Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Primera

Screenshot 2026-03-06 112640.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Screenshot 2026-03-06 112648.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Screenshot 2026-03-06 112659.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Screenshot 2026-03-06 112708.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Screenshot 2026-03-06 112720.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.3. u 10:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Le Mans - Annecy
07.03.2026 14:00
Francuska, Ligue 2
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 2,46
Utakmica Le Mans - Annecy nosi zanimljiv potencijal za više od 2,5 gola, uglavnom zbog dosljedne napadačke forme gostiju. Annecy je zabio u 11 uzastopnih utakmica i postigao 10 golova u posljednjih šest utakmica. Le Mans ostaje jak kod kuće, ali je primio 9 golova u posljednjih šest utakmica, što sugerira ranjivost obrane. Domaćinima nedostaju Milan Robin, Jean Vercruysse i Théo Eyoum, dok su Nicolas Kocik, Martin Rossignol i Samuel Yohou suspendirani, što bi moglo oslabiti njihovu obrambenu strukturu. Annecy također putuje s izostancima, uključujući M. Veillona, V. Jacoba, A. Drouhina i V. Pajota. Prethodni međusobni susret završio je 2-1, što ukazuje na mogućnost ponovnog postizanja golova. S obzirom na Annecyjevu napadačku konzistentnost i oba tima koja se suočavaju s obrambenim izostancima, uvjeti ukazuju na realnu šansu za postizanje više od 2,5 gola.

Avellino - Padova
07.03.2026 15:00
Italija, Seria B
Kvota: 2,29
Sudar Avellina i Padove pokazuje potencijal za više od 2,5 gola, uglavnom zbog obrambenih slabosti obje strane. Avellino je primio gol u pet od posljednjih šest utakmica, primivši 10 golova i nedavno pretrpio težak poraz od 4-0 protiv Venezije. Padova se također mučila u obrani, primivši gol u pet od posljednjih šest utakmica i u svakom od posljednjih šest gostujućih susreta. Prethodni međusobni susret završio je 2-2, što naglašava mogućnost još jednog otvorenog susreta. Avellinu će nedostajati branič Armando Izzo i vratar Luca Marson, dok Padova nema Mattiju Bortolussija, Johana Hardera, Lucu Di Maggia i Jacopa Baccija. Ovi izostanci mogli bi dodatno oslabiti obrambenu strukturu obje momčadi. Opći trendovi i situacija u momčadi ukazuju na realnu šansu da utakmica premaši 2,5 gola.

Charlton - Birmingham
07.03.2026 16:00
Engleska, Championship
Kvota: 2,16
Sudar Charltona i Birminghama mogao bi rezultirati više od 2,5 gola uglavnom zbog obrambenih slabosti obje strane. Charlton je primio gol u posljednje četiri utakmice i trenutno je u nizu od četiri utakmice bez pobjede. Birmingham se također mučio u obrani, primivši gol u pet od posljednjih šest utakmica i u tri uzastopne utakmice. Važno je napomenuti da su u 57% ligaških utakmica Birminghama ove sezone obje momčadi postigle gol, što sugerira veću vjerojatnost otvorenog susreta. Gosti će biti bez Marvina Duckscha, Ethana Lairda i Leeja Buchanana, što bi moglo dodatno utjecati na obrambenu ravnotežu. Charlton, u međuvremenu, nema problema s ozljedama i mogao bi pristupiti utakmici s većom napadačkom slobodom. Ukupni obrambeni trendovi i statistički pokazatelji ukazuju na realnu mogućnost da utakmica premaši 2,5 gola.

Swansea - Stoke
07.03.2026 16:00
Engleska, Championship
Kvota: 2,15
Sudar Swansea i Stoke pokazuje potencijal za više od 2,5 gola, uglavnom zbog Swanseajevog dosljednog napadačkog učinka kod kuće. Domaćini su postigli gol u posljednjih 12 domaćih utakmica i ostali su neporaženi u devet uzastopnih ligaških utakmica na svom stadionu. Stoke se mučio u obrani, primivši gol u pet od posljednjih šest utakmica i u četiri uzastopne utakmice. Istovremeno, gosti su postigli gol u posljednje tri utakmice, povećavajući vjerojatnost golova na obje strane. Nedavni međusobni susreti u prosjeku postižu 2,67 golova po utakmici, a posljednji susret završio je 2-1. Stoke će također biti bez braniča Juniora Tchamadeua i Michaela Bosuna Lawala. S obzirom na snažan domaći napad Swanseaja i obrambene slabosti Stokea, uvjeti sugeriraju realnu šansu da utakmica prijeđe 2,5 gola razlike.

