Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Europska liga

Screenshot 2026-03-16 103446.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Screenshot 2026-03-16 103457.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.3. u 10:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Gledajmo na stvari i zivot uvek unapred, a ne unazad.

Evo kvota za igru “ko prolazi dalje” u Ligi Prvaka

IMG_0476.thumb.jpeg.e53d2c8e635ce4f78165b4324d42fba4.jpeg

A evo i kvota za konacnog pobednika Lige Prvaka

IMG_0477.thumb.jpeg.423a6dabc4cd6332ab0ba8478e738062.jpeg

A sta tek reci za ovu ponudu “zemlja odakle dolazi buduci pobednik Lige Prvaka, gde imate cak tri spanske ekipe, dve engleske i po jednu nemacku, francusku i portugalsku ekipu.

IMG_0478.thumb.jpeg.31d0c546ceda5fac2dffa595718667b0.jpeg

Ovde ima za svakoga ponesto, i za ljubitelje malih i velikih kvota, niko ne moze da se zali.

Samo je potrebno da pametno odlucite, a pre toga da se razvedete, napustite skolu ili posao, i podignete kredite.

Objavljeno

Midtjylland - Forest 1X (1.57) bet365

Nottingham Forest dolazi na gostovanje u Dansku u dosta lošem trenutku i s minimalnim zaostatkom koji im dodatno otežava situaciju. Poraz od 1-0 u prvoj utakmici protiv Midtjyllanda znači da će morati igrati ofenzivnije nego što im trenutne mogućnosti možda dopuštaju. Problem za Forest je što već duže vrijeme ne izgledaju uvjerljivo.

Imaju samo jednu pobjedu u posljednjih deset utakmica i dva uzastopna susreta bez postignutog gola jasno ukazuju na napadačku neefikasnost. Uz to, njihova situacija u ligi također nije stabilna, pa samopouzdanje ekipe nije na visokom nivou.

S druge strane, Midtjylland djeluje kao organizirana ekipa koja zna kako kontrolirati ritam utakmice, posebno na domaćem terenu. Njihov skor u Europi ove sezone (12 pobjeda u 15 utakmica) dovoljno govori o kontinuitetu i kvaliteti, a činjenica da često igraju rezultate poput 1-1 pokazuje njihovu sposobnost da “zatvore” utakmicu kada je to potrebno.

Iako su nedavno izgubili u ligi, jasno je da je fokus bio na ovom dvomeču, što dodatno smanjuje značaj tog poraza. Kako će Forest morati preuzeti inicijativu, to bi moglo otvoriti prostor za kontre domaćina, što je segment igre u kojem je Midtjylland vrlo opasan. Sve u svemu, domaćin ima realne šanse da barem ostane neporažen i prođe dalje. Sretno.

Screenshot 2026-03-19 105626.png

(Koeficijenti 19.3. u 10:10 CET) 

Objavljeno

Porto - Stuttgart više od 2.5 gola (1.90) bet365

Porto se vraća na Dragao s minimalnih 2-1 iz prve utakmice, međutim, daleko je ovo od riješenog. Stuttgart je u Njemačkoj ostavio jako dobar dojam i realno, mogli su izvući i bolji rezultat.

Gledajući tu prvu utakmicu, Porto je bio učinkovit, ali Stuttgart je imao svoje šanse i nije djelovao kao slabija ekipa. To im sigurno daje vjeru da ovdje mogu zapapriti stvari.

Forma obje ekipe sugerira da bi i uzvrat mogao biti dosta otvoren. Porto ima over 2.5 u 4 od zadnjih 5 utakmica, Stuttgart u 3 od zadnjih 5, a i u prvom susretu smo vidjeli tri gola. Obje ekipe igraju napadački, ali obrane im nisu baš na razini da zatvore utakmicu bez problema.

Prednost Porta je naravno domaći teren. Dragao zna biti ogroman faktor u ovakvim europskim večerima i tu su uvijek neugodni. Imaju i više iskustva u ovakvim situacijama, što bi na kraju moglo prevagnuti.

Ali ne očekujem da će ovo biti mirno zatvaranje utakmice. Stuttgart će morati napasti, a to bi trebalo otvoriti prostor i jednoj i drugoj strani. Sve miriše na još jednu utakmicu s golovima.

Screenshot 2026-03-19 110331.png

(Koeficijenti 19.3. u 10:20 CET) 

Objavljeno
prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

A sta tek reci za ovu ponudu “zemlja odakle dolazi buduci pobednik Lige Prvaka, gde imate cak tri spanske ekipe, dve engleske i po jednu nemacku, francusku i portugalsku ekipu.

