećim Heartsom, doduše uz utakmicu manje, pa je jasno da u nastavku sezone više nemaju puno prostora za kiks.

Upravo zato gostovanje kod Aberdeena dolazi u vrlo važnom trenutku jer bi nova dva izgubljena boda dodatno zakomplicirala njihovu potjeru za naslovom.

S druge strane, Aberdeen je u prilično lošoj formi i već neko vrijeme ne uspijeva pronaći pravi ritam. Domaćini su bez pobjede u posljednjih pet ligaških utakmica i sve su bliže tome da sezonu završe u donjem dijelu tablice nakon podjele lige.

U ovosezonskim međusobnim susretima Celtic je bio bolja momčad, slavivši 2:0 na ovom stadionu i 3:1 u Glasgowu. Gosti su u dobroj seriji na gostovanjima i redovito postižu golove, dok Aberdeen u posljednje vrijeme ima problema s realizacijom, pa je logično očekivati da Celtic dođe do nova tri boda.

Koeficijent na pobjedu Celtica iznosi oko 1.46 u bet365 kladionici, uz zanimljivu opciju gdje se oklada računa dobitnom ako Celtic povede s dva gola razlike u bilo kojem trenutku susreta.

Screenshot 2026-03-04 113201.png

(Koeficijenti 4.3. u 10:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Objavljeno (edited)

Uzecu sebi jos malo vremena da razmislim, ali veoma lako bi moglo da se desi da u Temi Dugorocno Kladjenje prognoziram jos jedan raspad braka.

Svi znamo da sam se u istoriju ovog smesnog Foruma upisao sa prognoziranjem raspada braka Simone Halep.

Juce je na romantican nacin zaprosena Aryna Sabalenka, svetski broj 1 u tenisu.

IMG_0392.thumb.jpeg.6ea7141631e54d91b6f09e1cd7334aaf.jpeg

Uzecu sebi jos malo vremena da dobro razmislim, ali prognoziranje Sabalenkinog razvoda bi stvarno mogao da bude moje zivotno remek-delo u kockanju.

Za sada sam prezadovoljan uslovima za prognozu raspada braka.

Znam dosta toga o Sabalenki. Pratim je na drustvenim mrezama koliko lupeta, znam da je obrazovana koliko i Novak Djokovic, znam da od skole ima nekoliko tetovaza po telu, znam da je prijatelj sa Djokovicem.

Za moju buducu analizu o propasti njenog braka veoma mi se svidja sto je zaljubljena do usiju, sto joj je buduci izabranik brazilski milijarder grckog porekla, a svidja mi se i sto poslovno saradjuju sa porodicom Djokovic (imaju udela u fudbalskom klubu Le Man).

Svidja mi se i sto je Sabalenka ubedjena da je fenomenalna riba, da je zanimljiva i da misli da se niko ne seca da je beloruskinja. Tacno mogu da zamislim o cemu ce jedna polupismena beloruskinja i brazilac moci da pricaju kada prodje medeni mesec i ljubavni par udje u svakodnevnicu.

Svidja mi se i sto su svi svetski mediji i drustvene mreze objavile ovu romanticnu objavu ljubavi  na snobovskoj veceri kraj bazena uz svece.

Svidja mi se i sto Aryna Sabalenka deluje srecno, i misli da tako izgleda zivot.

Uzecu sebi jos nekoliko dana da dobro razmislim da li da prognoziram raspad braka Sabalenke odmah nakon medenog meseca, ili da im dam godinu-dve fore.

Za sada imam u glavi samo Sabalenkinu objavu nakon (buduceg) raspada braka, zapravo mogu da zamislim kako ce njen pravni tim napisati objavu na drustvenim mrezama, posto je pitanje da li Aryna uopste zna da cita i pise.

”… Georgios i ja smo zajednicki odlucili da svako nastavi svojim putem. U nasim zivotima i dalje ostaje puno ljubavi. Molimo vas da cenite nasu privatnost, po ovom pitanju se vise necemo oglasavati …”

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno
prije 1 minutu, LeonardoDrugi said:

Uzecu sebi jos malo vremena da razmislim, ali veoma lako bi moglo da se desi da u Temi Dugorocno Kladjenje prognoziram jos jedan raspad braka.

Svi znamo da sam se u istoriju ovog smesnog Foruma upisao sa prognoziranjem raspada braka Simone Halep.

Juce je na romantican nacin zaprosena Arina Sabalenka, svetski broj 1 u tenisu.

Uzecu sebi jos malo vremena da dobro razmislim, ali prognoziranje Sabalenkinog razvoda bi stvarno mogao da bude moje zivotno remek-delo u kockanju.

Znam dosta toga o Sabalenki. Pratim je na drustvenim mrezama koliko lupeta, znam da je obrazovana koliko i Novak Djokovic, znam da od skole ima nekoliko tetovaza po telu, znam da je prijatelj sa Djokovicem.