Objavljeno (edited)

Juventus  vs Pisa, najava meca

Juce su cetvorica kolega postavili svoje predloge u Poslednjoj Sansi sa utakmice Euroleague izmedju Crvene Zvezde i Bayerna, dok su cetvorica kolega postavili svoje predloge iz utakmice Bayern vs Monchengladbach. Sva cetvorica kolega koji su igrali na Zvezdu su pali, ukljucujuci i kolegu kome kosarka nije primarni sport koji prati, ali je eto imao poverenja u druge. Sve kolege sa Foruma koji su postavili bilo sta na Bayern, su prosli vec u prvom poluvremenu.

Ako pogledamo kako Bayern igra kod kuce, moglo bi da se kaze da su oni "prodali" kladionicare dva i po puta u sezoni, neresenim ishodom 2:2 sa Meinzom i porazom od Augsburga 1:2 a ko je igrao golove, pao je i na overu 2,5 gola na utakmici Bayern vs Royal Union gde je Kane promasio penal. Ali, zato ako je neko gurao golove na Bayernovim utakmicama u sezoni, i to ne over 1,5 gol na utakmici, vec overe 2,5 gola, pao bi samo jednom u sezoni, a prosao bi 37 puta i to lagano i bez stresa.

Ja cu ovde da postavim screenshot rostera Crvene Zvezde od 24 igraca "na papiru" koji je u medjuvremenu pretrpio neznatne izmene. 
IMG_0051.thumb.jpeg.a941b17ca0c1d9f2209e16ecbfac0853.jpeg

Ovo je roster jednog otrovnog kluba, u otrovnoj zemlji, sa otrovnim ljudima koji imaju poremecenog Predsednika. Kada nakon 114 godina u Srbiji dodju neke nove generacije, oni ce se na cinjenicu da je nekada bilo moguce da na jucerasnjoj utakmici srpski igraci u Bayernu postignu 18 poena, a srpski igraci u Crvenoj Zvezdi tri poena, smejati, kao sto se danasnje generacije smeju, i ne mogu da veruju da je nekada bilo moguce da se utakmica izmedju Hajduka i Crvene Zvezde prekine, jer je umro bravar iz Kumrovca.

Ali, nema izgovora. Ako mi izmedju golova na Bayernu, gde se proslo 37 puta u sezoni, a jednom nije, jer je Kane promasio penal, i Crvene Zvezde koja kod kuce gubi od Zadra, a na strani od Bayerna, Spartaka, Cedevite ili Parisa izaberemo ovo drugo, i to 23 kola pre kraja sezone Poslednje Sanse, onda tu nema nikakvog opravdanja, i nikako se ne mogu kriviti kladionice, svemir ili Vatikan. 

Neoprostiva greska, i tacka. Greske zbog kojih ce kladionica uvek biti vise nego skola.

Hej mesrine

Mogu samo zamisliti kako ti je. Imao si "bazen predloga" bas kao i ja. Izabrao si poverenje. Dok sam ja izmedju golova na Bayernu i jedinice na Zvezdu izabrao ovo drugo. Ovo se ne desava prvi put. Kolega Fitoz je jednom promenio svoj dobitni predlog, i uzeo moj predlog sa Foruma, duplu sansu 1X na Srbiju protiv Albanije. Ja sam jednom promenio svoj dobitni predlog i prepisao od kolega iz Forze Italia, golove na utakmici Napoli vs Eintracht koja se zavrsila nista-nista, a ti si od "bazena predloga" izabrao poverenje.

Jedinicu na Crvenu Zvezdu nisu predlozila trojica kolega bez razloga, ali to nije opravdanje, vec neoprostiva greska. Pogotovo sto sam vec sam sebi dosadio da se uopste ne treba kladiti na utakmicama Euroleague.

Juventus vs Pisa

Upravo ovde gore sam napisao najavu za utakmicu Juventusa i Pise. 