Ovde ima za svakoga ponesto, i za ljubitelje malih i velikih kvota, niko ne moze da se zali.

Samo je potrebno da pametno odlucite, a pre toga da se razvedete, napustite skolu ili posao, i podignete kredite.

Molim fanove Real Madrida da preskoče ovaj tekst da mi ne bi zamjerali !

Najviše mi upada u oči kvota na Real Madrid ,  oko 2,80 na prvu tekmu 1 i  na ukupni prolaz. Peku me još rane od sraza Real  -City  jer sam padao i u realnom kladjenju, a još gore u osobnom kladjenju sa ženinim bratom.  Ukupno 3 izgubljenje oklade,svaka utakmica zasebno te ukupni prolaz. Ni u najcrnjim snovima nisam očekivao da Real može 2x dobiti. Desetkovan, razbije City 2x na sličan način. Najviše boli gol u sučevom na zadnjoj utakmici. Na sličan način vadili su se često, prečesto, osvajali LP izvlačivši se često protiv dominantnijih ekipa koje su ih držale na konopcima.  Često bili u knock downu,ali ne i nokautirani. Ekipa koja osvaja LP s posjedom lopte ispod 40 posto protiv svih relevantnih ekipa. Ekipa je to koja iznudi najviše penala pa i crvenih kartona.  Ekipa koja je kraljevska,time i privilegirana . Koncem pedesetih izgradili su imidž i nakon toga svi bitni igrači žude igrati u Realu, što je i razumnjivo. No, iritira me kad svaki balavac pun akni, koji do 18.godine nije imao struju i tekuću vodu u svom prebivalištu izjavi:Još kao dijete maštao sam da igram u Realu.... (a jedva da čuo za Europu tada).

Ako bismo usporedili LP s NBA Real je ekipa koja svaki put PRVA bira, koja može dovesti koga hoće, platiti ga koliko treba pa njihov broj trofeja ne iznenađuje. Teoretski bi trebali osvajati LP svake druge godine.

Sad imaju golmana koji brani i nemoguće stvari, često im je najbolje ocijenjeni igrač.

Imaju dvojicu preplanulih brzanaca koje je teško stići plus se uvijek pojavi neki novi Valverde,koji bljesne jednu tekmu ili protivnički golman poput Neuera napravi kardinalnu grešku pa Real ode u produžetke i poslije pobijedi još par jakih ekipa i osvoji LP.

Ja ne pamtim kad su izgubili zadnji put u Madridu kad im je protivnik bio favoriti.

Ne pamtim kad su izgubili produžetke. 

Sad je Bayern velik favorit,ali to ništa ne znači. 

Stavit ću nešto love na Real pa ću se radovati ili lovi ili ispadanju Reala. Bar nešto.

Vjerujem da bar 2/3 kladioničara razmišlja slično, a ako je neki fan Reala čitao ovo,neka zanemari . Svima sretno u odabiru parova i kvota želim i isprika zbog duljine,ali sam si olakšao dušu. Hvala.

Objavljeno (edited)
prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

Nebi odigrao da Arsenal osvaja niti sa tuđim, ni sa ženinim novcem.. 😀

Edited by josip123
Objavljeno
prije 26 minute, pena29 said:

Molim fanove Real Madrida da preskoče ovaj tekst da mi ne bi zamjerali !

Najviše mi upada u oči kvota na Real Madrid ,  oko 2,80 na prvu tekmu 1 i  na ukupni prolaz. Peku me još rane od sraza Real  -City  jer sam padao i u realnom kladjenju, a još gore u osobnom kladjenju sa ženinim bratom.  Ukupno 3 izgubljenje oklade,svaka utakmica zasebno te ukupni prolaz. Ni u najcrnjim snovima nisam očekivao da Real može 2x dobiti. Desetkovan, razbije City 2x na sličan način. Najviše boli gol u sučevom na zadnjoj utakmici. Na sličan način vadili su se često, prečesto, osvajali LP izvlačivši se često protiv dominantnijih ekipa koje su ih držale na konopcima.  Često bili u knock downu,ali ne i nokautirani. Ekipa koja osvaja LP s posjedom lopte ispod 40 posto protiv svih relevantnih ekipa. Ekipa je to koja iznudi najviše penala pa i crvenih kartona.  Ekipa koja je kraljevska,time i privilegirana . Koncem pedesetih izgradili su imidž i nakon toga svi bitni igrači žude igrati u Realu, što je i razumnjivo. No, iritira me kad svaki balavac pun akni, koji do 18.godine nije imao struju i tekuću vodu u svom prebivalištu izjavi:Još kao dijete maštao sam da igram u Realu.... (a jedva da čuo za Europu tada).