Za moju buducu analizu o propasti njenog braka veoma mi se svidja sto je zaljubljena do usiju, sto joj je buduci izabranik brazilski milijarder grckog porekla, a svidja mi se i sto poslovno saradjuju sa porodicom Djokovic (imaju udela u fudbalskom klubu Le Man).

Svidja mi se i sto je Sabalenka ubedjena da je fenomenalna riba, da je zanimljiva i da misli da se niko ne seca da je beloruskinja. Tacno mogu da zamislim o cemu ce jedna polupismena beloruskinja i brazilac moci da pricaju kada prodje medeni mesec i ljubavni par udje u svakodnevnicu.

Svidja mi se i sto su svi svetski mediji i drustvene mreze objavile ovu romanticnu objavu ljubavi  na snobovskoj veceri kraj bazena uz svece.

Svidja mi se i sto Arina Sabalenka deluje srecno, i misli da tako izgleda zivot.

Uzecu sebi jos nekoliko dana da dobro razmislim da li da prognoziram raspad braka Sabalenke odmah nakon medenog meseca, ili da im dam godinu-dve fore.

Za sada imam u glavi samo Sabalenkinu objavu nakon (buduceg) raspada braka, zapravo mogu da zamislim kako ce njen pravni tim napisati objavu na drustvenim mrezama, posto je pitanje da li Arina uopste zna da cita i pise.

”… Georgios i ja smo zajednicki odlucili da svako nastavi svojim putem. U nasim zivotima i dalje ostaje puno ljubavi. Molimo vas da cenite nasu privatnost, po ovom pitanju se vise necemo oglasavati …”

Samo da se javim i da pozdravim,živ sam i zdrav vracam se sa nekih putovanja pa me i mrzilo da pišem i postavljam u putu a i sto kaze Leo nemam nikakvih šansi, druzimo se opet

Objavljeno
prije 21 minute, LeonardoDrugi said:

Juce je na romantican nacin zaprosena Arina Sabalenka, svetski broj 1 u tenisu.

Svidja mi se i sto Arina Sabalenka deluje srecno, i misli da tako izgleda zivot.

Za sada imam u glavi samo Sabalenkinu objavu nakon (buduceg) raspada braka, zapravo mogu da zamislim kako ce njen pravni tim napisati objavu na drustvenim mrezama, posto je pitanje da li Arina uopste zna da cita i pise.

Zanimljiv tekst, ja bih također uložio par eura da to ima u ponudi.

Ali bih vjerojatno pao. Ne znam o čemu će razgovarati nakon pola godine, ali pretpostavljam da će više gubiti na turnirima.

Doduše,ne znam ni o čemu razgovaju Georgina i Ronaldo,ali idila još traje. Vjerojatno malo razgovaraju,a više se .........ju.

Ne znam kako je Nole podnio vijest o zarukama.

Objavljeno
prije 17 minute, pena29 said:

Zanimljiv tekst, ja bih također uložio par eura da to ima u ponudi.

Ali bih vjerojatno pao. Ne znam o čemu će razgovarati nakon pola godine, ali pretpostavljam da će više gubiti na turnirima.

Doduše,ne znam ni o čemu razgovaju Georgina i Ronaldo,ali idila još traje. Vjerojatno malo razgovaraju,a više se .........ju.

Ne znam kako je Nole podnio vijest o zarukama.

Pa Djokovic je prvi cestitao. On se obradovao kao da su njega zaprosili.

Djokovic i Sabalenka se odlicno razumeju jer su oboje Sloveni, on srbin, ona beloruskinja, oboje nisu zavrsili ni osnovnu skolu, oboje misle da su zanimljivi i pametni, a oboje su omiljeni kod publike kao i Vinicijus Junior van Madrida.

Jedino ne znamo, sta bi za Sabalenku rekao Dodik, onaj pravi, Milorad, a ne furyshaa, posto je Dodik za Novaka rekao uzivo u tv programu, misleci da kamere nisu ukljucene, sledece:

”… mogu ti reci da ovakve cigane poput Djokovica jos nikada nisam video … teski su uuuuu  pick*#*#u materinu … obicni ljudi u njega gledaju kroz emociju, ali ako ih bolje upoznas, ili pocnes nesto da radis sa njima ciganija teska …. cela porodica je takva, teski su cigani uuuu pick*#*#u materinu … ja nikada nisam upoznao gore ljude …”

Romanticnom paru je prvo cestitao Novak, a odmah zatim njegova supruga Jelena, koja je, da se ne zaboravi, pre udaje radila u kladionici i kucala kladionicarima tikete, kada jos nije bilo on-line kladjenja.

Objavljeno (edited)

Leo, ti bi mogao pisati kolumne  i feljtone za neke novine. Puno toga novog i saznamo, i neslužbenih događaja, stvari koje obično prođu ispod radara ,a ti ih uloviš. 

Hvala na tome.