Sa nekoliko klikova, ko ima strpljenja, moze na Forumu da proveri koliko sam samo puta pominjao ovu Pisu u kontekstu istorijskog krsa kakav jos nije vidjen u Serie A. Svake godine, u svim najjacim evropskim ligama se pojave ovakve krsine, koje nekako udju u najvisi rang, ali odmah bude jasno da im tamo nije mesto. Samo je razlika u tome, sto mi ponekad obratimo paznju na te krseve, a najcesce ne obratimo. Ja sam svojim ocima gledao, na primer, ovu Pisu i Heidenheim u nemackoj Bundesligi, pa nakon sto nisam mogao da verujem sta sam gledao, poceo sam da pratim ove otpade od klubova tokom sezone u italijanskom i nemackom prvenstvu.

Znaci, ako bih danas trebalo da kazem nesto o ovoj Pisi, ja mislim ili mi tako deluju da se nikada vise nece u Serie A pojaviti ovakva krsina od tima. Oni su svakako najlosiji roster, ali je problem, sto su oni lose poslozeni u svemu, od ekonoma, do vlasnika kluba, pa sve do grada odakle dolaze. Rekao bih da je klub Pisa istorijska greska u italijanskom fudbalu, i da ce oni zavrsiti kad-tad negde u seoskom rangu, kao na primer Chievo, koje sada igra u cetvrtom, seoskom rangu Italije, a 2006/2007 su igrali Ligu Prvaka.

Ali, ako hocemo veceras da igramo jedinicu na Juventus, treba da znamo nekoliko stvari. Trenutna vrednost rostera Chelsea iznosi oko 1,16 milijardi eura, a oni su trenutno peti, iza Aston Ville i van Lige Prvaka za sledecu sezonu. Trenutna vrednost rostera Tottenhama je 877 miliona eura, a oni su na bod vise od zone ispadanja. Trenutna vrednost rostera Juventusa je 560 miliona eura, a oni su sesti, iza Coma i van lige Prvaka za sledecu sezonu.

Nema nikakve veze sa temom, samo cu ovde da objavim jedan twit kosarkasa Partizana Duana Washingtona, koji je tokom reprezentativne pauze otisao u Dubai, kao i pola igraca Euroleague da yebe qurve, a tamo ga zadesilo bombardovanje i rat u Zalivu, a on, u sred bombardovanja, preko Twittera pitao da li neko moze da mu pomogne gde moze da kupi Kobe patike u Dubaiu

IMG_0405.thumb.jpeg.69674b14d2e278510e1976e592201529.jpeg

Washington je crnac, za one koji ne prate kosarku.

Znaci, odigrao sam i ja jedinicu na Juventus, kao i ceo svet. Samo sto ce, ako dodje i cetrnaesti remi na Juventusovim utakmicama ove sezone, opet da mi budu krivi crnci. 

A zapravo me niko nije naterao da se kladim na Juventus. Kao i na Zvezdu.

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Ako nekoga uopste interesuje kolika je krsina ova Pisa, napisacu samo nekoliko stvari.

Pisa je jedina ekipa u Serie A koja nema nijednu pobedu na strani (osam remija i pet poraza)

Ekipa su sa najduzim nizom bez pobede u italijanskom prvenstvu. Imaju niz od sesnaest utakmica gde nisu pobedili (pobedili su Cremonese jos 07.11)

U sezoni su izgubili neverovatnih petnaest bodova nakon sto su vodili na utakmici, pa do kraja utakmice ispustili vodjstvo.

Drze rekord u Serie A cak i po tome sto na cetrnaest utakmica u sezoni nisu postigli gol.

A da ne govorimo o tome da imaju drugi najgori napad i drugu najgoru odbranu u Serie A, da barem kod kuce, a kamoli u gostima,  nisu pobedili nijednu konkurentsku ekipu u borbi za opstanak (Verona, Lecce, Parma …)

Sve ovo ne znaci da je Juventus cudo od ekipe, ili da ce pobediti, ili da igraju kao Bayern ili Arsenal, nego sam hteo samo da predstavim kakva je Pisa krsina od tima.