Ako bismo usporedili LP s NBA Real je ekipa koja svaki put PRVA bira, koja može dovesti koga hoće, platiti ga koliko treba pa njihov broj trofeja ne iznenađuje. Teoretski bi trebali osvajati LP svake druge godine.

Sad imaju golmana koji brani i nemoguće stvari, često im je najbolje ocijenjeni igrač.

Imaju dvojicu preplanulih brzanaca koje je teško stići plus se uvijek pojavi neki novi Valverde,koji bljesne jednu tekmu ili protivnički golman poput Neuera napravi kardinalnu grešku pa Real ode u produžetke i poslije pobijedi još par jakih ekipa i osvoji LP.

Ja ne pamtim kad su izgubili zadnji put u Madridu kad im je protivnik bio favoriti.

Ne pamtim kad su izgubili produžetke. 

Sad je Bayern velik favorit,ali to ništa ne znači. 

Stavit ću nešto love na Real pa ću se radovati ili lovi ili ispadanju Reala. Bar nešto.

Vjerujem da bar 2/3 kladioničara razmišlja slično, a ako je neki fan Reala čitao ovo,neka zanemari . Svima sretno u odabiru parova i kvota želim i isprika zbog duljine,ali sam si olakšao dušu. Hvala.

Ovdje je sve moguce ali od svih ekipa po meni je Bayern pokazao najvise u tekucoj sezoni, uvijek igraju za gol vise i ne sumnjam da ce tako biti i protiv Reala, Real je mocan kao sto kazes "kraljevski" ali ovdje mu je kraj jer jednostavno Bayern je institucija kojeg cu i podrzati u realnom kladjenju.

Objavljeno

Polako kolege

Najavio sam ovo dugorocno kladjenje samo zbog erekcije. Juce su se zavrsile utakmice Lige Prvaka, dobili smo osam trenutno najboljih ekipa, a vec danas mozete da odigrate “naciju iz koje dolazi buduci pobednik”. E, to se zove erekcija.

Kvote na konacnog pobednika jesu lepe i primamljive, upravo zato sam i postavio post, ali nije tako lako prognozirati konacnog pobednika. 
Ja sam osetio erekciju zbog ponude kladionica, na primer, da vi, teoretski sa dve uplate od po milion necega, mozete da obuhvatite cak pet ekipa.

Na primer, ako uplatite milion eksera da ce pobednik Lige Prvaka biti engleska ekipa po 2,50 vi cete teoretski cekati dva i po miliona eksera.

Ako uz engleske ekipe, istovremeno uplatite takodje milion eksera da ce pobednik Lige Prvaka biti spanska ekipa po kvoti od 3,00 vi cete teoretski cekati tri miliona eksera.

To prakticno znaci da sa ulozenih dva miliona, vi cekate da Ligu Prvaka ne osvoje samo Bayern ili Psg, a neka je osvoji bilo ko izmedju Reala, Barcellone, Atletica, Arsenala ili Liverpoola svakako ste u plusu, mozda nedovoljnom plusu, ali plus je uvek plus.

E, to se zove erekcija, na to sam mislio.

A da ne govorimo o tome da su kvote na timcine poput Bayerna ili Psg-a po 4,33 i 6,00 sto je takodje erekcija.

Sutra cu najaviti utakmicu Euroleague izmedju Panathinaikosa i beogradskih govana, gde je Panathinaikos trenutno deseti, sedam kola pre kraja, gde nije sigurno cak ni da ce obezbediti doigravanje,a kamoli FinalFour koji se igra u njihovoj dvorani, ali to ne znaci, da ja njih ne mogu da zamislim da osvoje Euroleague, cak i sa desetog mesta, i bez prednosti domaceg terena ni na jednoj utakmici.

Kockanje znaci u teoriji, da smo mi, kladionicari, ubedjeni da imamo sposobnosti da prognoziramo sta ce se desiti na terenu, ili mislimo da mozemo da uticemo na desavanja na terenu, na osnovu nekih sposobnosti, i za to smo spremni da ulozimo svoj novac.

