Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Primera

Screenshot 2026-03-06 112938.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Screenshot 2026-03-06 112947.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Screenshot 2026-03-06 112954.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Screenshot 2026-03-06 113002.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Screenshot 2026-03-06 113014.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.3. u 10:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Las Palmas - Ceuta
08.03.2026 14:00
Španjolska, Segunda Liga
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 2,12
Utakmica Las Palmasa i Ceute pokazuje potencijal za više od 2,5 gola, uglavnom zbog obrambenih problema gostiju. Ceuta je primila u pet od posljednjih šest utakmica, dopustivši 10 golova u tom razdoblju, što naglašava obrambenu nestabilnost. Las Palmas je postigao sedam golova u posljednjih šest utakmica i sklon je stvarati mnogo prilika kod kuće. Gosti dolaze u dobroj formi s tri uzastopne pobjede, što povećava mogućnost da bi mogli doprinijeti i u napadu. Las Palmas će biti bez Jeremije Recobe, dok Ceuti nedostaje Y. Didi. Prethodni međusobni susret završio je neriješeno 1-1, ali nedavne obrambene brojke Ceute sugeriraju otvoreniju utakmicu. Sveukupno, napadačka aktivnost Las Palmasa u kombinaciji s ranjivom obranom Ceute ukazuje na realnu šansu za postizanje više od 2,5 gola.

Objavljeno

Samo da ovde postavim kako ovome Ficu prolaze predlozi, i to, evo vec deset godina

IMG_0421.thumb.jpeg.76feb4c5026e49c1de3b1f611eeaf233.jpeg

A imam i pitanje za kolege koji imaju otvorene racune kod kladionice Psk gde je kolega Colt postavio predlog da Fils osvaja set protiv Prizmica, sto je francuzu i uspelo, gde je odmah uzeo prvi set sa 6:2 i poveo sa 3:2 u drugom, a Prizmic predao.

To se kod Psk-a racuna kao pogodak Coltu, ili ce ipak morati (daj Boze) da u sledecem kolu postavlja dva predloga?

IMG_0422.thumb.jpeg.b30f4c4bd491a97a8d32106543a87464.jpeg

Kakva su vremena dosla, da moramo da brinemo cak i o predlozima ovog Colta, da li mu se predlozi priznaju ili ne proznaju, majko moja.

Objavljeno
prije 4 minute, LeonardoDrugi said:

Samo da ovde postavim kako ovome Ficu prolaze predlozi, i to, evo vec deset godina

IMG_0421.thumb.jpeg.76feb4c5026e49c1de3b1f611eeaf233.jpeg

A imam i pitanje za kolege koji imaju otvorene racune kod kladionice Psk gde je kolega Colt postavio predlog da Fils osvaja set protiv Prizmica, sto je francuzu i uspelo, gde je odmah uzeo prvi set sa 6:2 i poveo sa 3:2 u drugom, a Prizmic predao.

To se kod Psk-a racuna kao pogodak Coltu, ili ce ipak morati (daj Boze) da u sledecem kolu postavlja dva predloga?

IMG_0422.thumb.jpeg.b30f4c4bd491a97a8d32106543a87464.jpeg

Kakva su vremena dosla, da moramo da brinemo cak i o predlozima ovog Colta, da li mu se predlozi priznaju ili ne proznaju, majko moja.

Set je osvojen. Prizna se i u realnom kladjenju

Objavljeno (edited)
prije sat vremena, pena29 said:

Leo, ne shvati kao provokaciju, pusti Fica,Colta i nedostižnog lidera Unkdyja,bolje prati stanje bodova na 8.mjestu, 😈 ne spava-)

Hej kolega

Nemoj ni ti da shvatis kao provokaciju, prosle sezone su po tebi bili nedostizni i od celika Fitoz, nuki01 i nutrija, a ove sezone, opet, po tebi, nemaju srece, a sada su od celika i nedostizni unkdy i Colt.

Sve se menja iz godine u godinu, samo se ne menja tvoja pozicija na tabeli, pa si opet, kao i prosle godine, izmedju osmog i jedanestog mesta na tabeli, druge, materske.

Evo, cak i Estephania Haderlein sa podsmehom i njenim prirodnim dudama, posmatra tvoje osmo mesto na tabeli druge, amaterske i ne moze da veruje da zaostajes cetiri pogodaka za cetvrtim mestom koje nikuda ne vodi.

IMG_0423.thumb.jpeg.ea4d325300bb66953344edbcfd77558b.jpeg

Edited by LeonardoDrugi
Objavljeno

Sve stoji,ali ove godine sam skoro cijelo vrijeme u top 10, bio i šesti,što sam opet od sutra. Znam da nemoguće biti treći,ali onda si dajem utješne ciljeve, imati najbolju ukupnu kvotu i biti bolji od trećeg iz prve lige. Ne priznaješ sreću,a i danas si spomenuo kako Fic ima sreću-)

Ove sezone su drugi ljudi od čelika. Ja ću kao Delboy:Dogodine u ovo doba bit ću bar treći...

Ove godine ubili su me dvoznaci na ekipama koje ne volim,pa mi bar malo bilo lakše .

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use