Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno (edited)

Bayern

Danas Bayern igra sa Monchengladbachom i mislim da cemo se svi sa Foruma sloziti da do kraja sezone uopste ne treba pisati analize ili prognoze na njihovim utakmicama. Da ne bismo trosili vreme i tastaturu na njihovim utakmicama, predlozicu da pocnemo sa odbrojavanjem golova koliko im je potrebno da postignu neverovatnih 200 golova u sezoni.

Bayern je do sada odigrao 37 utakmica u svim takmicenjima (Bundesliga, Liga Prvaka, nemacki kup i nemacki Supercup) i do sada su postigli nestvarnih 124 golova, sto je 3,35 gola po utakmici. Prosek postignutih golova je podignut jer su Wolfsburgu ugurali osam komada, Leipzigu jedanest komada iz dve utakmice, Freiburgu sest komada, a po pet komada Hamburgu, Pafosu, Stuttgardu i Hoffenheimu.

Ono sto je sigurno, jeste da ce Bayern imati  jos deset utakmica Bundeslige, dve sigurne u Ligi Prvaka (sa Atalantom) i jednu sigurno u nemackom kupu (sa Leverkusenom) sto je vec trinaest utakmica ukupno, a njima do 200 postignutih golova u sezoni nedostaje jos -76 golova

Na zalost, u ovom trenutku, deluje da je nemoguce da dodju do tog podviga, jer bi im bilo potrebno da postizu po 5,8 golova po utakmici, ali ako bi daleko dogurali u Ligi Prvaka i igrali finale nemackog kupa, to je vec deset utakmica vise, a to je onda vec druga prica.

Samo jos da kazem da je Bayern samo dva puta u sezoni odigrao under 2,5 gola na utakmici a tridesetipet puta je odigrao teske overe i da je samo jednom u sezoni postigao manje od dva gola na utakmici (1:2 u sred Munchena sa Augsburgom)

Znaci, ja sam danas nisam dosao na Forum nesto da predlozim za kladjenje, vec da pocnem sa odbrojavanjem, koliko jos golova treba Bayernu da dodje do nestvarnih 200 golova u sezoni, a u ovom trenutku, to je

-76 golova

Mislim i da ce danas u 15,00 casova i pola sekunde raditi scripte za postavljanje predloga, pobeda Bayerna i over 1,5 gol na utakmici sto trenutno moze da se postavi po 1,25 ali ja necu biti medju scriptarima.

Posto ovaj smesni Forum dozivljavam kao svoju porodicu, danas sam hteo i sa svojom porodicom da podelim objavu sa drustvene mreze koja je stigla na moj nalog, a posto ovo zezanje vec duze vreme kruzi drustvenim mrezama, ako je neko ovo vec procitao, neka slobodno zaboravi post.

Dakle, ide ovako:

Upozorenje,ovo zezanje sa drustvene mreze moze povrediti vasa verska osecanja, uznemirujuci sadrzaj za vernike

U utorak je zena dovela svog ljubavnika kuci, jer je tog dana njen muz ceo dan bio na poslu, ali ne znajuci da se njen osmogodisnji sin sakrio u ormaru. Taman kada se ljubavnik popeo na zenu, njen muz neocekivano dolazi kuci, pa se zena snasla tako sto je sakrila ljubavnika u ormar gde je vec bio decak. Decak kaze:

Ovde je mracno

Ljubavnik: jeste

Imam bejzbol loptu

To je dobro

Da li zelis da je kupis?

Ne, hvala.

Moj tata je napolju.

Koliko kosta?

250 dolara.

U redu, kupujem.

U cetvrtak, dva dana kasnije, desi se ista situacija, zena opet dovela ljubavnika kuci, ne znajuci da se njen osmogodisnji sin sakrio u ormaru, a muz je opet neocekivano dosao kuci. Decak:

Ovde je mracno

Ljubavnik: jeste

Imam bejzbol rukavicu 

Ne, hvala

Moj tata je napolju.

Koliko?

750 dolara

U redu, moze.

U subotu, sedi cela porodica za stolom i doruckuje zajedno. Nakon dorucka, otac kaze decaku:

Uzmi rukavicu i bejzbol loptu, idemo da se igramo napolju.

Ne mogu. Prodao sam ih prijatelju.

Za koliko si ih prodao?

Za 1000 dolara

Otac se uznemiri, i odmah ustane 

Nije lepo uzimati tako neporomisljeno novac od prijatelja. To je mnogo vise novca nego sto nas je kostala bejzbol lopta i rukavica. Trebalo je prvo da dodjes kod mene, da se dogovorimo za koliko da je prodas prijatelju. Sada idemo u crkvu da se ispovedis kod svestenika.

Odlaze oni u crkvu, a otac smesta decaka u ispovedaonicu, zatvara vrata i sedne napolje, van crkve da ceka.

Decak kaze:

Ovde je mracno

Svestenik:

Ne pocinji ponovo sa tim sranjima

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Villefranche - Valenciennes
06.03.2026 19:30
Francuska, National 1
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 2,20
Utakmica između Villefranchea i Valenciennesa u National 1 nudi potencijal za veliki broj golova, budući da je Villefranche u 64% svojih posljednjih 22 utakmica vidio više od 2,5 gola, s prosjekom od 1 postignutog i 1,41 primljenog gola po utakmici. Valenciennes ima više od 2,5 u 55% utakmica, s prosjekom od 1,09 postignutih i 1,41 primljenih golova, što ukazuje na slabiju obranu obje strane. U povijesnim međusobnim susretima, prosjek je 2,67 golova, uključujući neriješeno 2-2 u jednom nedavnom susretu. U posljednjih pet utakmica Villefranchea, prosječan broj postignutih golova bio je 2,8, dok je Valenciennes u prosjeku postizao 2,5 gola po utakmici, s BTTS-om koji se pojavio u 4 od 5 slučajeva za obje momčadi. Među ozlijeđenim igračima je i branič Villefranchea R. Thomas s kontuzijom Ahilove tetive, dok Valenciennes nema prijavljenih ozljeda. Ove statistike podupiru hipotezu o prekoračenju 2,5 gola zbog ofenzivnih tendencija i obrambenih ranjivosti.

Objavljeno

Bundesliga,večeras

Bayern-Borussia M.

Hendikep O:4 ,tip 2

Koliko god  Bayern bio jak, ne vjerujem da će razbiti Gladbah više od 3 razlike.

Pogotovo što u utorak igraju Ligu prvaka,a gost im je ponekad znao otkinuti koji bod.

Za ovo je na SS kvota 1,22.

Moguć je gol gosta,a i manji poraz. No,s Bayernom se nikad ne zna. Ako ganjaju rekorde,moguća je i golijada.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use