Ali, na primer, Euroleague nikada u istoriji nije osvojila ekipa koja je bila najbolja u regularnom delu. Prosle godine, Inter je do velikog Finala izbacio i Bayern i Barcellonu, iako nije imao kvalitetniji roster ni od jedne ekipe, plus su ove sezone sa prakticno istim rosterom ispali od Bodo/Glimta.

To sto u sezoni najbolje izgledaju Bayern i Arsenal, nista ne znaci, kada vidite kakvu timcinu ima Psg koji u francuskoj igra neubedljivo, ali ima potencijala da dobije reprezentaciju sveta.

Hteo sam zapravo da preporucim da najpre malo uzivate u erekciji u ponudi, kakvu ima veliki Bet365, zatim da malo razmislite koliko biste ekipa “pokrili” sa eventualnim uplatama, a tek onda da prognozirate konacnog pobednika.

Evo, na primer, ako mislite kao Josip123 da Arsenal nema nikakvih sansi, mozete da pokrijete Bayerna sa 4,33 i Spaniju, kao zemlju iz koje ce doci buduci pobednik po kvoti od 3,00 pa imate “pokrivenih” cetiri ekipe, i to ne bilo kakvih,  vec Bayern, Real, Barcellonu i Atletico.

Pustite za sada konacnog pobednika, drzite se erekcije i uzivajte u njoj, to sam hteo da kazem danasnjim postom. Da pokusate sa jednom ili dve uplate da obuhvatite sto vise ekipa, kao moguce pobednike.

Objavljeno

Concarneau – Valenciennes
20.3.2026 19:30
Francuska, National 1
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 2,13
Nadolazeća utakmica između Concarneaua i Valenciennesa u Championnat Nationalu 20. ožujka 2026. pokazuje snažan potencijal za više od 2,5 gola. U njihovim međusobnim susretima zabilježen je prosjek od 2,60 golova po utakmici, uključujući rezultate s visokim rezultatima poput 3-3. Valenciennes postiže više od 2,5 gola u 67% ligaških utakmica ove sezone s prosjekom od 2,83 gola po utakmici. Nedavna forma obje momčadi uključuje više od 2,5 gola, s Concarneauom u prosjeku 2,6, a Valenciennes 3,2 gola u posljednjih pet utakmica. Concarneau će nedostajati središnji vezni Pierre Jouan (puknuće patelarne tetive) i lijevi krilni napadač Nicolas Mercier (ozljeda ligamenta). Valenciennes će biti bez stopera Romaina Thomasa (ozljeda Ahilove tetive), no njihov napadački stil i međusobne obrambene ranjivosti često generiraju susrete s puno golova.

Waterford – St. Patricks
20.3.2026. 20:45
Irska, Premier liga.
Savjet: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 1,95
Nadolazeća utakmica između Waterforda i St. Patrick's Athletica u Premier ligi Irske pokazuje snažan potencijal za više od 2,5 gola. Utakmice Waterforda u prosjeku imaju 3,29 golova po utakmici ove sezone, a 43% prelazi 2,5, uključujući nedavne rezultate s puno golova poput 4-3, 5-0 i 4-2. St. Patrick's je postigao 12 golova u posljednjih 5 utakmica s više ishoda s više od 2,5 gola, poput pobjeda od 4-1 i 4-0. Waterford u prosjeku prima 2,43 gola po utakmici, što dovodi do otvorenih utakmica, dok napadačka forma St. Patricka često rezultira utakmicama s više golova. Waterfordu će nedostajati John Mahon, Finlay Armstrong i Will Johnson. St. Patrick's će biti bez Chrisa Forrestera, Zacka Elbouzedija, Simona Powera i Jamieja Lennona.

Avispa Fukuoka – Gamba Osaka
21.3.2026 06:30
Japan, J1 liga.
Tip: VIŠE OD 2,5 gola
Kvota: 2,22
Sudar između Avispe Fukuoka i Gamba Osake mogao bi donijeti više golova unatoč napadačkim problemima domaćina. Avispa je primila gol u svakoj ligaškoj utakmici ove sezone i primila 12 golova u posljednjih šest utakmica, što ih čini jednom od najslabijih obrambenih momčadi. Gamba Osaka je također ranjiva u obrani, primivši gol u pet od posljednjih šest utakmica i postigavši osam golova u tom razdoblju. U nedavnim međusobnim susretima u prosjeku se postiže 2,5 gola po utakmici, što je blizu ključnog praga. Avispa će biti bez Shoga Sasakija i Takumija Nagure, dok Gamba Osaka nema nekoliko igrača, uključujući Takashija Usamija, Shotu Fukuoku, Juna Ichimorija, Shinyu Nakana, Asahija Uenaku i Yuyu Yokoija. S obzirom na to da su obje obrane oslabljene i sklone primanju golova, ovaj susret nosi jasan potencijal za ishod s više golova.

