Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno

Premier liga

Screenshot 2026-03-20 143033.png

PREMIER LEAGUE - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

La liga

Screenshot 2026-03-20 143052.png

LA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Screenshot 2026-03-20 143105.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Screenshot 2026-03-20 143116.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Screenshot 2026-03-20 143127.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Screenshot 2026-03-20 143144.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 20.3. u 13:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Objavljeno

Bundes liga,22.3.2026.

Augsburg-Stuttgart 

Oba daju gol i +2,5 :Da

U Supersportu 1,75

U zadnjih 9 utakmica Augsburg nema pobjedu protiv Stuttgarta i samo 1 osvojen bod. Što to znači?Ništa. Stuttgart je favorit i može nastaviti dobar niz,ali i izgubiti nakon više godina. Da moram samo 1znak ,igrao bih X koji objema ekipama ne bi bio loš. Augsburgu ne fali puno da ostane u ligi niti Stuttgartu puno fali da osigura LP.  Rijetko su igrali ispod 3gola pa je najizglednije oba daju gol i bar 3gola pa neka pobijedi bilo tko 2-1.

Ukupno su odigrali 29 utakmica, od toga samo 3neriješene te 16 pobjeda Stuttgarta.

Objavljeno
prije 8 sati, pena29 said:

Bundes liga,22.3.2026.

Augsburg-Stuttgart 

Oba daju gol i +2,5 :Da

U Supersportu 1,75

U zadnjih 9 utakmica Augsburg nema pobjedu protiv Stuttgarta i samo 1 osvojen bod. Što to znači?Ništa. Stuttgart je favorit i može nastaviti dobar niz,ali i izgubiti nakon više godina. Da moram samo 1znak ,igrao bih X koji objema ekipama ne bi bio loš. Augsburgu ne fali puno da ostane u ligi niti Stuttgartu puno fali da osigura LP.  Rijetko su igrali ispod 3gola pa je najizglednije oba daju gol i bar 3gola pa neka pobijedi bilo tko 2-1.

Ukupno su odigrali 29 utakmica, od toga samo 3neriješene te 16 pobjeda Stuttgarta.

Augsburg je imao u zadnjih 8 utakmica tri "prijelaza".Sa Leipzigom,Wolfsburgom i Bayernom.Ide reprezentativna stanka,bude svasta u tom razdoblju.Za sitno sa Stuttgartom iz 2/1 i 1/2 cisto na statistiku,bez ozbiljnih uloga app.

Objavljeno
prije 1 sat, Marko15 said:

Augsburg je imao u zadnjih 8 utakmica tri "prijelaza".Sa Leipzigom,Wolfsburgom i Bayernom.Ide reprezentativna stanka,bude svasta u tom razdoblju.Za sitno sa Stuttgartom iz 2/1 i 1/2 cisto na statistiku,bez ozbiljnih uloga app.

Dobro zapažanje . Znam da si lovac na prijelaze,kao neki na tsunamije-)

Treba tu strpljenja. Za neku sitnu lovu,zašto ne?!

Objavljeno
prije 34 minute, pena29 said:

Dobro zapažanje . Znam da si lovac na prijelaze,kao neki na tsunamije-)

Treba tu strpljenja. Za neku sitnu lovu,zašto ne?!

Vikendi prije reprezentativne stanke bude svasta.Pobjede autsidera kojima trebaju bodovi,ogromni overi golova i "prijelazi".Sad ,naci parove tog tipa je zezancija (prematch) ali live se zna uloviti lijepih koeficijenata.

Objavljeno
prije 23 minute, Marko15 said:

@pena29,Cekamo @LeonardoDrugi sa prijedlogom golova za danas?Nizozemci?Nec?

Nisam hteo na nasem Forumu da prenosim moj entuzijazam za utakmicu holandskog prvenstva izmedju Telstara i  Psv-a da ne bi trovao po nasem Forumu, posto za ovaj weekend nisam mogao da iskontrolisem disciplinu i entuzijazam prema ovoj utakmici.

Ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put realno kladjenje podredio samo jednoj utakmici kao sto je to ovoga weekenda. Nekih 0:1 za nekoga bi danas veoma lako moglo da me pretvori u beskucnika i skitnicu, pa iz tih razloga nisam hteo da sirim euforiju na Forumu.