Edited by pena29
Tipfeler
Objavljeno (edited)
prije sat vremena, pena29 said:

Leo, ti bi mogao pisati kolumne  i feljtone za neke novine. Puno toga novog i saznamo, i neslužbenih događaja, stvari koje obično prođu ispod radara ,a ti ih uloviš. 

Hvala na tome.

Evo je Sabalenka. Ni blizu, svi znamo kome, niti sarma, niti seksipila, niti harizme, nista nema.

Beloruskinja. Dovoljno je samo reci; imas zenu beloruskinju, pa neka je i svetski broj 1, neka hvala.

IMG_0400.thumb.jpeg.874c4bad7f35a091c9c598611e98e827.jpeg

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Za sada sam odredio samo neki okvir godina u kojima bi mogao da se raspadne brak Sabalenke. Kao kada kladionice ponude okvir golova.

Minimalni okvir za raspad braka bih postavio dve godine nakon vencanja, a ako zatrudni, i jos dobije dete, onda bi gornji okvir godina za raspad braka bio sedam.

Dakle, za sada, imajuci u obzir izgled i karakter plus pamet svetskog broja 1 moj izbor je okvir godina (golova) 2-7 nakon vencanja.

IMG_0401.thumb.jpeg.e41aecf5e311b8fcac605847554479e4.jpeg

Objavljeno (edited)
prije 43 minute, pena29 said:

Zanimljiva usporedba. 

Nije ni Bijela Ruskinja za baciti, dobro igra jednoručno, po potrebi dvoručno, sjajno amortizira udarce, ritmično stenje, zna i slajs tako da onaj Brazilac može biti zadovoljan. Ja bih igrao 1X.

Nije uopce losa Bijela Ruskinja😀.Kad sam bio decko,uvijek sam birao sportasice ispred nekakvih samodopadnih...Vi kolega @pena29?

Edited by Marko15
Objavljeno
prije 1 sat, pena29 said:

Zanimljiva usporedba. 

Nije ni Bijela Ruskinja za baciti, dobro igra jednoručno, po potrebi dvoručno, sjajno amortizira udarce, ritmično stenje, zna i slajs tako da onaj Brazilac može biti zadovoljan. Ja bih igrao 1X.

Kolega @pena29 do jucer ste bili na rubu samoubojstva, cijeli forum pa čak i evil @LeonardoDrugi se zabrinuo za vas. Ja sam Vam nudila mjesto ako kojim slucajem i bozjom providnoscu (sto je nemoguce) udem u prvu elitnu , a Vi ste danas iritantno prposni. Sto reci…

Objavljeno
prije 4 minute, Ajnud said:

Kolega @pena29 do jucer ste bili na rubu samoubojstva, cijeli forum pa čak i evil @LeonardoDrugi se zabrinuo za vas. Ja sam Vam nudila mjesto ako kojim slucajem i bozjom providnoscu (sto je nemoguce) udem u prvu elitnu , a Vi ste danas iritantno prposni. Sto reci…

To kad me Leo isprovocira pa reterniram na prvu loptu, trudim se da bude smiješno,iako ne bude uvijek. Nisam se oporavio još od padova, mučno je u 9 dana izgubiti cijelu sezonu, netko je još "živ "u kupu, u prvoj ligi svi se bore za nešto,a u drugoj ligi velika četvorka s vrha bježi previše,možda Janšavc ima još neke šanse,a ostali,koji ispali iz kupa,mogu igrati rekreativno. Mislio sam odustati potpuno , ali nije sportski.

Objavljeno
Just now, pena29 said:

To kad me Leo isprovocira pa reterniram na prvu loptu, trudim se da bude smiješno,iako ne bude uvijek. Nisam se oporavio još od padova, mučno je u 9 dana izgubiti cijelu sezonu, netko je još "živ "u kupu, u prvoj ligi svi se bore za nešto,a u drugoj ligi velika četvorka s vrha bježi previše,možda Janšavc ima još neke šanse,a ostali,koji ispali iz kupa,mogu igrati rekreativno. Mislio sam odustati potpuno , ali nije sportski.

Ma salim se, ne trebate se dizati na zadnje noge.

cestitam vam na odlicnom izboru para jucer.

Objavljeno
prije 1 sat, Marko15 said:

Nije uopce losa Bijela Ruskinja😀.Kad sam bio decko,uvijek sam birao sportasice ispred nekakvih samodopadnih...Vi kolega @pena29?

Ja nisam trenirao ništa,pa nisam bio u tim krugovima. Više po knjižnicama i umjetničkim krugovima. Svugdje zna biti dobro.

Objavljeno
prije 12 minute, pena29 said:

Ja nisam trenirao ništa,pa nisam bio u tim krugovima. Više po knjižnicama i umjetničkim krugovima. Svugdje zna biti dobro.

Da vidite moj kolega @pena29 neugode danas,kad sam sa svojom 12.kcerkom u 6.razredu morao uciti o pubertetu i razmnozavanju covjeka...ovo piskaranje mi dojde kao relax nakon te neugode...pa milijun pitanja...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use