Objavljeno
prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Polako kolege

Najavio sam ovo dugorocno kladjenje samo zbog erekcije. Juce su se zavrsile utakmice Lige Prvaka, dobili smo osam trenutno najboljih ekipa, a vec danas mozete da odigrate “naciju iz koje dolazi buduci pobednik”. E, to se zove erekcija.

Kvote na konacnog pobednika jesu lepe i primamljive, upravo zato sam i postavio post, ali nije tako lako prognozirati konacnog pobednika. 
Ja sam osetio erekciju zbog ponude kladionica, na primer, da vi, teoretski sa dve uplate od po milion necega, mozete da obuhvatite cak pet ekipa.

Na primer, ako uplatite milion eksera da ce pobednik Lige Prvaka biti engleska ekipa po 2,50 vi cete teoretski cekati dva i po miliona eksera.

Ako uz engleske ekipe, istovremeno uplatite takodje milion eksera da ce pobednik Lige Prvaka biti spanska ekipa po kvoti od 3,00 vi cete teoretski cekati tri miliona eksera.

To prakticno znaci da sa ulozenih dva miliona, vi cekate da Ligu Prvaka ne osvoje samo Bayern ili Psg, a neka je osvoji bilo ko izmedju Reala, Barcellone, Atletica, Arsenala ili Liverpoola svakako ste u plusu, mozda nedovoljnom plusu, ali plus je uvek plus.

E, to se zove erekcija, na to sam mislio.

A da ne govorimo o tome da su kvote na timcine poput Bayerna ili Psg-a po 4,33 i 6,00 sto je takodje erekcija.

Sutra cu najaviti utakmicu Euroleague izmedju Panathinaikosa i beogradskih govana, gde je Panathinaikos trenutno deseti, sedam kola pre kraja, gde nije sigurno cak ni da ce obezbediti doigravanje,a kamoli FinalFour koji se igra u njihovoj dvorani, ali to ne znaci, da ja njih ne mogu da zamislim da osvoje Euroleague, cak i sa desetog mesta, i bez prednosti domaceg terena ni na jednoj utakmici.

Kockanje znaci u teoriji, da smo mi, kladionicari, ubedjeni da imamo sposobnosti da prognoziramo sta ce se desiti na terenu, ili mislimo da mozemo da uticemo na desavanja na terenu, na osnovu nekih sposobnosti, i za to smo spremni da ulozimo svoj novac.

Ali, na primer, Euroleague nikada u istoriji nije osvojila ekipa koja je bila najbolja u regularnom delu. Prosle godine, Inter je do velikog Finala izbacio i Bayern i Barcellonu, iako nije imao kvalitetniji roster ni od jedne ekipe, plus su ove sezone sa prakticno istim rosterom ispali od Bodo/Glimta.

To sto u sezoni najbolje izgledaju Bayern i Arsenal, nista ne znaci, kada vidite kakvu timcinu ima Psg koji u francuskoj igra neubedljivo, ali ima potencijala da dobije reprezentaciju sveta.

Hteo sam zapravo da preporucim da najpre malo uzivate u erekciji u ponudi, kakvu ima veliki Bet365, zatim da malo razmislite koliko biste ekipa “pokrili” sa eventualnim uplatama, a tek onda da prognozirate konacnog pobednika.

Evo, na primer, ako mislite kao Josip123 da Arsenal nema nikakvih sansi, mozete da pokrijete Bayerna sa 4,33 i Spaniju, kao zemlju iz koje ce doci buduci pobednik po kvoti od 3,00 pa imate “pokrivenih” cetiri ekipe, i to ne bilo kakvih,  vec Bayern, Real, Barcellonu i Atletico.

Pustite za sada konacnog pobednika, drzite se erekcije i uzivajte u njoj, to sam hteo da kazem danasnjim postom. Da pokusate sa jednom ili dve uplate da obuhvatite sto vise ekipa, kao moguce pobednike.

Ma dao bi se kladiti sa kim god da Arsenal neće osvojiti LP, pa ako je netko zainteresiran slobodno 😄

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use