Objavljeno
prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

Juventus  vs Pisa, najava meca

Juce su cetvorica kolega postavili svoje predloge u Poslednjoj Sansi sa utakmice Euroleague izmedju Crvene Zvezde i Bayerna, dok su cetvorica kolega postavili svoje predloge iz utakmice Bayern vs Monchengladbach. Sva cetvorica kolega koji su igrali na Zvezdu su pali, ukljucujuci i kolegu kome kosarka nije primarni sport koji prati, ali je eto imao poverenja u druge. Sve kolege sa Foruma koji su postavili bilo sta na Bayern, su prosli vec u prvom poluvremenu.

Ako pogledamo kako Bayern igra kod kuce, moglo bi da se kaze da su oni "prodali" kladionicare dva i po puta u sezoni, neresenim ishodom 2:2 sa Meinzom i porazom od Augsburga 1:2 a ko je igrao golove, pao je i na overu 2,5 gola na utakmici Bayern vs Royal Union gde je Kane promasio penal. Ali, zato ako je neko gurao golove na Bayernovim utakmicama u sezoni, i to ne over 1,5 gol na utakmici, vec overe 2,5 gola, pao bi samo jednom u sezoni, a prosao bi 37 puta i to lagano i bez stresa.

Ja cu ovde da postavim screenshot rostera Crvene Zvezde od 24 igraca "na papiru" koji je u medjuvremenu pretrpio neznatne izmene. 
IMG_0051.thumb.jpeg.a941b17ca0c1d9f2209e16ecbfac0853.jpeg

Ovo je roster jednog otrovnog kluba, u otrovnoj zemlji, sa otrovnim ljudima koji imaju poremecenog Predsednika. Kada nakon 114 godina u Srbiji dodju neke nove generacije, oni ce se na cinjenicu da je nekada bilo moguce da na jucerasnjoj utakmici srpski igraci u Bayernu postignu 18 poena, a srpski igraci u Crvenoj Zvezdi tri poena, smejati, kao sto se danasnje generacije smeju, i ne mogu da veruju da je nekada bilo moguce da se utakmica izmedju Hajduka i Crvene Zvezde prekine, jer je umro bravar iz Kumrovca.

Ali, nema izgovora. Ako mi izmedju golova na Bayernu, gde se proslo 37 puta u sezoni, a jednom nije, jer je Kane promasio penal, i Crvene Zvezde koja kod kuce gubi od Zadra, a na strani od Bayerna, Spartaka, Cedevite ili Parisa izaberemo ovo drugo, i to 23 kola pre kraja sezone Poslednje Sanse, onda tu nema nikakvog opravdanja, i nikako se ne mogu kriviti kladionice, svemir ili Vatikan. 

Neoprostiva greska, i tacka. Greske zbog kojih ce kladionica uvek biti vise nego skola.

Hej mesrine

Mogu samo zamisliti kako ti je. Imao si "bazen predloga" bas kao i ja. Izabrao si poverenje. Dok sam ja izmedju golova na Bayernu i jedinice na Zvezdu izabrao ovo drugo. Ovo se ne desava prvi put. Kolega Fitoz je jednom promenio svoj dobitni predlog, i uzeo moj predlog sa Foruma, duplu sansu 1X na Srbiju protiv Albanije. Ja sam jednom promenio svoj dobitni predlog i prepisao od kolega iz Forze Italia, golove na utakmici Napoli vs Eintracht koja se zavrsila nista-nista, a ti si od "bazena predloga" izabrao poverenje.

Jedinicu na Crvenu Zvezdu nisu predlozila trojica kolega bez razloga, ali to nije opravdanje, vec neoprostiva greska. Pogotovo sto sam vec sam sebi dosadio da se uopste ne treba kladiti na utakmicama Euroleague.

Juventus vs Pisa

Upravo ovde gore sam napisao najavu za utakmicu Juventusa i Pise. 

Sa nekoliko klikova, ko ima strpljenja, moze na Forumu da proveri koliko sam samo puta pominjao ovu Pisu u kontekstu istorijskog krsa kakav jos nije vidjen u Serie A. Svake godine, u svim najjacim evropskim ligama se pojave ovakve krsine, koje nekako udju u najvisi rang, ali odmah bude jasno da im tamo nije mesto. Samo je razlika u tome, sto mi ponekad obratimo paznju na te krseve, a najcesce ne obratimo. Ja sam svojim ocima gledao, na primer, ovu Pisu i Heidenheim u nemackoj Bundesligi, pa nakon sto nisam mogao da verujem sta sam gledao, poceo sam da pratim ove otpade od klubova tokom sezone u italijanskom i nemackom prvenstvu.