Na ovoj utakmici izmedju Telstara i Psv-a se poklopilo sve ono za sta ja mislim da je vazno za realno kladjenje. Gledao sam obe ekipe vise puta, imam neverovatni entuzijazam kada je u pitanju pracenje holandskog fudbala, zatim karakteristike obe ekipe, zatim to sto obe ekipe igraju samo jednu utakmicu sedmicno, sto je za mene izuzetno vazno, zatim struktura obe ekipe koje nemaju nista zajednicko, zatim utisci iz prve utakmice koju sam takodje gledao, a koja je zavrsila sa 0.2 za goste, zatim izgled stadiona na kojem ce se izgrati danasnja utakmica ... pa ovo, pa ono ... tako da jedino sebi ne mogu da objasnim kako nisam uspeo da iskontrolisem disciplinu za ovu utakmicu.

Ovu utakmicu sam uglavnom zatrpavao golovima u svim opcijama, pocev od pilicarskih kvoti, pa sve do rizicnih. Uglavnom, nista necu danas da preporucujem, jer sam u stanju smanjene uracunljivosti, ali sam igrao golove Psv-a pre svega, zatim over 1,5 gola po 1,07 pa over 2,5 gola na utakmici, pa golove u oba poluvremena, pa gol Psv-a u drugom poluvremenu, pa da ce jedna ekipa (Psv) postici dva vezana gola na utakmici, pa kornere, pa ovo ... pa ono ... uglavnom 0:1 za nekoga bi me potpuno upropastilo, tacan rezultat 1:1 bi mi omogucio da sutra imam za burek i jogurt a 0:0 na utakmici bi me poslalo u ludnicu ili bolnicu.

Do te utakmice (16.45), po svaku cenu cu morati da pogledam holandski derby izmedju Feyenoorda i Ajaxa za koju sam hteo da napisem analizu na deset stranica teksta, ali sam odustao, jer je Ajax opet promenio trenera, i to im je vec treci trener u sezoni, misleci naivno kao i ovi majmuni u Tottenhamu da je problem u trenerima.

Zbog ludila u mozgu zbog ove dve utakmice, na zalost, nisam uspeo ni sekund da se posvetim Nec-u ali cu sigurno u narednim danima posvetiti svoje vreme da sirim ljubav na Forumu prema ovoj ludackoj ekipi Nec-a.

Danas, na zalost, svakako necu biti od koristi po Forum, jer mi je utakmica izmedju Telstara i Psv-a potpuno ostetila mozak.

Objavljeno
prije 3 minute, LeonardoDrugi said:

Nisam hteo na nasem Forumu da prenosim moj entuzijazam za utakmicu holandskog prvenstva izmedju Telstara i  Psv-a da ne bi trovao po nasem Forumu, posto za ovaj weekend nisam mogao da iskontrolisem disciplinu i entuzijazam prema ovoj utakmici.

Ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put realno kladjenje podredio samo jednoj utakmici kao sto je to ovoga weekenda. Nekih 0:1 za nekoga bi danas veoma lako moglo da me pretvori u beskucnika i skitnicu, pa iz tih razloga nisam hteo da sirim euforiju na Forumu.

Na ovoj utakmici izmedju Telstara i Psv-a se poklopilo sve ono za sta ja mislim da je vazno za realno kladjenje. Gledao sam obe ekipe vise puta, imam neverovatni entuzijazam kada je u pitanju pracenje holandskog fudbala, zatim karakteristike obe ekipe, zatim to sto obe ekipe igraju samo jednu utakmicu sedmicno, sto je za mene izuzetno vazno, zatim struktura obe ekipe koje nemaju nista zajednicko, zatim utisci iz prve utakmice koju sam takodje gledao, a koja je zavrsila sa 0.2 za goste, zatim izgled stadiona na kojem ce se izgrati danasnja utakmica ... pa ovo, pa ono ... tako da jedino sebi ne mogu da objasnim kako nisam uspeo da iskontrolisem disciplinu za ovu utakmicu.

Ovu utakmicu sam uglavnom zatrpavao golovima u svim opcijama, pocev od pilicarskih kvoti, pa sve do rizicnih. Uglavnom, nista necu danas da preporucujem, jer sam u stanju smanjene uracunljivosti, ali sam igrao golove Psv-a pre svega, zatim over 1,5 gola po 1,07 pa over 2,5 gola na utakmici, pa golove u oba poluvremena, pa gol Psv-a u drugom poluvremenu, pa da ce jedna ekipa (Psv) postici dva vezana gola na utakmici, pa kornere, pa ovo ... pa ono ... uglavnom 0:1 za nekoga bi me potpuno upropastilo, tacan rezultat 1:1 bi mi omogucio da sutra imam za burek i jogurt a 0:0 na utakmici bi me poslalo u ludnicu ili bolnicu.