Znaci, ako bih danas trebalo da kazem nesto o ovoj Pisi, ja mislim ili mi tako deluju da se nikada vise nece u Serie A pojaviti ovakva krsina od tima. Oni su svakako najlosiji roster, ali je problem, sto su oni lose poslozeni u svemu, od ekonoma, do vlasnika kluba, pa sve do grada odakle dolaze. Rekao bih da je klub Pisa istorijska greska u italijanskom fudbalu, i da ce oni zavrsiti kad-tad negde u seoskom rangu, kao na primer Chievo, koje sada igra u cetvrtom, seoskom rangu Italije, a 2006/2007 su igrali Ligu Prvaka.

Ali, ako hocemo veceras da igramo jedinicu na Juventus, treba da znamo nekoliko stvari. Trenutna vrednost rostera Chelsea iznosi oko 1,16 milijardi eura, a oni su trenutno peti, iza Aston Ville i van Lige Prvaka za sledecu sezonu. Trenutna vrednost rostera Tottenhama je 877 miliona eura, a oni su na bod vise od zone ispadanja. Trenutna vrednost rostera Juventusa je 560 miliona eura, a oni su sesti, iza Coma i van lige Prvaka za sledecu sezonu.

Nema nikakve veze sa temom, samo cu ovde da objavim jedan twit kosarkasa Partizana Duana Washingtona, koji je tokom reprezentativne pauze otisao u Dubai, kao i pola igraca Euroleague da yebe qurve, a tamo ga zadesilo bombardovanje i rat u Zalivu, a on, u sred bombardovanja, preko Twittera pitao da li neko moze da mu pomogne gde moze da kupi Kobe patike u Dubaiu

IMG_0405.thumb.jpeg.69674b14d2e278510e1976e592201529.jpeg

Washington je crnac, za one koji ne prate kosarku.

Znaci, odigrao sam i ja jedinicu na Juventus, kao i ceo svet. Samo sto ce, ako dodje i cetrnaesti remi na Juventusovim utakmicama ove sezone, opet da mi budu krivi crnci. 

A zapravo me niko nije naterao da se kladim na Juventus. Kao i na Zvezdu.

Izabrao sam povjerenje i pao, a cak se i ne ljutim. Doslovno sam cim je sviran kraj tog susreta samo izabrao 20+ tipova za ponedjeljak i novo kolo, pa ih filtrirao i okrenuo novi list. Tuzno je samo sto je i tih nekoliko jucerasnjih tipova iz bazena proslo i doslo, a ovaj nije, kao sto su prosla i oba tipa valjda zadnjih 10-15 kola oko kojih sam se dvoumio pa izabrao dobro, jer dobra su uvijek bila oba, ali ovaj put izmedu bazena tipova koji su prosli ili ce proci (al me nisu dovoljno ispunjavali zadovoljstvom i uvjerenjem) i povjerenja i zabrao sam ovo drugo, no i to je odabir, ovaj puta krivi.

Kako god, ne brini, osvojiti cu ligu ove sezone kako sam najavio vec prije, a dati cu sve od sebe da uz taj pehar dodam i onaj iz kupa. Dakle javna zelja i ciljevi su liga i kup, i po to idem. Definitivno!

Objavljeno
prije 25 minute, mesrine said:

Izabrao sam povjerenje i pao, a cak se i ne ljutim. Doslovno sam cim je sviran kraj tog susreta samo izabrao 20+ tipova za ponedjeljak i novo kolo, pa ih filtrirao i okrenuo novi list. Tuzno je samo sto je i tih nekoliko jucerasnjih tipova iz bazena proslo i doslo, a ovaj nije, kao sto su prosla i oba tipa valjda zadnjih 10-15 kola oko kojih sam se dvoumio pa izabrao dobro, jer dobra su uvijek bila oba, ali ovaj put izmedu bazena tipova koji su prosli ili ce proci (al me nisu dovoljno ispunjavali zadovoljstvom i uvjerenjem) i povjerenja i zabrao sam ovo drugo, no i to je odabir, ovaj puta krivi.

Kako god, ne brini, osvojiti cu ligu ove sezone kako sam najavio vec prije, a dati cu sve od sebe da uz taj pehar dodam i onaj iz kupa. Dakle javna zelja i ciljevi su liga i kup, i po to idem. Definitivno!

Pohvalio bih i Lea i Mesrinea kako su dostojanstveno podnijeli pad. Očekivao sam prigovaranja,tugu,no sve mirno,bez grča. Vjerojatno zato što Mesrine praktično osigurao ulazak u prvu ligu,a Leo osigurao ostanak u Prvoj. A u kupu može biti svašta. 

Samo da podsjetim da je dark horse Colt još u kupu i došao je na 2.mjesto Prve lige,a ne tako davno bio je sretan ako ne ispadne. Mogao bi biti kao Danska 1992.na EP.

Objavljeno
prije 15 minute, pena29 said:

Pohvalio bih i Lea i Mesrinea kako su dostojanstveno podnijeli pad. Očekivao sam prigovaranja,tugu,no sve mirno,bez grča. Vjerojatno zato što Mesrine praktično osigurao ulazak u prvu ligu,a Leo osigurao ostanak u Prvoj. A u kupu može biti svašta. 

Samo da podsjetim da je dark horse Colt još u kupu i došao je na 2.mjesto Prve lige,a ne tako davno bio je sretan ako ne ispadne. Mogao bi biti kao Danska 1992.na EP.

Ovaj Colt ima trinaest uzastopnih pogodaka, a da se Poslednja Sansa igrala trideset kola, sada bi postavljao predloge zajedno sa tobom u drugoj, amaterskoj.

Objavljeno
prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Ovaj Colt ima trinaest uzastopnih pogodaka, a da se Poslednja Sansa igrala trideset kola, sada bi postavljao predloge zajedno sa tobom u drugoj, amaterskoj.

Hvala što podsjećaš,kolega. Nije da upozoravam,ali 2 si boda od zone ispadanja i ako nastaviš sa Euro ligom mogli bismo biti u istoj ligi.

Objavljeno

Bundes liga,15:30 ,danas

Leipzig-Augsburg

Pobjeda domaćina i over 2,5 gola

Pratim Augsburg otkad je bio u drugoj ligi ,a od 2011.je u Prvoj ligi . Postao je stabilan prvoligaš,ali ništa više od toga. Jedanput je bio peti. Primijetio sam da,kad osiguraju opstanak,naglo padnu. Kao da ih ne zanimaju europska natjecanja. Često su znali u zadnjih 7-8 kola osvojiti 3-4 boda samo. U jednoj utakmici može svašta biti,ali očekijem danas sigurnu pobjedu Leipziga uz puno golova.

Augsburg ima 4pobjede u zadnjih 5utakmica, i s 31 bodom se obično ostaje u Prvoj ligi,a za matematički ostanak dosta su još 2-3 boda,koja neće biti danas.

Objavljeno
prije 48 minute, pena29 said:

Bundes liga,15:30 ,danas

Leipzig-Augsburg

Pobjeda domaćina i over 2,5 gola

Pratim Augsburg otkad je bio u drugoj ligi ,a od 2011.je u Prvoj ligi . Postao je stabilan prvoligaš,ali ništa više od toga. Jedanput je bio peti. Primijetio sam da,kad osiguraju opstanak,naglo padnu. Kao da ih ne zanimaju europska natjecanja. Često su znali u zadnjih 7-8 kola osvojiti 3-4 boda samo. U jednoj utakmici može svašta biti,ali očekijem danas sigurnu pobjedu Leipziga uz puno golova.

Augsburg ima 4pobjede u zadnjih 5utakmica, i s 31 bodom se obično ostaje u Prvoj ligi,a za matematički ostanak dosta su još 2-3 boda,koja neće biti danas.

Podrzacu tvoj predlog kolega u realnom kladjenju sa overom 2,5 gola na utakmici, a jedinica moze, a i ne mora da se igra.

Objavljeno

Wrexham - Chelsea 2 (1.46) bet365

Wrexham ove sezone izgleda dosta dobro u Championshipu i na svom Racecourse Groundu znaju biti neugodan protivnik, pogotovo u kup utakmicama. Ipak, jasno je da je Chelsea druga razina kvalitete i da će domaći morati odigrati gotovo savršenu utakmicu ako žele iznenaditi. Posebno zabrinjava što Wrexham u zadnje vrijeme ne izgleda najsigurnije u obrani, a protiv ekipe koja često zabija tri ili više golova to može biti velik problem.