Do te utakmice (16.45), po svaku cenu cu morati da pogledam holandski derby izmedju Feyenoorda i Ajaxa za koju sam hteo da napisem analizu na deset stranica teksta, ali sam odustao, jer je Ajax opet promenio trenera, i to im je vec treci trener u sezoni, misleci naivno kao i ovi majmuni u Tottenhamu da je problem u trenerima.

Zbog ludila u mozgu zbog ove dve utakmice, na zalost, nisam uspeo ni sekund da se posvetim Nec-u ali cu sigurno u narednim danima posvetiti svoje vreme da sirim ljubav na Forumu prema ovoj ludackoj ekipi Nec-a.

Danas, na zalost, svakako necu biti od koristi po Forum, jer mi je utakmica izmedju Telstara i Psv-a potpuno ostetila mozak.

Kolega,hvala za iscrpan post...Sjecam se tih 0-2 za  Telestar protiv PSV-a.iz prosle tekme...Uzeo sam u realnom kladenju golove Nec vs Heerenveen,sada pa bumo videli...

Objavljeno
prije 21 sati, josip123 said:

Krenulo jee..

Screenshot_2026-03-21-15-13-25-787_com.android.chrome-edit.jpg

Screenshot_2026-03-21-15-13-07-361_com.android.chrome-edit.jpg

Ne bih lupetanje ovog degenerika uzimao u obzir, niti pridavao vaznost ovakvom lupetanju. Vlade Djurovic je poremecena licnost, pa je kao takav odlican da bude kosarkaski analiticar u jednoj otrovnoj televiziji poput Arene, a Djurovic i Arena su odlicna kombinacija za jednu otrovnu i poremecenu zemlju kakva je Srbija.

Tako da se ovde poklopilo da je jedna budaletina nesto lupila, jer televiziji poput Arene bas tako nesto treba, posto Arenu u Srbiji gledaju seljaci, tako da se ovde iz nicega stvorila polemika.

Djurovic od ovakvog lupetanja moze da zivi samo u otrovnoj Srbiji, dok u skandinavskim zemljama, ili bilo kojoj uredjenoj zemlji severno od Beca, Vlade Djurovic ne bi mogao ni dve ovce da cuva.

Objavljeno

crvena ima tezak poraz u atini za sobom. mislim na nacin kako su izgubili. ponovo kada je zagustilo ih nije bilo nigde. sada vec u sredu imaju prvu od dve bitne tekme u spaniji gde ce morati nesto da se dobije. protiv dubai-a su pokazali da im je ovo takmicenje koje ce danas igrati sa partizanom  jedva bitno i ga za sada tretiraju kao da su naterani. nikada nije dobro pustati utakmice a posebno derbije ali ako ce negde gledati da izgaze partizane onde je to sigurno sledeca u EL koja je uskoro a ne ova veceras.

Objavljeno
prije 3 sati, Marko15 said:

Kolega,hvala za iscrpan post...Sjecam se tih 0-2 za  Telestar protiv PSV-a.iz prosle tekme...Uzeo sam u realnom kladenju golove Nec vs Heerenveen,sada pa bumo videli...

Nec vs Heetenveen nisu razocarali u svezi golova,2-2.Jos jedna zanimljiva utakmica za uzeti okladu na over golova danas navecer,norveski kup Bodo vs Lilestrom.Bodo je ovaj tjedan imao tesku tekmu u LP sa Sportingom a kako igraju ova dva kluba moze se vidjeti u prilozenom.Sto ce tko uzeti i za koji ulog u svezi golova nek sam odluci ali utakmica koja je zanimljiva za prouciti.

Screenshot_20260322_152843_Chrome.jpg

Objavljeno
prije sat vremena, josip123 said:

Ode Arsenalu prvi trofej, ako još netko misli da će  osvojiti LP još uvijek stojim kod toga da se možemo međusobno kladiti 😀

Teško da bi se netko htio kladiti. Imaju sreću da su u lakšem dijelu ždrijeba pa im moguć finale. Ali teško osvajanje.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • evo sakupljena  i bih. kvote na pinnacle trenutno: Group Stage Bosnia and Herzegovina Total Points O/U 3.5 1.900 Group B Winner Bosnia and Herzegovina 7.500 Bosnia and Herzegovina To Qualify From Group Stage  Yes 1.483  No 2.370 Bosnia and Herzegovina To Reach Last 16  Yes 3.370  No 1.283 Bosnia and Herzegovina To Reach Quarter Final Yes 11.490  No 1.049 Bosnia and Herzegovina FIFA - World Cup 2026 Winner  500.990  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use