Chelsea je sredinom tjedna pokazao dobru reakciju nakon poraza na Emiratesu i pobjeda na Villa Parku sigurno im je vratila samopouzdanje. Iako je moguće da će biti rotacija, širina kadra je takva da i druga postava ima dovoljno kvalitete za ovakav susret. Uz to, u gostima igraju vrlo efikasno, a povratak Pedra Neta dodatno pojačava napadačku prijetnju. Realno, Wrexham bi pred svojom publikom mogao do gola, ali očekujem da Chelsea ipak kontrolira utakmicu i na kraju rutinski prođe dalje. Sretno svima.

Screenshot 2026-03-07 144241.png

(Koeficijenti 7.3. u 10:00 CET) 

Objavljeno

Koln - Dortmund 1-6 golova i X2 (1.36) bet365

Koln u ovu utakmicu ulazi u dosta lošem trenutku. Forma im je u padu, a posebno zabrinjava obrana koja ove sezone rijetko izgleda stabilno. U posljednjih nekoliko kola uzeli su vrlo malo bodova i teško pronalaze kontinuitet u igri. Ipak, na domaćem terenu često igraju otvorene utakmice i nerijetko uspiju doći do gola, što bi moglo zakomplicirati stvari Dortmundu ako gosti ne budu dovoljno koncentrirani.

Dortmund s druge strane dolazi nakon nekoliko razočaranja i sigurno će tražiti reakciju. Unatoč porazu od Bayerna i ispadanju iz Europe, napadački i dalje izgledaju vrlo opasno i gotovo redovito postižu golove. Ako uspiju nametnuti svoj tempo i iskoristiti slabosti Kolnove obrane, trebali bi imati dovoljno kvalitete da uzmu sva tri boda. Očekujem otvorenu utakmicu s golovima i vjerujem da će Dortmund izbjeći  poraz.  Od 1-6 golova uz X2 na Dortmund mi ovdje izgleda jako privlačno. Sretno

Screenshot 2026-03-07 144645.png

(Koeficijenti 7.3. u 12:00 CET) 

Objavljeno

Bilbao-Barcelona 2

Newcastle -M.City 1X

Ovo su visoke kvote,a time i rizik.

Očekijem da Barca zadrži prednost pred Realom koji izvukao živu glavu ovo kolo.

Newcastle je veći rizik,ali očekujem da ne izgube doma. FA im je bitniji nego Cityju,odlučit će nijanse. Mislim da je Cityju Real u mislima i da im je LP prioritet.

Jasno,ako im se ukaže prilika mogu dobiti i večeras,ali mi vuče na X.

Objavljeno
prije 6 sati, IzudinB said:

Wrexham - Chelsea 2 (1.46) bet365

Wrexham ove sezone izgleda dosta dobro u Championshipu i na svom Racecourse Groundu znaju biti neugodan protivnik, pogotovo u kup utakmicama. Ipak, jasno je da je Chelsea druga razina kvalitete i da će domaći morati odigrati gotovo savršenu utakmicu ako žele iznenaditi. Posebno zabrinjava što Wrexham u zadnje vrijeme ne izgleda najsigurnije u obrani, a protiv ekipe koja često zabija tri ili više golova to može biti velik problem.

Chelsea je sredinom tjedna pokazao dobru reakciju nakon poraza na Emiratesu i pobjeda na Villa Parku sigurno im je vratila samopouzdanje. Iako je moguće da će biti rotacija, širina kadra je takva da i druga postava ima dovoljno kvalitete za ovakav susret. Uz to, u gostima igraju vrlo efikasno, a povratak Pedra Neta dodatno pojačava napadačku prijetnju. Realno, Wrexham bi pred svojom publikom mogao do gola, ali očekujem da Chelsea ipak kontrolira utakmicu i na kraju rutinski prođe dalje. Sretno svima.

Screenshot 2026-03-07 144241.png

(Koeficijenti 7.3. u 10:00 CET) 

Kupovi su uvijek opasni. Najgora opcija je kad favorit obori igrače na kladjenju  pa u produžetku se izvuku. Chelsea se izvukao s 2udarca u okvir u 100 minuta igre regularnog vremena. Da bar ispadnu,ali teško jer igrač više.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use